Yatıncada geçmiycek diye biliyorumKızlar benim ilk defa belden kasığa vuran sancılarım var doktorum düzenli bir şekilde belden kasığa sancı vurursa direk gel demişti. Ayaktayken otururken var karnımda taş gibi sertleşti ama yatınca geçiyor yarım saattir yatıyorum. Napmalıyım yalancı sancı mı bu acaba birde bugün dip köşe temizlik yaptık yoruldum mu acaba bilemedim
Ağrıyı 10 üzerinden puanla. 4 mu 5 mi? Kalıcı mi geçiyor mu? Mesela 10 üzerinden 4 derece ağrıyor, geçiyorsa.sorun olmayabilir ama ağrı derecesi / şiddeti artıyorsa.dogum sancisi olabilir ilirKızlar benim ilk defa belden kasığa vuran sancılarım var doktorum düzenli bir şekilde belden kasığa sancı vurursa direk gel demişti. Ayaktayken otururken var karnımda taş gibi sertleşti ama yatınca geçiyor yarım saattir yatıyorum. Napmalıyım yalancı sancı mı bu acaba birde bugün dip köşe temizlik yaptık yoruldum mu acaba bilemedim
Yatınca birşeyim yok canımYatıncada geçmiycek diye biliyorum
Oturur pozisyondayken 10 üzerinden 6 gibi devamlı kısa sürelerde sancı . Ama su içip yattım soluma yarım saattir birşey yok en azından şuanlıkAğrıyı 10 üzerinden puanla. 4 mu 5 mi? Kalıcı mi geçiyor mu? Mesela 10 üzerinden 4 derece ağrıyor, geçiyorsa.sorun olmayabilir ama ağrı derecesi / şiddeti artıyorsa.dogum sancisi olabilir ilir
ÖrtmenimmmÖnemli bilgilere devam
Canım yatınca geçiyorsa düzensiz oluyorKızlar benim ilk defa belden kasığa vuran sancılarım var doktorum düzenli bir şekilde belden kasığa sancı vurursa direk gel demişti. Ayaktayken otururken var karnımda taş gibi sertleşti ama yatınca geçiyor yarım saattir yatıyorum. Napmalıyım yalancı sancı mı bu acaba birde bugün dip köşe temizlik yaptık yoruldum mu acaba bilemedim
Oturur pozisyondayken 10 üzerinden 6 gibi devamlı kısa sürelerde sancı . Ama su içip yattım soluma yarım saattir birşey yok en azından şuanlık
Örtmenimmmsen de olmasann geniş yelpaze sorularına eğitici bilgilerde eklendi bu ekip doğuma sağlam bilgiyle giriyor
Taş gibi karında uzanıyor musun? Şu içiyor musun bol bol? Geçiyor mu, kaç dakikada iniyor sertlik?37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
Geliyor gelmekte olanUzerime yapismis olan meshur yesil elbisemle size son gebelik pozum sanirim. Son 5 gün....
Canım bugün benim de 37+4 dün benim de öyleydi. Ayağıyla falan ittiriyordur kaburgayı benim de karnımın yanından ayağıyla bi ittiriyor ayağı dışarı çıkacak nerdeyse o an aşağıya da çok baskı oluyor demek kafası da bağırsaklara baskı yapıyor37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
Aman he veririm de gec anlamazlsr çünkü
Aman dikkat et bende cereyanda yata yata hasta olmam insallah evde nefes alinmiyorAllaaah sen soğuk suları iç tabi boğazım acıyarak uyandimkaşınıyor C vitamini içeyim dikkat etmek lazım son zamanlar hasta olmaktan korkuyorum. Havalar son zamanlarda birden ısındı bizim burda haliyle dolaptan içmeye başladım dı
Sıcak benide yorduGünaydin yine sırılsıklam bi geceydi Allahim havalar ne güzel soguktu ya Ankara'ya kış geri gelebilir mi aminaksam oturup hava cok sicak diye bi posta agladim resmen kasiklarim agriyordu sabaha karşi cok korktum aksamda slttan birden bi kramp girdi vajinaya ölüyodum bebek tepindikce yıttılıyor göbegim ve cok aciyor tüm şikayetlerimi yazdiysam gidebilirim
Bende aynıyım 2gundur dondurma soğuk su sabah sesim azalmış gibi geldi şimdi ballı su içiyorum. İnsalalh covit degildirAllaaah sen soğuk suları iç tabi boğazım acıyarak uyandimkaşınıyor C vitamini içeyim dikkat etmek lazım son zamanlar hasta olmaktan korkuyorum. Havalar son zamanlarda birden ısındı bizim burda haliyle dolaptan içmeye başladım dı
Canım bizim çocukluğumuzda veriyorlarmış şekerli su filan bebek emmeyince. Şimdiki gibi bebek maması yok. Pirinç unu vs deKızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sadece emzirirseniz mama vermezseniz 6 ay su vermeyin anne sütünün %80i su diyorlar. Kimi de çocuk sıcakta kurur gider su verin diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben 1.5 haftadır kullanıyorum.Kızlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamalıyız.. 37. Haftam ve 15 güne planlı sezeryanım var nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?