Durt biraz sipayiKızlar bizim bebiş 12 'den sonra gelirse eğer 31 temmuzda evlilik yil donumumuzde oğlumun dogum gunu olacak bakalim gelicekmi acaba
Sende bir tık daha fazla ama benim de bir saattir kasıktan bele yayılan bir sancım var beklemedeyim bakalım o yuzden sordumBende aynı anda hem sertleşme oluyor hemde karın agrısı girmeye baslıyor canım adet gibi. Benımki erkenci kuş olcak bence bana öyle geliyor nedense hep. İnsallah 5 agustosa kadar doğmaz
Canım doktoruma attm süreleri bekleyelim daha düzensiz dedi. Daha da şiddetlenirse haber ver o zaman dogum baslıyor demektir dedi
Herhangi vir sancı agrı var mıKızlar bizim bebiş 12 'den sonra gelirse eğer 31 temmuzda evlilik yil donumumuzde oğlumun dogum gunu olacak bakalim gelicekmi acaba
Yok çok hareketli suan sadeceHerhangi vir sancı agrı var mı
Durt biraz sipayi
Herhangi vir sancı agrı var mı
Fitil yazmıştı canım o da tamamen rahatlatmiyor sadece rektumu temizliyormuş. Fitil dışında ilaç da kullanıyorum ama bana mısın demiyor, korkuyorum acıktığım halde bir şey yemeye ya hayırlısıyla bi atlatsaydik kalan süreyi deHamileliğin son anlarınds kabızlık da artıyormus doktor bu duruma bir mudahale etmiyor mu herhangi bi ilacla anneyi rahatlatmaya yönelik bisey yapılabilir aslında
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun darısı bizlerin başınaSelam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Allah yardımcın olsun canım ya ... mamaya alışan memeyi almada güçlük çekiyor . Nacizane tavsiyem zor da olsa sütün varsa sonuna kadar diren ver. Emine çoğalır Allahın izni ileKabus gibi bi gece ve gun. Oglum sararmaya basladi die mama verdim biberonla vermez olaydim beni hic emmez oldu bebe. Allahim o kadar agladi ki cok ugrastim. Bugun asla biberon vermedim ufak ufak zor olsa da aliyo. Cok yorgunum. Kv bi yandan beni cildirtiyo. Buyuk oglan hic durmuyo aglicam
Ahhh hadi inşallah. Sana yetişsem yeter 37+0 dan sonra gelsinMaasallah bizim bebeler kilo olarak aynı gibi, sağlıkla dogsunlar
Hadi bakalım hayırlısı olsunBende aynı anda hem sertleşme oluyor hemde karın agrısı girmeye baslıyor canım adet gibi. Benımki erkenci kuş olcak bence bana öyle geliyor nedense hep. İnsallah 5 agustosa kadar doğmaz
Canım doktoruma attm süreleri bekleyelim daha düzensiz dedi. Daha da şiddetlenirse haber ver o zaman dogum baslıyor demektir dedi
Arkadaşlar montessori yatak yapanlar, yatak aldınız mı? 6 aydan sonra yatırmak üzere 100x200 yatak hangisi uygun olur diye birkaç yere sorduk, yarı ortopedik orta-sert veya sert olması lazım anladığım kadarıyla. Yataşta yaylı olanlar var star önerdiler mesela, işbirdeki adam da yaylı yatak çocuğa uygun değil lateks yatak öneririz dedi. Kafam karıştı, tecrübeli anneler çocuklara uygun yatak öneriniz var mı?
Yok bu gece doguramam ben daha hazır değilim ajsjsjjsHadi bakalım hayırlısı olsunbu gece de bu minnoş u doğdu mu doğacak mı diye bekleyecez desene
asia07 yi diyosan yeni nickiAsia nickli bir arkadaş vardı. Uzun süredir aktif değil? Nerelerde acaba, bilgisi olan var mı kızlar?
Aaa öyle mi kaçırmışımasia07 yi diyosan yeni nickiCipisS ve aktif. Pazartesi kizina kavusuyor insallah hayirlisiyla.
Canım benim sepet beşiğim vardı altı sertti ustene de pamuktan sert bir minder tarzı birşey yaptım 6 aydan sonra büyüyen beşiğe aldım yaylı yatakti ondaki çocuk rahat değildi doktorda önermedi zaten ona da pamuktan yatak yaptırdım. Diş falan muhabbeti başlayınca ailecek yer yatağına transfer olduk ki hayatımın hatası olduArkadaşlar montessori yatak yapanlar, yatak aldınız mı? 6 aydan sonra yatırmak üzere 100x200 yatak hangisi uygun olur diye birkaç yere sorduk, yarı ortopedik orta-sert veya sert olması lazım anladığım kadarıyla. Yataşta yaylı olanlar var star önerdiler mesela, işbirdeki adam da yaylı yatak çocuğa uygun değil lateks yatak öneririz dedi. Kafam karıştı, tecrübeli anneler çocuklara uygun yatak öneriniz var mı?
Peki bundan bebenin haberi var mıYok bu gece doguramam ben daha hazır değilim ajsjsjjsaz daa dursun icerde
Yaylı mı oluyor o da? Hangi markanın bamboo yatak?Ben montessori yatak aldim, bamboo yatak sipariş verdim içine orta sert, omurga gelisimi için orta sert olması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?