Kız dün 45 dk yüzmüstüm ben havuzda sızmıs kalmısım gece eve gelince ajdjkskska
Ayyyy canım ben gruba hiç bakamıyorum sen doğurdun muuu nasılsın normal olacaktı senin dimi birde hemoroid wardi senin nasıl oldu ben perişanım ağrıdan açıdan geberiyorum oturup kalkamıyorum sezeryandan zor ağlıyorum sürekliKasikla degil de siringayla dediler ebeler onunla veriyorum smdi. Memenin yanindan mama sika sika kandirip tuuum gun emzirdim bugun. En azindan emiyo biraz. Goguslerim.tas kesilmisti emdikce rahatladi.
Ay beni katil edicek kv. Hic bisi yapmasa sintir sintir dolasmasi yetiyo. Ben cani tez insanim onun o uyusuklugu bana asla iyi gelmiyo olsem su getirene kadar coktan yetisirim ote tarafa.
Insallah kuzum
B.k var gelsinler ki cildirmalik ya. Valla ihtiyacin olsa ararsin zaten ne var neye geliolar hepsi cins ya bu kayinailelerin. Benmki bugun kendi akrabalarini getrdi. Sabah annem geldi hazirlandik ettik dedkleri vakitte gelmeyince annem gitti. Kv kicini kaldirip da bi bardak cay vermedi
Ben tabaklari gazirlayim dedm bak tik yok gelsinler de hazirlasin diyo. Lab dogurali 4 gun olmus dikisim var vicdansiz bebe emmiyo ac bi saniye susmuyo buyuk oglan desen ayri dunya ilgi bekliyo. Hazirligi servisi yaptim kendi de zikkimlandi mutfagi o halde birakti gitti cehenneme gider insallah. Aksama kadar yatip yatip kalkiyo namaz kiliom die. Sen benim hakkima girdikten sonra o namazi kilsan ne helal eder miyim ben
27si gece 4 te dogurdum kuzum. Hemoroidim aynen devam. Dikisim var o yuzden popom mu agriyo dikisim mi ayirt edemiyorum. Sen de insallah bi an once iyilesirsin. Bebegini kokla benm icinAyyyy canım ben gruba hiç bakamıyorum sen doğurdun muuu nasılsın normal olacaktı senin dimi birde hemoroid wardi senin nasıl oldu ben perişanım ağrıdan açıdan geberiyorum oturup kalkamıyorum sezeryandan zor ağlıyorum sürekli
Ay kaynanani takma kimse değişmiyor benim annem burda sabah kahvaltısı akşam yemeği hep eşim hazırlıyor o da işte arada bir yemek yapıyor çamaşır asıp katlıyor sürekli bı yeri ağrıyo kim lohusa belli değil..sen kaynanaya hiç takılma o yüzden.. geçmişleer olsun gözün aydın
Benim küçük oğlan da 3 gündür aynı su içse kusuyor. Ateş felan yok. Aferim le keklikle destekliyorum ilk 2 gün kötüydü şimdi bişeyler yedirir oldum. Salgın var galiba.Kızlar 2 yasinda kızım var bugün sürekli ne yese kusmaya başladı hoş bir şey de yemiyor onun dışında bıseyi yok sadece halsiz hastaneye goturucez ama biraz gozlemliyelim dedik 1 hafta önce de hastaydı antibiyotigi yeni 1 hafta oldu biteli zaten rotavirus olabilir mi diyorum yaşayan var mi
Gözün aydın canım hosgelmis minikkSağolun yani çekiştirme şeklinde hissettim rahatsız ediciydi o kısım benim için ama korkulacak kadar değil tabi sonrası çok çok güzel bebeğimin kokusunu çekince hepsi bitti sanki
Yok canım görüşemedim, hiç sancım falan da yok hala bekliyorum bakalım hareket ediyo neyse ki bebişim. Kanama da olmadı bir daha. Kanama olur sancım olur suyum gelir veya bebişim hareket etmezse gidicem tekrarT tembel sirin canım geçmiş olsun acile gitmişsin. Kendi doktorunla görüşebildin mi
Benimde genel bir kaşıntı vardı vücudumda kolestazdan şüphelendi doktorum karaciğer enzimlerine bakıldı sorun yok birde safra asitlerini bakılması gerekiyormuş onunda çıkması uzun sürüyor hala bekliyorum. Eğer bir sıkıntı varsa bebeği hemen almamız lazım dedi doktorum. Son haftalarda kaşıntının ciddiye alınması gerekiyor sanırım kesinlikle paylaş doktorunla canım.Günaydın hanımlar, dün aksamdan bu yana ellerimin her yeri kuru kuru kaşınıyor sadece alerji belirtisi yok, neden acaba, yaşayan var mı hiç
Nasıl oldunuz?Mecbur geldik acile damar yolu açılana kadar mahfolduk çok teşekkür ederim
Vakti zamanı da güzel, gelecekse yormadan gelsin minnoşYok canım görüşemedim, hiç sancım falan da yok hala bekliyorum bakalım hareket ediyo neyse ki bebişim. Kanama da olmadı bir daha. Kanama olur sancım olur suyum gelir veya bebişim hareket etmezse gidicem tekrar
Evet perşembe günü 38+2ydim o gün çatı muayenesi de yaptı. Ama kanama ona bağlı değil bence 3 gün oldu çünkü ve taze kırmızı kandı. Rahim ağzı yumuşadığı, açılma başladığı için kılcal damarlar kanadı herhaldeVakti zamanı da güzel, gelecekse yormadan gelsin minnoşyakın zamanda çatı muayenesi olmuş muydun canım o da yapıyor diyorlar
Sende kokla minik oğlunu yerime27si gece 4 te dogurdum kuzum. Hemoroidim aynen devam. Dikisim var o yuzden popom mu agriyo dikisim mi ayirt edemiyorum. Sen de insallah bi an once iyilesirsin. Bebegini kokla benm icin
Ben asla gece kalkip yemek yemem gec saate kadar oturmadim 22:30da kanepede sızmışımAy bu benkız geç saate kadar oturunca acıktım normalde dikkat ediyorum hani herşeyi yiyorum ama çok nadir fazla kaçırıyorum. Dün gece yarım ekmek gömdüm üstüne de uyudum sonuç sabah kazınan mide
Bende saniyorum ki bu gece hastanede aldi soluğuKız dün 45 dk yüzmüstüm ben havuzda sızmıs kalmısım gece eve gelince ajdjkskskakayınvalidemlerfe otururken sürekli kasıldı hatta doktorum bile dogum baslıyor sandı ama suan bir sey yok iyiyim. Aman olmasında ya daha tırnaklarımı yaptırmadım ben kalıcı ojelerimi yenilemem lazım ajsjak
Doğrudur canım benim rahim açılmasıyla ilgili hiç bilgim yok burda ne duyuyorsam o kadarEvet perşembe günü 38+2ydim o gün çatı muayenesi de yaptı. Ama kanama ona bağlı değil bence 3 gün oldu çünkü ve taze kırmızı kandı. Rahim ağzı yumuşadığı, açılma başladığı için kılcal damarlar kanadı herhalde
Ben de aynıydım dün gece. İstanbul'a resmen ağustos geldi bence. Üç gibi sırılsıklam uyandım. Uyuyamadıkça acıktım gittim bir şeyler atıştırdım. Evdeki her koltuğu denedim bir gram esmedi.Evdeki termometre 32 dereceydi dün disarisi 35 gece çok bunaldim 1de kalkip dusa girdim yattim yok uyunmuyor 3 oldu hala vantilatorün önünde yatiyorum bu seferde karnim acıktıkalktim karnimi doyurdum bebem anca durdu o da at kosturuyo mübarek sonra 5 gibi uyumuşum zombi gibi geziniyorum evin icinde kocamda horul horul uyuyo
İnşallah bebeyi ayakta sallamam falan diye de konuşmamışsındır çünkü onlar ayıptır söylemesi o lafların çoğu toti de patlıyorBen asla gece kalkip yemek yemem gec saate kadar oturmadim 22:30da kanepede sızmışımasla yapmam dedigim seyi yaptim dün
Bende saniyorum ki bu gece hastanede aldi soluğu
Valla benim de yokDoğrudur canım benim rahim açılmasıyla ilgili hiç bilgim yok burda ne duyuyorsam o kadar
Geçmiş olsun kuzumm evet salgın çokBenim küçük oğlan da 3 gündür aynı su içse kusuyor. Ateş felan yok. Aferim le keklikle destekliyorum ilk 2 gün kötüydü şimdi bişeyler yedirir oldum. Salgın var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?