- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Takdir senin ama doktor onayı olmadan bırakman doğru değil canım. Doğum sonrası o depolara daha çok ihtiyacın olacak. Sen doktoruna söyle belki başka bir takviye verirBen hepsini bıraktım hata yapıyorum biliyorum ama midem artık kaldırmıyor 2-3 hatadır içmiyorum . Benim sadece magenzyum kalsiyum gyferon mu ne kan hapı var ya o vardı kalsiyumu içemedim suda eritmeli olduğu için magnezyumu bıraktım maden suyu daha iyi geldiği için bana . Kan hapı da midemi perişan etti artık hepsini bıraktım aklıma gelirse arada kan ilacı alıyorum
Bugün bana da bir iş hevesi geldi.Ayy koltuk sileyim dedim ammaaağ birini sildim biri kaldi nasil kasilma kramp allah ne verdiyse daha da biseye elimi sürmem arkadaş@Rowlet cim gibi ay doguruyorum galiba dedim bi an
Valla canım magnezyumla bünyem bi barışamadı benim suda eritilen zar zor içiyordum hapa geçtik hapıda midem kabul etmiyorSabah akşam magnezyum alıyorum, krampları bitmiyor. Bir de içmesem
Çok haklısın kuzum kalsiyum Magnezyum değerleirm güzel sorun yok da kansızlık başlamış 10 larda. Yazık doktordan da her gittiğimde farklı ilaç istemekten utanıyorum artık. Gerçekten hamileliğin en başında mideme vurmuştu gebeliğim boyunca hep midemden çekiyorum ilaçları özellikle kabul etmiyor resmen bünyem.Takdir senin ama doktor onayı olmadan bırakman doğru değil canım. Doğum sonrası o depolara daha çok ihtiyacın olacak. Sen doktoruna söyle belki başka bir takviye verir
Doğru söylüyorsun canım gebeliğim boyunca düzenli kullandım ama artık sıcaklardan da mide sorunum da üstüne iyice ağırlaştık kafam da götürmüyor açıkçası ilaç Falan 2-3 haftadır almıyorum kan hapını ama sabah yine başlayayım mademCanim bence doktorun demedigi surece kan hapini birakmamalisin ben 2 yila yakin süredir kan hapi icmeme ragmen etki etmedi bende sirf bu yüzden dun damardan demir kan verildi serum
Sen bilirsin ama ben kendimden biliyorum demir ilacindan kabiz oldum kabizlik yuzunden hemoroid oldum ama doktor tum bunlara ragmen biraktirmadi kan taviyesi aldim serumla yine hapi icmeye devam dediDoğru söylüyorsun canım gebeliğim boyunca düzenli kullandım ama artık sıcaklardan da mide sorunum da üstüne iyice ağırlaştık kafam da götürmüyor açıkçası ilaç Falan 2-3 haftadır almıyorum kan hapını ama sabah yine başlayayım madem
Haklısın canım sana da çok geçmiş olsun. Mesela benim kan değerlerim 10 düşük mü? Kaç aralıgında olması gerekir . Birde doğum dan sonra çok mü düşüyor kanımızSen bilirsin ama ben kendimden biliyorum demir ilacindan kabiz oldum kabizlik yuzunden hemoroid oldum ama doktor tum bunlara ragmen biraktirmadi kan taviyesi aldim serumla yine hapi icmeye devam dedi
Aynen sedasyonlu da olsa yarım dedi çıktım geldimKlasik anestezicileerrseni ele geçirmişler bakıyorum kabuslarım..
Vitamine devam ediyorum, demiri bıraktırdı miden bağrskların biraz rahatlasın doğumdan sonra tekrar kullanacaksın zaten dedi yazmadı geçen kontrolde.
Benim ilk aldığım magnezyum hapı yeterli gelmedi doktor daha güçlü bir ilaç vereyim dedi ve bıcak gibi tüm kramplar ağrılar kesildi şükür üstüne maden suyu içmeme rağmen ağrılar fenaydıSabah akşam magnezyum alıyorum, krampları bitmiyor. Bir de içmesem
Evet bizi bi heyecanlandırdı telaşlandırdı bu sefer geliyor bu cocuk herhalde dedim ama kıyısından döndük herhaldeYaaa yazdığın iyi oldu, merak ettikMinik sipa çok şakacı çıktı Neyse, şaka yapain sa 1 2 hafta daha götürür inşallah, 39 şart değil, kocaman olmuştur o da şimdi. Bahane ile hastane cantani hazırladın benim.gibi Nişan gerçekten garip, gelince 2 saate de 2 güne de 2 haftaya da doguran var. Kimin nasibine ne düşerse:) Uslu uslu dursun annesinin karnında inşallah. Düzensiz sancilar bende de var, takma kafana cnm.
Zor bide bebek yukardaysa daha da zorlar seni. Hiç çekinme onlar ne çok hamile görüyorlar alışkınlardır bu tarz durumlara. Doktorlar için önemli olan senin ve bebeğin iyiliğiÇok haklısın kuzum kalsiyum Magnezyum değerleirm güzel sorun yok da kansızlık başlamış 10 larda. Yazık doktordan da her gittiğimde farklı ilaç istemekten utanıyorum artık. Gerçekten hamileliğin en başında mideme vurmuştu gebeliğim boyunca hep midemden çekiyorum ilaçları özellikle kabul etmiyor resmen bünyem.
Ayy dedim ki evi temizleteyim hemen aksamına esyaları yıkayıp halledeceğim herseyi, eve temizlikci girdi ben de bi saate kontrole gideyin dedim eve dönemedimŞaka yapmış sana annesiiiiTatlim herşeyi son ana mı bıraktin senden gaza gelip beşik zımbırtılarını yikadim bende son eksilerimi halledeyim sürpriz beklemeyeyim evim bi temizleneydi rahatlicaktim
Ortalıgı toplamadan once de o kasılmaları hissediyordum ama sancı agrı yok ya bilmiyordum megerse sancı imiş hissettiğimParmağında oynatıyor bizi senin oğlansağlıkla gelsin canım herşey hazır nasilsa sen bu saatten sonra uzat ayakları dinlen yorma kendini bak en son ortalığı toparladın hemen sancın tuttu
Ben daha beşik için yatak yorgan. Kılıf falan dikecemAyy dedim ki evi temizleteyim hemen aksamına esyaları yıkayıp halledeceğim herseyi, eve temizlikci girdi ben de bi saate kontrole gideyin dedim eve dönemedimvalla diyorum 2. Cocuk olursa 3. Ayı bittiğinde hazırlayacagım hastane cantasını, tecrübesizlikle erken erken deyip cok magdur oldum valla. Hemen herseyi beşiği bile hazırla
Ay yok daha iş miş yapmam ben gardrobu bile temizlikciye temizletcem özel eşyalari kaldirayim yarinO pazartesi doğuruyor ya koltuk boş kalmasın anacım illa bi aksiyon bi heyecan yapın
Ayy az dinlenip diger kanepeyi sildim valla nevresimleri sökmüstüm onh da takarsam tamamim of başak burcu olmak çok zor hamileyken ben bebeli belikli titiz bi insan nasil olcam yaBugün bana da bir iş hevesi geldi.Baktım çocuum aşağıya baskı yapıyor hemen uzandım. Yoksa daha iş bulurdum kendime de neyyysee
Kiz benim yigenim 36ya girer girmez dogurdu hic biseyi yıkamamisti hic biseyi hazir degildi nereye koşacagimizi şaşirmistik ben o yuzden cantalari 33. Haftada hazirladim durmadim nolur nolmazAyy dedim ki evi temizleteyim hemen aksamına esyaları yıkayıp halledeceğim herseyi, eve temizlikci girdi ben de bi saate kontrole gideyin dedim eve dönemedimvalla diyorum 2. Cocuk olursa 3. Ayı bittiğinde hazırlayacagım hastane cantasını, tecrübesizlikle erken erken deyip cok magdur oldum valla. Hemen herseyi beşiği bile hazırla
Gözünaydin canimSelam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Canım iyi olmanıza çok sevindik. Hayırlısıyla zamanında gelsin bebiş inşallah. Annenin yanında olmadı da iyi oldu. Şimdi dinlenmene bak lütfen.Daha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
Maşallah sana dinlenme fırsatı da vermiş minnoşSelam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?