2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yatıncada geçmiycek diye biliyorum

Ağrıyı 10 üzerinden puanla. 4 mu 5 mi? Kalıcı mi geçiyor mu? Mesela 10 üzerinden 4 derece ağrıyor, geçiyorsa.sorun olmayabilir ama ağrı derecesi / şiddeti artıyorsa.dogum sancisi olabilir ilir

Ağrıyı 10 üzerinden puanla. 4 mu 5 mi? Kalıcı mi geçiyor mu? Mesela 10 üzerinden 4 derece ağrıyor, geçiyorsa.sorun olmayabilir ama ağrı derecesi / şiddeti artıyorsa.dogum sancisi olabilir ilir
Oturur pozisyondayken 10 üzerinden 6 gibi devamlı kısa sürelerde sancı . Ama su içip yattım soluma yarım saattir birşey yok en azından şuanlık

Canım yatınca geçiyorsa düzensiz oluyor

Oturur pozisyondayken 10 üzerinden 6 gibi devamlı kısa sürelerde sancı . Ama su içip yattım soluma yarım saattir birşey yok en azından şuanlık

Geçiyorsa yalancıdır. Dogum sancisi geçmiyor,. Artıyor ve periyodik, 10 dakikada 1 gibi...

Örtmenimmmsen de olmasann geniş yelpaze sorularına eğitici bilgilerde eklendi bu ekip doğuma sağlam bilgiyle giriyor

Ahahahah öğretmenimiz başka burada ya Ben öğrenmeye çalışan çekirgeyim, öğrenirken paylaşıyorum.sadece

Bir de tecrübeli çok.anne var, bilgi kaynağı, beyin yakan sorulara tecrübeli annelerimizin bilgi almak varken napim İnterneti

37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
Taş gibi karında uzanıyor musun? Şu içiyor musun bol bol? Geçiyor mu, kaç dakikada iniyor sertlik?

Kızlar nasılsınız en son doğum yaptım diye yazmıştım pazartesi öyle kaldı hiç vaktim yok artık buraya girmeye. Hangi detayları vereyim bilmiyorum ama doğumum çokta kolay olmadı şimdi de alışma surecindeyiz ama bebişim için her şeye değer pazartesiden beri 1 günlük anca uyku uyumusumdur M Mirune bebişim 3215 Gr 48 cm doğdu bilgilerime eklersin

Allaaah sen soğuk suları iç tabi boğazım acıyarak uyandim kaşınıyor C vitamini içeyim dikkat etmek lazım son zamanlar hasta olmaktan korkuyorum. Havalar son zamanlarda birden ısındı bizim burda haliyle dolaptan içmeye başladım dı

37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
Canım bugün benim de 37+4 dün benim de öyleydi. Ayağıyla falan ittiriyordur kaburgayı benim de karnımın yanından ayağıyla bi ittiriyor ayağı dışarı çıkacak nerdeyse o an aşağıya da çok baskı oluyor demek kafası da bağırsaklara baskı yapıyor

Aman he veririm de gec anlamazlsr çünkü
Aman dikkat et bende cereyanda yata yata hasta olmam insallah evde nefes alinmiyor

Günaydin yine sırılsıklam bi geceydi Allahim havalar ne güzel soguktu ya Ankara'ya kış geri gelebilir mi amin aksam oturup hava cok sicak diye bi posta agladim resmen kasiklarim agriyordu sabaha karşi cok korktum aksamda slttan birden bi kramp girdi vajinaya ölüyodum bebek tepindikce yıttılıyor göbegim ve cok aciyor tüm şikayetlerimi yazdiysam gidebilirim

Sıcak benide yordu Dün eşim hastaneye götürdü beni araba o kadar sıcaktıkı yürüseydim bu kadar bunalmazdım dedim kayseride hep soğuk olurdu ama bu hafta full sıcak gösteriyo, denizde yok gidek

Bende aynıyım 2gundur dondurma soğuk su sabah sesim azalmış gibi geldi şimdi ballı su içiyorum. İnsalalh covit degildir

Canım bizim çocukluğumuzda veriyorlarmış şekerli su filan bebek emmeyince. Şimdiki gibi bebek maması yok. Pirinç unu vs de
Ama şimdi doktorlar ilk alti ay sadece anne sütü diyorlar.anne sütü yetersizse emmiyirsa mama veriyorlar.
Suyu ek gıdaya geçince veriyorlar diye biliyorum.

Doktor su verin diyene kadar bence vermeemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…