2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bumerang gibi kadin atiom atiom gelio. Is var gel desem aslinda kapimi acmaz
Kız sende iş buyur hiç alttan alma. Bizim ki de martta geldi ağrım var görüyor oğlu izin almıştı kalkamıyorum diye izni bitti bu çat diye gelmeye kalktı eşim bana bardak kaldırmadı hanımefendi sabahları çaydanlığı önüme itiyordu kız bide dediğin gibi ya elinde kuran ya namazda ya telefonda dedikodu da sofrayı yemekten sonra kalkmıyorum deyip ona sattım. 5 yıl sonra gelmiş evime bir işin ucundan tutmadı hadi beni geçtim oğluna bir kap yemek yap bari ya.
Böylesi olsa ne olmasa ne. Sen işi yık buna toto yemez kaçar rahat edersin.

Bilmem mi bende de 2,5 yaşında var bir tane o da geçenlerde boğaz enfeksiyonu oldu çocuk hastalanması çok zor
Çok mu kusuyor peki midesi hiç bir şey tutmuyor mu? Hani patate haşlayıp fırında kızartma gibi biraz kızartsan

Patates seviyor iki kez verdim çıkardı zaten bugün 5 kez kustu sabaha doğru götürürüm muhtemelen ateşine baktım şimdi 38.2 valla acillerde virüs deposu mübarek

Patates seviyor iki kez verdim çıkardı zaten bugün 5 kez kustu sabaha doğru götürürüm muhtemelen ateşine baktım şimdi 38.2 valla acillerde virüs deposu mübarek
Ahh kuzum çabucak iyileşir inşallah Ateşi ilaç için tam sınırda. Duş falan aldırdın mı düşüyorsa ateş sabahı bekle yükselirse ilaç verip sabahı bulursunuz ama baktın ateş düşmüyor ben olsam beklemem. İnan aciller nasilsa çocuk poliklinik lerde aynı her yer salgin Bizde ne yapsam ateş oynamadı gittik acile iğne yaptılar çocuk nefes aldı.

Sağol canım nobetteyim bekliyorum mecbur gidicez gibi

Benim evde küvet olsa orda yaşarım ben ahahahah
Ah bu kocalar

Nöbet tutuyorum resmen sicaktan uyuyamiyorum vantilator kapandigi an uyaniyorum sicaktan tam uyucam açliktan uyuyamadim kalktim kaşarla salatalik gömüyorum dogum hediyesi klima mı istesem napsam a dostlar
Ayyy ben de hem sıcak hem tuvalete gitmekten yoruldummm. Hayır susuyorum korkumdan yine 27267272 kez uyancam diye su da içmiyorum. Bi daha hatırlatın yazın hamile olmucam

Gözünüz Aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Yaaa canım gözün Aydın iyi olmanıza çok sevindim.sütün de gelir merak etme emzirmeye devam.
Ben de hiç istemiyorum gelmelerini hiç bir faydaları da yok ıyyy resmen kp albay emekli kv emekli öğretmen ama kara cahiller hala kendi doğumlarıyla bebek bakmalarıyla kıyaslıyorlar ben şuram ağrıyo desem benim hiç öyle olmadı diyo senle ben bir miyiz. Bir kere kızım nasılsın diye sormadılar hiç görmek bile istemiyorum şimdi covid oldular ben de salı falan doğum yapsam da gelemeseler diye dua ediyorum. Zaten çocuktan hiç hoşlanmıyorlar. Oğlum olacağı zaman keşke kız olsa dediler ikinciye hamileyim diye şok geçirdiler ne gerek varmış ikinciye lannn bir tane torununuz var 6 yılda 6 kez gördünüz zaten vicdensızlar ya
Canım vitamin ne kullanıyorsun benim de kabızlık sorunum olup hastanelik olmuştum elenatal 2 kullanıyordum o zaman Dr şurup fitil ve lağman vermişti asla kabız olma demişti ve vitamini de elevit ile değiştirmişti o vitamin kabızlığı gidermişti şimdi doğum yakın diye başka vitamin yazdı onu alana kadar kalan elenatal i kullanayım dedim 2. Gün kabızım ya sabah ben de fitil kullanıcam bugün tuvalete çıkayım derken doğurucam diye korktum valla.
Benim eşim aşırı araştırmacı biri ve biz de oğlumun yatağını yenileyelim dedik 3-4 ay girip çıkmadığı yatakçı okumadığı şey kalmadı en sonunda yataştan yarı sert bi yatak aldı. Çarşamba gelecek çocukların gelişimi için asla yumuşak olmamalı yatak ben modelini sabah öğrenir yazarım yine sana canım

Nöbet tutuyorum resmen sicaktan uyuyamiyorum vantilator kapandigi an uyaniyorum sicaktan tam uyucam açliktan uyuyamadim kalktim kaşarla salatalik gömüyorum dogum hediyesi klima mı istesem napsam a dostlar
Sorma ilk kez bu gece bütün camlar açık olduğu halde hiç serin değil kaç saattir kıvranıyorum klima da açmak istemiyorum oğlum hep yanımda yatıyor

Evde probiyotik yada prebiyotikmiydi olsa ondan versen midesine kusmasına etki ediyor ama hangisiydi inan hatırlamıyorum hastaneye giderseniz doktordan iste daha çabuk toparlıyor. Küçük daha canım heryeri elleyip ağızlarına değiriyorlar benimki 6 buçuk yaşında hala yere düşen şeyi alıp yalıyor. İnşallah hemencecik düzelir yavrun canım. Çok geçmiş olsun.

Kuzum bunla basedemiyorum ben bazen. Dogumdan once dolaptan et cikardim 1 derecelik kisma koydum ertesi gune cozulsun de pisireym die. Bak ta 27 snde dogurdum. Dun bi anda et yapiim die dustu ortaya tamam dedm yapti aksam icime kurt dustu. Dolaba baktm et yok cope baktim yok. Makineye baktim tabagi makinede. Kac gun olmus bozulmustur o et. Sen onu benm coluk.cocuguma bana acimadan yedircen kendi ogluna yedirmeye imtina eder insan. Kendi dogurduguna acimayan bana mi aciycak. Sirf bulask vs yikamamak icin her geldiginde eltimi de cagiriyo israrla. Ona iteledigim her isi eltim yapmak zorunda kaliyo sonra. Mecbur mu kiz. Cildirtti bizi iki ayri yerden

Mecbur geldik acile damar yolu açılana kadar mahfolduk çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…