2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Takdir senin ama doktor onayı olmadan bırakman doğru değil canım. Doğum sonrası o depolara daha çok ihtiyacın olacak. Sen doktoruna söyle belki başka bir takviye verir

Ayy koltuk sileyim dedim ammaaağ birini sildim biri kaldi nasil kasilma kramp allah ne verdiyse daha da biseye elimi sürmem arkadaş @Rowlet cim gibi ay doguruyorum galiba dedim bi an
Bugün bana da bir iş hevesi geldi. Baktım çocuum aşağıya baskı yapıyor hemen uzandım.Yoksa daha iş bulurdum kendime de neyyysee

Sabah akşam magnezyum alıyorum, krampları bitmiyor. Bir de içmesem
Valla canım magnezyumla bünyem bi barışamadı benim suda eritilen zar zor içiyordum hapa geçtik hapıda midem kabul etmiyor bende bu magnezyumlu soda tarzı şeyler var ya devamlı onlardan alıyorum sade meyveli vs günde iki tane içiyorum inan kramp vs yaşamıyorum ilaçtayken daha çok yaşıyordum

Takdir senin ama doktor onayı olmadan bırakman doğru değil canım. Doğum sonrası o depolara daha çok ihtiyacın olacak. Sen doktoruna söyle belki başka bir takviye verir
Çok haklısın kuzum kalsiyum Magnezyum değerleirm güzel sorun yok da kansızlık başlamış 10 larda. Yazık doktordan da her gittiğimde farklı ilaç istemekten utanıyorum artık. Gerçekten hamileliğin en başında mideme vurmuştu gebeliğim boyunca hep midemden çekiyorum ilaçları özellikle kabul etmiyor resmen bünyem.

Canim bence doktorun demedigi surece kan hapini birakmamalisin ben 2 yila yakin süredir kan hapi icmeme ragmen etki etmedi bende sirf bu yüzden dun damardan demir kan verildi serum
Doğru söylüyorsun canım gebeliğim boyunca düzenli kullandım ama artık sıcaklardan da mide sorunum da üstüne iyice ağırlaştık kafam da götürmüyor açıkçası ilaç Falan 2-3 haftadır almıyorum kan hapını ama sabah yine başlayayım madem

Sen bilirsin ama ben kendimden biliyorum demir ilacindan kabiz oldum kabizlik yuzunden hemoroid oldum ama doktor tum bunlara ragmen biraktirmadi kan taviyesi aldim serumla yine hapi icmeye devam dedi

Sen bilirsin ama ben kendimden biliyorum demir ilacindan kabiz oldum kabizlik yuzunden hemoroid oldum ama doktor tum bunlara ragmen biraktirmadi kan taviyesi aldim serumla yine hapi icmeye devam dedi
Haklısın canım sana da çok geçmiş olsun. Mesela benim kan değerlerim 10 düşük mü? Kaç aralıgında olması gerekir . Birde doğum dan sonra çok mü düşüyor kanımız

Aynen sedasyonlu da olsa yarım dedi çıktım geldim

Evet bizi bi heyecanlandırdı telaşlandırdı bu sefer geliyor bu cocuk herhalde dedim ama kıyısından döndük herhalde

Zor bide bebek yukardaysa daha da zorlar seni. Hiç çekinme onlar ne çok hamile görüyorlar alışkınlardır bu tarz durumlara. Doktorlar için önemli olan senin ve bebeğin iyiliği hap olmazsa iğne serum illa bir yolunu bulur doktor

Şaka yapmış sana annesiiii Tatlim herşeyi son ana mı bıraktin senden gaza gelip beşik zımbırtılarını yikadim bende son eksilerimi halledeyim sürpriz beklemeyeyim evim bi temizleneydi rahatlicaktim
Ayy dedim ki evi temizleteyim hemen aksamına esyaları yıkayıp halledeceğim herseyi, eve temizlikci girdi ben de bi saate kontrole gideyin dedim eve dönemedim valla diyorum 2. Cocuk olursa 3. Ayı bittiğinde hazırlayacagım hastane cantasını, tecrübesizlikle erken erken deyip cok magdur oldum valla. Hemen herseyi beşiği bile hazırla

Parmağında oynatıyor bizi senin oğlan sağlıkla gelsin canım herşey hazır nasilsa sen bu saatten sonra uzat ayakları dinlen yorma kendini bak en son ortalığı toparladın hemen sancın tuttu
Ortalıgı toplamadan once de o kasılmaları hissediyordum ama sancı agrı yok ya bilmiyordum megerse sancı imiş hissettiğim ama yoruldugumda cok dsha fazla artıyordu dinlenince hafifliyordu, bebek hazırlıgı da bitti sükür dediğin gibi rahat bi nefes alabilirim artık

Ben daha beşik için yatak yorgan. Kılıf falan dikecem bavullar da yok piyasada

O pazartesi doğuruyor ya koltuk boş kalmasın anacım illa bi aksiyon bi heyecan yapın
Ay yok daha iş miş yapmam ben gardrobu bile temizlikciye temizletcem özel eşyalari kaldirayim yarin
Bugün bana da bir iş hevesi geldi. Baktım çocuum aşağıya baskı yapıyor hemen uzandım.Yoksa daha iş bulurdum kendime de neyyysee
Ayy az dinlenip diger kanepeyi sildim valla nevresimleri sökmüstüm onh da takarsam tamamim of başak burcu olmak çok zor hamileyken ben bebeli belikli titiz bi insan nasil olcam ya
Kiz benim yigenim 36ya girer girmez dogurdu hic biseyi yıkamamisti hic biseyi hazir degildi nereye koşacagimizi şaşirmistik ben o yuzden cantalari 33. Haftada hazirladim durmadim nolur nolmaz bi besigin parçalarıyla battaniyeler kalmişti daha gidip terziden alamadim bile onu da

Gözünaydin canim

Canım iyi olmanıza çok sevindik. Hayırlısıyla zamanında gelsin bebiş inşallah. Annenin yanında olmadı da iyi oldu. Şimdi dinlenmene bak lütfen.

Maşallah sana dinlenme fırsatı da vermiş minnoş gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…