Hayır deterjan ellemedim ama annem kurutmak için biber almıstı torun gelmeyince onları ipe dizmişti, onlara dokundum, dolmalık biber yapar mı kiBilemiyorum. Geçmiş olsun. Deterjan, sabun falan yapmış olabilir mi?
Bebek kendiliğinden gelmezse normal doğumu desteklemek için fitil vb. denemeden direkt sezaryen mi yapacaklar?Dogum baslamadi, baslayacagina dair hicbir emare yok. Enerjiye inanirsaniz bana oyle bir enerji gonderin ki dogumum baslasin benim deDun merdiven cikip indim o da işe yaramadi. Genel anlamda denemedigim şey kalmadi. Pilates topu, yürüyüş, squat, bitki cayi, cinsel birliktelik vs her seyi denedim. Artik bugun benim son sansim. Carsamba sezaryen olmamasi icin normal dogum deneyebilmem icin bugun ya da yarin dogumun baslamasi lazim. Isin tuhafi bebegim oyle buyudu ve oyle guclu ki hareket ettiginde canim aciyor artik, ciglik attim dun akşam o derece. Bu sabah da ayni sekilde bogrumu delecek gibi tekmeledi. Boyle bir guce oynamaya o kese nasil dayaniyor da patlamiyor anlamiyorum gercekten. Benim etim dayanamiyor kese dayaniyor. Allahin gucune bakin. Cok ilginc geliyor bana.
Acı biberse olabilir ama diğer türlü sanmıyorum.Hayır deterjan ellemedim ama annem kurutmak için biber almıstı torun gelmeyince onları ipe dizmişti, onlara dokundum, dolmalık biber yapar mı ki
Canim dogum kanamyla da baslayabilir bebis geliyo buyuk ihtimal hadi hayirla insallahKızlar şimdi uyandım tuvalete girdim kanamam olmuş çamaşırım kan olmuşhastaneye gidicem neden olur ki
Ay neyini anlayacakmis pardon. Sabah inek sagip oglen taraya gidip aksam da hizmetlerini mi yapicakmissin ne istiyo neee. Ben de senin kvligini anlamadim dezeydin milletin nasi kaynanalari var etrafinda pervane. Annemin alt komsusu 25 yasinda bi kadin. Keske kv benm oz annem olsaydi dio oyle seviyo. Kadin fir doner gelinin etrafinda. Bize de duse duse bunlar dustuSen daha kaç günlüksün ki akraba getiriyor bide bu k valideler ruh hastası anlayışsız eski kafalar.kafam zonkluyor sinirden 1 ay sonra gelcekler durabilirse tabi kendi etti vallahi hiç umrumda değil tek bir hayir dedim benden kötüsü yok en berbat gelin benim benim gelinligimi anlayamamis misssss . Sen baska gelinler gelince benimkini daha iyi anlayacaksin dur canim
Yok normal dolmalık biber, kolestaz geldi aklıma da 2 g0n bakmıslar değerlerime alt ast ye normal cıkmıs, salı günü sorayım doktoruma bakalımAcı biberse olabilir ama diğer türlü sanmıyorum.
Ben 5 dk sacım ıslak dursa bogazım iltihaplanır hemen, burnum tıkanır, gün içinde gecer insallah tıkanıklıkDun sacim islak yatmistim. Aksi gibi tam dogum uzeri usutmusum sanirim. Burnum tikali uyandim
Ayyy ben de hem sıcak hem tuvalete gitmekten yoruldummm. Hayır susuyorum korkumdan yine 27267272 kez uyancam diye su da içmiyorum. Bi daha hatırlatın yazın hamile olmucam
Valla benimkininde kafasi asagida sözde sanirim elleriyle ayni şeyleri yapiyor artik bazen canim oyle yaniyor ki oturup agliyorumBenim bebek cikmaya calisiyor gibi hic durmuyor ayaklari, kasigimda hep aci agri varihtiyacimiz olan ya suyumun gemesi yada Düzenli sanci biri olsa ikimizde rahatliycaz artik
Ahh valizden pisti olduk benimki de çırtlak pempeHerkese günaydın takip edemedim son durumları inşallah iyisinizdir doğumu gelen varsa kolay doğumlar diliyorum. Bogazlarim agriyor keçiboynuzu pekmezi içiyorum c vitamini alıyorumbasim zonkluyor halsizim doguma 2 gun kalmış ahhh Doğumda 9binden 7.500 e düşürdük buna da şükür Çantam filan hazır artık cart pembis bir valiz ve bebiş çantası bir de ana kucağımız hastaneye gideceğiz salı sabahtan sonra inşallah sağlıklıca kavuşuruz. Şu sira hareketleri çok yumuşak ve az tırstım bende sürekli dokunup dinliyorum hareket ediyor ama eskiye nazaran yeri daraldı ondan mi acep dana yumuşak
Mirunem olmuyorsa psikolojini zorlama be hayirlisi senin icin sezeryan demek ki kuşumDogum baslamadi, baslayacagina dair hicbir emare yok. Enerjiye inanirsaniz bana oyle bir enerji gonderin ki dogumum baslasin benim deDun merdiven cikip indim o da işe yaramadi. Genel anlamda denemedigim şey kalmadi. Pilates topu, yürüyüş, squat, bitki cayi, cinsel birliktelik vs her seyi denedim. Artik bugun benim son sansim. Carsamba sezaryen olmamasi icin normal dogum deneyebilmem icin bugun ya da yarin dogumun baslamasi lazim. Isin tuhafi bebegim oyle buyudu ve oyle guclu ki hareket ettiginde canim aciyor artik, ciglik attim dun akşam o derece. Bu sabah da ayni sekilde bogrumu delecek gibi tekmeledi. Boyle bir guce oynamaya o kese nasil dayaniyor da patlamiyor anlamiyorum gercekten. Benim etim dayanamiyor kese dayaniyor. Allahin gucune bakin. Cok ilginc geliyor bana.
Gunaydin canim adini unuttum ama cigerle ilgili bisey vardi kssinti yapan o olabilir mi ama heryerin kaşiniyosa sıkıbtıydı galibaGünaydın hanımlar, dün aksamdan bu yana ellerimin her yeri kuru kuru kaşınıyor sadece alerji belirtisi yok, neden acaba, yaşayan var mı hiç
Tam sana dogum başlamiş yaziyodum bilgi geçmişsin dr oyle bisey olsa soylerdi evde egzersiz yapta rahat açılsin canım hayirli acisiz gelsin minnoş insallahKızlar şimdi döndük hastaneden, açıklığın doğum başlatacak kadar yok dedi nöbetçi doktor, hiç mi yok açılmaya mı başlamış anlamadım
Nst çektiler iyi dediler, sancım yok.
Git eve, kanama artarsa suyun gelir sancın olursa gel dediler.
Kanama neden olur dedim, nişanın da gelmiş zaten rahim ağzı yumuşamış yavaş yavaş açılmaya başlıyor ondan dolayı dediler.
Yalnız nstde bebeğin kalp atışları hep 140landa çıkıyordu daha önce hareket edince 160ları buluyordu, bunda 120lerde gezdi hareket edince 140a çıktı. Bebeğim iyi olsun da o kafama takıldı, biz sancı beklerken bebeğin kalp atışları düşerse haberim olmazsa diye endişelendim. Ama doktorun da bi bildiği vardır heralde yoksa git eve demezdi
Canım meme uçlarıyla oynamayın doğumu tetikliyor diyorlar ya onu yap bi baya oyna yani çünkü rahim de kasılma Yapıyormuş. Bu perine masajı var ya ona bi bak YouTube Dan onu yap normal istiyorsun zaten orayı da yumuşatıp esnetirsin hem. Karnına ve vajinal bölgene duş alırken falan soğuk su değil sıcak su tut. Ayyy ne bileyim ben mesela pazartesiden itibaren bunları yapıcam. mesela oğlumda suyumun geldiği gün ben epilatör le tüyleri almıştım sıcak banyo yapıp keselenmiştim ve o gün yılbaşı olduğu İçin hazırlık yapıp çok yorulmuştum.Dogum baslamadi, baslayacagina dair hicbir emare yok. Enerjiye inanirsaniz bana oyle bir enerji gonderin ki dogumum baslasin benim deDun merdiven cikip indim o da işe yaramadi. Genel anlamda denemedigim şey kalmadi. Pilates topu, yürüyüş, squat, bitki cayi, cinsel birliktelik vs her seyi denedim. Artik bugun benim son sansim. Carsamba sezaryen olmamasi icin normal dogum deneyebilmem icin bugun ya da yarin dogumun baslamasi lazim. Isin tuhafi bebegim oyle buyudu ve oyle guclu ki hareket ettiginde canim aciyor artik, ciglik attim dun akşam o derece. Bu sabah da ayni sekilde bogrumu delecek gibi tekmeledi. Boyle bir guce oynamaya o kese nasil dayaniyor da patlamiyor anlamiyorum gercekten. Benim etim dayanamiyor kese dayaniyor. Allahin gucune bakin. Cok ilginc geliyor bana.
Benim gibi olsaniz zature olursunuz kafamda çeşme var resmen yikiyorum kuruyor hooop ter akiyor yine ıslakBen 5 dk sacım ıslak dursa bogazım iltihaplanır hemen, burnum tıkanır, gün içinde gecer insallah tıkanıklık
Bugun 39+0, aslinda 39+3 hatta. Pek umudum kalmadi ama belli olmaz dedigin gibi. Artik hayirlisi. Ne ise kabulumuz saglikli gelmesi tek dilegim.Persembe günü 39 haftalık bir gebe ile nstye girdim aynı anda, doktorum onu gönderdi eve tertemizdi nst si beni salmadı yatırdı. Serviste yatarken dogumhane tam karsı tarafımda idi, kadın diger gün sabah apar topar geldi ve doğurdubi anda hersey olabilir ümidini kesme, o da diyordu bekliyorum bekliyorum gelmiyor diye
Evet burda ssvdnin kurali bu (ssvd icin vbac diyolar ayrıca, vaginal birth after c section) dogal baslamali. Suni fln vermiyolar. Sezaryen gunune kdr digal baslarsa normali denersin dediler ki benimki baslamadi. Ben kilolu olmasam, bebek kilolu olmasa ve gebelik sekerim olmasa ( bu 3u vbac icin risk) 41e kdr da beklerdim, ama o kadari aptallik olurdu benim durumum icin. Ben de onerdikleri sekilde, 39+6'da 3 Agustosta sezaryeni kabul ettim.Bebek kendiliğinden gelmezse normal doğumu desteklemek için fitil vb. denemeden direkt sezaryen mi yapacaklar?
Kolestazda vücutta başka yerlerde de kaşıntı olur diye biliyordum, göbüş falan da çok kaşınırmış ya. Bir sor bakalım. Önemli bir şey yoktur umarım.Yok normal dolmalık biber, kolestaz geldi aklıma da 2 g0n bakmıslar değerlerime alt ast ye normal cıkmıs, salı günü sorayım doktoruma bakalım
Evet, bayağı da beklemiş oluyorsun zaten. Haklısın. Daha fazlası risk olur. Hayırlısı olsun. Sağlıkla doğsun da gerisi boş. Belki bir ters köşe yapıp bugün doğacağı tutar. Şaşırtır annesini.Evet burda ssvdnin kurali bu (ssvd icin vbac diyolar ayrıca, vaginal birth after c section) dogal baslamali. Suni fln vermiyolar. Sezaryen gunune kdr digal baslarsa normali denersin dediler ki benimki baslamadi. Ben kilolu olmasam, bebek kilolu olmasa ve gebelik sekerim olmasa ( bu 3u vbac icin risk) 41e kdr da beklerdim, ama o kadari aptallik olurdu benim durumum icin. Ben de onerdikleri sekilde, 39+6'da 3 Agustosta sezaryeni kabul ettim.
38+5ten sonra meme ucu uyarimini ve sicak dusu denedim. Denemem miCanım meme uçlarıyla oynamayın doğumu tetikliyor diyorlar ya onu yap bi baya oyna yani çünkü rahim de kasılma Yapıyormuş. Bu perine masajı var ya ona bi bak YouTube Dan onu yap normal istiyorsun zaten orayı da yumuşatıp esnetirsin hem. Karnına ve vajinal bölgene duş alırken falan soğuk su değil sıcak su tut. Ayyy ne bileyim ben mesela pazartesiden itibaren bunları yapıcam. mesela oğlumda suyumun geldiği gün ben epilatör le tüyleri almıştım sıcak banyo yapıp keselenmiştim ve o gün yılbaşı olduğu İçin hazırlık yapıp çok yorulmuştum.
Kibariye'nin annesinin şafeeer şafeer diyerek şoför damadina seslenmesi gibi doktooor doktorrrr diye boguresim var. Baslatin du dogumu doktorMirunem olmuyorsa psikolojini zorlama be hayirlisi senin icin sezeryan demek ki kuşum
Ben 5 dk sacım ıslak dursa bogazım iltihaplanır hemen, burnum tıkanır, gün içinde gecer insallah tıkanıklık
Nstye gittigimde yolda bile bir suru sancim olurken oraya yatinca kasiliyor sancilariGeceleri böyle oluyo benimki de çıkmaya çalışıyor gibi ayaklarla yukarılara vurup duruyo aşağıya bıçak saplaniyo gibi oluyo, nst ye gidicem bugün ama sancı falan yok yine çıkmaz bi şey sanmıyorum
Sen kendi doktorunlada iletisime gec anlat Ona, ama Nobetci doktor bildigi vardir onunda. Endiselenme, suyu yerindeyse sanci yoksa yolundadir herseyKızlar şimdi döndük hastaneden, açıklığın doğum başlatacak kadar yok dedi nöbetçi doktor, hiç mi yok açılmaya mı başlamış anlamadım
Nst çektiler iyi dediler, sancım yok.
Git eve, kanama artarsa suyun gelir sancın olursa gel dediler.
Kanama neden olur dedim, nişanın da gelmiş zaten rahim ağzı yumuşamış yavaş yavaş açılmaya başlıyor ondan dolayı dediler.
Yalnız nstde bebeğin kalp atışları hep 140landa çıkıyordu daha önce hareket edince 160ları buluyordu, bunda 120lerde gezdi hareket edince 140a çıktı. Bebeğim iyi olsun da o kafama takıldı, biz sancı beklerken bebeğin kalp atışları düşerse haberim olmazsa diye endişelendim. Ama doktorun da bi bildiği vardır heralde yoksa git eve demezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?