2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Açıklığın yoksa nst de temiz çıktıysa sıkıntı etme . Kalbini karartma . Ama benim anladığım nişanın gelmiş bi kaç güne sancıların da gelir inşaallah . Hayırla sağlıkla alırsın kucağına

Sadece onlarla kalsam iyi neler dedim neler ben fena patlarim da neyse

Problem çocuk yükleniyor

Sağlıkla büyüsün.insallah

Oyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistim cok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle

Senin adına çok sewindim sağlıkla hayırla kavuş inşallah minik kızına doğum sonrası emzirmek sürecinde kahve ve türevleri bebeğe gaz yaptığı için önerilmiyor ben çok az tüketiyorm o yüzden tekrar hayırlı olsun çok sewindim benide

Cok sevindim adına Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sitedeki ilk zamanlarımda konuşmuştuk. Ondan unutamadım herhalde. Silinip gitti diye üzülmüştüm. Eski bir arkadaşıma rastlamış kadar sevindim nick değiştirdiğini öğrenince.Kolay doğumlar diliyorum şimdiden. Siz sağlıklıca kucağınıza alın, biz de peşinizden gelelim inşallah

Merhaba Kizlar 4. Ayimdan beri cati bolgesinde agri var pantolon giyerken bacak bacak ustune atarken ilk baslar yogundu sonra hafifledi simdi biraz agirlik kaldirdigimda tekrar agri beliriyor cati agrisi mi yoksa sinir sikismasimi anlayamadim benzer birsey yasayan var mi aranizda

Merhaba hanımlar, ben de ocak annesiyim. 16 haftalık hamileyim geçen haftasonu ve bu haftasonu üst kolumdan başlayan bir ağrım var omzuma ve boynuma kadar vuruyor. Ellerim uyuşuyor ara ara. Doktorum boyun fıtığı olabilir, nörolog görsün yazmış. Sizin hamilelikleriniz ileri belki yaşayanlarınız vardır diye sizlere danışmak istedim. Başına gelen var mı?

Sağol canım

Çok sevindim senin adına. Sagsaglim kucagına almayı nasip etsin Allahım.

H huzurumvekizlarim baş agrısı veya boyun agrısı oldumu olduysa kaç gün sürdü.

Yaaa çok teşekkür ederim herkese gider ben gitmem hahah Amin cümlemiz sağ salim kucağımıza inşallah

Masallah hayirlisiyla saglikla sıhhat ile tamamlanmayi rabbim sanada bizlerede hepimize nasip etsin insallah hayirli olsun

Ah merhaba çok iyi hatırlıyorum çok dua etmiştim ve biz doğum yapmadan hamile olman İçin dua etmiştim çok sevindim bu haberi aldığıma sağlıkla gelsin bu defa bebişin inşallah herşey bu defa yolunda gidecek emin ol.

Ölüyorum yorgunluktan bugün evi temizledik . Eşim sagolsun süpürdü yerleri sildi bende banyoları ovdum toz aldım banyo dolaplarını düzenledim. Mutfagı temizledim. Ama pertim cıktı tansiyonum düşüyor sanırım. Neyseki bitti. Bi tek nevresimler kaldı serilecek. Onu da yarın yapacagım. Salı günü sezeryan beni bekler. Korku heyecan hepsi bir arada

Ayy biz istanbuldayız allahtan kv Ankara’da

Ay hadi bakalım. 1 ağustos bana tayin edildi ama kendinize başka tarih bulun ajajajja
Ben de 1 Ağustos istiyordum ama kendisi gelsin kızım o tarihte diye bakalım ne zaman gelmeye karar verecek.
Benim memorial da doğum yapma halkım var ama kesinlikle tercih etmiyorum buradaki (Ataşehir) doktorundan hemşiresine hepsi ayrı havalı ukala sırf o yüzden gitmiyorum.
Kızlar dogum yapan arkadaşlAra bir sorum olacak spinal igne bele yapılınca çok ağrı acı oluyor mu acaba
Canım benim oğlumda olmuştu şimdi kızımda da onu yaptıracağım. Öyle ağrı sızı olmuyor sadece anestezi doktorunun söylediğini yap hareket etme Birkaç saniyelik birşey bence korkulacak bir yanı yok.
Ben bile okurken direkt boyun fıtığı dedim tanıdığım boyun fıtığı teşhisi koyulan kişilerdeki belirti ile aynı. Ama hamilelikte ödem nedeniyle sinirler falan da sıkışabiliyor tendon larda sıkışma oluyor falan hatta Karpal tünel sendromu da oluyor ama omuza boyuna giden ağrı olmuyor onlarda bildiğim kadarıyla doktorunu dinleyip noroloğa görünmen iyi olur zaten hamilelikte birşey yapamazlar belki doğumdan sonra düzelecek birşeydir yada egzersiz verir geçmiş olsun.

Erkenden bitirmişsiniz maşallah ama yine de kendini keşke bu kadar yormasaydın diyeceğim. Korkma canım güzel olsun herşey

Benim evde de son bi dolap üzeri tozlar alıncak mutfak dolaplarina dokunamadim bugün öylece yatıyorum banyo tuvalet var eşim yapacaktı limoni olunca bişe de demiyorum Allah kerim sali günü kaç kişiyiz sezaryen olan 4 mü olduk acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…