2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Spinal oldum zaten uyuşmuştu bacaklarım.. kontrol edip etmediklerini bilmiyorum bana söylemediler..
Acı değil ama çekmeleri falan hissettim hep zade öncesinde de hissedeceksin demişlerdi

38+5ten sonra meme ucu uyarimini ve sicak dusu denedim. Denemem mi burda acik acik yazmadim, çünkü kimisi tutup erken dener, yanlis bir sey yapar diye. Bebek hazir degilse ne yapsan nafile sanirim
Yaaa aynen canım haklısın benim de sürecim normal başlayacak yani bebek kendisi gelecek ben sezaryen olacağım tarih belirlemek istemedim. Bir yandan kaderini değiştirmiş olurmuyum müdahale edersem diyorum bir yandan da 10-11 e kalmasın diyorum napcam bilmiyorum ya. Yani salı günü benim de 38. Haftam bitmiş oluyor bakalım bugün yarın gelmesin diye yatmaya çalışıyorum ben. Yarın öğleden sonra artık hep bi hareket içinde olucam çünkü kardeşim yanıma gelecek biraz rahatlarım.

Dogum baslamis muhtemelen. Gidebiliyorsan hastane cantalariyla git. Hayirli olsun simdiden. Insallah guzel ve rahat bir dogum olur.
Nişan geldiğinden beri çantalar arabada zaten sabah o telaşla çikolatayı bilem aldım koydum arabaya, sonra gerisingeri getirdim

Dinlenince geçmiyorsa, düzenli aralikla gelip yine belirli bir süre olup geçiyorsa (yarim saatte bir 15 sn vb.) Doğum sancisidir. Kasılmasayar programı varmış ben yükledim yeşil, bebekli olan en iyisiymis

Şu son zamanların sıkıntısı gerçekten çok başka yaa her dönem ayrı dertler vardı ama şimdi hem belirsiz bir bekleyiş hem ağırlık hem ağrılar bir yandan ay gelenden şunu da yapayım telaşı bir yandan bir an önce gelsin diye istemek ama bakalım abisi/ablası nasıl etkilenecek diye endişe etmek ayyy delirmezsek iyi

Bence gelsin diye bekledikçe de stres sebebiyle gelmiyorlar. Ben de bir an önce gelsin pasaportu çıksın, uçak biletleri iyice pahalanmadan alayım istiyorum ama ben bekledikçe hiç bir belirti olmuyor. İlkinde de böyle olmuştu sonra 0 belirtiyor zorla çıkardık çocuğu 42. Haftada artık salayım takmayım diyorum ama nafile Halbuki günümüz dolmadı henüz, biraz da çok erken başlıyoruz beklemeye sanki. Yine de içimden bir ses haftaya doğuracaksın diyor. Belki de öyle olsun istediğimden

Nişan geldiğinden beri çantalar arabada zaten sabah o telaşla çikolatayı bilem aldım koydum arabaya, sonra gerisingeri getirdim
Ben de o gun kesin dogurucam sanmistim ama bak nisanin da geldi. Bebek kanala basini dayadikca oradaki kilcal damarlardan kanama olabiliyor. Yogun olmadigi.surece kanama dogum baslangicinda normal. Yakinda doguracaksin bakalim. Saglikla gelsin.

Benim bebek cikmaya calisiyor gibi hic durmuyor ayaklari, kasigimda hep aci agri var ihtiyacimiz olan ya suyumun gemesi yada Düzenli sanci biri olsa ikimizde rahatliycaz artik
Ay o alttan baskı yok muuu dün temizlik yapmıştım yürüyüşe gece çıktık eşimle 10bin adıma zor tamamladım. Sanki elini kolunu ya da ayağını oradan uzatıp çıkarmaya çalışıyor gibi halbuki orada kafası var. Eller ayaklar yukarda. Ama ne nişan, ne su, ne sancı var sadece acı. Karnım taş gibi oluyor ama o anda ağrı hissetmiyorum. NTS dede 2 sancı çıkmış ama hissetmedim hiç. İstedikleri zaman gelecekler beklemekten başka çaremiz yok

Vallahi benim sicaktan psikolojim bzouldu

Rahat birakmayi denedim 2 gun hic uzerinde durmadim ve sonyc degismedi. Zaten Carsamba sabahi sezaryen gunu. Hislerinde haklisin yani

İstanbul şimdilik iyi gibi 30 derecenin üstüne çıkmıyor pek ama ben arttı yapış yapıp oluyor insan
Evdeki termometre 32 dereceydi dün disarisi 35 gece çok bunaldim 1de kalkip dusa girdim yattim yok uyunmuyor 3 oldu hala vantilatorün önünde yatiyorum bu seferde karnim acıktı kalktim karnimi doyurdum bebem anca durdu o da at kosturuyo mübarek sonra 5 gibi uyumuşum zombi gibi geziniyorum evin icinde kocamda horul horul uyuyo

Allah vicdan merhamet versin ya insan hiç mi yarını düşünmez her şeyi geçtim ölüp gideceğiz arkandan fatiha okuyacak birileri olmayacak yahu az insan ol

Sonuna kadar haklı olduğun bir konu canım yani anlaşamasa bile insan eş ailesi diye idare ediyor ama seninkiler çıkarıyor. Bu idare edilmenin ötesi resmen yük oluyorlar ama en acı tarafı buna set çekemeyen eşlerimiz sebep oluyor umarım seninki de artık anlar ev huzuru herkesten üstün.

Ay bu ben kız geç saate kadar oturunca acıktım normalde dikkat ediyorum hani herşeyi yiyorum ama çok nadir fazla kaçırıyorum. Dün gece yarım ekmek gömdüm üstüne de uyudum sonuç sabah kazınan mide

Canım yeni deneyimlemis biri olarak söyleyeyim elbise daha kolay oluyor ben elbise giydim sadece pijamayı indir kaldır tuvalette filan zor olur, yaranı zaten doktor kapatacak su geçirmez bantla we acmiycak kat hemşiresi gelip ikinci gün açıp patikon sürüp tekrar su geçirmez bantla kapıyor zaten hiç gözün görmüyor o süreçte oram açılmış buram açılmış diye doktor hastaneden çıktıktan sonra kontrolde açtı benim yaramın bandını o zaman pijama filan giymek gerekir
Birde bu yaraya pansuman filan bant acma filan hiç acımıyor şimdiden söyleyeyim korkma

benimki de öyle dur yavrum çıkacaksın az daha diyordum şu sıralar yumuşadı hareketleri. Demekki senin hakkında hayırlı olan sezaryen geleceği yok yoksa
Sorma …en sevmediğim insan tipi tatlı dilli görünüp kıskanç ve sadece kendi istediğini dayatmaya çalışan cahil insanlar. Diyecek bişeyim yok kendisi bu duruma getirdi bizim de şansımıza böylesi denk gelmiş
Foti atarım buraya da valiz fazlamı olur ki dedim baya da doldu
Eşim anne babasinin farkında ve anlatirda zaten ama dedim ya bu aile baskiyla büyümüş sevgi yok saygı sonsuz bu da iletişimin sifirligini sadece bir kişinin dediginin olduğunu korkunun olduğunu gösteriyor karisi kocadan cocuklar kocadan korkuyor ama su yasa gelmisiz idrakina var artik hadi cocuktuk önceden sabrettik ama geldik 30yasimiza ve gayet normal baba 1 ay sonra gelin demekte ne var . Amaan neyse igrendim Boşverin artık eski puffin yokkkkk Kötü olan ben olayım napım hayat insanin kafasina vura vura öğretiyor bazi şeyleri

Bu yorumlardan faydalanarak elbiseden bi tane var koyuverim onuda barimiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…