2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilemiyorsun ki, ben teee 32 de çıktım erken doğum riskim var diye doktor çalışabilir raporu vermedi. Şimdi 36 yim...

Canını sıkma, dediğin gibi böylesi hayırlısıydi belki...

Stres yapma, bebek hareketini takip edersin cnm

İnşallah en azından 37 falan bekler. Ama beklemese de sorun değil zaten haftan iyi
Aaaaa hayırlı olsun. maşallah ikinize de. nasılsınız şimdi iyi misiniz?
Kıyamam ya. Kv niye çıldırtıyor yardımcı olmuyor mu hiç?
Oh maşallah ağdanın verdiği rahatlık hiç bir şeyde yok inan. Oh mis gibi 1 ay rahatsın artık
Oh maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah kuzunu
Maşallah benşm doktor da öyle. Şeker tüketme dedi ama son 1 haftadır cozuttum iyice saldım sanırım sezaryen olacak olmanın vermiş olduğu rahatlık çöktü.
Canım gelmeyeceklermiş sanırım geri vazgeçmişler. Strese sokma sende kendini artık rahat ol. benim kb de allahtan çalışıyor aksam 5 ten sonra evde. Balkona kovarım direkt otursun orda.
Hastanelerde sebil oluyo genelde, benimkinde var koridorlarda falan, ben su götürmicem o yüzden

Benimki de suyun içinde iyi böyle, ne çıkıcam sıcağa diyo herhalde
Geçen bakındım gidince ama göremedim ben.
Ayyy az kaldı
Kızlar 7-8 dk da bir kasılmam oluyor resmen galiba az kaldı dogurmama içimde ise felaket bir gaz var sanki patlıcak gibiyim
Okuduklarıma göre hala doğurmamışsın
Maşallah
Asia nickli bir arkadaş vardı. Uzun süredir aktif değil? Nerelerde acaba, bilgisi olan var mı kızlar?
O kişi benim. beni merak etmen duygulandırdı
asia07 yi diyosan yeni nicki CipisS ve aktif. Pazartesi kizina kavusuyor insallah hayirlisiyla.
Yaaa yarın evet çok heyecanlıyım

Kızlar şimdi uyandım tuvalete girdim kanamam olmuş çamaşırım kan olmuş hastaneye gidicem neden olur ki
Geçmiş olsun doktorunla görüşebildin mi? Bildiğim kadarı ile nst de bebek kalp atışlarını sabit olmaması gerekiyormuş
Kız iyi indirim olmuş bacım az kaldı valla sana da. Benimki de yavaş ara sıra hareket ediyor böyle iki geriniyor duruyor. Yer darlığından herhalde.
Ya inşallah başlar senin de doğumun bir an önce. Gönlüne göre olsun şu doğumun

Hmm alacağım o zaman yanıma 1 tane. Bugün bakayım çarşıdan. Çok teşekkür ederim. Beni hareketlerinin kısıtlanacak olması çok geriyor.
Bir hastane çıkartması da ben yapacağım bugün. Geceden beri kasılma hissediyorum. Uyuyunca geçer gibi olmuştu ama kalkınca yine başladı. Emin olamıyorum. Bakayım bir şey çıkacak mı?
Hahaha haber ver bize de. Baya bir çıkartma oldu şu 1 hafta da

Ben asla gece kalkip yemek yemem gec saate kadar oturmadim 22:30da kanepede sızmışım asla yapmam dedigim seyi yaptim dün

Bende saniyorum ki bu gece hastanede aldi soluğu
Ay yok kız ben öyle bir sey yapmam sancı baslayana kadar gitmeyi düsünmüyorum zaten yarın doktor kontrolüm var nstye giricem dogurmucagın varsa dogurturlar valla doktorlar
Yok hala bebiş içimde yarın nstye gircez

Ay yok kız ben öyle bir sey yapmam sancı baslayana kadar gitmeyi düsünmüyorum zaten yarın doktor kontrolüm var nstye giricem dogurmucagın varsa dogurturlar valla doktorlar

Yok hala bebiş içimde yarın nstye gircez
Ay hadi bakalım. 1 ağustos bana tayin edildi ama kendinize başka tarih bulun ajajajja

Doktorun orayla anlasmali olunca bisi demedm ben ama ben de hic sevmem systemi
Ayy rezalet rezalet canım Allah düşürmesin doktorla da konusucam böyle iğrenç vasat bir hastaneyi nasıl tercih edebildi bence iki tane anlaşmalı hastanesi olmalı maddi duruma göre seçeneği olmalı seçme şansım olsaydı Memorial olsun isterdim değişmesine çok üzülmüştüm hayırlısı atlattık bir daha kapısından geçmem

Ah bacım benim k babayı görsen bugun sadece yatıyorum doğuma biraz toparlarım inşallah bogazlarim fena halsizim.

Yumuşaması ve açılması aynı şey değilmiş onu temmuz annelerinde okumuştum ama yakındır o da geliyor gelmekte olan

Geçmiş olsun doktorunla görüşebildin mi? Bildiğim kadarı ile nst de bebek kalp atışlarını sabit olmaması gerekiyormuş
Görüştüm nst iyi dedi, beklemedeyiz bakalım, sancı, kanama, su gelmesi, bebek hareketinde azalma olursa git tekrar hastaneye dedi

Enfeksiyon var canım antibiyotik yazdı ama çocuktan kan alana kadar mahfolduk hemşire acemiydi çocuğun canı yandı küçük bu serum yedi şimdi arada ateskeniyor uyuttum biraz
İnşallah bunla gelip geçer ben acil için hep devlet çocuk acile gidiyorum bizim burda özelden daha iyiler o konuda. Antibiyotik bir iki güne etki eder ateş komple geçer

Enfeksiyon var canım antibiyotik yazdı ama çocuktan kan alana kadar mahfolduk hemşire acemiydi çocuğun canı yandı küçük bu serum yedi şimdi arada ateskeniyor uyuttum biraz
Hemşire ve acemi olanları bogasim geliyor beceremiycekseler baştan canımızı yakmasalar yaa benim damar yolunu açamadı patlattı salak kız bogacaktm küçücük çocuk ya beceremiyceksen bilen yapsın elleme ama yok illa bir bilmiş havalara girecekler sonuç boş bir balon.. çok geçmiş olsun

Kızlar dogum yapan arkadaşlAra bir sorum olacak spinal igne bele yapılınca çok ağrı acı oluyor mu acaba

Ah bacım benim k babayı görsen bugun sadece yatıyorum doğuma biraz toparlarım inşallah bogazlarim fena halsizim.
Ay aman. Valla bende hiç istemiyorum ama neyi istemesem hep başıma geldi bugüne dek. inşallah güzel geçer her şey beyimiz için. Boğaz için gargara falan dene istersen.
Görüştüm nst iyi dedi, beklemedeyiz bakalım, sancı, kanama, su gelmesi, bebek hareketinde azalma olursa git tekrar hastaneye dedi
Ay iyi bari. Aynen dikkat et bakalım Bi kendini dinle bolca.

Selamm kızlarr sezeryan olacak arkadaşlar yanlarına mutlaka çorap patik alsınlar gaz çıkarmak için ayağı sıcak tutmak şart çok terlesenizde çıkarmayın
Ben biberonla ilk gece mama werdim 1 kere çünkü bir anda ateşim çıktı titreme filan oldu o ara bakamadm emziremedim her ihtimale karşı mama ve biberon şart bence hastanede..
Ben çarşaf pike filan götürmüştüm onları
kullandım sizede fikir olsun..
Hastanenin anlaşması wardi taburcu olurken albüm için çekim yapıldı sabırsızlıkla bekliyorum resimlerimizi

İlk kez sezeryan olacak olanlar ilk ameliyattan çıkınca ağrı oluyor ama ağrı kesici yapıyolar uzun sürmüyor endişe etmeyin, ilk kalkıp yürüdüğünüzde yere değil direk karşıya bakın basınız dönmesin birde heo cesur olur o ilk zamanlar yürümekte zorlanmalar zor oturup kalkmalar 1haftanin sonunda baya geçmeye başlıyor ama o an geçmiycek gibi gelsede hep öyle olmuycani hiç unutmayın
Beni benden alan basur oldu bitirdi beni çok ağrım War ve tuvalete çıkmakta zorlanyrm doktor krem fitil werdi ama onları bile kullanmaya korkuyrm canım yanacak diye

Benim 3. Kızım olmasına rağmen koklamaya sevmeye doyamadım minikler çok seviliyor şimdiden sağlıkla kavuşun inşallah bol öpün koklayn cennet kokularını bizim dün göbeğimiz de düştü çok şükür beslerken rahat ettij
3 kilo altı doğacak bebislere 0 numara bez ancak oluyor kızlar yanınıza ona göre alın
Warsa aklınızda bisiler elimden geldiğince cwplarm aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…