Teşekkürler canım benim.Geçmiş olsun kuzumm evet salgın çok
Bilemiyorsun ki, ben teee 32 de çıktım erken doğum riskim var diye doktor çalışabilir raporu vermedi. Şimdi 36 yim...Ote yandan belki de hayirlisi sezaryen olacak. Allah boyle istiyor ki bunu yasiyorsun, hayirlisini iste, durumu zorlama, kabullen diyorum. Gerci zorlasam da gun sonunda her sey olacagina variyor. Bilseydim 20 gun iznimi boyle harcamazdim, izne cikmazdim. bugunlere kadar calisir cocugumla fazladan 20 gun gecirirdim.
Kızlar şimdi döndük hastaneden, açıklığın doğum başlatacak kadar yok dedi nöbetçi doktor, hiç mi yok açılmaya mı başlamış anlamadım
Nst çektiler iyi dediler, sancım yok.
Git eve, kanama artarsa suyun gelir sancın olursa gel dediler.
Kanama neden olur dedim, nişanın da gelmiş zaten rahim ağzı yumuşamış yavaş yavaş açılmaya başlıyor ondan dolayı dediler.
Yalnız nstde bebeğin kalp atışları hep 140landa çıkıyordu daha önce hareket edince 160ları buluyordu, bunda 120lerde gezdi hareket edince 140a çıktı. Bebeğim iyi olsun da o kafama takıldı, biz sancı beklerken bebeğin kalp atışları düşerse haberim olmazsa diye endişelendim. Ama doktorun da bi bildiği vardır heralde yoksa git eve demezdi
Doktorun orayla anlasmali olunca bisi demedm ben ama ben de hic sevmem systemiSende kokla minik oğlunu yerimesystem hospital aşırı berbat vasat bir hastaneymiş Allah kimseyi düşürmesin şükür kurtuldum sağ salim çıktık
Sadece onlarla kalsam iyi neler dedim nelerİnşallah bebeyi ayakta sallamam falan diye de konuşmamışsındır çünkü onlar ayıptır söylemesi o lafların çoğu toti de patlıyor
İnşallah en azından 37 falan bekler. Ama beklemese de sorun değil zaten haftan iyiDaha dogurmadım hanımlarbwnim oglan cok kararsız cıktı, persembe apar topar hastaneye yattım cuma cıkardı beni, her an herseye hazır ol bebek her an gelebilir dedi. Ben en fazla bir hafta veriyorum bir gün de olabilir bu dedi. cuma sabahı apar topar annem geldi memleketten, bebej beşiği düzenle yıka camasırlar ütü, hatsane cantası filan derken bi telas elime telefonu alamadım bile. bugun tekrar gittim hastaneye, nst de sancılarım var ama düzensiz cıktı bu sefer düzenli olsaydı yine serum verecekti doktorum. Bebek kafasını iyice dayamış asağı 2 cm acıklıgım var ama keyfi gayet yerinde, ben de kasılmaları ara ara hissediyorum ama daha dogumu baslatacak kadar değillet herhalde, doktor sancıların artarda her an gel dedi. Eve gönderdi s alı günü tekrar kontrole gideceğim. Simdilik evdeyim, hastene cantam filan hersey hazır cok sukur artık. Bu arada sanırım bugun biraz nişanım geldi beyaz, ben belki bir gune belki 3 güne belki bir hafta dogururum. Doktorum 39 görmemiz mumkun değil dedi
Aaaaa hayırlı olsun.Selam kızlar biz geldik. Dün sabah 4 cm ile hastaneye yatış yaptık. Akşama kadar ancak 6 cm oldu devamı ilerlemedi. Doktor zorlamayalım gece yat uyu sabah deneriz dedi. Sabah 7 de suni sancı desteği ile başladık öğlen 1.30 da doğdu
Kıyamam ya. Kv niye çıldırtıyor yardımcı olmuyor mu hiç?Kabus gibi bi gece ve gun. Oglum sararmaya basladi die mama verdim biberonla vermez olaydim beni hic emmez oldu bebe. Allahim o kadar agladi ki cok ugrastim. Bugun asla biberon vermedim ufak ufak zor olsa da aliyo. Cok yorgunum. Kv bi yandan beni cildirtiyo. Buyuk oglan hic durmuyo aglicam
Oh maşallahKızlar doktora gittik bugün 37+6 haftalık 3.700kg 53cm olmus oğluşumİnşallah bu değerler doğrudur doğunca bakacağız. Nst tertemiz sancı hiç yok. Çatı muayenesi yapmıyor. Birde bugün doğumdan önce ağdaya gittim hayatımda ilkkez yaptırdım koltuk altı ve bacak için gitmiştim sözde. tüm vücut artı göbek bel popo genital allah ne verdiyse aldı kadın. Oracıkta doğuracağım sandım Yolunmuş tavuk gibiyim kıpkırmızı geldim eve birde doğumdan önce saç boyası ve ipek kirpik yaptırdım mı tamamdır doğurabilirim
Oh maşallah canımKızlar herkese iyi akşamlar… Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. 2 gündür biraz dinleniyorum o yüzden yazamadım..
Perşembe günü sabah hafif kanlı akıntı olmuştu sabah 6 da.. gün içinde akıntım artmıştı berrak bir şekilde meğer o akıntı değilmiş suyum geliyormuş sürekli bende biraz bekledim akıntı olduğunu kanlı akıntının nişan olduğunu düşündüm doktorumda biraz bekle demişti.. sonra öğlen yine hafif kanlı akıntı olunca yine doktoruma haber verdim doktorum öğlen saat 3 gibi gel muayene edelim demişti.. doktora gittik… nst de sancı çıkmadı ztn bende sancı ağrı hiç bişey yoktu sonra alttan muayene etti ve suyumun geldiğini fakat hiç açılmamOlmadığı ve oğlumun kafasının çok çok yukarda olduğunu ve normal doğumun neredeyse imkansız olduğunu söyledi hemen hastaneye geçip yatış işlemlelerimi yaptırmam gerektiğini söyledi..
Hastaneye gittik bu süreçte yine açılma sancı vs hiç ama hiç olmadı akşam 10 buçuk gibi sezeryanla oğlumu kucağıma aldım…
Sezeryan esnasında herşey hissettim..
Şimdi daha iyiyim toparlanıyorum oğlumda iyi.. emziriyorum ama hala sütüm gelmedi mama veriyoruz. Benden şimdilik bu kadar
Çok çok güzel bir duygu darısı sizlere olsun..
Bu arada tam 39+0 da doğdu
MaşallahKızlar selam, ben de bugün doktora gittim. 35+5 teyiz 2800 olmuş ponçik, her şey yolunda dedi doktor. İlk kez nst ye girdim hiç sancı çıkmadı. Normal doğum istediğim için 3000,3200 istediğimiz kilolar çok büyüsün istemiyoruz dedi.
Son 2 haftada hiç kilo almamışım ama minnok 400 gr almış. 2 hafta içinde 1 kilo almanı bekliyorum dedi, sağlıklı proteinler ile. Şeker yol dedi. Meyve suyu içme dedi, ki dikkat ediyorum zatenbenim doktor şeker konusunda hassas.
Canım gelmeyeceklermiş sanırım geri vazgeçmişler. Strese sokma sende kendini artık rahat ol.Bugün eşim aradı ki babamlar Pazartesi geliyormuş benim tansiyon ve nabız fırladı. Dedimkayin validem gelcek demedin mi dedim ama olsun dedi . Ben daha da cildirdim. Kayin valideyi bir kaşık suda bogardim o sinirle telefonu kapattım saatlerce açmadım ağladım filan. Sonra eşim konuşmuş filan annesi ile . Ben de mesaj attım beni arama bir süre beni rahat bırak kimseyi görmek istemiyorum dedim. Sen kocana demedin mi biz seninle buni defalarca konuştuk kimseyi istemiyorum doğuma annem gelcek dedim . Alev aldım alev aşırı gerginim hayatımda hep nezaketli oldum hep onlara karşı alttan alan sessiz taraf oldum ama artik tahammul edemiyorum zorba hayatlarına. Beni sal beni saaaalllll ben kocamla evimle meşgulüm aşırı eş düşkünüyümdür her zorlukta yanında oldum eşten ötesi oldum yol arkadaşı oldum benim aile yapim yasam tarzım bu oldu. Biz iyiyiz sen bize dokunmadığnda niye
Huzursuz edersin be kadın. Kocamla arama girdin hamileligimin son günleri tansiyonumu zıplattın iyi mi oldu. En sonunda tüm bağı keseceğim onu istiyor. Oyle dolu dizgin mutsuzum
Geçen bakındım gidince ama göremedim ben.Hastanelerde sebil oluyo genelde, benimkinde var koridorlarda falan, ben su götürmicem o yüzden
Benimki de suyun içinde iyi böyle, ne çıkıcam sıcağa diyo herhalde
Ayyy az kaldıSenden sonra ben
Bu ne tür bir arsızlık ya kusura bakma ama eşinde de sanki sert çıkmadığı net konusmadigi icin hata var seni yüzgöz ediyo yüssüz ailesiyle annen varken bu kadin nasil rahat edicek diye düşünmesi lazim kb nin düşüncesiz bencil duyarsiz insanlarmiş ya sinir oldum suan
Okuduklarıma göre hala doğurmamışsınKızlar 7-8 dk da bir kasılmam oluyor resmen galiba az kaldı dogurmamaiçimde ise felaket bir gaz var sanki patlıcak gibiyim
Maşallah@zeykus yazmış ama sanirim uykusuzluktan yanlis gruba yazmis. Ben de takip ettigimden rast geldim "Kızlar gece saat 3 te sezaryenle doğumun oldu çok şükür. Fazlaca ağrım var gaz çıkaramadım hala müsait olduğumda girip detayları vericem" Hayirli olsun. Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Saglikli huzurlu bir hayati olsun. Allah karisina iyi insanlar çıkarsin. Nazar degmesin.
O kişi benim.Asia nickli bir arkadaş vardı. Uzun süredir aktif değil? Nerelerde acaba, bilgisi olan var mı kızlar?
Yaaa yarın evet çok heyecanlıyımasia07 yi diyosan yeni nickiCipisS ve aktif. Pazartesi kizina kavusuyor insallah hayirlisiyla.
Geçmiş olsun doktorunla görüşebildin mi? Bildiğim kadarı ile nst de bebek kalp atışlarını sabit olmaması gerekiyormuşKızlar şimdi uyandım tuvalete girdim kanamam olmuş çamaşırım kan olmuşhastaneye gidicem neden olur ki
Kız iyi indirim olmuş bacımHerkese günaydın takip edemedim son durumları inşallah iyisinizdir doğumu gelen varsa kolay doğumlar diliyorum. Bogazlarim agriyor keçiboynuzu pekmezi içiyorum c vitamini alıyorumbasim zonkluyor halsizim doguma 2 gun kalmış ahhh Doğumda 9binden 7.500 e düşürdük buna da şükür Çantam filan hazır artık cart pembis bir valiz ve bebiş çantası bir de ana kucağımız hastaneye gideceğiz salı sabahtan sonra inşallah sağlıklıca kavuşuruz. Şu sira hareketleri çok yumuşak ve az tırstım bende sürekli dokunup dinliyorum hareket ediyor ama eskiye nazaran yeri daraldı ondan mi acep dana yumuşak
Ya inşallah başlar senin de doğumun bir an önce. Gönlüne göre olsun şu doğumunDogum baslamadi, baslayacagina dair hicbir emare yok. Enerjiye inanirsaniz bana oyle bir enerji gonderin ki dogumum baslasin benim deDun merdiven cikip indim o da işe yaramadi. Genel anlamda denemedigim şey kalmadi. Pilates topu, yürüyüş, squat, bitki cayi, cinsel birliktelik vs her seyi denedim. Artik bugun benim son sansim. Carsamba sezaryen olmamasi icin normal dogum deneyebilmem icin bugun ya da yarin dogumun baslamasi lazim. Isin tuhafi bebegim oyle buyudu ve oyle guclu ki hareket ettiginde canim aciyor artik, ciglik attim dun akşam o derece. Bu sabah da ayni sekilde bogrumu delecek gibi tekmeledi. Boyle bir guce oynamaya o kese nasil dayaniyor da patlamiyor anlamiyorum gercekten. Benim etim dayanamiyor kese dayaniyor. Allahin gucune bakin. Cok ilginc geliyor bana.
Hmm alacağım o zaman yanıma 1 tane. Bugün bakayım çarşıdan. Çok teşekkür ederim. Beni hareketlerinin kısıtlanacak olması çok geriyor.Canım yeni deneyimlemis biri olarak söyleyeyim elbise daha kolay oluyor ben elbise giydim sadece pijamayı indir kaldır tuvalette filan zor olur, yaranı zaten doktor kapatacak su geçirmez bantla we acmiycak kat hemşiresi gelip ikinci gün açıp patikon sürüp tekrar su geçirmez bantla kapıyor zaten hiç gözün görmüyor o süreçte oram açılmış buram açılmış diyedoktor hastaneden çıktıktan sonra kontrolde açtı benim yaramın bandını o zaman pijama filan giymek gerekir
Birde bu yaraya pansuman filan bant acma filan hiç acımıyor şimdiden söyleyeyim korkma
Hahaha haber ver bize de. Baya bir çıkartma oldu şu 1 hafta daBir hastane çıkartması da ben yapacağım bugün. Geceden beri kasılma hissediyorum. Uyuyunca geçer gibi olmuştu ama kalkınca yine başladı. Emin olamıyorum.Bakayım bir şey çıkacak mı?
Enfeksiyon var canım antibiyotik yazdı ama çocuktan kan alana kadar mahfolduk hemşire acemiydi çocuğun canı yandı küçük bu serum yedi şimdi arada ateskeniyor uyuttum birazNasıl oldunuz?
Ay yok kız ben öyle bir sey yapmam sancı baslayana kadar gitmeyi düsünmüyorum zaten yarın doktor kontrolüm var nstye giricemBen asla gece kalkip yemek yemem gec saate kadar oturmadim 22:30da kanepede sızmışımasla yapmam dedigim seyi yaptim dün
Bende saniyorum ki bu gece hastanede aldi soluğu
Yok hala bebiş içimde yarın nstye gircezİnşallah en azından 37 falan bekler. Ama beklemese de sorun değil zaten haftan iyi
Aaaaa hayırlı olsun.maşallah ikinize de. nasılsınız şimdi iyi misiniz?
Kıyamam ya. Kv niye çıldırtıyor yardımcı olmuyor mu hiç?
Oh maşallahağdanın verdiği rahatlık hiç bir şeyde yok inan. Oh mis gibi 1 ay rahatsın artık
Oh maşallah canım❤ hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah kuzunu
Maşallahbenşm doktor da öyle. Şeker tüketme dedi ama son 1 haftadır cozuttum iyice saldım sanırım sezaryen olacak olmanın vermiş olduğu rahatlık çöktü.
Canım gelmeyeceklermiş sanırım geri vazgeçmişler. Strese sokma sende kendini artık rahat ol.benim kb de allahtan çalışıyor aksam 5 ten sonra evde. Balkona kovarım direkt otursun orda.
Geçen bakındım gidince ama göremedim ben.
Ayyy az kaldı
Okuduklarıma göre hala doğurmamışsın
Maşallah
O kişi benim.beni merak etmen duygulandırdı
Yaaa yarın evet çok heyecanlıyım
Geçmiş olsun doktorunla görüşebildin mi? Bildiğim kadarı ile nst de bebek kalp atışlarını sabit olmaması gerekiyormuş
Kız iyi indirim olmuş bacımaz kaldı valla sana da. Benimki de yavaş ara sıra hareket ediyor böyle iki geriniyor duruyor. Yer darlığından herhalde.
Ya inşallah başlar senin de doğumun bir an önce. Gönlüne göre olsun şu doğumun
Hmm alacağım o zaman yanıma 1 tane. Bugün bakayım çarşıdan. Çok teşekkür ederim. Beni hareketlerinin kısıtlanacak olması çok geriyor.
Hahaha haber ver bize de. Baya bir çıkartma oldu şu 1 hafta da
Ay hadi bakalım. 1 ağustos bana tayin edildi ama kendinize başka tarih bulun ajajajjaAy yok kız ben öyle bir sey yapmam sancı baslayana kadar gitmeyi düsünmüyorum zaten yarın doktor kontrolüm var nstye giricemdogurmucagın varsa dogurturlar valla doktorlar
Yok hala bebiş içimde yarın nstye gircez
Ayy rezalet rezalet canım Allah düşürmesin doktorla da konusucam böyle iğrenç vasat bir hastaneyi nasıl tercih edebildi bence iki tane anlaşmalı hastanesi olmalı maddi duruma göre seçeneği olmalı seçme şansım olsaydı Memorial olsun isterdim değişmesine çok üzülmüştüm hayırlısı atlattık bir daha kapısından geçmemDoktorun orayla anlasmali olunca bisi demedm ben ama ben de hic sevmem systemi
Ah bacım benim k babayı görsenİnşallah en azından 37 falan bekler. Ama beklemese de sorun değil zaten haftan iyi
Aaaaa hayırlı olsun.maşallah ikinize de. nasılsınız şimdi iyi misiniz?
Kıyamam ya. Kv niye çıldırtıyor yardımcı olmuyor mu hiç?
Oh maşallahağdanın verdiği rahatlık hiç bir şeyde yok inan. Oh mis gibi 1 ay rahatsın artık
Oh maşallah canım❤ hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah kuzunu
Maşallahbenşm doktor da öyle. Şeker tüketme dedi ama son 1 haftadır cozuttum iyice saldım sanırım sezaryen olacak olmanın vermiş olduğu rahatlık çöktü.
Canım gelmeyeceklermiş sanırım geri vazgeçmişler. Strese sokma sende kendini artık rahat ol.benim kb de allahtan çalışıyor aksam 5 ten sonra evde. Balkona kovarım direkt otursun orda.
Geçen bakındım gidince ama göremedim ben.
Ayyy az kaldı
Okuduklarıma göre hala doğurmamışsın
Maşallah
O kişi benim.beni merak etmen duygulandırdı
Yaaa yarın evet çok heyecanlıyım
Geçmiş olsun doktorunla görüşebildin mi? Bildiğim kadarı ile nst de bebek kalp atışlarını sabit olmaması gerekiyormuş
Kız iyi indirim olmuş bacımaz kaldı valla sana da. Benimki de yavaş ara sıra hareket ediyor böyle iki geriniyor duruyor. Yer darlığından herhalde.
Ya inşallah başlar senin de doğumun bir an önce. Gönlüne göre olsun şu doğumun
Hmm alacağım o zaman yanıma 1 tane. Bugün bakayım çarşıdan. Çok teşekkür ederim. Beni hareketlerinin kısıtlanacak olması çok geriyor.
Hahaha haber ver bize de. Baya bir çıkartma oldu şu 1 hafta da
Yumuşaması ve açılması aynı şey değilmiş onu temmuz annelerinde okumuştum ama yakındır o da geliyor gelmekte olanValla benim de yokkan görünce çok korktum zaten hiç beklediğim bişey değildi, ama nöbetçi doktor öyle dedi. Gerçi açılmam başlamış mı onu da tam anlamadım ama rahim ağzı yumuşamış ondanmış
Doktoruma ulaştım bu arada, nstyi attım iyi dedi, aynı şeyleri söyledi, tekrar kanama, su, ağrı, bebek hareketlerinde azalma olursa hastaneye git olmazsa bekle
Görüştüm nst iyi dedi, beklemedeyiz bakalım, sancı, kanama, su gelmesi, bebek hareketinde azalma olursa git tekrar hastaneye dediGeçmiş olsun doktorunla görüşebildin mi? Bildiğim kadarı ile nst de bebek kalp atışlarını sabit olmaması gerekiyormuş
İnşallah bunla gelip geçerEnfeksiyon var canım antibiyotik yazdı ama çocuktan kan alana kadar mahfolduk hemşire acemiydi çocuğun canı yandı küçük bu serum yedi şimdi arada ateskeniyor uyuttum biraz
Hemşire ve acemi olanları bogasim geliyor beceremiycekseler baştan canımızı yakmasalar yaa benim damar yolunu açamadı patlattı salak kız bogacaktm küçücük çocuk ya beceremiyceksen bilen yapsın elleme ama yok illa bir bilmiş havalara girecekler sonuç boş bir balon.. çok geçmiş olsunEnfeksiyon var canım antibiyotik yazdı ama çocuktan kan alana kadar mahfolduk hemşire acemiydi çocuğun canı yandı küçük bu serum yedi şimdi arada ateskeniyor uyuttum biraz
İnşallah hayırla kolaylıkla geçsin doğumunGörüştüm nst iyi dedi, beklemedeyiz bakalım, sancı, kanama, su gelmesi, bebek hareketinde azalma olursa git tekrar hastaneye dedi
Ay aman. Valla bende hiç istemiyorum ama neyi istemesem hep başıma geldi bugüne dek.Ah bacım benim k babayı görsenbugun sadece yatıyorum doğuma biraz toparlarım inşallah bogazlarim fena halsizim.
Ay iyi bari. Aynen dikkat et bakalım Bi kendini dinle bolca.Görüştüm nst iyi dedi, beklemedeyiz bakalım, sancı, kanama, su gelmesi, bebek hareketinde azalma olursa git tekrar hastaneye dedi
Duyduğuma göre sadece sinek ısırığı bir acı veriyormuş. Ben çok üzerine düşmedim kendimi korkutmamak içinKızlar dogum yapan arkadaşlAra bir sorum olacak spinal igne bele yapılınca çok ağrı acı oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?