Şaka yapmış sana annesiiiiDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
Ben Aslan baba akrep bebiş te Aslan amanınnn bizimki bizim canımıza okuyacak deseneAslan kızım koç annesiyle iyi geçinecekmişkardeş mevzusu hiç hoşuma gitmedi
Bizde de ben aslan doğacak olan aslan baba boğa ilk kızım akrepBen Aslan baba akrep bebiş te Aslan amanınnn bizimki bizim canımıza okuyacak desene
HahahahaBizde de ben aslan doğacak olan aslan baba boğa ilk kızım akrepben ne edeyim . Vahşi hayvan ailesi olarak
geçmiş olsun canım.Ben hepsini bıraktım hata yapıyorum biliyorum ama midem artık kaldırmıyor 2-3 hatadır içmiyorum . Benim sadece magenzyum kalsiyum gyferon mu ne kan hapı var ya o vardı kalsiyumu içemedim suda eritmeli olduğu için magnezyumu bıraktım maden suyu daha iyi geldiği için bana . Kan hapı da midemi perişan etti artık hepsini bıraktım aklıma gelirse arada kan ilacı alıyorum
Hayırlısı ile kolay doğumun olsun canimDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
Ben hepsini bıraktım hata yapıyorum biliyorum ama midem artık kaldırmıyor 2-3 hatadır içmiyorum . Benim sadece magenzyum kalsiyum gyferon mu ne kan hapı var ya o vardı kalsiyumu içemedim suda eritmeli olduğu için magnezyumu bıraktım maden suyu daha iyi geldiği için bana . Kan hapı da midemi perişan etti artık hepsini bıraktım aklıma gelirse arada kan ilacı alıyorum
Ay resmen bende dün gece ağladım hava çok sıcak uyuyamıyorum diyeGünaydin yine sırılsıklam bi geceydi Allahim havalar ne güzel soguktu ya Ankara'ya kış geri gelebilir mi aminaksam oturup hava cok sicak diye bi posta agladim resmen kasiklarim agriyordu sabaha karşi cok korktum aksamda slttan birden bi kramp girdi vajinaya ölüyodum bebek tepindikce yıttılıyor göbegim ve cok aciyor tüm şikayetlerimi yazdiysam gidebilirim
Sende sağlıkla al kucağına inşallah
Yok istek değil genel anestezi diye ısrar edince her zamanki anestezici bakışı yarım olsun dedi korktuğumu istemediğimi söyleyince sedasyon yaparız korkma yarım olsun dedi
Vitamine devam ediyorum, demiri bıraktırdı miden bağrskların biraz rahatlasın doğumdan sonra tekrar kullanacaksın zaten dedi yazmadı geçen kontrolde.Kızlar sizler de vitamin haplarını doğuma kadar mı alıyor sunuz? demir ve regenesiz.
Kızlar bir de bebeğinin suyu fazla olan anneler var mı? Bu durumda ne yapılmalı?
AA tamam o zaman götüreyim bende. Susuz yapamam zaten. Hastane de pahalı olurYok canım sorun olmuyor zaten valizle gireceksin otel gibi doğum odası olunca süsler şekerler börekler herşey serbest
İnşallah çıkar bir kaç güne. Kapakları falan açık kalsın bence havalansın birazÇekmecelerde vanilya biraz ise yaradı gibi, cekmeceyi kapattım çay tabağını koyunca da. Ama dolapta büyük olduğundan mı pek fark yok
Bizim ilk kız akrepBen Aslan baba akrep bebiş te Aslan amanınnn bizimki bizim canımıza okuyacak desene
Benimki evdekini kullandirtmiyo hasta olucam diye kanser ediyo beniAy resmen bende dün gece ağladım hava çok sıcak uyuyamıyorum diyekocam bugün işyerindeki soğuk hava üfleyicisini getirmiş gelmiş
Parmağında oynatıyor bizi senin oğlanDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
Ah bu sabırsız bebişler dünya çok güzel sanıyorlarDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
Bende isyerindeki büyük klimayı getirtiyorum yarın anca söndürür beniAy resmen bende dün gece ağladım hava çok sıcak uyuyamıyorum diyekocam bugün işyerindeki soğuk hava üfleyicisini getirmiş gelmiş
Canim bence doktorun demedigi surece kan hapini birakmamalisin ben 2 yila yakin süredir kan hapi icmeme ragmen etki etmedi bende sirf bu yüzden dun damardan demir kan verildi serumBen hepsini bıraktım hata yapıyorum biliyorum ama midem artık kaldırmıyor 2-3 hatadır içmiyorum . Benim sadece magenzyum kalsiyum gyferon mu ne kan hapı var ya o vardı kalsiyumu içemedim suda eritmeli olduğu için magnezyumu bıraktım maden suyu daha iyi geldiği için bana . Kan hapı da midemi perişan etti artık hepsini bıraktım aklıma gelirse arada kan ilacı alıyorum
Kıbırdamadan yat canım 1 2 hafta daha kalsa çok güzel olur ama vaktini kendi belirliyor. Hakkınızda hayırlısı olsunDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
O pazartesi doğuruyor ya koltuk boş kalmasın anacım illa bi aksiyon bi heyecan yapınAyy koltuk sileyim dedim ammaaağ birini sildim biri kaldi nasil kasilma kramp allah ne verdiyse daha da biseye elimi sürmem arkadaşCipisS cim gibi ay doguruyorum galiba dedim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?