2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi bari şanslısın, bizimki buram buram boya kokuyordu çıkmak bilmedi boya kokusu, ahşap kokusu yine iyi

Haticeye değil neticeye bakarsak, ahşap da olsa koku var Boya yerine ahsap kokması da ilginc yani...

Sabun kokulu kese attım Dolap ve sifonyere.bir de. Her sey birbirine giriyor hayırlısı. Delirella'nin deli halleri

Buzdolabinda bir koku oldugunda da agzi acik sekilde bir bardak sut yerlestirin, kotu kokuyu aliyor. Tabi sutu icmemek dokmek lazim sonunda..
Buzdolabına vanilya paketi açıp çay tabağına onu koyuyordum, sütü.hic denemedim aklımda olsun o da. Su anki mevzu bebe dolabı

Günaydın kızlar, eşimin pazartesi işi olduğu için doktoruma gitmeyi bikaç gün erteledik öyle olunca su meselesi için içimizi rahatlatalım diye evin burdaki arada gittiğim doktora gittik. Suyun gayet iyi sıkıntı yok dedi. Bebek kafasını dayamış aşağıya, sırtınıda yaslamış soluna, Kilosu 3400, haftasına göre fazla gelişimi, Plesantada haftasına göre fazla yaşlanmış o yüzden gelir yakında dedi. Ama normal doğum için şekeri tamamen kes böyle giderse çok kilo alır dedi. Bebeğin hareketini takip etmek için meyvesuyu almıştım dolapta olunca içiyordum yemeğin yanında, bide günde bir dondurma, günde 5-6 hurma, gece kalkıp şeftali kayısı yiyordum bunları abarttım sanırım Sadece günde 1 elma yiyebilirsin dedi.

Zaten karnım kocaman oldu, geçen gece acildeki doktor ikiz gebelik mi demişti görünce bugünde doktor karnın fazla büyümüş dedi. Artık hıçkırınca vücudum sallanıyor resmen

Aman iyi olsun da bebek :) Meyve suyu + her gun dondurma + meyve mi? Gebelik şekerine rağmen mi tüketiyordun Valla bende teşhisi konan gebelik şekeri yok ona rağmen gebelik şekeri oluşursa "bebeğe geçer " demişti doktorum. Yani, seker bebege sadece bos kilo aldirmiyor, seker aktarimi riski de varmis... Son günler bu kadar tatlı tüketmesek mi ? Takdir senin tabi

Bebek hareket etmediğinde gofretten bir ısırık al.birak.diyor doktorum bana. Meyve suyu sırf şeker, onu kesin birak. Ben ancak tokluk şekerim 60 a 65 e felan düşerse elim ayagim bosaldiginda Meyve suyu içiyorum onun dışında bıraktım.

Bende de direk teşhis konmadı, son haftalarda açlık 90-95 tokluk 110-120 çıkıyordu ölçmeyi bırakmıştım. 34ten sonra bebeğin büyümesiyle iştahım arttı tabi bende meyveye verdim kendimi :) normalde çikolata cips ekmek hamur filanda yemem hiç ama iştahım artınca dondurma da vazgeçilmez oldu şu son hafta evde olunca tutamadım boğazımı. Artık tüketmeyeceğim:)

Ah şu gebelik neyse son haftalar, ha gayret

Bizde de robot ayrı gezer ben ayrı gezerim evin içinde çoğunlukla o yatar dinlenir iş bırakmıyorum ona
Ayni ben robot oturma odasiyla yatak odasini süpüruyor bende mutfakla koridorlari dönüşümlü çalişiyoruz sıdıkamla halılarda yok ki oh süpür sil dolan

Kızlar 37+5 deyim . Şu son 10 15 gündür sağ tarafım sırtımda inanılmaz bir ağrı var yaa sağa sola dönemiyorum sırt üstü yatmak iyi geliyor öylede nefesim kesiliyor yatamıyorum . Özellikle uzun süre oturduğumda . Yaşayan var mı sırt ağrısı ?

Yok canım sorun olmuyor zaten valizle gireceksin otel gibi doğum odası olunca süsler şekerler börekler herşey serbest

Ay kizlar o degilde bana bi temizlik aşki geldi bu sra salı günü temizlikci gelecek ben temizlikciden once ev temizliyorum resmen
En son bunu A avozge yapmıştı ertesi gün hastanede yani temizlikçi gelince ona söyleyin kozlar niye siz yapıyorsunuz anlamadım. Valla ben yatıyorum söylüyorum ablaya o yapıyor yani normal olsak yapalım gerçiben de30-35 haftalarda nerdeyse koltuk silmedim ama siz artık en tehlikeli zamanda yapıyorsunuz. Mesela ben diyorum ki pazartesi kendimi yormaya hareket etmeye başlayayım da Ağustos ilk haftası doğum olsun diyorum

Aynen şifa olsun. Zaten doktor zordaolunca. Yol önerir.

Aynen aman dikkat edelim artik damacanadan içeceğim.
Sağol teyzesi
Ay kizlar o degilde bana bi temizlik aşki geldi bu sra salı günü temizlikci gelecek ben temizlikciden once ev temizliyorum resmen
Çıldırmışsınnnn sankisen delisin deli. Ben kocamla yaptım daha deliyim kendimi biliyorum başkasına yaptıramam.sen dogurcan mı napcan bak enerji gelmiş sana

Eve temizlikci gelecekse sen niye temizliyorsin sen temizliyorsin eve niye temizlikçi geliyor son günlerin yorma kendini
Ben mecburriyetten yemek vs yapiyorum. Kv pek yapmadığı için. Son günlerin iyi beslenmem lazım diye yapiyorim

Yaa o da zor sadece kafa habire Allah kolaylık ve sabır versin son zamanlar.. Benim de kafa terleyince saçları kökünden kesip dazlak olasım geliyor.. Tabi kıyamam o ayrı ohh 4lt su maşallah ben de içebiliyordum ama o kadar içemez oldum, göbek büyünce mideyi dolduramıyorum artık sanki

Bozmıcak gibi korkmuyo mübarek iyi bakalım inş karbonatlı su ile halledersin, bir an önce toparlanır etraftaki bebek eşyaları kafan da rahatlar.. Sütten hiç umudum yok ama sonucu merak ediyorum :) .. Vanilya demişsin buzdolabına belki bu dolapta da işe yarar onu da koy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…