Masallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsinSelam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Ah canim benim Allah yardımcın olsunKabus gibi bi gece ve gun. Oglum sararmaya basladi die mama verdim biberonla vermez olaydim beni hic emmez oldu bebe. Allahim o kadar agladi ki cok ugrastim. Bugun asla biberon vermedim ufak ufak zor olsa da aliyo. Cok yorgunum. Kv bi yandan beni cildirtiyo. Buyuk oglan hic durmuyo aglicam
Ay evet muhteşem bir yumuşaklık geldi resmen 2.de kadın bu kadar zorlanmassın dedi inşallah öyle olurda devam ederimMasallah kuzuyahaftaya ben de gideceğim agdaya, inşallah erken gelemz ama gelirse hazırlıklı olayım ayna ile de göremiyorum artık, kör nokta. Bacaklarımı epilasyon aleti ile de alamıyorum, yapabildiğim tek eylem nefes almak bugün yolunmus tavuk gibisin ama.yarin puruzsuz olacaksın öyle düşün. Agdanin puruzsuzlugu de başka şeyde yok :)
Gözünüz aydın sağlıkla büyütn bebeğinizi inşallah. Nasıl her şeyi hissetiniz acı gibi mi yoksa çekiştirme falan mıKızlar herkese iyi akşamlar… Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. 2 gündür biraz dinleniyorum o yüzden yazamadım..
Perşembe günü sabah hafif kanlı akıntı olmuştu sabah 6 da.. gün içinde akıntım artmıştı berrak bir şekilde meğer o akıntı değilmiş suyum geliyormuş sürekli bende biraz bekledim akıntı olduğunu kanlı akıntının nişan olduğunu düşündüm doktorumda biraz bekle demişti.. sonra öğlen yine hafif kanlı akıntı olunca yine doktoruma haber verdim doktorum öğlen saat 3 gibi gel muayene edelim demişti.. doktora gittik… nst de sancı çıkmadı ztn bende sancı ağrı hiç bişey yoktu sonra alttan muayene etti ve suyumun geldiğini fakat hiç açılmamOlmadığı ve oğlumun kafasının çok çok yukarda olduğunu ve normal doğumun neredeyse imkansız olduğunu söyledi hemen hastaneye geçip yatış işlemlelerimi yaptırmam gerektiğini söyledi..
Hastaneye gittik bu süreçte yine açılma sancı vs hiç ama hiç olmadı akşam 10 buçuk gibi sezeryanla oğlumu kucağıma aldım…
Sezeryan esnasında herşey hissettim..
Şimdi daha iyiyim toparlanıyorum oğlumda iyi.. emziriyorum ama hala sütüm gelmedi mama veriyoruz. Benden şimdilik bu kadar
Çok çok güzel bir duygu darısı sizlere olsun..
Bu arada tam 39+0 da doğdu
Bugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Huzursuz edersin be kadın. Kocamla arama girdin hamileligimin son günleri tansiyonumu zıplattın iyi mi oldu. En sonunda tüm bağı keseceğim onu istiyor. Oyle dolu dizgin mutsuzum
Yani neden saygı duymuyorlar sadece Annenin gelmesine. Her kadın annesini ister bence kayınvalide ile ne kadar içli dışlı olabilirsin ki. Annem benim pansumanımı yaptı nazım niyazım geçti kadına. Birde kayınbabanla beraber geliyorlar allah allah ne işi varmış. Bence eşin bu konuda annesiyle konuşmalı kesin olmalıydı canım. Eşin olur dedikten sonra kime neyin lafını anlatıcaksın. Üzme kendini kesin gelşyorlarsa da yapacak bişey yok annen gelsin tabiki yine sende yüz göz olmassın. Kayınbabanda evde oturmaz herhalde tüm gün ayıp denen bişey varBugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Huzursuz edersin be kadın. Kocamla arama girdin hamileligimin son günleri tansiyonumu zıplattın iyi mi oldu. En sonunda tüm bağı keseceğim onu istiyor. Oyle dolu dizgin mutsuzum
Bir ara heveslendim kalktım yarım yamalak bıraktım yineHemen yarın hazırla bence tecrube ile sabit
Nbtlife magnezyum bir sor doktoruna istersenVitamini hiç aksatmiyorum bebegin kilosuna bende çok farketti. Kramplar için magenzyumsuz yapamıyorum. Kan değeri hbg iyiyse kan çok sart degil ama düştüyse gerekiyor
Insallah bakalım, yağmur duasına çıkar gibi bekliyorum.
Ben soda sevmediğim.icin pek alternatif değil..yalnız sodanin tuz orani yuksek, arada tansiyon kontrol etsen iyi olur, hem sıcak da yukseltiyor .
Hangi ilacmis o ya, sabah akşam alıyorum yine de kramo giriyor hep de gece yani
Neyse ikinizde sagliksiniz çok şükür
Sağlıklı ömrü olsun kuzunun
Hastanelerde sebil oluyo genelde, benimkinde var koridorlarda falan, ben su götürmicem o yüzdenAA tamam o zaman götüreyim bende. Susuz yapamam zaten. Hastane de pahalı olur
Benimki de suyun içinde iyi böyle, ne çıkıcam sıcağa diyo herhaldeAh bu sabırsız bebişler dünya çok güzel sanıyorlarhadi hayırlısı artık son günlerinin keyfini çıkar en heyecanlı bekleyiş bu olsa gerek
Yok yok gelmiyorlar çünkü en sonunda kayin babaya da sert olurdum ki o çok sert zorba bi adam korkuyorlar ailede hepsi birbirine karşı öfkeli sevgisiz ama kimse saygida kusur etmez birbirine bu ne arkadaş bu nasıl korku bu nasıl iletişim kopukluğu kocam diyemedi ki eşim rahat edemez annesi geliyor zaten ben buna üzülüyorum. İlk dogumda erzurumda yatak odasi salona oturulan yere acilan bir evde ben k baba kaynana 2 küçük kayim ve görümce doğum ve lohusalik geçirdim. Ve esi ile kavgali suratlar igrenc dusuk k babam k valideyi bize birakip gitmeyi düşünüyor boşayacak filan bana zehir ettiler tamm mi daha cok detay var cok anltsam gücüm yokYani neden saygı duymuyorlar sadece Annenin gelmesine. Her kadın annesini ister bence kayınvalide ile ne kadar içli dışlı olabilirsin ki. Annem benim pansumanımı yaptı nazım niyazım geçti kadına. Birde kayınbabanla beraber geliyorlar allah allah ne işi varmış. Bence eşin bu konuda annesiyle konuşmalı kesin olmalıydı canım. Eşin olur dedikten sonra kime neyin lafını anlatıcaksın. Üzme kendini kesin gelşyorlarsa da yapacak bişey yok annen gelsin tabiki yine sende yüz göz olmassın. Kayınbabanda evde oturmaz herhalde tüm gün ayıp denen bişey var
Maksat sana yardımcı olmak mı zaten. Aynı durum bendede var eşimi çımırıyorum diğer tarafa şirinim. Ama öyle çımırıyorum ki artık bazı şeylere dikkat ediyor.Bugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
O kadar da acı hissetmedim ben hatırlamıyorum inanİğne acısı çok korkutmuyor da uyuşma geçtikçe hissettiğin o acı çok zor Rabbim hafiflet
Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))
Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistikOnerilere açığım
Teşekkürler
Hayirli olsun gozun aydin gecmis olsun Allah anali babali buyutsun ne guzel o telas icinde girip yazmissin cok yazan biri degilim ama ara ara okuuorum kismen hepinizi merak ediyorum sevgiler selamlar saglikla buyutmek kismet olsun yavrunuKızlar herkese iyi akşamlar… Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. 2 gündür biraz dinleniyorum o yüzden yazamadım..
Perşembe günü sabah hafif kanlı akıntı olmuştu sabah 6 da.. gün içinde akıntım artmıştı berrak bir şekilde meğer o akıntı değilmiş suyum geliyormuş sürekli bende biraz bekledim akıntı olduğunu kanlı akıntının nişan olduğunu düşündüm doktorumda biraz bekle demişti.. sonra öğlen yine hafif kanlı akıntı olunca yine doktoruma haber verdim doktorum öğlen saat 3 gibi gel muayene edelim demişti.. doktora gittik… nst de sancı çıkmadı ztn bende sancı ağrı hiç bişey yoktu sonra alttan muayene etti ve suyumun geldiğini fakat hiç açılmamOlmadığı ve oğlumun kafasının çok çok yukarda olduğunu ve normal doğumun neredeyse imkansız olduğunu söyledi hemen hastaneye geçip yatış işlemlelerimi yaptırmam gerektiğini söyledi..
Hastaneye gittik bu süreçte yine açılma sancı vs hiç ama hiç olmadı akşam 10 buçuk gibi sezeryanla oğlumu kucağıma aldım…
Şimdi daha iyiyim toparlanıyorum oğlumda iyi.. emziriyorum ama hala sütüm gelmedi mama veriyoruz. Benden şimdilik bu kadar
Ne güzel canim, bende 36 ya girdim suyu fazla diyince doktor çok korktum, diyette neler yaptın canım?Benim suyum da fazlaydı şekerden dolayı, biraz yüksek çıktı şeker, esnek bir diyet yaptım yediklerimi sık ve az yedim şekerli tatlı olanları azalttım bi süre hiç yemedim bi ara ayarı kaçırdım falan derken sorun yok şuan suyum bi kaç aya normale döndü..
Senden sonra benValla ben her gün doğurduğumu sanıyorum
Bu ne tür bir arsızlık ya kusura bakma ama eşinde de sanki sert çıkmadığı net konusmadigi icin hata var seni yüzgöz ediyo yüssüz ailesiyle annen varken bu kadin nasil rahat edicek diye düşünmesi lazim kb nin düşüncesiz bencil duyarsiz insanlarmiş ya sinir oldum suanBugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Hayırlısı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişinKızlar herkese iyi akşamlar… Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. 2 gündür biraz dinleniyorum o yüzden yazamadım..
Aynen gece dinlenmek iyi geldi. Gündüz zaten tahliller vs derken geçti onun için bugüne kalması iyi olduMaşallah sana dinlenme fırsatı da vermiş minnoşgözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?