Sabah tekrar başlayacağım kan hapına. 9 gün var doğuma bakalım. Bebiş te aşağıda ama neden böle midem hassas bilmiyorum hamileliğimi bile mide krampları ile öğrenmiştim acilde. O gün bugündür hem kramp hem ağrı hem bulantı üstüne bide reflüye çeviren yanma valla doğsaada midem rahatlasa artık diye düşünüyorum bazen Allah affetsin de .uyku uyutmuyor resmen oturur pozisyon da yatmaktan popom dümdüz basenlerim dana kadar olduZor bide bebek yukardaysa daha da zorlar seni. Hiç çekinme onlar ne çok hamile görüyorlar alışkınlardır bu tarz durumlara. Doktorlar için önemli olan senin ve bebeğin iyiliğihap olmazsa iğne serum illa bir yolunu bulur doktor
Evet ne zaman geleceği belli olmayınca daha telaşlı oluyormus valla ama dediğin gibi cok güzel bi heyecanAh bu sabırsız bebişler dünya çok güzel sanıyorlarhadi hayırlısı artık son günlerinin keyfini çıkar en heyecanlı bekleyiş bu olsa gerek
Sağolasın canım evet istirahatteyimKıbırdamadan yat canım 1 2 hafta daha kalsa çok güzel olur ama vaktini kendi belirliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Hemen yarın hazırla bence tecrube ile sabitBen daha beşik için yatak yorgan. Kılıf falan dikecembavullar da yok piyasada
En iyisini yapmışsın ben de 2 kere dogurcam diye hastaneye yatınca artık eve adım attıgımda nefes almadan herseyi hazırladımAy yok daha iş miş yapmam ben gardrobu bile temizlikciye temizletcem özel eşyalari kaldirayim yarin
Ayy az dinlenip diger kanepeyi sildim valla nevresimleri sökmüstüm onh da takarsam tamamim of başak burcu olmak çok zor hamileyken ben bebeli belikli titiz bi insan nasil olcam ya
Kiz benim yigenim 36ya girer girmez dogurdu hic biseyi yıkamamisti hic biseyi hazir degildi nereye koşacagimizi şaşirmistik ben o yuzden cantalari 33. Haftada hazirladim durmadim nolur nolmazbi besigin parçalarıyla battaniyeler kalmişti daha gidip terziden alamadim bile onu da
Oma birden cok degere bakilip doktorun karar verir demir baglama kapasitesi ferritin degeri falan hepsini bir arada degerlendirir doktorunHaklısın canım sana da çok geçmiş olsun. Mesela benim kan değerlerim 10 düşük mü? Kaç aralıgında olması gerekir . Birde doğum dan sonra çok mü düşüyor kanımız
Hayirli evlat olsun canim gozun aydinSelam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Gözünüz aydınSelam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Ay Allah yardım etsin canım ilk haftalar sarılık derdi her bebe de var. Kaşıkla ver mamayı yada kaşıklı biberonlar var onlarlaKabus gibi bi gece ve gun. Oglum sararmaya basladi die mama verdim biberonla vermez olaydim beni hic emmez oldu bebe. Allahim o kadar agladi ki cok ugrastim. Bugun asla biberon vermedim ufak ufak zor olsa da aliyo. Cok yorgunum. Kv bi yandan beni cildirtiyo. Buyuk oglan hic durmuyo aglicam
Hayırlısı olsun sağlıcakla artık kendilerinin belirlediği vakitte geliyorlar onların canı ne isterse el mecburDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
Selam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Kabus gibi bi gece ve gun. Oglum sararmaya basladi die mama verdim biberonla vermez olaydim beni hic emmez oldu bebe. Allahim o kadar agladi ki cok ugrastim. Bugun asla biberon vermedim ufak ufak zor olsa da aliyo. Cok yorgunum. Kv bi yandan beni cildirtiyo. Buyuk oglan hic durmuyo aglicam
Allah analı babalı buyutsün gözünüz aydımSelam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
İlk günler zor olur bebek de yaşama adapté olmaya calısıy8r sen de ona, ama insallah bir an önce rahat günleriniz baslasınKabus gibi bi gece ve gun. Oglum sararmaya basladi die mama verdim biberonla vermez olaydim beni hic emmez oldu bebe. Allahim o kadar agladi ki cok ugrastim. Bugun asla biberon vermedim ufak ufak zor olsa da aliyo. Cok yorgunum. Kv bi yandan beni cildirtiyo. Buyuk oglan hic durmuyo aglicam
Valla ben her gün doğurduğumu sanıyorumAyy koltuk sileyim dedim ammaaağ birini sildim biri kaldi nasil kasilma kramp allah ne verdiyse daha da biseye elimi sürmem arkadaşCipisS cim gibi ay doguruyorum galiba dedim bi an
Ben hepsini bıraktım hata yapıyorum biliyorum ama midem artık kaldırmıyor 2-3 hatadır içmiyorum . Benim sadece magenzyum kalsiyum gyferon mu ne kan hapı var ya o vardı kalsiyumu içemedim suda eritmeli olduğu için magnezyumu bıraktım maden suyu daha iyi geldiği için bana . Kan hapı da midemi perişan etti artık hepsini bıraktım aklıma gelirse arada kan ilacı alıyorum
Insallah bakalım, yağmur duasına çıkar gibi bekliyorum.AA tamam o zaman götüreyim bende. Susuz yapamam zaten. Hastane de pahalı olur
İnşallah çıkar bir kaç güne. Kapakları falan açık kalsın bence havalansın biraz
Valla canım magnezyumla bünyem bi barışamadı benim suda eritilen zar zor içiyordum hapa geçtik hapıda midem kabul etmiyorbende bu magnezyumlu soda tarzı şeyler var ya devamlı onlardan alıyorum sade meyveli vs günde iki tane içiyorum inan kramp vs yaşamıyorum ilaçtayken daha çok yaşıyordum
Hangi ilacmis o ya, sabah akşam alıyorum yine de kramo giriyor hep de gece yaniBenim ilk aldığım magnezyum hapı yeterli gelmedi doktor daha güçlü bir ilaç vereyim dedi ve bıcak gibi tüm kramplar ağrılar kesildi şükür üstüne maden suyu içmeme rağmen ağrılar fenaydı
Evet bizi bi heyecanlandırdı telaşlandırdı bu sefer geliyor bu cocuk herhalde dedim ama kıyısından döndük herhalde
Selam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Kızlar doktora gittik bugün 37+6 haftalık 3.700kg 53cm olmus oğluşumİnşallah bu değerler doğrudur doğunca bakacağız. Nst tertemiz sancı hiç yok. Çatı muayenesi yapmıyor. Birde bugün doğumdan önce ağdaya gittim hayatımda ilkkez yaptırdım koltuk altı ve bacak için gitmiştim sözde. tüm vücut artı göbek bel popo genital allah ne verdiyse aldı kadın. Oracıkta doğuracağım sandım Yolunmuş tavuk gibiyim kıpkırmızı geldim eve birde doğumdan önce saç boyası ve ipek kirpik yaptırdım mı tamamdır doğurabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?