2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şaka yapmış sana annesiiii Tatlim herşeyi son ana mı bıraktin senden gaza gelip beşik zımbırtılarını yikadim bende son eksilerimi halledeyim sürpriz beklemeyeyim evim bi temizleneydi rahatlicaktim

geçmiş olsun canım.

Hayırlısı ile kolay doğumun olsun canim

Sabah akşam magnezyum alıyorum, krampları bitmiyor. Bir de içmesem

Ay resmen bende dün gece ağladım hava çok sıcak uyuyamıyorum diye kocam bugün işyerindeki soğuk hava üfleyicisini getirmiş gelmiş

Klasik anestezicileerr seni ele geçirmişler bakıyorum kabuslarım..

Kızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
Vitamine devam ediyorum, demiri bıraktırdı miden bağrskların biraz rahatlasın doğumdan sonra tekrar kullanacaksın zaten dedi yazmadı geçen kontrolde.

Kızlar bir de bebeğinin suyu fazla olan anneler var mı? Bu durumda ne yapılmalı?

Benim suyum da fazlaydı şekerden dolayı, biraz yüksek çıktı şeker, esnek bir diyet yaptım yediklerimi sık ve az yedim şekerli tatlı olanları azalttım bi süre hiç yemedim bi ara ayarı kaçırdım falan derken sorun yok şuan suyum bi kaç aya normale döndü..

Yok canım sorun olmuyor zaten valizle gireceksin otel gibi doğum odası olunca süsler şekerler börekler herşey serbest
AA tamam o zaman götüreyim bende. Susuz yapamam zaten. Hastane de pahalı olur
Çekmecelerde vanilya biraz ise yaradı gibi, cekmeceyi kapattım çay tabağını koyunca da. Ama dolapta büyük olduğundan mı pek fark yok
İnşallah çıkar bir kaç güne. Kapakları falan açık kalsın bence havalansın biraz

Parmağında oynatıyor bizi senin oğlan sağlıkla gelsin canım herşey hazır nasilsa sen bu saatten sonra uzat ayakları dinlen yorma kendini bak en son ortalığı toparladın hemen sancın tuttu

Ah bu sabırsız bebişler dünya çok güzel sanıyorlar hadi hayırlısı artık son günlerinin keyfini çıkar en heyecanlı bekleyiş bu olsa gerek

Canim bence doktorun demedigi surece kan hapini birakmamalisin ben 2 yila yakin süredir kan hapi icmeme ragmen etki etmedi bende sirf bu yüzden dun damardan demir kan verildi serum

Kıbırdamadan yat canım 1 2 hafta daha kalsa çok güzel olur ama vaktini kendi belirliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ayy koltuk sileyim dedim ammaaağ birini sildim biri kaldi nasil kasilma kramp allah ne verdiyse daha da biseye elimi sürmem arkadaş CipisS cim gibi ay doguruyorum galiba dedim bi an
O pazartesi doğuruyor ya koltuk boş kalmasın anacım illa bi aksiyon bi heyecan yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…