- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Kızlar dogum yapan arkadaşlAra bir sorum olacak spinal igne bele yapılınca ço
Ben genel anestezi oldum canım spinale cesaret edemedim ameliyathanden korkuyrm iğne fobim WarKızlar dogum yapan arkadaşlAra bir sorum olacak spinal igne bele yapılınca çok ağrı acı oluyor mu acaba
Açıklığın yoksa nst de temiz çıktıysa sıkıntı etme . Kalbini karartma . Ama benim anladığım nişanın gelmiş bi kaç güne sancıların da gelir inşaallah . Hayırla sağlıkla alırsın kucağınaKızlar şimdi döndük hastaneden, açıklığın doğum başlatacak kadar yok dedi nöbetçi doktor, hiç mi yok açılmaya mı başlamış anlamadım
Nst çektiler iyi dediler, sancım yok.
Git eve, kanama artarsa suyun gelir sancın olursa gel dediler.
Kanama neden olur dedim, nişanın da gelmiş zaten rahim ağzı yumuşamış yavaş yavaş açılmaya başlıyor ondan dolayı dediler.
Yalnız nstde bebeğin kalp atışları hep 140landa çıkıyordu daha önce hareket edince 160ları buluyordu, bunda 120lerde gezdi hareket edince 140a çıktı. Bebeğim iyi olsun da o kafama takıldı, biz sancı beklerken bebeğin kalp atışları düşerse haberim olmazsa diye endişelendim. Ama doktorun da bi bildiği vardır heralde yoksa git eve demezdi
Sadece onlarla kalsam iyi neler dedim nelerben fena patlarim da neyse
Selamm kızlarr sezeryan olacak arkadaşlar yanlarına mutlaka çorap patik alsınlar gaz çıkarmak için ayağı sıcak tutmak şart çok terlesenizde çıkarmayın
Ben biberonla ilk gece mama werdim 1 kere çünkü bir anda ateşim çıktı titreme filan oldu o ara bakamadm emziremedim her ihtimale karşı mama ve biberon şart bence hastanede..
Ben çarşaf pike filan götürmüştüm onları
kullandım sizede fikir olsun..
Hastanenin anlaşması wardi taburcu olurken albüm için çekim yapıldı sabırsızlıkla bekliyorum resimlerimizi
İlk kez sezeryan olacak olanlar ilk ameliyattan çıkınca ağrı oluyor ama ağrı kesici yapıyolar uzun sürmüyor endişe etmeyin, ilk kalkıp yürüdüğünüzde yere değil direk karşıya bakın basınız dönmesin birde heo cesur olur o ilk zamanlar yürümekte zorlanmalar zor oturup kalkmalar 1haftanin sonunda baya geçmeye başlıyor ama o an geçmiycek gibi gelsede hep öyle olmuycani hiç unutmayın
Beni benden alan basur oldu bitirdi beni çok ağrım War ve tuvalete çıkmakta zorlanyrm doktor krem fitil werdi ama onları bile kullanmaya korkuyrm canım yanacak diye
Benim 3. Kızım olmasına rağmen koklamaya sevmeye doyamadım minikler çok seviliyor şimdiden sağlıkla kavuşun inşallah bol öpün koklayn cennet kokularını bizim dün göbeğimiz de düştü çok şükür beslerken rahat ettij
3 kilo altı doğacak bebislere 0 numara bez ancak oluyor kızlar yanınıza ona göre alın
Warsa aklınızda bisiler elimden geldiğince cwplarm aklıma gelenler bunlar
Senin adına çok sewindim sağlıkla hayırla kavuş inşallah minik kızınaOyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistimcok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle
Cok sevindim adınaOyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistimcok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle
Sitedeki ilk zamanlarımda konuşmuştuk. Ondan unutamadım herhalde. Silinip gitti diye üzülmüştüm. Eski bir arkadaşıma rastlamış kadar sevindim nick değiştirdiğini öğrenince.İnşallah en azından 37 falan bekler. Ama beklemese de sorun değil zaten haftan iyi
Aaaaa hayırlı olsun.maşallah ikinize de. nasılsınız şimdi iyi misiniz?
Kıyamam ya. Kv niye çıldırtıyor yardımcı olmuyor mu hiç?
Oh maşallahağdanın verdiği rahatlık hiç bir şeyde yok inan. Oh mis gibi 1 ay rahatsın artık
Oh maşallah canım❤ hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah kuzunu
Maşallahbenşm doktor da öyle. Şeker tüketme dedi ama son 1 haftadır cozuttum iyice saldım sanırım sezaryen olacak olmanın vermiş olduğu rahatlık çöktü.
Canım gelmeyeceklermiş sanırım geri vazgeçmişler. Strese sokma sende kendini artık rahat ol.benim kb de allahtan çalışıyor aksam 5 ten sonra evde. Balkona kovarım direkt otursun orda.
Geçen bakındım gidince ama göremedim ben.
Ayyy az kaldı
Okuduklarıma göre hala doğurmamışsın
Maşallah
O kişi benim.beni merak etmen duygulandırdı
Yaaa yarın evet çok heyecanlıyım
Geçmiş olsun doktorunla görüşebildin mi? Bildiğim kadarı ile nst de bebek kalp atışlarını sabit olmaması gerekiyormuş
Kız iyi indirim olmuş bacımaz kaldı valla sana da. Benimki de yavaş ara sıra hareket ediyor böyle iki geriniyor duruyor. Yer darlığından herhalde.
Ya inşallah başlar senin de doğumun bir an önce. Gönlüne göre olsun şu doğumun
Hmm alacağım o zaman yanıma 1 tane. Bugün bakayım çarşıdan. Çok teşekkür ederim. Beni hareketlerinin kısıtlanacak olması çok geriyor.
Hahaha haber ver bize de. Baya bir çıkartma oldu şu 1 hafta da
Hamilelerde kasinti olabiliyormuş kasinan bolgelere dogal nemlendirici bebe yagi vs kullanirsaniz rahatlatirGünaydın hanımlar, dün aksamdan bu yana ellerimin her yeri kuru kuru kaşınıyor sadece alerji belirtisi yok, neden acaba, yaşayan var mı hiç
Sağol canımBana da yazmıstın canım, ben su fazlalıgında sadece şeker diyeti yaptım. Ekmek pirinc patates ve sekerin her türevini hayatımdsn cıksrdım öğünlerimde abartmadım. Cavdar veya tam bugday ekmeği yedim, sebze ve et agırlıklı beslendim, bir ayds düzelmişti suyum, endişe etme biraz yediklerine dikkat et şekeri ve beyaz ekmegi biraz kes düzelecektir merak etme
Çok sevindim senin adına. Sagsaglim kucagına almayı nasip etsin Allahım.Oyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistimcok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle
Yaaa çok teşekkür ederimSitedeki ilk zamanlarımda konuşmuştuk. Ondan unutamadım herhalde. Silinip gitti diye üzülmüştüm. Eski bir arkadaşıma rastlamış kadar sevindim nick değiştirdiğini öğrenince.Kolay doğumlar diliyorum şimdiden. Siz sağlıklıca kucağınıza alın, biz de peşinizden gelelim inşallah
Masallah hayirlisiyla saglikla sıhhat ile tamamlanmayi rabbim sanada bizlerede hepimize nasip etsin insallah hayirli olsunOyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistimcok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle
Ah merhaba çok iyi hatırlıyorum çok dua etmiştim ve biz doğum yapmadan hamile olman İçin dua etmiştim çok sevindim bu haberi aldığıma sağlıkla gelsin bu defa bebişin inşallah herşey bu defa yolunda gidecek emin ol.Oyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistimcok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle
Canım hafif oldu baş ağrısı iki geçti boyun ağrısı olmadı parol içtim günde 2 kereÇok sevindim senin adına. Sagsaglim kucagına almayı nasip etsin Allahım.
H huzurumvekizlarim baş agrısı veya boyun agrısı oldumu olduysa kaç gün sürdü.
Ayy biz istanbuldayız allahtan kv Ankara’daGece içeri odada yattım boğazım ağrıyorEşimle konuşmuyorum normalde bize kimse dokunmasın kavga edecek konu yoktur uzatmayız da ama bu kez anlasın istiyorum yoruldum tolere eden olmaktan. Annesine de ders olsun yerini bilsin istiyorum artık zamanı geldi geçiyordu bu hamileliğim vesile oldu iyi oldu ona.
Sen daha kaç günlüksün ki akraba getiriyor bide bu k valideler ruh hastası anlayışsız eski kafalar.kafam zonkluyor sinirden 1 ay sonra gelcekler durabilirse tabi kendi etti vallahi hiç umrumda değil tek bir hayir dedim benden kötüsü yok en berbat gelin benim benim gelinligimi anlayamamis misssss . Sen baska gelinler gelince benimkini daha iyi anlayacaksin dur canim
Bizden uzak Allaha yakın olsunlar kendi halimizde ne kadar iyiyiz benim anne babam çok hasssas düşüncelidir asla rahatsiz etmek gelmek istemezler. Damatlarına saygıli sevgilidirler ki kendi ailesinden daha cok uzerine duserler esimin esim de bilir bunu sohbetleri filan baya iyidir. Babası ile iki çift laf edemezler babamla saatlerce konuşurlar. Zorba baskıcı bir ailesi var eşimin eşim askeri lise okumuş birisi o yüzden onlara hic benzemez benzese benim dengim olamazdı ben baski gormemisim ben sevgiyle büyümüşüm özgürlük düşkünüyüm kendi halimde olmayi severim herseyin sınırını bilir ve severim uzakligim verdiği saygıya hayranimdir. Ama nalet Ankara onlara çok yakın oldu son 1 sene burdan bi şekilde taşınmam lazım yoksa huzurmuz kalmayacak.
Ben de 1 Ağustos istiyordum ama kendisi gelsin kızım o tarihte diye bakalım ne zaman gelmeye karar verecek.Ay hadi bakalım. 1 ağustos bana tayin edildi ama kendinize başka tarih bulun ajajajja
Benim memorial da doğum yapma halkım var ama kesinlikle tercih etmiyorum buradaki (Ataşehir) doktorundan hemşiresine hepsi ayrı havalı ukala sırf o yüzden gitmiyorum.Ayy rezalet rezalet canım Allah düşürmesin doktorla da konusucam böyle iğrenç vasat bir hastaneyi nasıl tercih edebildi bence iki tane anlaşmalı hastanesi olmalı maddi duruma göre seçeneği olmalı seçme şansım olsaydı Memorial olsun isterdim değişmesine çok üzülmüştüm hayırlısı atlattık bir daha kapısından geçmem
Canım benim oğlumda olmuştu şimdi kızımda da onu yaptıracağım. Öyle ağrı sızı olmuyor sadece anestezi doktorunun söylediğini yap hareket etme Birkaç saniyelik birşey bence korkulacak bir yanı yok.Kızlar dogum yapan arkadaşlAra bir sorum olacak spinal igne bele yapılınca çok ağrı acı oluyor mu acaba
Ben bile okurken direkt boyun fıtığı dedim tanıdığım boyun fıtığı teşhisi koyulan kişilerdeki belirti ile aynı. Ama hamilelikte ödem nedeniyle sinirler falan da sıkışabiliyor tendon larda sıkışma oluyor falan hatta Karpal tünel sendromu da oluyor ama omuza boyuna giden ağrı olmuyor onlarda bildiğim kadarıyla doktorunu dinleyip noroloğa görünmen iyi olur zaten hamilelikte birşey yapamazlar belki doğumdan sonra düzelecek birşeydir yada egzersiz verir geçmiş olsun.Merhaba hanımlar, ben de ocak annesiyim. 16 haftalık hamileyim geçen haftasonu ve bu haftasonu üst kolumdan başlayan bir ağrım var omzuma ve boynuma kadar vuruyor. Ellerim uyuşuyor ara ara. Doktorum boyun fıtığı olabilir, nörolog görsün yazmış. Sizin hamilelikleriniz ileri belki yaşayanlarınız vardır diye sizlere danışmak istedim. Başına gelen var mı?
Erkenden bitirmişsiniz maşallah ama yine de kendini keşke bu kadar yormasaydın diyeceğim. Korkma canım güzel olsun herşeyÖlüyorum yorgunluktan bugün evi temizledik . Eşim sagolsun süpürdü yerleri sildi bende banyoları ovdum toz aldım banyo dolaplarını düzenledim. Mutfagı temizledim. Ama pertim cıktı tansiyonum düşüyor sanırım. Neyseki bitti. Bi tek nevresimler kaldı serilecek. Onu da yarın yapacagım. Salı günü sezeryan beni bekler. Korku heyecan hepsi bir arada
Benim evde de son bi dolap üzeri tozlar alıncak mutfak dolaplarina dokunamadim bugün öylece yatıyorum banyo tuvalet var eşim yapacaktı limoni olunca bişe de demiyorum Allah kerim sali günü kaç kişiyiz sezaryen olan 4 mü olduk acabaÖlüyorum yorgunluktan bugün evi temizledik . Eşim sagolsun süpürdü yerleri sildi bende banyoları ovdum toz aldım banyo dolaplarını düzenledim. Mutfagı temizledim. Ama pertim cıktı tansiyonum düşüyor sanırım. Neyseki bitti. Bi tek nevresimler kaldı serilecek. Onu da yarın yapacagım. Salı günü sezeryan beni bekler. Korku heyecan hepsi bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?