2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

- Janna - cim kiiiz doguruyormusun ses ver

- Janna - kiz dogurdun mu naotin haberde vermedin çatladim burda
Kız dün 45 dk yüzmüstüm ben havuzda sızmıs kalmısım gece eve gelince ajdjkskskakayınvalidemlerfe otururken sürekli kasıldı hatta doktorum bile dogum baslıyor sandı ama suan bir sey yok iyiyim. Aman olmasında ya daha tırnaklarımı yaptırmadım ben kalıcı ojelerimi yenilemem lazım ajsjak

Ayyyy canım ben gruba hiç bakamıyorum sen doğurdun muuu nasılsın normal olacaktı senin dimi birde hemoroid wardi senin nasıl oldu ben perişanım ağrıdan açıdan geberiyorum oturup kalkamıyorum sezeryandan zor ağlıyorum sürekli
Ay kaynanani takma kimse değişmiyor benim annem burda sabah kahvaltısı akşam yemeği hep eşim hazırlıyor o da işte arada bir yemek yapıyor çamaşır asıp katlıyor sürekli bı yeri ağrıyo kim lohusa belli değil..sen kaynanaya hiç takılma o yüzden.. geçmişleer olsun gözün aydın

27si gece 4 te dogurdum kuzum. Hemoroidim aynen devam. Dikisim var o yuzden popom mu agriyo dikisim mi ayirt edemiyorum. Sen de insallah bi an once iyilesirsin. Bebegini kokla benm icin

Benim küçük oğlan da 3 gündür aynı su içse kusuyor. Ateş felan yok. Aferim le keklikle destekliyorum ilk 2 gün kötüydü şimdi bişeyler yedirir oldum. Salgın var galiba.

T tembel sirin canım geçmiş olsun acile gitmişsin. Kendi doktorunla görüşebildin mi
Yok canım görüşemedim, hiç sancım falan da yok hala bekliyorum bakalım hareket ediyo neyse ki bebişim. Kanama da olmadı bir daha. Kanama olur sancım olur suyum gelir veya bebişim hareket etmezse gidicem tekrar

Günaydın hanımlar, dün aksamdan bu yana ellerimin her yeri kuru kuru kaşınıyor sadece alerji belirtisi yok, neden acaba, yaşayan var mı hiç
Benimde genel bir kaşıntı vardı vücudumda kolestazdan şüphelendi doktorum karaciğer enzimlerine bakıldı sorun yok birde safra asitlerini bakılması gerekiyormuş onunda çıkması uzun sürüyor hala bekliyorum. Eğer bir sıkıntı varsa bebeği hemen almamız lazım dedi doktorum. Son haftalarda kaşıntının ciddiye alınması gerekiyor sanırım kesinlikle paylaş doktorunla canım.

Yok canım görüşemedim, hiç sancım falan da yok hala bekliyorum bakalım hareket ediyo neyse ki bebişim. Kanama da olmadı bir daha. Kanama olur sancım olur suyum gelir veya bebişim hareket etmezse gidicem tekrar
Vakti zamanı da güzel, gelecekse yormadan gelsin minnoş yakın zamanda çatı muayenesi olmuş muydun canım o da yapıyor diyorlar

Vakti zamanı da güzel, gelecekse yormadan gelsin minnoş yakın zamanda çatı muayenesi olmuş muydun canım o da yapıyor diyorlar
Evet perşembe günü 38+2ydim o gün çatı muayenesi de yaptı. Ama kanama ona bağlı değil bence 3 gün oldu çünkü ve taze kırmızı kandı. Rahim ağzı yumuşadığı, açılma başladığı için kılcal damarlar kanadı herhalde

27si gece 4 te dogurdum kuzum. Hemoroidim aynen devam. Dikisim var o yuzden popom mu agriyo dikisim mi ayirt edemiyorum. Sen de insallah bi an once iyilesirsin. Bebegini kokla benm icin
Sende kokla minik oğlunu yerime system hospital aşırı berbat vasat bir hastaneymiş Allah kimseyi düşürmesin şükür kurtuldum sağ salim çıktık

Ay bu ben kız geç saate kadar oturunca acıktım normalde dikkat ediyorum hani herşeyi yiyorum ama çok nadir fazla kaçırıyorum. Dün gece yarım ekmek gömdüm üstüne de uyudum sonuç sabah kazınan mide
Ben asla gece kalkip yemek yemem gec saate kadar oturmadim 22:30da kanepede sızmışım asla yapmam dedigim seyi yaptim dün
Bende saniyorum ki bu gece hastanede aldi soluğu

Doğrudur canım benim rahim açılmasıyla ilgili hiç bilgim yok burda ne duyuyorsam o kadar

Ben de aynıydım dün gece. İstanbul'a resmen ağustos geldi bence. Üç gibi sırılsıklam uyandım. Uyuyamadıkça acıktım gittim bir şeyler atıştırdım. Evdeki her koltuğu denedim bir gram esmedi.Allah yardımcımız olsun.

Ben asla gece kalkip yemek yemem gec saate kadar oturmadim 22:30da kanepede sızmışım asla yapmam dedigim seyi yaptim dün

Bende saniyorum ki bu gece hastanede aldi soluğu
İnşallah bebeyi ayakta sallamam falan diye de konuşmamışsındır çünkü onlar ayıptır söylemesi o lafların çoğu toti de patlıyor

Doğrudur canım benim rahim açılmasıyla ilgili hiç bilgim yok burda ne duyuyorsam o kadar
Valla benim de yok kan görünce çok korktum zaten hiç beklediğim bişey değildi, ama nöbetçi doktor öyle dedi. Gerçi açılmam başlamış mı onu da tam anlamadım ama rahim ağzı yumuşamış ondanmış
Doktoruma ulaştım bu arada, nstyi attım iyi dedi, aynı şeyleri söyledi, tekrar kanama, su, ağrı, bebek hareketlerinde azalma olursa hastaneye git olmazsa bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…