2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar, ben Eylül annelerinden geliyorum size sorum olacaktı benim sürekli karnım cok sert patlicak gibi sanki soda içiyorum yürüyorum geçmiyor normal mi 32+4 um fakat kafası 2 hafta önde gidiyor gebelik şekerim var insülin de başlanmadi şimdilik şeker durumu iyi ama aklımı karıştıran sey bu sertliğin bı kaç gündür devam etmesi

Yaylı mı oluyor o da? Hangi markanın bamboo yatak?

Link vereyim cnm, terleme yapmıyor, antialerjik,

Sertleşme ile beraber sağ veya sol tarafta yigilma hissi.var mi?

İnşallah bi an önce atlatır ve kurtulursun zor bir durum rabbim sabır versin

Yalancı kasılmaların başlamıs bence yürümekten ziyade dinlensen cok dahs iyi olur, karnın sertleşiyorsa hemen yat buradaki cogu kadın yaşadı, dinlendiğinde gececektir, gecmez bir de agrı eşlik ederse doktoruna haber ver derim ama yalancı kasılma gibi geldi bana, mide kısmın ise patlayacak gibi olan artan hormonlar malesef mideyi fena etkiliyor

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, güzel ömürleri olsun inş
Sezaryen esnasında herşeyi hissettiniz acıyı falan kesiği falan mı, spinal mi olmuştunuz..
Spinal iğne yapıldıktan sonra uyuşup uyuşmadığı kontrol edilmedi?
Ne güzel canim, bende 36 ya girdim suyu fazla diyince doktor çok korktum, diyette neler yaptın canım?
Korkma hiç birwz dikkat etsen düzelir inş seninki de. Benim şeker oranım çok yüksek çıkmadığı için dr bi diyet verdi ama katın i şekilde uyma a gerek yok dedi çok katı değildi diyetim.. Yine de bi süre sadece çavdar ekmeği yedim taltlı şekerli şeylerden uzaklaştım azalttım yani komple kesmedim ben, yediklerimin miktarımı azaltmadım öğünü çoğalttım dr dediği gibi.. Et süt ve yumurta çok tüketemiyorum bol bol yeşillik sebze yedim.. Bi süre sonra yine normal ekmeğe geçtim sadece kahvaltıda yiyorum zaten normalde de, dr n dediği gibi esnek bir diyet oldu benimki.. Sağlık ocağında ki kontrollerde de 3 aylık şeker ölçümümve açlık şekerim de normal çıkıyordu hep.. Suyum da birkaç aya düzeldi..

Ay Allah yardım etsin canım ilk haftalar sarılık derdi her bebe de var. Kaşıkla ver mamayı yada kaşıklı biberonlar var onlarla
Kasikla degil de siringayla dediler ebeler onunla veriyorum smdi. Memenin yanindan mama sika sika kandirip tuuum gun emzirdim bugun. En azindan emiyo biraz. Goguslerim.tas kesilmisti emdikce rahatladi.
Ay beni katil edicek kv. Hic bisi yapmasa sintir sintir dolasmasi yetiyo. Ben cani tez insanim onun o uyusuklugu bana asla iyi gelmiyo olsem su getirene kadar coktan yetisirim ote tarafa.
İlk günler zor olur bebek de yaşama adapté olmaya calısıy8r sen de ona, ama insallah bir an önce rahat günleriniz baslasın
Insallah kuzum
B.k var gelsinler ki cildirmalik ya. Valla ihtiyacin olsa ararsin zaten ne var neye geliolar hepsi cins ya bu kayinailelerin. Benmki bugun kendi akrabalarini getrdi. Sabah annem geldi hazirlandik ettik dedkleri vakitte gelmeyince annem gitti. Kv kicini kaldirip da bi bardak cay vermedi
Ben tabaklari gazirlayim dedm bak tik yok gelsinler de hazirlasin diyo. Lab dogurali 4 gun olmus dikisim var vicdansiz bebe emmiyo ac bi saniye susmuyo buyuk oglan desen ayri dunya ilgi bekliyo. Hazirligi servisi yaptim kendi de zikkimlandi mutfagi o halde birakti gitti cehenneme gider insallah. Aksama kadar yatip yatip kalkiyo namaz kiliom die. Sen benim hakkima girdikten sonra o namazi kilsan ne helal eder miyim ben

Kuzum sen neden kabul ettin ki bunları ne uğraşıyorsun boş insanlar için sana ne faydaları var zarardan başka. Bu nasıl nezaketsizlik. Ben duramazdım parçalardım o ne öyle ya. Asla bir daha görüşmezdim

Evet oluyor özellikle ortada da oluyor

Ben bebek bir tarafta yıgılıyor saniyordum ki doktora söylediğimde bebek olmadığını, kasılma olduğunu söyledi. Kasılma olunca bol su ile vücut hidrasyon kaybini önleme ve uzanarak istirahat etmemi soylemisti. Sen de şu ve istirahat deneyebilir ve doktoruna aybi tarif ettiğin gibi anlatabilirsin. Kasilmayi bilsin doktorun yalancı da olsa.

Suan uykudan uyandim duşa girup geri uyucam insallah bu ne sicak ya vantilatörtden bi el cikip bana tokat atcak beni bi sal artik diye

Su bebelere aldığımız kuvvetlere takılan kuvet filesinin yetişkin versiyonu yok mu ya Gece suyun altında küvette geçirmek istiyorum

Kasikla degil de siringayla dediler ebeler onunla veriyorum smdi. Memenin yanindan mama sika sika kandirip tuuum gun emzirdim bugun. En azindan emiyo biraz. Goguslerim.tas kesilmisti emdikce rahatladi.
O emdikce süt çoğalır atlatırsınız bunu da. Sarılık olunca uykuya da düşer sen olmazsa alarm kur hiç keyfine bırakma zor ama geçici bir süreç Allah kolaylığını versin inşallah
Kv yide stres yapma şu aşamada çok canını sıkıyorsa yolla gitsin

Kuzum sen neden kabul ettin ki bunları ne uğraşıyorsun boş insanlar için sana ne faydaları var zarardan başka. Bu nasıl nezaketsizlik. Ben duramazdım parçalardım o ne öyle ya. Asla bir daha görüşmezdim
Gelen esimin halasiydi halayi cok sevdgimden kabul ettim. Yoksa kv nin canina okurdum da bakma. Cok ayarsiz. Bizim sut urunleri isletmemiz var. Beni aramia dio ki kp n gelirken sut getirmis 2 litre gondereyim de tatli yap. Nasil yapabilirim yapamam gonderme sut falan dedm. Ne biliyim annen sende ya o yapar diye dusunmustum diyo. E dusunemiyosun yani belli ki. Allah vermemis o yetenegi bosa cabalayip hem kendini hem benincildirtmanin anlami var mi. Tatli.yiyim istiyosan yap getir. Sirf yarin suratini girmeyim diye tasi taragi topladm anneme geldim. 2 bekar oglu var. Allah bi gelin versin hepimizi unutup derdine dussun baska.bisey istemiyorum. Eltime de dogurunca bole densizlikler yapmisti. Zihniyeti belli analari baksin analari yapsin diye dusunuyo. Acik acik soyledim bu hastalik bu duskunluk bana has degil hersey sirayla diye. Daha da bisi demem

Bumerang gibi kadin atiom atiom gelio. Is var gel desem aslinda kapimi acmaz

Kızlar 2 yasinda kızım var bugün sürekli ne yese kusmaya başladı hoş bir şey de yemiyor onun dışında bıseyi yok sadece halsiz hastaneye goturucez ama biraz gozlemliyelim dedik 1 hafta önce de hastaydı antibiyotigi yeni 1 hafta oldu biteli zaten rotavirus olabilir mi diyorum yaşayan var mi

Suan uykudan uyandim duşa girup geri uyucam insallah bu ne sicak ya vantilatörtden bi el cikip bana tokat atcak beni bi sal artik diye
Şimdi balkondan geldim vantilatörü taktım eşim diyor ki esiyor kime esiyor kime ya dedim ben estim gürledim adam pişman oldu yarın klima gelecek inşallah abartıp hasta olmam ama bu halde sıcağa dayanmak mümkün değil

Geçmiş olsun kuzuya. Rotavirüste ishal oluyor ishal var mı? Eğer ishalde varsa doktora gitmekte fayda var. Bide şuara kusma ishal salgını var diyorlardi

Geçmiş olsun kuzuya. Rotavirüste ishal oluyor ishal var mı? Eğer ishalde varsa doktora gitmekte fayda var. Bide şuara kusma ishal salgını var diyorlardi
Şimdilik ishal yok yarına belki olur diyorum vallahi daha birini buyutemeden öbürüne nasıl bakacağım bilmiyorum Allah yardımcım olsun çocukların hastalığı zor ne yiyor ne içiyorlar yetişkin olsa zorlada olsa patates sıvı verirsin bebek olunca yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…