- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
canım bebeğimin suyu fazlaymış ne yapmam lazım ?Benim bebek de 1 hafta önden gidiyor suyu da sınırda yüksek dedi. O yüzden hemen diyete başladım. 1 haftalık önden gitmesi önemli değil dedi doktorum olabilir dedi normal bişeymiş ama suyun fazla olması iyi değilmiş
canım doktor diyet önermedi ama şekeri azaltmam işe yarar mı kullandığım vitamin hapları da etkiliyor mudur sence, sıcaklarda cok su içmeyle alakası olur mu acaba?Bebeğin suyu fazlaliligi seker varsa oluyor, diyet yapılması lazım, günlük şeker ölçümü ile kontrol ve takip edilmeli
sağol canım.Elental 2 kullanıyorum ben, artı kan düştü diye demir başladık 2 haftadır. (Normalde kronik kabiz olduğumdan kan değerim.iyiyken vermedi doktor)
Şekerine bakmadı doktor? Diyet derken yemeğini kismayacaksin sekerli besinler tuketmiyorsun sadece cnm. Doktorun çok şaşırttı. O kadar gebelikte su fazlaliligi yasayan gebelik şekeri olan var vitaminleri devam.ediyor ama şekerli hamurisi gıdaları kestiriyorum doktorlar. Bence sen en kötü Aile hekimliğinde açlık ve son 3 ay şekerini olctur (Hemoglobin A1c).canım doktor diyet önermedi ama şekeri azaltmam işe yarar mı kullandığım vitamin hapları da etkiliyor mudur sence, sıcaklarda cok su içmeyle alakası olur mu acaba?
Alakası yok günde 3 lt su içiyorum, o zaman bende de olurdu aylardir. bebeğin suyunun fazla olması içtiğin su lyun çok olması değil sekerle ilgili.canım doktor diyet önermedi ama şekeri azaltmam işe yarar mı kullandığım vitamin hapları da etkiliyor mudur sence, sıcaklarda cok su içmeyle alakası olur mu acaba?
Amin inşallahSorma ... neler yapmıştım. Eğilerek yerler mi silmedim sıcak sulara mı oturmadım ama yok ne sancı ne nişan ne su hiç bişi gelmedi . Doktor artık bekleyemem dedi haklı olarak . 42 de yatış yaptılar . Evet 2. De doğum daha erken olur diyorlar inşaallah öyle olur . Öncelikli tabiki hayırla sağlıkla gelmesi . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ben hala kullaniyorum doguma kadar da kullancam ferro sanol ve regenesis maxKızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
Amin inşallah42den sonra beklese direk okula yazdırırdınız
Aslan kızım koç annesiyle iyi geçinecekmişHaydii gazamız mübarek olsun
Doğuma kadar devam günde 2 feramat 1 decavitKızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
Bizimki anası ile gecinemeyecekmis, yandikAslan kızım koç annesiyle iyi geçinecekmişkardeş mevzusu hiç hoşuma gitmedi
Aslan gibi aslan geliyor gazan mübarek olaBizimki anası ile gecinemeyecekmis, yandik
Benimki de yeni pazardan geldi doldurmuş. Bu ne böyle dedim annen haftaya doğumdan sonra bizde kalcak herkes senin gibi atistirmiyor yemek yapip yiyor dedi. İyi bi sürü soğan almış içli köfte mantı yapar annemle buzluğa koyarım kışlık dedimEve temizlikci gelecekse sen niye temizliyorsin sen temizliyorsin eve niye temizlikçi geliyorson günlerin yorma kendini
Ben mecburriyetten yemek vs yapiyorum. Kv pek yapmadığı için. Son günlerin iyi beslenmem lazım diye yapiyorim
Ferro sanol.ve biçim D3 kullanıyorum her gün alıyorum hala ama hepsinden ama çokta güne gününe değilim aksattigimda oluyor.Kızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
Yaaa yazdığın iyi oldu, merak ettikDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
seker yüklemesinde seker çıkmadı canım, sağolasın.Şekerine bakmadı doktor? Diyet derken yemeğini kismayacaksin sekerli besinler tuketmiyorsun sadece cnm. Doktorun çok şaşırttı. O kadar gebelikte su fazlaliligi yasayan gebelik şekeri olan var vitaminleri devam.ediyor ama şekerli hamurisi gıdaları kestiriyorum doktorlar. Bence sen en kötü Aile hekimliğinde açlık ve son 3 ay şekerini olctur (Hemoglobin A1c).
Yükleme dışında da baktirabilirsin, fazla şekerli tükettiğinde (meyve, dondurma, cikolata, hamur isi vb.) gebelik kaynaklı yukselebiliyorseker yüklemesinde seker çıkmadı canım, sağolasın.
Sağol canım, çok aram yok tatliyla ama gebelik şekeri olabilir dediğin gibi.Yükleme dışında da baktirabilirsin, fazla şekerli tükettiğinde (meyve, dondurma, cikolata, hamur isi vb.) gebelik kaynaklı yukselebiliyor
Ben hepsini bıraktım hata yapıyorum biliyorum ama midem artık kaldırmıyor 2-3 hatadır içmiyorum . Benim sadece magenzyum kalsiyum gyferon mu ne kan hapı var ya o vardı kalsiyumu içemedim suda eritmeli olduğu için magnezyumu bıraktım maden suyu daha iyi geldiği için bana . Kan hapı da midemi perişan etti artık hepsini bıraktım aklıma gelirse arada kan ilacı alıyorumKızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?