Buzdolabinda bir koku oldugunda da agzi acik sekilde bir bardak sut yerlestirin, kotu kokuyu aliyor. Tabi sutu icmemek dokmek lazim sonunda..Sütü de mundar edeceğiz, olmadı onu da deneyeyim, mum yaktım şimdi kokulu
İyi bari şanslısın, bizimki buram buram boya kokuyordu çıkmak bilmedi boya kokusu, ahşap kokusu yine iyi
Buzdolabına vanilya paketi açıp çay tabağına onu koyuyordum, sütü.hic denemedim aklımda olsun o daBuzdolabinda bir koku oldugunda da agzi acik sekilde bir bardak sut yerlestirin, kotu kokuyu aliyor. Tabi sutu icmemek dokmek lazim sonunda..
Zaten karnım kocaman oldu, geçen gece acildeki doktor ikiz gebelik mi demişti görünceGünaydın kızlar, eşimin pazartesi işi olduğu için doktoruma gitmeyi bikaç gün erteledik öyle olunca su meselesi için içimizi rahatlatalım diye evin burdaki arada gittiğim doktora gittik. Suyun gayet iyi sıkıntı yok dedi. Bebek kafasını dayamış aşağıya, sırtınıda yaslamış soluna, Kilosu 3400, haftasına göre fazla gelişimi, Plesantada haftasına göre fazla yaşlanmış o yüzden gelir yakında dedi. Ama normal doğum için şekeri tamamen kes böyle giderse çok kilo alır dedi. Bebeğin hareketini takip etmek için meyvesuyu almıştım dolapta olunca içiyordum yemeğin yanında, bide günde bir dondurma, günde 5-6 hurma, gece kalkıp şeftali kayısı yiyordum bunları abarttım sanırımSadece günde 1 elma yiyebilirsin dedi.
Bizde de robot ayrı gezer ben ayrı gezerim evin içindeAy kizlar o degilde bana bi temizlik aşki geldi bu srasalı günü temizlikci gelecek ben temizlikciden once ev temizliyorum resmen
Aman iyi olsun da bebek :) Meyve suyu + her gun dondurma + meyve mi? Gebelik şekerine rağmen mi tüketiyordunGünaydın kızlar, eşimin pazartesi işi olduğu için doktoruma gitmeyi bikaç gün erteledik öyle olunca su meselesi için içimizi rahatlatalım diye evin burdaki arada gittiğim doktora gittik. Suyun gayet iyi sıkıntı yok dedi. Bebek kafasını dayamış aşağıya, sırtınıda yaslamış soluna, Kilosu 3400, haftasına göre fazla gelişimi, Plesantada haftasına göre fazla yaşlanmış o yüzden gelir yakında dedi. Ama normal doğum için şekeri tamamen kes böyle giderse çok kilo alır dedi. Bebeğin hareketini takip etmek için meyvesuyu almıştım dolapta olunca içiyordum yemeğin yanında, bide günde bir dondurma, günde 5-6 hurma, gece kalkıp şeftali kayısı yiyordum bunları abarttım sanırımSadece günde 1 elma yiyebilirsin dedi.
Bende de direk teşhis konmadı, son haftalarda açlık 90-95 tokluk 110-120 çıkıyordu ölçmeyi bırakmıştım. 34ten sonra bebeğin büyümesiyle iştahım arttı tabi bende meyveye verdim kendimi :) normalde çikolata cips ekmek hamur filanda yemem hiç ama iştahım artınca dondurma da vazgeçilmez olduAman iyi olsun da bebek :) Meyve suyu + her gun dondurma + meyve mi? Gebelik şekerine rağmen mi tüketiyordunValla bende teşhisi konan gebelik şekeri yok ona rağmen gebelik şekeri oluşursa "bebeğe geçer " demişti doktorum. Yani, seker bebege sadece bos kilo aldirmiyor, seker aktarimi riski de varmis... Son günler bu kadar tatlı tüketmesek mi ? Takdir senin tabi
Bebek hareket etmediğinde gofretten bir ısırık al.birak.diyor doktorum bana. Meyve suyu sırf şeker, onu kesin birak. Ben ancak tokluk şekerim 60 a 65 e felan düşerse elim ayagim bosaldiginda Meyve suyu içiyorum onun dışında bıraktım.
Ah şu gebelikBende de direk teşhis konmadı, son haftalarda açlık 90-95 tokluk 110-120 çıkıyordu ölçmeyi bırakmıştım. 34ten sonra bebeğin büyümesiyle iştahım arttı tabi bende meyveye verdim kendimi :) normalde çikolata cips ekmek hamur filanda yemem hiç ama iştahım artınca dondurma da vazgeçilmez olduşu son hafta evde olunca tutamadım boğazımı. Artık tüketmeyeceğim:)
Ayni ben robot oturma odasiyla yatak odasini süpüruyor bende mutfakla koridorlari dönüşümlü çalişiyoruz sıdıkamlaBizde de robot ayrı gezer ben ayrı gezerim evin içindeçoğunlukla o yatar dinlenir iş bırakmıyorum ona
Evet telefonum bozuldu . Uzun süredir giremiyordum . :) ama takipteyim artıkM Mirune canım bu arkadaşlarımız çok uzun zamandır girmiyor forma falan. Listeden çıkarsak mı? Yani gerek yok bence
@Prvrkrt
@minnak
@usengecpirenses
A aysenur93
@VADIDEKI ZMBK
@Beyaazzzz
@Mubine
@karanfilm000
@mucizeanne20
@ymc4545
Yok canım sorun olmuyor zaten valizle gireceksin otel gibi doğum odası olunca süsler şekerler börekler herşey serbestHahaha adı var mıymış? Ben uydurdum sanıyordum.
Ahşap kokusu nasıl giderilir? Ahşap kokusunu gidermenin en etkili yöntemi kaynamış süttür. Kaynamış sütü derin bir kaba koyarak bir süreliğine mobilyanın bulunduğu alan yerleştirin ve elde edilecek eşsiz sonuçları anında görün.
Böyle bitir şey gördüm. Bir yerde su ve deterjan ekleniyor ekstra.
Aaa eşime diyim alsın o zaman hastane sıkıntı yaratmaz değil mi? Özel ya.
En son bunu A avozge yapmıştı ertesi gün hastanede yani temizlikçi gelince ona söyleyin kozlar niye siz yapıyorsunuz anlamadım. Valla ben yatıyorum söylüyorum ablaya o yapıyor yani normal olsak yapalım gerçiben de30-35 haftalarda nerdeyse koltuk silmedim ama siz artık en tehlikeli zamanda yapıyorsunuz. Mesela ben diyorum ki pazartesi kendimi yormaya hareket etmeye başlayayım da Ağustos ilk haftası doğum olsun diyorumAy kizlar o degilde bana bi temizlik aşki geldi bu srasalı günü temizlikci gelecek ben temizlikciden once ev temizliyorum resmen
Sıcaklar aynen mahvettiAyyy inşallah yok değildir belli eder kendini. Dikkat etmemiz lazım ama sıcaklar mahvettine güzel ilik su içiyordum ben hep
Aynen şifa olsun. Zaten doktor zordaolunca. Yol önerir.Evet eskilerden öyleymiş, benim annem de sarılık için şekerli su verirdik doğar doğmaz emse bile bebek diyo.. Hem de hemşireler ebeler veririmiş köyde..
Şimdiki imkanlar ve bilgiler sınırsız artık 6 ay sadece anne sütü herşeyine yetiyor, şifa olsun bebişlere
Aynen aman dikkat edelim artik damacanadan içeceğim.O belden vuran ağrı benim de oluyor sağ tarafımda noktasal bi başlıyo yayıyılıyo çok tuhaf bi acı, oturur pozisyonda daha fazla oluyor, ama aynı şekilde gidip yatınca geçip gidiyor, ben de hem burda kızların tarif ettiğiyle hem de dr mun dediğine göre düzenli tekrarlayan ağrı sızı olursa ara, onun dışındakileri yaşaman normal demişti.. O yüzden gidip uzanıp delirellanın dediği gibi bol su içiyorum öyle geçiyo günlerdüzene girmediği sürece bir miktar rahat olabiliriz düzene girerseee usulca hastaneye yol almalı :)
Ay hayırlısı, kaburga baskısı sadece harekete bağlı olarak oluyor onu dışında aynı şeyleri yaşıyorum ama tuvalet küçük tuvalet hissi oluyor ben de.. Doğum için sanki büyük hissetmeli diyodu kızlar
Ayy son zamanlar tut kendini değiştirme düzenini hastalık falan uzak olsun.. Ben de soğuk susuz yaşayamam ama sırf mide yanmasından içemiyorum. Dolaptaki suyla karıştırıp içiyorum..
Sağol teyzesiValla bende çok gergin ve heyecanlıyım. Sırayla döküleceğizya kıyamam. Anlayışlı ise kızın ne güzel. Sonradan gönlünü alırsınız bir şekilde. İyi ki doğmuş
Hahah kv lerde kb ödeyecek annemler de babam ödeyecek o yüzden rahatım
Boya değil ahşapsa açık bırak kendi geçer zaten. Kıyafetlere de sinmez.
Çıldırmışsınnnn sankiAy kizlar o degilde bana bi temizlik aşki geldi bu srasalı günü temizlikci gelecek ben temizlikciden once ev temizliyorum resmen
Eve temizlikci gelecekse sen niye temizliyorsin sen temizliyorsin eve niye temizlikçi geliyorAy kizlar o degilde bana bi temizlik aşki geldi bu srasalı günü temizlikci gelecek ben temizlikciden once ev temizliyorum resmen
Bendr peynirimsi gelmiyor daha sulu ve krem seklinde beyaz geliyo nasil anlatsam ki baska anladin mi kiz..
Yaa o da zor sadece kafa habire Allah kolaylık ve sabır versin son zamanlar.. Benim de kafa terleyince saçları kökünden kesip dazlak olasım geliyor.. Tabi kıyamam o ayrıAyyy sorma ya benim sadece kafam terliyor bir insanin koltuk alti terlemez mi yok kafamda sanki çeşme var günde 5 6 kez soguk duşa giriyorum artik kafam sirilsiklam olunca son care sırtım dur terleyim bari diyor günde 4 lt su iciyorum sıvı kaybı yaşamamak icin resmen ya
Ay yok sirke beni bozarşimdi mmum yaktım, kRbonTli şu deneyeceğim bir de, olmadı kaynamis süt ya evde her şey her yerde su an. Bebe icin aldıklarımı odadan çıkardım mobilya gelince, odam büyük değil çünkü, her yerde bebek eşyası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?