2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah tekrar başlayacağım kan hapına. 9 gün var doğuma bakalım. Bebiş te aşağıda ama neden böle midem hassas bilmiyorum hamileliğimi bile mide krampları ile öğrenmiştim acilde. O gün bugündür hem kramp hem ağrı hem bulantı üstüne bide reflüye çeviren yanma valla doğsaada midem rahatlasa artık diye düşünüyorum bazen Allah affetsin de .uyku uyutmuyor resmen oturur pozisyon da yatmaktan popom dümdüz basenlerim dana kadar oldu

Ah bu sabırsız bebişler dünya çok güzel sanıyorlar hadi hayırlısı artık son günlerinin keyfini çıkar en heyecanlı bekleyiş bu olsa gerek
Evet ne zaman geleceği belli olmayınca daha telaşlı oluyormus valla ama dediğin gibi cok güzel bi heyecan

En iyisini yapmışsın ben de 2 kere dogurcam diye hastaneye yatınca artık eve adım attıgımda nefes almadan herseyi hazırladım

Hic takip edemedim 3 gündür burayı valla doguran arkadaş var mı ne durumdasınız hanımlar

Haklısın canım sana da çok geçmiş olsun. Mesela benim kan değerlerim 10 düşük mü? Kaç aralıgında olması gerekir . Birde doğum dan sonra çok mü düşüyor kanımız
Oma birden cok degere bakilip doktorun karar verir demir baglama kapasitesi ferritin degeri falan hepsini bir arada degerlendirir doktorun

Hayirli evlat olsun canim gozun aydin

Kabus gibi bi gece ve gun. Oglum sararmaya basladi die mama verdim biberonla vermez olaydim beni hic emmez oldu bebe. Allahim o kadar agladi ki cok ugrastim. Bugun asla biberon vermedim ufak ufak zor olsa da aliyo. Cok yorgunum. Kv bi yandan beni cildirtiyo. Buyuk oglan hic durmuyo aglicam

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Sİz öğretmenhanım nikindeolan bayanmısınız?

Ay Allah yardım etsin canım ilk haftalar sarılık derdi her bebe de var. Kaşıkla ver mamayı yada kaşıklı biberonlar var onlarla

Hayırlısı olsun sağlıcakla artık kendilerinin belirlediği vakitte geliyorlar onların canı ne isterse el mecbur sana çantayı hazırlattı bebiş zaman verdi diyelim benim Dr 32.haftada başladı şantaj hazır olsun hazır mı her gitiiğimizde söylüyordu.. Ben zaten öbürü de erken diye hazırlamıştım da dr da belirtip durduydu.. :)

Gözünüz aydın, sağlıklı güzel ömürleri olsun

Ayy Allah kolaylık ve sabır versin canım sakin olmaya çalış.. Biberona alışmaya yatkınsa direk kaşıkla ver hiç alışmasun sürekli meme teklif et saniye bile olsa alsın dursun ağzına alışır alır o vazgeçme sen.. Kv napıyo acaba a uff bunlar da, neyse naparsa yapsın duymamazlıktan görmemezlikten gel bari sinir stres olmamamaya çalış..

Allah analı babalı buyutsün gözünüz aydım

İlk günler zor olur bebek de yaşama adapté olmaya calısıy8r sen de ona, ama insallah bir an önce rahat günleriniz baslasın

Kızlar doktora gittik bugün 37+6 haftalık 3.700kg 53cm olmus oğluşum İnşallah bu değerler doğrudur doğunca bakacağız. Nst tertemiz sancı hiç yok. Çatı muayenesi yapmıyor. Birde bugün doğumdan önce ağdaya gittim hayatımda ilkkez yaptırdım koltuk altı ve bacak için gitmiştim sözde. tüm vücut artı göbek bel popo genital allah ne verdiyse aldı kadın. Oracıkta doğuracağım sandım Yolunmuş tavuk gibiyim kıpkırmızı geldim eve birde doğumdan önce saç boyası ve ipek kirpik yaptırdım mı tamamdır doğurabilirim

Vitamini hiç aksatmiyorum bebegin kilosuna bende çok farketti. Kramplar için magenzyumsuz yapamıyorum. Kan değeri hbg iyiyse kan çok sart degil ama düştüyse gerekiyor

AA tamam o zaman götüreyim bende. Susuz yapamam zaten. Hastane de pahalı olur

İnşallah çıkar bir kaç güne. Kapakları falan açık kalsın bence havalansın biraz
Insallah bakalım, yağmur duasına çıkar gibi bekliyorum.

Ben soda sevmediğim.icin pek alternatif değil..yalnız sodanin tuz orani yuksek, arada tansiyon kontrol etsen iyi olur, hem sıcak da yukseltiyor .

Hangi ilacmis o ya, sabah akşam alıyorum yine de kramo giriyor hep de gece yani

Evet bizi bi heyecanlandırdı telaşlandırdı bu sefer geliyor bu cocuk herhalde dedim ama kıyısından döndük herhalde

Neyse ikinizde sagliksiniz çok şükür

Sağlıklı ömrü olsun kuzunun

Masallah kuzuya haftaya ben de gideceğim agdaya, inşallah erken gelemz ama gelirse hazırlıklı olayım ayna ile de göremiyorum artık, kör nokta. Bacaklarımı epilasyon aleti ile de alamıyorum, yapabildiğim tek eylem nefes almak bugün yolunmus tavuk gibisin ama.yarin puruzsuz olacaksın öyle düşün. Agdanin puruzsuzlugu de başka şeyde yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…