2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sende bir tık daha fazla ama benim de bir saattir kasıktan bele yayılan bir sancım var beklemedeyim bakalım o yuzden sordum sağlıkla gelsin hadi bakalım gelmek isteyince bi türlü sinyal veriyor yaramazlar

Arkadaşlar montessori yatak yapanlar, yatak aldınız mı? 6 aydan sonra yatırmak üzere 100x200 yatak hangisi uygun olur diye birkaç yere sorduk, yarı ortopedik orta-sert veya sert olması lazım anladığım kadarıyla. Yataşta yaylı olanlar var star önerdiler mesela, işbirdeki adam da yaylı yatak çocuğa uygun değil lateks yatak öneririz dedi. Kafam karıştı, tecrübeli anneler çocuklara uygun yatak öneriniz var mı?

Hamileliğin son anlarınds kabızlık da artıyormus doktor bu duruma bir mudahale etmiyor mu herhangi bi ilacla anneyi rahatlatmaya yönelik bisey yapılabilir aslında
Fitil yazmıştı canım o da tamamen rahatlatmiyor sadece rektumu temizliyormuş. Fitil dışında ilaç da kullanıyorum ama bana mısın demiyor, korkuyorum acıktığım halde bir şey yemeye ya hayırlısıyla bi atlatsaydik kalan süreyi de

Hayırlı olsun canım geçmiş olsun darısı bizlerin başına

Allah yardımcın olsun canım ya ... mamaya alışan memeyi almada güçlük çekiyor . Nacizane tavsiyem zor da olsa sütün varsa sonuna kadar diren ver. Emine çoğalır Allahın izni ile

Hadi bakalım hayırlısı olsun bu gece de bu minnoş u doğdu mu doğacak mı diye bekleyecez desene

Ben montessori yatak aldim, bamboo yatak sipariş verdim içine orta sert, omurga gelisimi için orta sert olması gerekiyormuş

Canım benim sepet beşiğim vardı altı sertti ustene de pamuktan sert bir minder tarzı birşey yaptım 6 aydan sonra büyüyen beşiğe aldım yaylı yatakti ondaki çocuk rahat değildi doktorda önermedi zaten ona da pamuktan yatak yaptırdım. Diş falan muhabbeti başlayınca ailecek yer yatağına transfer olduk ki hayatımın hatası oldu şimdi ferforje yatağa geçtik geçici bir çözüm buldum ama içene sert yatak alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…