Güzel bir tarifi olunca tarifi eksik veren teyzeler gibisin yaniBezle silip sürekli 3gün kadar cam açık havalanması lazım canım. Ama beze ne sürcez onu bilmiyorum
Hahaha adı var mıymış? Ben uydurdum sanıyordum.İncir uyutması mı yapacaksın bayılırım ben de yapan bari
Ahşap kokusu nasıl giderilir? Ahşap kokusunu gidermenin en etkili yöntemi kaynamış süttür. Kaynamış sütü derin bir kaba koyarak bir süreliğine mobilyanın bulunduğu alan yerleştirin ve elde edilecek eşsiz sonuçları anında görün.Her öneriye açığım, denerim, sogan suyu olmasın yeter
Sade ahşap değil, üzeri boyandı cnm ama.boya kokusu gelmiyor, bildiğin atölyeleri ham ahşap kokuyor
Aaa eşime diyim alsın o zaman hastane sıkıntı yaratmaz değil mi? Özel ya.Ayrıca litrelik su lar alın hastanede dolaba koyarsınız önceden almak iyi oraya gidince aklına geliyor insanın pet bardak atıştırmalık birşeyler falan almak lazım.
Kiz fuji intax mini almasin sakinGünaydınlar bal anneler ve adayları
Son 2 günüm bugünü saymazsak 1 günüm kaldı çiçek kızıma kavuşmaya
Eşime ısrarla ne alacaksın diye sordum söylemedi fotoğraf makinesi mi dedim ona benzer bir şey dedi. Dalga mı geçiyor ciddi mi çözemiyorum adamı
Beni yemeğe götürecekmiş bugün. Bi şeyler oluyor bu adama
İncir ceviz ve sütten bi karışım hazırlayacağım pazartesi günü için kavanozda ve dolapta bekleteceğim. Termosa kahve hazırlayacağım. Hoşafım da hazır. Yarın son hazırlıkşarımı yapacağım. Anam çok heyecanlıyım...
Ya valla bilmiyorum çatlıcam. Telefon mu acaba dedim kendi kendime ama imkansız şu anda maddiyat yetmez yani. Hiç bir fikrim yok aklıma gelmiyor başka bir şey istemiyorum. Ama dediğin gibi o da olabilir bak. Bir ara alacaktım ben vazgeçmiştim almaktanKiz fuji intax mini almasin sakinhastane çantama ilk koyduğum şey
Benim neyim eksik dedimyürümeyin öyle anam bı yerden sonra popomu koyacak taş aradım kervan yolunda
Dalinin kolonyasini denedim dün akşam, akşam iyiydi de sabaha etkisi kalmamış. Şampuanı mi denesembir de sabun kokulu yüzey temizleyici kullandım ama çok farketmedi. Zaten boya değil ahşap kokusu var
Sagol cnm, sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Yalnız 1 hafta çok ya, daha hızlı etkili bsey yok mudur
Kız ne yiyip içiyon bize de söyle benim ki de 10 günde 400 gr alıyordu geçen hafta 200 gr anca almıştı tabi çok da tombiş olsun istemem yeni doğduğu zaman İçin 52 cm göre aldım birkaç cici olsun onlar önce bi diyorum.
Ayyy sorma ya benim sadece kafam terliyor bir insanin koltuk alti terlemez mi yok kafamda sanki çeşme var günde 5 6 kez soguk duşa giriyorum artik kafam sirilsiklam olunca son care sırtım dur terleyim bari diyor günde 4 lt su iciyorum sıvı kaybı yaşamamak icin resmen yaSanki sıcaklar gece daha bi çekilmez oluyor, ben valla her tarafı açıp o cereyandaki hafif esintiyle yatıyorum ancak, yoksa zaten yatağa yastığa temas eden heryer sırılsıklam bari açıktaki yerlerden ferahliyimuyuyabilsek bi süre farkında olmıcaz belki ama o da yok sıcağın her salisesini yaşıyorum Ayy kramp kelimesini duyunca bile acısını hissettiryo sağolsun çok fena..
Hahaha adı var mıymış? Ben uydurdum sanıyordum.
Ahşap kokusu nasıl giderilir? Ahşap kokusunu gidermenin en etkili yöntemi kaynamış süttür. Kaynamış sütü derin bir kaba koyarak bir süreliğine mobilyanın bulunduğu alan yerleştirin ve elde edilecek eşsiz sonuçları anında görün.
Böyle bitir şey gördüm. Bir yerde su ve deterjan ekleniyor ekstra.
Aaa eşime diyim alsın o zaman hastane sıkıntı yaratmaz değil mi? Özel ya.
Ben cok seviyorum o makinamı dogum gunumde almisti eşim kışın mega indirimlerde film stokladim resmen bebek icinYa valla bilmiyorum çatlıcam. Telefon mu acaba dedim kendi kendime ama imkansız şu anda maddiyat yetmez yani. Hiç bir fikrim yok aklıma gelmiyor başka bir şey istemiyorum. Ama dediğin gibi o da olabilir bak. Bir ara alacaktım ben vazgeçmiştim almaktan
Hahaha valla dene bi bakalım eğer geçerse bize de söyle de ne olur ne olmaz bilelim bizdeSütü de mundar edeceğiz, olmadı onu da deneyeyim, mum yaktım şimdi kokulu
Ay yok sirke beni bozar
Her hamilelikte farklı heralde, benim ilki çok enerjili km lerce yürüyebilirdim heryere yürüme gider gelir her işimi yapardım.. Ama bunda 29-30 haftalarda iyice bi uyuşukluk geldi.. Evin rutin yapılması gerekenleri ve oğlanı da site parkına indirsem anca ona yetiyor enerjim sıfır. Sonra bidaki güne kadar otur veya yat moduNormal olsa doğuramazdım kesin, bi çaba göstermeye mecalim olmazdı
Hm daha kısa yolu Inş, vardır herhalde ama o ne ben de bilmiyorumgün aşırı bi tur sil bitkisel bişeyle.. Sirke dicem ama dilim varmıyor kokusundan hiç haz etmiyorum ahşap koksun daha güzel karbonatlı Arap sabunlu suyla falan olabilir ama bak.. Daha tiziz ve tecrübeliler daha etkili yollarla gelirler gün içinde umuyorum bende ışık yok
Benim beslenmem çok felaket ne düzenim ne düzgün yediğim bişey var, bu mevzu halayla ilgili diye düşünüyoruz bizhalamız baya gelişimi hızlıymış, ortaokulda falan büyük diyetler yapmış minyon olabilmek için.. Zaten yüzü gözü burnu flan da hep halaya benziyo maaaaaallleeseeff ((neyse )) Oy maşallah seninki de iyi alıyormuş kız ama büyüdükçe ölçüm de zor oluyormuş ya belki ondan öyle olmuştur.. Bide benim dr kilo ölçümünü karından 3kere yapıp ortalaması alınır normalde dedi.. Tam nefes aldığı zaman karnı en büyük ölçüde çıkar killso fazla hesaplanır, tam nefes verirken en küçük ölçüde çıkar kilosu en düşük haliyle hesaplanır yüzden 3 kere alıp ortalamasına bakmak en doğrusu dediydi.. Her zaman da 3 kere ölçmeyiz ters giden bişey yoksa o yüzden bazen az bazen çok önemli değil diye belirttiydi.. Benim beslenmem de de mesela yumurta haftada bir ancaydı son zamanlarda hiç yiyemiyorum , et de çok nadir balık hiç yemiyorm.. Ama peynir türleri ve yeşil ne varsa affetmem bide tüm tatlılar ama onları sınırlı yiyorum şekerden..
Aynen ben de çok tombiş olsun istemem, bide kız çocuğu az minyon bile olsa daha hoşuma gider kızlarda çıtı pıtı severim.. Ben de 50-52 aldım bize boy söylemiyor dr sadece kilo.. İnş olur bakalım..
Evet bende çok seviyorum ama sırf film fiyatı yüzünden vazgeçmiştim. Ben aşırı fotoğraf çekmeyi seven biriyim bana mümkün değil yetmezdiBen cok seviyorum o makinamı dogum gunumde almisti eşim kışın mega indirimlerde film stokladim resmen bebek icinbence pro makinadan daha tatli ama filmlerin fiyatlsri ucmuş
Sizin için kendimi feda ediyorum cnm, ayıp ettinHahaha valla dene bi bakalım eğer geçerse bize de söyle de ne olur ne olmaz bilelim bizde
TamamdırSizin için kendimi feda ediyorum cnm, ayıp ettinDenemelerimin sonucunu yazarim
En guzeli canon eşimin vardi ünideyken foto cekilmeyi de hiç sevmez gidip kendi en pro makinayi almistiEvet bende çok seviyorum ama sırf film fiyatı yüzünden vazgeçmiştim. Ben aşırı fotoğraf çekmeyi seven biriyim bana mümkün değil yetmezdio yüzden dijital Bluetooth bağlantılı bi makine istediydim. Onlarda pahalı ama en azından tek seferlik
Aman tanrımEn guzeli canon eşimin vardi ünideyken foto cekilmeyi de hiç sevmez gidip kendi en pro makinayi almistiben kullandim yillarca keske yine olsaydi kardeşi kırdı mındar etti guzelim makinayi
Süt bakteri üretmez mi ya bu sıcaktaSütü de mundar edeceğiz, olmadı onu da deneyeyim, mum yaktım şimdi kokulu
Dolabı silin demiyor, kaynatıp odaya koyun diyorSüt bakteri üretmez mi ya bu sıcakta
İyi bari şanslısın, bizimki buram buram boya kokuyordu çıkmak bilmedi boya kokusu, ahşap kokusu yine iyiZaten boya değil ahşap kokusu var
Oo soryy sıcak başıma vurdu beyin uyuşması yaşıyorumDolabı silin demiyor, kaynatıp odaya koyun diyorbakalım oncesinde mum ve karbonat ise yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?