2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kv kb kardesleri ayri ayri neden yalniz birakmiyor bu aile Seni Insanlarin anlayisli olmasi lazim ihtiyacin oldugunda zaten cagirirsin. Umarim Esin anlar Seni gelmeyin filan der :/ Benim kv de zirt pirt arayip geliyim demeye basladi. Sagolsun kendi annemden cok yardim etti bu surecte ama alisik degilim bu kadar ilgiye rahat biraksin salsin. Gecen ablamla hastaneye gittim sancim cok diye kadin evden cikiyodu iki kere aradi zor tuttum evinde gelme bi muayene olayim dedim. Simdi Hergun goruntulu ariyo, benden sonra oglunu ariyo ondanda rapor aliyo. Korkmaya basladim daha torunu dogmadan boyleyse dogunca ne Hal verecek bana acaba, esime anlattim ben gerilmiyorum rahatim ama annen boyle yaptikca geriliyorum dedim.

Tebrik ederim, cok sevindim sag salim kavusmaniza. Allah anali babali buyutsun. Cok guzel bir hayati olsun insallah.

Tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Sutu kafaya takma. Onemli olan niyet. Gercekten emzirmek istiyorsan gelmese de devam et. Vucut o kadar akilli ki sen memeleri uyardikca sut yapacaktir yakinda gelecektir.

Ay keşke benimkide bolca yapsa

Ooh maaşallah kilosuna 4 dogru gidiyor keyfi yerinde demekki bizim oglan gibi annemi ikide bir hastanede bırakayım demiyor, uslu uslu duruyor zamanını bekliyor yavrucak

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın bir anne daha evladının kokusuna kavustu, darısı hepimize, cok da güzel olmus bebek nasıl istiyorsa öyle geliyor sağlıkla gelmiş cok sukur

Maasallah bizim bebeler kilo olarak aynı gibi, sağlıkla dogsunlar

Katılıyorum kesinlikle.

Allah allah hamile kadını huzursuz edeceğini bile bile nasıl gelirsin ki,sanki bi iş yapacaklar, ztsen hamile bakacak biri varken daha ne işin var senin lohusa evinde sen anlatırken benim bile tansiyonum zıpladı

Hamileliğin son anlarınds kabızlık da artıyormus doktor bu duruma bir mudahale etmiyor mu herhangi bi ilacla anneyi rahatlatmaya yönelik bisey yapılabilir aslında

Şimdi nasılsın canım. Eşinle tekrar konuştunuz mu?

Ne güzel canim, bende 36 ya girdim suyu fazla diyince doktor çok korktum, diyette neler yaptın canım?
Bana da yazmıstın canım, ben su fazlalıgında sadece şeker diyeti yaptım. Ekmek pirinc patates ve sekerin her türevini hayatımdsn cıksrdım öğünlerimde abartmadım. Cavdar veya tam bugday ekmeği yedim, sebze ve et agırlıklı beslendim, bir ayds düzelmişti suyum, endişe etme biraz yediklerine dikkat et şekeri ve beyaz ekmegi biraz kes düzelecektir merak etme

Kızlar 7-8 dk da bir kasılmam oluyor resmen galiba az kaldı dogurmama içimde ise felaket bir gaz var sanki patlıcak gibiyim
Senin bebe de benimki gibi aksiyon mu yaratıyor acaba sancın agrın bel agrın filab var mı, karınds sertlik seklinde mi hissediyorsun

Senin bebe de benimki gibi aksiyon mu yaratıyor acaba sancın agrın bel agrın filab var mı, karınds sertlik seklinde mi hissediyorsun
Bende aynı anda hem sertleşme oluyor hemde karın agrısı girmeye baslıyor canım adet gibi. Benımki erkenci kuş olcak bence bana öyle geliyor nedense hep. İnsallah 5 agustosa kadar doğmaz
Düzenli mi geliyor duzenliyse doğum demektir
Canım doktoruma attm süreleri bekleyelim daha düzensiz dedi. Daha da şiddetlenirse haber ver o zaman dogum baslıyor demektir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…