2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeğimin suyu fazlaymış ne yapmam lazım ?

Bebeğin suyu fazlaliligi seker varsa oluyor, diyet yapılması lazım, günlük şeker ölçümü ile kontrol ve takip edilmeli
canım doktor diyet önermedi ama şekeri azaltmam işe yarar mı kullandığım vitamin hapları da etkiliyor mudur sence, sıcaklarda cok su içmeyle alakası olur mu acaba?

canım doktor diyet önermedi ama şekeri azaltmam işe yarar mı kullandığım vitamin hapları da etkiliyor mudur sence, sıcaklarda cok su içmeyle alakası olur mu acaba?
Şekerine bakmadı doktor? Diyet derken yemeğini kismayacaksin sekerli besinler tuketmiyorsun sadece cnm. Doktorun çok şaşırttı. O kadar gebelikte su fazlaliligi yasayan gebelik şekeri olan var vitaminleri devam.ediyor ama şekerli hamurisi gıdaları kestiriyorum doktorlar. Bence sen en kötü Aile hekimliğinde açlık ve son 3 ay şekerini olctur (Hemoglobin A1c).

Alakası yok günde 3 lt su içiyorum, o zaman bende de olurdu aylardir. bebeğin suyunun fazla olması içtiğin su lyun çok olması değil sekerle ilgili.

Amin inşallah 42den sonra beklese direk okula yazdırırdınız

Benimki de yeni pazardan geldi doldurmuş. Bu ne böyle dedim annen haftaya doğumdan sonra bizde kalcak herkes senin gibi atistirmiyor yemek yapip yiyor dedi. İyi bi sürü soğan almış içli köfte mantı yapar annemle buzluğa koyarım kışlık dedim tarhana fln da kurutcaz doğum izni çok işime yaricak annemle evde iki güne kisliklari yaparız

Daha dogurmadım hanımlar bwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi

Yaaa yazdığın iyi oldu, merak ettik Minik sipa çok şakacı çıktı Neyse, şaka yapain sa 1 2 hafta daha götürür inşallah, 39 şart değil, kocaman olmuştur o da şimdi. Bahane ile hastane cantani hazırladın benim.gibi Nişan gerçekten garip, gelince 2 saate de 2 güne de 2 haftaya da doguran var. Kimin nasibine ne düşerse:) Uslu uslu dursun annesinin karnında inşallah. Düzensiz sancilar bende de var, takma kafana cnm.

seker yüklemesinde seker çıkmadı canım, sağolasın.

Kızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
Ben hepsini bıraktım hata yapıyorum biliyorum ama midem artık kaldırmıyor 2-3 hatadır içmiyorum . Benim sadece magenzyum kalsiyum gyferon mu ne kan hapı var ya o vardı kalsiyumu içemedim suda eritmeli olduğu için magnezyumu bıraktım maden suyu daha iyi geldiği için bana . Kan hapı da midemi perişan etti artık hepsini bıraktım aklıma gelirse arada kan ilacı alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…