2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İncir uyutması mı yapacaksın bayılırım ben de yapan bari
Hahaha adı var mıymış? Ben uydurdum sanıyordum.
Her öneriye açığım, denerim, sogan suyu olmasın yeter

Sade ahşap değil, üzeri boyandı cnm ama.boya kokusu gelmiyor, bildiğin atölyeleri ham ahşap kokuyor
Ahşap kokusu nasıl giderilir? Ahşap kokusunu gidermenin en etkili yöntemi kaynamış süttür. Kaynamış sütü derin bir kaba koyarak bir süreliğine mobilyanın bulunduğu alan yerleştirin ve elde edilecek eşsiz sonuçları anında görün.

Böyle bitir şey gördüm. Bir yerde su ve deterjan ekleniyor ekstra.
Ayrıca litrelik su lar alın hastanede dolaba koyarsınız önceden almak iyi oraya gidince aklına geliyor insanın pet bardak atıştırmalık birşeyler falan almak lazım.
Aaa eşime diyim alsın o zaman hastane sıkıntı yaratmaz değil mi? Özel ya.

Kiz fuji intax mini almasin sakin hastane çantama ilk koyduğum şey

Kiz fuji intax mini almasin sakin hastane çantama ilk koyduğum şey
Ya valla bilmiyorum çatlıcam. Telefon mu acaba dedim kendi kendime ama imkansız şu anda maddiyat yetmez yani. Hiç bir fikrim yok aklıma gelmiyor başka bir şey istemiyorum. Ama dediğin gibi o da olabilir bak. Bir ara alacaktım ben vazgeçmiştim almaktan

Benim neyim eksik dedim yürümeyin öyle anam bı yerden sonra popomu koyacak taş aradım kervan yolunda

Her hamilelikte farklı heralde, benim ilki çok enerjili km lerce yürüyebilirdim heryere yürüme gider gelir her işimi yapardım.. Ama bunda 29-30 haftalarda iyice bi uyuşukluk geldi.. Evin rutin yapılması gerekenleri ve oğlanı da site parkına indirsem anca ona yetiyor enerjim sıfır. Sonra bidaki güne kadar otur veya yat modu Normal olsa doğuramazdım kesin, bi çaba göstermeye mecalim olmazdı

Hm daha kısa yolu Inş, vardır herhalde ama o ne ben de bilmiyorum gün aşırı bi tur sil bitkisel bişeyle.. Sirke dicem ama dilim varmıyor kokusundan hiç haz etmiyorum ahşap koksun daha güzel karbonatlı Arap sabunlu suyla falan olabilir ama bak.. Daha tiziz ve tecrübeliler daha etkili yollarla gelirler gün içinde umuyorum bende ışık yok

Benim beslenmem çok felaket ne düzenim ne düzgün yediğim bişey var, bu mevzu halayla ilgili diye düşünüyoruz biz halamız baya gelişimi hızlıymış, ortaokulda falan büyük diyetler yapmış minyon olabilmek için.. Zaten yüzü gözü burnu flan da hep halaya benziyo maaaaaallleeseeff ((neyse)) Oy maşallah seninki de iyi alıyormuş kız ama büyüdükçe ölçüm de zor oluyormuş ya belki ondan öyle olmuştur.. Bide benim dr kilo ölçümünü karından 3kere yapıp ortalaması alınır normalde dedi.. Tam nefes aldığı zaman karnı en büyük ölçüde çıkar killso fazla hesaplanır, tam nefes verirken en küçük ölçüde çıkar kilosu en düşük haliyle hesaplanır yüzden 3 kere alıp ortalamasına bakmak en doğrusu dediydi.. Her zaman da 3 kere ölçmeyiz ters giden bişey yoksa o yüzden bazen az bazen çok önemli değil diye belirttiydi.. Benim beslenmem de de mesela yumurta haftada bir ancaydı son zamanlarda hiç yiyemiyorum , et de çok nadir balık hiç yemiyorm.. Ama peynir türleri ve yeşil ne varsa affetmem bide tüm tatlılar ama onları sınırlı yiyorum şekerden..
Aynen ben de çok tombiş olsun istemem, bide kız çocuğu az minyon bile olsa daha hoşuma gider kızlarda çıtı pıtı severim.. Ben de 50-52 aldım bize boy söylemiyor dr sadece kilo.. İnş olur bakalım..

Ayyy sorma ya benim sadece kafam terliyor bir insanin koltuk alti terlemez mi yok kafamda sanki çeşme var günde 5 6 kez soguk duşa giriyorum artik kafam sirilsiklam olunca son care sırtım dur terleyim bari diyor günde 4 lt su iciyorum sıvı kaybı yaşamamak icin resmen ya

Sütü de mundar edeceğiz, olmadı onu da deneyeyim, mum yaktım şimdi kokulu

Ben cok seviyorum o makinamı dogum gunumde almisti eşim kışın mega indirimlerde film stokladim resmen bebek icin bence pro makinadan daha tatli ama filmlerin fiyatlsri ucmuş

Ay yok sirke beni bozar şimdi mmum yaktım, kRbonTli şu deneyeceğim bir de, olmadı kaynamis süt ya evde her şey her yerde su an. Bebe icin aldıklarımı odadan çıkardım mobilya gelince, odam büyük değil çünkü, her yerde bebek eşyası var

Ben cok seviyorum o makinamı dogum gunumde almisti eşim kışın mega indirimlerde film stokladim resmen bebek icin bence pro makinadan daha tatli ama filmlerin fiyatlsri ucmuş
Evet bende çok seviyorum ama sırf film fiyatı yüzünden vazgeçmiştim. Ben aşırı fotoğraf çekmeyi seven biriyim bana mümkün değil yetmezdi o yüzden dijital Bluetooth bağlantılı bi makine istediydim. Onlarda pahalı ama en azından tek seferlik

En guzeli canon eşimin vardi ünideyken foto cekilmeyi de hiç sevmez gidip kendi en pro makinayi almisti ben kullandim yillarca keske yine olsaydi kardeşi kırdı mındar etti guzelim makinayi

En guzeli canon eşimin vardi ünideyken foto cekilmeyi de hiç sevmez gidip kendi en pro makinayi almisti ben kullandim yillarca keske yine olsaydi kardeşi kırdı mındar etti guzelim makinayi
Aman tanrım çıldırmalık ya. Geldi üzülme sinirlenme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…