2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese iyi akşamlar… Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. 2 gündür biraz dinleniyorum o yüzden yazamadım..

Perşembe günü sabah hafif kanlı akıntı olmuştu sabah 6 da.. gün içinde akıntım artmıştı berrak bir şekilde meğer o akıntı değilmiş suyum geliyormuş sürekli bende biraz bekledim akıntı olduğunu kanlı akıntının nişan olduğunu düşündüm doktorumda biraz bekle demişti.. sonra öğlen yine hafif kanlı akıntı olunca yine doktoruma haber verdim doktorum öğlen saat 3 gibi gel muayene edelim demişti.. doktora gittik… nst de sancı çıkmadı ztn bende sancı ağrı hiç bişey yoktu sonra alttan muayene etti ve suyumun geldiğini fakat hiç açılmamOlmadığı ve oğlumun kafasının çok çok yukarda olduğunu ve normal doğumun neredeyse imkansız olduğunu söyledi hemen hastaneye geçip yatış işlemlelerimi yaptırmam gerektiğini söyledi..
Hastaneye gittik bu süreçte yine açılma sancı vs hiç ama hiç olmadı akşam 10 buçuk gibi sezeryanla oğlumu kucağıma aldım…
Sezeryan esnasında herşey hissettim..
Şimdi daha iyiyim toparlanıyorum oğlumda iyi.. emziriyorum ama hala sütüm gelmedi mama veriyoruz. Benden şimdilik bu kadar
Çok çok güzel bir duygu darısı sizlere olsun..
Bu arada tam 39+0 da doğdu

Son düzenleme:
Masallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Ah canim benim Allah yardımcın olsun kv kelimesine dahi sabrim takatim yok bugün moralim bozuk

Kızlar selam, ben de bugün doktora gittim. 35+5 teyiz 2800 olmuş ponçik, her şey yolunda dedi doktor. İlk kez nst ye girdim hiç sancı çıkmadı. Normal doğum istediğim için 3000,3200 istediğimiz kilolar çok büyüsün istemiyoruz dedi.
Son 2 haftada hiç kilo almamışım ama minnok 400 gr almış. 2 hafta içinde 1 kilo almanı bekliyorum dedi, sağlıklı proteinler ile. Şeker yol dedi. Meyve suyu içme dedi, ki dikkat ediyorum zaten benim doktor şeker konusunda hassas.

Bugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Huzursuz edersin be kadın. Kocamla arama girdin hamileligimin son günleri tansiyonumu zıplattın iyi mi oldu. En sonunda tüm bağı keseceğim onu istiyor. Oyle dolu dizgin mutsuzum

Ay evet muhteşem bir yumuşaklık geldi resmen 2.de kadın bu kadar zorlanmassın dedi inşallah öyle olurda devam ederim Bende gördüğüm kadar aldım dedim kadına, oda evet evet almıssın canım diyor çekip gösteriyor. İnsan görmeyince yok sanıyor diyorum en azından doğumda rahat ederim

Gözünüz aydın sağlıkla büyütn bebeğinizi inşallah. Nasıl her şeyi hissetiniz acı gibi mi yoksa çekiştirme falan mı

Yani neden saygı duymuyorlar sadece Annenin gelmesine. Her kadın annesini ister bence kayınvalide ile ne kadar içli dışlı olabilirsin ki. Annem benim pansumanımı yaptı nazım niyazım geçti kadına. Birde kayınbabanla beraber geliyorlar allah allah ne işi varmış. Bence eşin bu konuda annesiyle konuşmalı kesin olmalıydı canım. Eşin olur dedikten sonra kime neyin lafını anlatıcaksın. Üzme kendini kesin gelşyorlarsa da yapacak bişey yok annen gelsin tabiki yine sende yüz göz olmassın. Kayınbabanda evde oturmaz herhalde tüm gün ayıp denen bişey var

Berbat bir gün geçiriyorum şu saat oldu hâlâ kendime gelemedim. Dün gece sabaha kadar mide ağrıması, ekşimesiylr uğraştım sonra da midem gaz doldu. Soğuk soğuk terleyip durdum. Sindirim ve boşaltım olayı beni acayip yordu yaklaşık olarak kurban bayramından bu zamana fitil kullanmadan tuvalete çıkamıyorum. Denemediğim yol kalmadı kefirinden hoşafına kayisisindan eriğine. Vücut artık isyan ediyor mide bozulması yasıyorum ara ara. Acayip halsizim dogurunca geçer kendine gelir sindirim ve boşaltım sistemi diye umut ediyorum

Nbtlife magnezyum bir sor doktoruna istersen

AA tamam o zaman götüreyim bende. Susuz yapamam zaten. Hastane de pahalı olur
Hastanelerde sebil oluyo genelde, benimkinde var koridorlarda falan, ben su götürmicem o yüzden

Ah bu sabırsız bebişler dünya çok güzel sanıyorlar hadi hayırlısı artık son günlerinin keyfini çıkar en heyecanlı bekleyiş bu olsa gerek
Benimki de suyun içinde iyi böyle, ne çıkıcam sıcağa diyo herhalde

Yok yok gelmiyorlar çünkü en sonunda kayin babaya da sert olurdum ki o çok sert zorba bi adam korkuyorlar ailede hepsi birbirine karşı öfkeli sevgisiz ama kimse saygida kusur etmez birbirine bu ne arkadaş bu nasıl korku bu nasıl iletişim kopukluğu kocam diyemedi ki eşim rahat edemez annesi geliyor zaten ben buna üzülüyorum. İlk dogumda erzurumda yatak odasi salona oturulan yere acilan bir evde ben k baba kaynana 2 küçük kayim ve görümce doğum ve lohusalik geçirdim. Ve esi ile kavgali suratlar igrenc dusuk k babam k valideyi bize birakip gitmeyi düşünüyor boşayacak filan bana zehir ettiler tamm mi daha cok detay var cok anltsam gücüm yok neyse velhasil 1 ay sonra gelcekler ama yüzlerini görmek dahi istemiyorum. Oluyor bebek diye doğur be kadin beni de kurtar kendini de oyle bebek düşkünü benim çocuğumu sahiplenemezsin iğrendim kadından napcam bu hislerle bilmiyorum. Sakinleşmeye çalışıyorum en sonunda patlattı beni bugün.

Maksat sana yardımcı olmak mı zaten. Aynı durum bendede var eşimi çımırıyorum diğer tarafa şirinim. Ama öyle çımırıyorum ki artık bazı şeylere dikkat ediyor.

Birazda hamilelik duygusallığı sizi çok etkilemiş

O kadar da acı hissetmedim ben hatırlamıyorum inanİğne acısı çok korkutmuyor da uyuşma geçtikçe hissettiğin o acı çok zor Rabbim hafiflet
Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))

Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistik Onerilere açığım

Teşekkürler

Hayirli olsun gozun aydin gecmis olsun Allah anali babali buyutsun ne guzel o telas icinde girip yazmissin cok yazan biri degilim ama ara ara okuuorum kismen hepinizi merak ediyorum sevgiler selamlar saglikla buyutmek kismet olsun yavrunu

Ne güzel canim, bende 36 ya girdim suyu fazla diyince doktor çok korktum, diyette neler yaptın canım?

Valla ben her gün doğurduğumu sanıyorum
Senden sonra ben
Bu ne tür bir arsızlık ya kusura bakma ama eşinde de sanki sert çıkmadığı net konusmadigi icin hata var seni yüzgöz ediyo yüssüz ailesiyle annen varken bu kadin nasil rahat edicek diye düşünmesi lazim kb nin düşüncesiz bencil duyarsiz insanlarmiş ya sinir oldum suan

Hayırlısı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişin Sezeryanda herşeyi hissettim demişsin biraz açık olarak anlatabilir misin

zeykus yazmış ama sanirim uykusuzluktan yanlis gruba yazmis. Ben de takip ettigimden rast geldim "Kızlar gece saat 3 te sezaryenle doğumun oldu çok şükür. Fazlaca ağrım var gaz çıkaramadım hala müsait olduğumda girip detayları vericem " Hayirli olsun. Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Saglikli huzurlu bir hayati olsun. Allah karisina iyi insanlar çıkarsin. Nazar degmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…