Vanilya da ekledim, Allahtan kimyasal değiller yoksa odada Dolap kokusu giderecekm derken apartmanı havaya uçururum.Yaa o da zor sadece kafa habire Allah kolaylık ve sabır versin son zamanlar.. Benim de kafa terleyince saçları kökünden kesip dazlak olasım geliyor.. Tabi kıyamam o ayrıohh 4lt su maşallah ben de içebiliyordum ama o kadar içemez oldum, göbek büyünce mideyi dolduramıyorum artık sanki
Bozmıcak gibi korkmuyo mübarek iyi bakalım inş karbonatlı su ile halledersin, bir an önce toparlanır etraftaki bebek eşyaları kafan da rahatlar.. Sütten hiç umudum yok ama sonucu merak ediyorum :) .. Vanilya demişsin buzdolabına belki bu dolapta da işe yarar onu da koy :)
Sonra ay kızlar totom ağrıyor oturamıyorum doğuruyor muyum diyecenAy kizlar o degilde bana bi temizlik aşki geldi bu srasalı günü temizlikci gelecek ben temizlikciden once ev temizliyorum resmen
Aman ev temizlensin de ondan sonra dogurayim yaEn son bunu A avozge yapmıştı ertesi gün hastanede yani temizlikçi gelince ona söyleyin kozlar niye siz yapıyorsunuz anlamadım. Valla ben yatıyorum söylüyorum ablaya o yapıyor yani normal olsak yapalım gerçiben de30-35 haftalarda nerdeyse koltuk silmedim ama siz artık en tehlikeli zamanda yapıyorsunuz. Mesela ben diyorum ki pazartesi kendimi yormaya hareket etmeye başlayayım da Ağustos ilk haftası doğum olsun diyorum
Agzindan yel alsin kardeeeeş daha 20 gün var planli gelsin pleaseeeAynen aman dikkat edelim artik damacanadan içeceğim.
Sağol teyzesi
Çıldırmışsınnnn sankisen delisin deli. Ben kocamla yaptım daha deliyim kendimi biliyorum başkasına yaptıramam.sen dogurcan mı napcan bak enerji gelmiş sana
Benimki psikopatlik gibi bişeyEve temizlikci gelecekse sen niye temizliyorsin sen temizliyorsin eve niye temizlikçi geliyorson günlerin yorma kendini
Ben mecburriyetten yemek vs yapiyorum. Kv pek yapmadığı için. Son günlerin iyi beslenmem lazım diye yapiyorim
Çoğumuz yaşıyor maalesefKızlar 37+5 deyim . Şu son 10 15 gündür sağ tarafım sırtımda inanılmaz bir ağrı var yaa sağa sola dönemiyorum sırt üstü yatmak iyi geliyor öylede nefesim kesiliyor yatamıyorum . Özellikle uzun süre oturduğumda . Yaşayan var mı sırt ağrısı ?
Dolap- suçum varsa eyvallahVanilya da ekledim, Allahtan kimyasal değiller yoksa odada Dolap kokusu giderecekm derken apartmanı havaya uçururum.
Bi bakayım bulabilirsem . Allah yardımcımız olsun . İlk kızım 42. Haftada doğdu daha doğrusu doğurtturuldu . Suni vermeseler yine geleceği yoktu . Bu sefer de günüm geçer diye korkuyorum . Havalar da sıcak doğurmak istiyorum artık hayırla sağlıkla ..Çoğumuz yaşıyor maalesefbir arkadaş onun için bir hareket göndermişti nick o hatırlamıyorum ama mesajlardan bulabilirsen ona iyi gelmişti ben hala her yerime destek koyarak yatıyorum sırttan dolayı rahatım şimdilik, beni çatı ağrısı daha çok zorluyor
42 hafta mı nasıl duruyor bu bebeler yahuBi bakayım bulabilirsem . Allah yardımcımız olsun . İlk kızım 42. Haftada doğdu daha doğrusu doğurtturuldu . Suni vermeseler yine geleceği yoktu . Bu sefer de günüm geçer diye korkuyorum . Havalar da sıcak doğurmak istiyorum artık hayırla sağlıkla ..
Sorma ... neler yapmıştım. Eğilerek yerler mi silmedim sıcak sulara mı oturmadım ama yok ne sancı ne nişan ne su hiç bişi gelmedi . Doktor artık bekleyemem dedi haklı olarak . 42 de yatış yaptılar . Evet 2. De doğum daha erken olur diyorlar inşaallah öyle olur . Öncelikli tabiki hayırla sağlıkla gelmesi . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin42 hafta mı nasıl duruyor bu bebeler yahuinşallah bu daha erken gelir bu havalarda büyüdükçe daha sıkıntı 2.ker daha erken kolay gelir diyorlar inşallah öyle olur
Hadi hayırlı olsun canım benim de 12 Ağustos doğum tarihim ama benim bebiş bekleyemecek 12 sini 8 nde bakalımDoktordan geldim. 12 ağustosa karar verildi üç hastane ile anlaşması var ama ikisi çok zam yaptığı için bana en uzak olanı seçtik.
Anestezi doktoruyla görüştüm yarım yapacak ama hafif bayık hali veren sedasyon mu ne onu da yapacak.
Tahlil verdim bir sürü evrak doldurdum hastane odasını gördüm geceden aç kal dedi
Doktor eğer bir aksilik çıkmazsa bir gece kalırsın akşama doğru çıkarırım seni dedi.
Herşey normal görünüyor dedi.
El uyuşması için sinir sıkışması b vitamini vereyim dedi doğum sonrası düzelecektir bu arada rahatlatır b vitamini dedi
Bol bol yat dinlen bir iş yapma keyfine bak dedi
Sonra ay kızlar totom ağrıyor oturamıyorum doğuruyor muyum diyecen
Sende sağlıkla al kucağına inşallahHadi hayırlı olsun canım benim de 12 Ağustos doğum tarihim ama benim bebiş bekleyemecek 12 sini 8 nde bakalımBu arada sedasyonu sen kendi isteğinle alabiliyor musun? Spinal mi epidural mi olacaksın
Çekmecelerde vanilya biraz ise yaradı gibi, cekmeceyi kapattım çay tabağını koyunca da. Ama dolapta büyük olduğundan mı pek fark yokHahaha valla dene bi bakalım eğer geçerse bize de söyle de ne olur ne olmaz bilelim bizde
Elental 2 kullanıyorum ben, artı kan düştü diye demir başladık 2 haftadır. (Normalde kronik kabiz olduğumdan kan değerim.iyiyken vermedi doktor)Kızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
Bebeğin suyu fazlaliligi seker varsa oluyor, diyet yapılması lazım, günlük şeker ölçümü ile kontrol ve takip edilmeliKızlar bir de bebeğinin suyu fazla olan anneler var mı? Bu durumda ne yapılmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?