- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Bize haber ver canım korkma rabbim yardimcin olsun umarim bebisin iyidir ALLAH'IN izniyleİnşallah ters bişey yoktur korktum bayağı yoldayız şimdi, hareket de etmedi
Gece içeri odada yattım boğazım ağrıyorŞimdi nasılsın canım. Eşinle tekrar konuştunuz mu?
Sen daha kaç günlüksün ki akraba getiriyor bide bu k valideler ruh hastası anlayışsız eski kafalar.kafam zonkluyor sinirden 1 ay sonra gelcekler durabilirse tabi kendi etti vallahi hiç umrumda değil tek bir hayir dedim benden kötüsü yok en berbat gelin benim benim gelinligimi anlayamamis misssss . Sen baska gelinler gelince benimkini daha iyi anlayacaksin dur canimKasikla degil de siringayla dediler ebeler onunla veriyorum smdi. Memenin yanindan mama sika sika kandirip tuuum gun emzirdim bugun. En azindan emiyo biraz. Goguslerim.tas kesilmisti emdikce rahatladi.
Ay beni katil edicek kv. Hic bisi yapmasa sintir sintir dolasmasi yetiyo. Ben cani tez insanim onun o uyusuklugu bana asla iyi gelmiyo olsem su getirene kadar coktan yetisirim ote tarafa.
Insallah kuzum
B.k var gelsinler ki cildirmalik ya. Valla ihtiyacin olsa ararsin zaten ne var neye geliolar hepsi cins ya bu kayinailelerin. Benmki bugun kendi akrabalarini getrdi. Sabah annem geldi hazirlandik ettik dedkleri vakitte gelmeyince annem gitti. Kv kicini kaldirip da bi bardak cay vermedi
Ben tabaklari gazirlayim dedm bak tik yok gelsinler de hazirlasin diyo. Lab dogurali 4 gun olmus dikisim var vicdansiz bebe emmiyo ac bi saniye susmuyo buyuk oglan desen ayri dunya ilgi bekliyo. Hazirligi servisi yaptim kendi de zikkimlandi mutfagi o halde birakti gitti cehenneme gider insallah. Aksama kadar yatip yatip kalkiyo namaz kiliom die. Sen benim hakkima girdikten sonra o namazi kilsan ne helal eder miyim ben
Bizden uzak Allaha yakın olsunlar kendi halimizde ne kadar iyiyiz benim anne babam çok hasssas düşüncelidir asla rahatsiz etmek gelmek istemezler. Damatlarına saygıli sevgilidirler ki kendi ailesinden daha cok uzerine duserler esimin esim de bilir bunu sohbetleri filan baya iyidir. Babası ile iki çift laf edemezler babamla saatlerce konuşurlar. Zorba baskıcı bir ailesi var eşimin eşim askeri lise okumuş birisi o yüzden onlara hic benzemez benzese benim dengim olamazdı ben baski gormemisim ben sevgiyle büyümüşüm özgürlük düşkünüyüm kendi halimde olmayi severim herseyin sınırını bilir ve severim uzakligim verdiği saygıya hayranimdir. Ama nalet Ankara onlara çok yakın oldu son 1 sene burdan bi şekilde taşınmam lazım yoksa huzurmuz kalmayacak.Gözünüz Aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Yaaa canım gözün Aydın iyi olmanıza çok sevindim.sütün de gelir merak etme emzirmeye devam.
Ben de hiç istemiyorum gelmelerini hiç bir faydaları da yok ıyyy resmen kp albay emekli kv emekli öğretmen ama kara cahiller hala kendi doğumlarıyla bebek bakmalarıyla kıyaslıyorlar ben şuram ağrıyo desem benim hiç öyle olmadı diyo senle ben bir miyiz. Bir kere kızım nasılsın diye sormadılar hiç görmek bile istemiyorum şimdi covid oldular ben de salı falan doğum yapsam da gelemeseler diye dua ediyorum. Zaten çocuktan hiç hoşlanmıyorlar. Oğlum olacağı zaman keşke kız olsa dediler ikinciye hamileyim diye şok geçirdiler ne gerek varmış ikinciye lannn bir tane torununuz var 6 yılda 6 kez gördünüz zaten vicdensızlar ya
Canım vitamin ne kullanıyorsun benim de kabızlık sorunum olup hastanelik olmuştum elenatal 2 kullanıyordum o zaman Dr şurup fitil ve lağman vermişti asla kabız olma demişti ve vitamini de elevit ile değiştirmişti o vitamin kabızlığı gidermişti şimdi doğum yakın diye başka vitamin yazdı onu alana kadar kalan elenatal i kullanayım dedim 2. Gün kabızım ya sabah ben de fitil kullanıcam bugün tuvalete çıkayım derken doğurucam diye korktum valla.
Benim eşim aşırı araştırmacı biri ve biz de oğlumun yatağını yenileyelim dedik 3-4 ay girip çıkmadığı yatakçı okumadığı şey kalmadı en sonunda yataştan yarı sert bi yatak aldı. Çarşamba gelecek çocukların gelişimi için asla yumuşak olmamalı yatak ben modelini sabah öğrenir yazarım yine sana canım
Regenesis max kullanıyorum canım onunla alakalı olmadığına eminim de niye böyle bilmiyorum. Lavman mı denesem bi de diye düşünüyorum ama bilemedim fitilden daha mı çok rahatlatır acaba? Sana da geçmiş olsun dediğin gibi ben de korkuyorum tuvalette dogurcam diyeGözünüz Aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Yaaa canım gözün Aydın iyi olmanıza çok sevindim.sütün de gelir merak etme emzirmeye devam.
Ben de hiç istemiyorum gelmelerini hiç bir faydaları da yok ıyyy resmen kp albay emekli kv emekli öğretmen ama kara cahiller hala kendi doğumlarıyla bebek bakmalarıyla kıyaslıyorlar ben şuram ağrıyo desem benim hiç öyle olmadı diyo senle ben bir miyiz. Bir kere kızım nasılsın diye sormadılar hiç görmek bile istemiyorum şimdi covid oldular ben de salı falan doğum yapsam da gelemeseler diye dua ediyorum. Zaten çocuktan hiç hoşlanmıyorlar. Oğlum olacağı zaman keşke kız olsa dediler ikinciye hamileyim diye şok geçirdiler ne gerek varmış ikinciye lannn bir tane torununuz var 6 yılda 6 kez gördünüz zaten vicdensızlar ya
Canım vitamin ne kullanıyorsun benim de kabızlık sorunum olup hastanelik olmuştum elenatal 2 kullanıyordum o zaman Dr şurup fitil ve lağman vermişti asla kabız olma demişti ve vitamini de elevit ile değiştirmişti o vitamin kabızlığı gidermişti şimdi doğum yakın diye başka vitamin yazdı onu alana kadar kalan elenatal i kullanayım dedim 2. Gün kabızım ya sabah ben de fitil kullanıcam bugün tuvalete çıkayım derken doğurucam diye korktum valla.
Benim eşim aşırı araştırmacı biri ve biz de oğlumun yatağını yenileyelim dedik 3-4 ay girip çıkmadığı yatakçı okumadığı şey kalmadı en sonunda yataştan yarı sert bi yatak aldı. Çarşamba gelecek çocukların gelişimi için asla yumuşak olmamalı yatak ben modelini sabah öğrenir yazarım yine sana canım
Her şey yolundadır İnşallah canım, haberdar et bizi deKızlar şimdi uyandım tuvalete girdim kanamam olmuş çamaşırım kan olmuşhastaneye gidicem neden olur ki
Geceleri böyle oluyo benimki de çıkmaya çalışıyor gibi ayaklarla yukarılara vurup duruyo aşağıya bıçak saplaniyo gibi oluyo, nst ye gidicem bugün ama sancı falan yok yine çıkmaz bi şey sanmıyorumBenim bebek cikmaya calisiyor gibi hic durmuyor ayaklari, kasigimda hep aci agri varihtiyacimiz olan ya suyumun gemesi yada Düzenli sanci biri olsa ikimizde rahatliycaz artik
Yok acı değildi çekiştirme şeklindeGözünüz aydın sağlıkla büyütn bebeğinizi inşallah. Nasıl her şeyi hissetiniz acı gibi mi yoksa çekiştirme falan mı
Sağolun yani çekiştirme şeklinde hissettim rahatsız ediciydi o kısım benim için ama korkulacak kadar değil tabi sonrası çok çok güzel bebeğimin kokusunu çekince hepsi bitti sankiHayırlısı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişinSezeryanda herşeyi hissettim demişsin biraz açık olarak anlatabilir misin
Dogum baslamis muhtemelen. Gidebiliyorsan hastane cantalariyla git. Hayirli olsun simdiden. Insallah guzel ve rahat bir dogum olur.Kızlar şimdi uyandım tuvalete girdim kanamam olmuş çamaşırım kan olmuşhastaneye gidicem neden olur ki
Kızlar şimdi uyandım tuvalete girdim kanamam olmuş çamaşırım kan olmuşhastaneye gidicem neden olur ki
Ote yandan belki de hayirlisi sezaryen olacak. Allah boyle istiyor ki bunu yasiyorsun, hayirlisini iste, durumu zorlama, kabullen diyorum. Gerci zorlasam da gun sonunda her sey olacagina variyor. Bilseydim 20 gun iznimi boyle harcamazdim, izne cikmazdim. bugunlere kadar calisir cocugumla fazladan 20 gun gecirirdim.Dogum baslamadi, baslayacagina dair hicbir emare yok. Enerjiye inanirsaniz bana oyle bir enerji gonderin ki dogumum baslasin benim deDun merdiven cikip indim o da işe yaramadi. Genel anlamda denemedigim şey kalmadi. Pilates topu, yürüyüş, squat, bitki cayi, cinsel birliktelik vs her seyi denedim. Artik bugun benim son sansim. Carsamba sezaryen olmamasi icin normal dogum deneyebilmem icin bugun ya da yarin dogumun baslamasi lazim. Isin tuhafi bebegim oyle buyudu ve oyle guclu ki hareket ettiginde canim aciyor artik, ciglik attim dun akşam o derece. Bu sabah da ayni sekilde bogrumu delecek gibi tekmeledi. Boyle bir guce oynamaya o kese nasil dayaniyor da patlamiyor anlamiyorum gercekten. Benim etim dayanamiyor kese dayaniyor. Allahin gucune bakin. Cok ilginc geliyor bana.
Doğum başlıyor diye düşünüyorum. Korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyle.İnşallah ters bişey yoktur korktum bayağı yoldayız şimdi, hareket de etmedi
Çok geçmiş olsun.Mecbur geldik acile damar yolu açılana kadar mahfolduk çok teşekkür ederim
Nişan olabilir mi ki,Kızlar şimdi uyandım tuvalete girdim kanamam olmuş çamaşırım kan olmuşhastaneye gidicem neden olur ki
Bilemiyorum. Geçmiş olsun. Deterjan, sabun falan yapmış olabilir mi?Günaydın hanımlar, dün aksamdan bu yana ellerimin her yeri kuru kuru kaşınıyor sadece alerji belirtisi yok, neden acaba, yaşayan var mı hiç
İnşallah doguma kadar düzelirsin, hep yat dinlen vucut yatınca daha cabuk iyileşir, cok az kalmıs, sağlıkla gelsin, benim bebenin de hareketleri az, az oldugu halde dün ultrasonda sürekli içerde agzını acıp kapıyor bişeyler emmeye calısıyordu, yer yüzünden buyuk ihtimalHerkese günaydın takip edemedim son durumları inşallah iyisinizdir doğumu gelen varsa kolay doğumlar diliyorum. Bogazlarim agriyor keçiboynuzu pekmezi içiyorum c vitamini alıyorumbasim zonkluyor halsizim doguma 2 gun kalmış ahhh Doğumda 9binden 7.500 e düşürdük buna da şükür Çantam filan hazır artık cart pembis bir valiz ve bebiş çantası bir de ana kucağımız hastaneye gideceğiz salı sabahtan sonra inşallah sağlıklıca kavuşuruz. Şu sira hareketleri çok yumuşak ve az tırstım bende sürekli dokunup dinliyorum hareket ediyor ama eskiye nazaran yeri daraldı ondan mi acep dana yumuşak
Persembe günü 39 haftalık bir gebe ile nstye girdim aynı anda, doktorum onu gönderdi eve tertemizdi nst si beni salmadı yatırdı. Serviste yatarken dogumhane tam karsı tarafımda idi, kadın diger gün sabah apar topar geldi ve doğurduDogum baslamadi, baslayacagina dair hicbir emare yok. Enerjiye inanirsaniz bana oyle bir enerji gonderin ki dogumum baslasin benim deDun merdiven cikip indim o da işe yaramadi. Genel anlamda denemedigim şey kalmadi. Pilates topu, yürüyüş, squat, bitki cayi, cinsel birliktelik vs her seyi denedim. Artik bugun benim son sansim. Carsamba sezaryen olmamasi icin normal dogum deneyebilmem icin bugun ya da yarin dogumun baslamasi lazim. Isin tuhafi bebegim oyle buyudu ve oyle guclu ki hareket ettiginde canim aciyor artik, ciglik attim dun akşam o derece. Bu sabah da ayni sekilde bogrumu delecek gibi tekmeledi. Boyle bir guce oynamaya o kese nasil dayaniyor da patlamiyor anlamiyorum gercekten. Benim etim dayanamiyor kese dayaniyor. Allahin gucune bakin. Cok ilginc geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?