Aynen nick değiştirmiştim baya olduGözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün
Sİz öğretmenhanım nikindeolan bayanmısınız?
Kv kb kardesleri ayri ayri neden yalniz birakmiyor bu aile SeniBugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Huzursuz edersin be kadın. Kocamla arama girdin hamileligimin son günleri tansiyonumu zıplattın iyi mi oldu. En sonunda tüm bağı keseceğim onu istiyor. Oyle dolu dizgin mutsuzum
Tebrik ederim, cok sevindim sag salim kavusmaniza. Allah anali babali buyutsun. Cok guzel bir hayati olsun insallah.Selam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Sutu kafaya takma. Onemli olan niyet. Gercekten emzirmek istiyorsan gelmese de devam et. Vucut o kadar akilli ki sen memeleri uyardikca sut yapacaktir yakinda gelecektir.Kızlar herkese iyi akşamlar… Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. 2 gündür biraz dinleniyorum o yüzden yazamadım..
Perşembe günü sabah hafif kanlı akıntı olmuştu sabah 6 da.. gün içinde akıntım artmıştı berrak bir şekilde meğer o akıntı değilmiş suyum geliyormuş sürekli bende biraz bekledim akıntı olduğunu kanlı akıntının nişan olduğunu düşündüm doktorumda biraz bekle demişti.. sonra öğlen yine hafif kanlı akıntı olunca yine doktoruma haber verdim doktorum öğlen saat 3 gibi gel muayene edelim demişti.. doktora gittik… nst de sancı çıkmadı ztn bende sancı ağrı hiç bişey yoktu sonra alttan muayene etti ve suyumun geldiğini fakat hiç açılmamOlmadığı ve oğlumun kafasının çok çok yukarda olduğunu ve normal doğumun neredeyse imkansız olduğunu söyledi hemen hastaneye geçip yatış işlemlelerimi yaptırmam gerektiğini söyledi..
Hastaneye gittik bu süreçte yine açılma sancı vs hiç ama hiç olmadı akşam 10 buçuk gibi sezeryanla oğlumu kucağıma aldım…
Sezeryan esnasında herşey hissettim..
Şimdi daha iyiyim toparlanıyorum oğlumda iyi.. emziriyorum ama hala sütüm gelmedi mama veriyoruz. Benden şimdilik bu kadar
Çok çok güzel bir duygu darısı sizlere olsun..
Bu arada tam 39+0 da doğdu
Ay keşke benimkide bolca yapsaBenimki de yeni pazardan geldi doldurmuş. Bu ne böyle dedim annen haftaya doğumdan sonra bizde kalcak herkes senin gibi atistirmiyor yemek yapip yiyor dedi. İyi bi sürü soğan almış içli köfte mantı yapar annemle buzluğa koyarım kışlık dedimtarhana fln da kurutcaz doğum izni çok işime yaricak annemle evde iki güne kisliklari yaparız
Ooh maaşallah kilosuna 4 dogru gidiyorKızlar doktora gittik bugün 37+6 haftalık 3.700kg 53cm olmus oğluşumİnşallah bu değerler doğrudur doğunca bakacağız. Nst tertemiz sancı hiç yok. Çatı muayenesi yapmıyor. Birde bugün doğumdan önce ağdaya gittim hayatımda ilkkez yaptırdım koltuk altı ve bacak için gitmiştim sözde. tüm vücut artı göbek bel popo genital allah ne verdiyse aldı kadın. Oracıkta doğuracağım sandım Yolunmuş tavuk gibiyim kıpkırmızı geldim eve birde doğumdan önce saç boyası ve ipek kirpik yaptırdım mı tamamdır doğurabilirim
Seninki ile benimki kapışırOoh maaşallah kilosuna 4 dogru gidiyorkeyfi yerinde demekki bizim oglan gibi annemi ikide bir hastanede bırakayım demiyor, uslu uslu duruyor zamanını bekliyor yavrucak
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın bir anne daha evladının kokusuna kavustu, darısı hepimize, cok da güzel olmus bebek nasıl istiyorsa öyle geliyor sağlıkla gelmiş cok sukurKızlar herkese iyi akşamlar… Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. 2 gündür biraz dinleniyorum o yüzden yazamadım..
Perşembe günü sabah hafif kanlı akıntı olmuştu sabah 6 da.. gün içinde akıntım artmıştı berrak bir şekilde meğer o akıntı değilmiş suyum geliyormuş sürekli bende biraz bekledim akıntı olduğunu kanlı akıntının nişan olduğunu düşündüm doktorumda biraz bekle demişti.. sonra öğlen yine hafif kanlı akıntı olunca yine doktoruma haber verdim doktorum öğlen saat 3 gibi gel muayene edelim demişti.. doktora gittik… nst de sancı çıkmadı ztn bende sancı ağrı hiç bişey yoktu sonra alttan muayene etti ve suyumun geldiğini fakat hiç açılmamOlmadığı ve oğlumun kafasının çok çok yukarda olduğunu ve normal doğumun neredeyse imkansız olduğunu söyledi hemen hastaneye geçip yatış işlemlelerimi yaptırmam gerektiğini söyledi..
Hastaneye gittik bu süreçte yine açılma sancı vs hiç ama hiç olmadı akşam 10 buçuk gibi sezeryanla oğlumu kucağıma aldım…
Sezeryan esnasında herşey hissettim..
Şimdi daha iyiyim toparlanıyorum oğlumda iyi.. emziriyorum ama hala sütüm gelmedi mama veriyoruz. Benden şimdilik bu kadar
Çok çok güzel bir duygu darısı sizlere olsun..
Bu arada tam 39+0 da doğdu
Maasallah bizim bebeler kilo olarak aynı gibi, sağlıkla dogsunlarKızlar selam, ben de bugün doktora gittim. 35+5 teyiz 2800 olmuş ponçik, her şey yolunda dedi doktor. İlk kez nst ye girdim hiç sancı çıkmadı. Normal doğum istediğim için 3000,3200 istediğimiz kilolar çok büyüsün istemiyoruz dedi.
Son 2 haftada hiç kilo almamışım ama minnok 400 gr almış. 2 hafta içinde 1 kilo almanı bekliyorum dedi, sağlıklı proteinler ile. Şeker yol dedi. Meyve suyu içme dedi, ki dikkat ediyorum zatenbenim doktor şeker konusunda hassas.
Geliyor mu yoksaKızlar 7-8 dk da bir kasılmam oluyor resmen galiba az kaldı dogurmamaiçimde ise felaket bir gaz var sanki patlıcak gibiyim
Katılıyorum kesinlikle.Senden sonra ben
Bu ne tür bir arsızlık ya kusura bakma ama eşinde de sanki sert çıkmadığı net konusmadigi icin hata var seni yüzgöz ediyo yüssüz ailesiyle annen varken bu kadin nasil rahat edicek diye düşünmesi lazim kb nin düşüncesiz bencil duyarsiz insanlarmiş ya sinir oldum suan
Allah allah hamile kadını huzursuz edeceğini bile bile nasıl gelirsin ki,sanki bi iş yapacaklar, ztsen hamile bakacak biri varken daha ne işin var senin lohusa evinde sen anlatırken benim bile tansiyonum zıpladıBugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Huzursuz edersin be kadın. Kocamla arama girdin hamileligimin son günleri tansiyonumu zıplattın iyi mi oldu. En sonunda tüm bağı keseceğim onu istiyor. Oyle dolu dizgin mutsuzum
Hamileliğin son anlarınds kabızlık da artıyormus doktor bu duruma bir mudahale etmiyor mu herhangi bi ilacla anneyi rahatlatmaya yönelik bisey yapılabilir aslındaBerbat bir gün geçiriyorum şu saat oldu hâlâ kendime gelemedim. Dün gece sabaha kadar mide ağrıması, ekşimesiylr uğraştım sonra da midem gaz doldu. Soğuk soğuk terleyip durdum. Sindirim ve boşaltım olayı beni acayip yordu yaklaşık olarak kurban bayramından bu zamana fitil kullanmadan tuvalete çıkamıyorum. Denemediğim yol kalmadı kefirinden hoşafına kayisisindan eriğine. Vücut artık isyan ediyor mide bozulması yasıyorum ara ara. Acayip halsizim dogurunca geçer kendine gelir sindirim ve boşaltım sistemi diye umut ediyorum
Şimdi nasılsın canım. Eşinle tekrar konuştunuz mu?Bugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Bana da yazmıstın canım, ben su fazlalıgında sadece şeker diyeti yaptım. Ekmek pirinc patates ve sekerin her türevini hayatımdsn cıksrdım öğünlerimde abartmadım. Cavdar veya tam bugday ekmeği yedim, sebze ve et agırlıklı beslendim, bir ayds düzelmişti suyum, endişe etme biraz yediklerine dikkat et şekeri ve beyaz ekmegi biraz kes düzelecektir merak etmeNe güzel canim, bende 36 ya girdim suyu fazla diyince doktor çok korktum, diyette neler yaptın canım?
Senin bebe de benimki gibi aksiyon mu yaratıyor acabaKızlar 7-8 dk da bir kasılmam oluyor resmen galiba az kaldı dogurmamaiçimde ise felaket bir gaz var sanki patlıcak gibiyim
Düzenli mi geliyor duzenliyse doğum demektirKızlar 7-8 dk da bir kasılmam oluyor resmen galiba az kaldı dogurmamaiçimde ise felaket bir gaz var sanki patlıcak gibiyim
Bende aynı anda hem sertleşme oluyor hemde karın agrısı girmeye baslıyor canım adet gibi. Benımki erkenci kuş olcak bence bana öyle geliyor nedense hep. İnsallah 5 agustosa kadar doğmazSenin bebe de benimki gibi aksiyon mu yaratıyor acabasancın agrın bel agrın filab var mı, karınds sertlik seklinde mi hissediyorsun
Canım doktoruma attm süreleri bekleyelim daha düzensiz dedi. Daha da şiddetlenirse haber ver o zaman dogum baslıyor demektir dediDüzenli mi geliyor duzenliyse doğum demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?