2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vanilya da ekledim, Allahtan kimyasal değiller yoksa odada Dolap kokusu giderecekm derken apartmanı havaya uçururum.

Aman ev temizlensin de ondan sonra dogurayim ya oyle cok bi iş yaptigim yok aslinda ama sıkılıyorum evde hava cok sicak disari cikilmiyor
Agzindan yel alsin kardeeeeş daha 20 gün var planli gelsin pleaseee
Benimki psikopatlik gibi bişey

Çoğumuz yaşıyor maalesef bir arkadaş onun için bir hareket göndermişti nick o hatırlamıyorum ama mesajlardan bulabilirsen ona iyi gelmişti ben hala her yerime destek koyarak yatıyorum sırttan dolayı rahatım şimdilik, beni çatı ağrısı daha çok zorluyor

Bi bakayım bulabilirsem . Allah yardımcımız olsun . İlk kızım 42. Haftada doğdu daha doğrusu doğurtturuldu . Suni vermeseler yine geleceği yoktu . Bu sefer de günüm geçer diye korkuyorum . Havalar da sıcak doğurmak istiyorum artık hayırla sağlıkla ..

42 hafta mı nasıl duruyor bu bebeler yahu inşallah bu daha erken gelir bu havalarda büyüdükçe daha sıkıntı 2.ker daha erken kolay gelir diyorlar inşallah öyle olur

42 hafta mı nasıl duruyor bu bebeler yahu inşallah bu daha erken gelir bu havalarda büyüdükçe daha sıkıntı 2.ker daha erken kolay gelir diyorlar inşallah öyle olur
Sorma ... neler yapmıştım. Eğilerek yerler mi silmedim sıcak sulara mı oturmadım ama yok ne sancı ne nişan ne su hiç bişi gelmedi . Doktor artık bekleyemem dedi haklı olarak . 42 de yatış yaptılar . Evet 2. De doğum daha erken olur diyorlar inşaallah öyle olur . Öncelikli tabiki hayırla sağlıkla gelmesi . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Doktordan geldim. 12 ağustosa karar verildi üç hastane ile anlaşması var ama ikisi çok zam yaptığı için bana en uzak olanı seçtik.
Anestezi doktoruyla görüştüm yarım yapacak ama hafif bayık hali veren sedasyon mu ne onu da yapacak.
Tahlil verdim bir sürü evrak doldurdum hastane odasını gördüm geceden aç kal dedi
Doktor eğer bir aksilik çıkmazsa bir gece kalırsın akşama doğru çıkarırım seni dedi.
Herşey normal görünüyor dedi.
El uyuşması için sinir sıkışması b vitamini vereyim dedi doğum sonrası düzelecektir bu arada rahatlatır b vitamini dedi
Bol bol yat dinlen bir iş yapma keyfine bak dedi

Hadi hayırlı olsun canım benim de 12 Ağustos doğum tarihim ama benim bebiş bekleyemecek 12 sini 8 nde bakalım Bu arada sedasyonu sen kendi isteğinle alabiliyor musun? Spinal mi epidural mi olacaksın

Hadi hayırlı olsun canım benim de 12 Ağustos doğum tarihim ama benim bebiş bekleyemecek 12 sini 8 nde bakalım Bu arada sedasyonu sen kendi isteğinle alabiliyor musun? Spinal mi epidural mi olacaksın
Sende sağlıkla al kucağına inşallah

Yok istek değil genel anestezi diye ısrar edince her zamanki anestezici bakışı yarım olsun dedi korktuğumu istemediğimi söyleyince sedasyon yaparız korkma yarım olsun dedi

Hahaha valla dene bi bakalım eğer geçerse bize de söyle de ne olur ne olmaz bilelim bizde
Çekmecelerde vanilya biraz ise yaradı gibi, cekmeceyi kapattım çay tabağını koyunca da. Ama dolapta büyük olduğundan mı pek fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…