- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Canım dream line yatak almışız çarşamba günü gelecek kocam çok araştırıp karar vermişti. Oğlum rahat edecek mi bakalım haber veririm.Arkadaşlar montessori yatak yapanlar, yatak aldınız mı? 6 aydan sonra yatırmak üzere 100x200 yatak hangisi uygun olur diye birkaç yere sorduk, yarı ortopedik orta-sert veya sert olması lazım anladığım kadarıyla. Yataşta yaylı olanlar var star önerdiler mesela, işbirdeki adam da yaylı yatak çocuğa uygun değil lateks yatak öneririz dedi. Kafam karıştı, tecrübeli anneler çocuklara uygun yatak öneriniz var mı?
Kolestazdan bahsediyorsun canım o da aklıma geldi ama bakılmıs değerlerime normal görünüyor anlamadım ben de. Gün icinde gecti kasıntı ama,tamam sen cocuk dusunurken bize soyle biz sana ı ııh deriz
Valla benimkininde kafasi asagida sözde sanirim elleriyle ayni şeyleri yapiyor artik bazen canim oyle yaniyor ki oturup agliyorum
Ahh valizden pisti olduk benimki de çırtlak pempe
Mirunem olmuyorsa psikolojini zorlama be hayirlisi senin icin sezeryan demek ki kuşum
Gunaydin canim adini unuttum ama cigerle ilgili bisey vardi kssinti yapan o olabilir mi ama heryerin kaşiniyosa sıkıbtıydı galiba
Tam sana dogum başlamiş yaziyodum bilgi geçmişsin dr oyle bisey olsa soylerdi evde egzersiz yapta rahat açılsin canım hayirli acisiz gelsin minnoş insallah
Salı günü kontrolüm var kesin soracağım doktora ay dertler bitmiyorBenimde genel bir kaşıntı vardı vücudumda kolestazdan şüphelendi doktorum karaciğer enzimlerine bakıldı sorun yok birde safra asitlerini bakılması gerekiyormuş onunda çıkması uzun sürüyor hala bekliyorum. Eğer bir sıkıntı varsa bebeği hemen almamız lazım dedi doktorum. Son haftalarda kaşıntının ciddiye alınması gerekiyor sanırım kesinlikle paylaş doktorunla canım.
Kendiliğinden gecti ama yine baslayacak mı bakacağım, krem sürdüm bir fayda etmediHamilelerde kasinti olabiliyormuş kasinan bolgelere dogal nemlendirici bebe yagi vs kullanirsaniz rahatlatir
Yok ben 5 agustosta kadar istemiyorum 6 agustos olabilir bakAy hadi bakalım. 1 ağustos bana tayin edildi ama kendinize başka tarih bulun ajajajja
Son durum ne canım bi gelişme var mıWhatssapptan yazdım ama iletilmedi henüz telefonu kapalı herhalde, döner inşallah 1-2 saate
Snei çok iyi anlayabiliyorum su anKız dün 45 dk yüzmüstüm ben havuzda sızmıs kalmısım gece eve gelince ajdjkskskakayınvalidemlerfe otururken sürekli kasıldı hatta doktorum bile dogum baslıyor sandı ama suan bir sey yok iyiyim. Aman olmasında ya daha tırnaklarımı yaptırmadım ben kalıcı ojelerimi yenilemem lazım ajsjak
Bu ara meshur aramızda hastane cıkartmasıBir hastane çıkartması da ben yapacağım bugün. Geceden beri kasılma hissediyorum. Uyuyunca geçer gibi olmuştu ama kalkınca yine başladı. Emin olamıyorum.Bakayım bir şey çıkacak mı?
Ay ne güzel anlatmışsın valla içime su serpiliyor dediğin gibi insan hic gecmeyecek sanıyor ama geciyor değil mi, gaz sancın oldu mu , kendin giyinebiliuor musun, duş alabildin mi ameliyattan sonra, bebeği kucagına alırken zorlandın mı, bir de maması sen mi verdin doktor mu verin dedi benim sorularım bunlar musait olursan, bebeğinle sağlıklı güzel vakitlerin olsun inşallah, tüm sıkıntıların bir an önce gecsimSelamm kızlarr sezeryan olacak arkadaşlar yanlarına mutlaka çorap patik alsınlar gaz çıkarmak için ayağı sıcak tutmak şart çok terlesenizde çıkarmayın
Ben biberonla ilk gece mama werdim 1 kere çünkü bir anda ateşim çıktı titreme filan oldu o ara bakamadm emziremedim her ihtimale karşı mama ve biberon şart bence hastanede..
Ben çarşaf pike filan götürmüştüm onları
kullandım sizede fikir olsun..
Hastanenin anlaşması wardi taburcu olurken albüm için çekim yapıldı sabırsızlıkla bekliyorum resimlerimizi
İlk kez sezeryan olacak olanlar ilk ameliyattan çıkınca ağrı oluyor ama ağrı kesici yapıyolar uzun sürmüyor endişe etmeyin, ilk kalkıp yürüdüğünüzde yere değil direk karşıya bakın basınız dönmesin birde heo cesur olur o ilk zamanlar yürümekte zorlanmalar zor oturup kalkmalar 1haftanin sonunda baya geçmeye başlıyor ama o an geçmiycek gibi gelsede hep öyle olmuycani hiç unutmayın
Beni benden alan basur oldu bitirdi beni çok ağrım War ve tuvalete çıkmakta zorlanyrm doktor krem fitil werdi ama onları bile kullanmaya korkuyrm canım yanacak diye
Benim 3. Kızım olmasına rağmen koklamaya sevmeye doyamadım minikler çok seviliyor şimdiden sağlıkla kavuşun inşallah bol öpün koklayn cennet kokularını bizim dün göbeğimiz de düştü çok şükür beslerken rahat ettij
3 kilo altı doğacak bebislere 0 numara bez ancak oluyor kızlar yanınıza ona göre alın
Warsa aklınızda bisiler elimden geldiğince cwplarm aklıma gelenler bunlar
Ne sevindirici bir haber rabbim insallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sana, herseyin gercekten bir vakti zamanı var rabbim en güzel zamanı biliyorOyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistimcok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle
Bi gelişme yok, bu çocuk suyun içinde iyi ne çıkıcam sıcağa ya boşver diyo herhaldeSon durum ne canım bi gelişme var mı
Hadi bakalım sıra sende mi acaba. İlerlerse haberdar et bize.Yanlis alarm vermek istemiyorum sabahtan beri kasilma takip ediyorum saatler gectikce duzenli, siddetli ve uzun sureli olmaya basladi ter döktürüyo resmen kasiklarimdan baslayip belime sirtima yayiliyor ne yatmada ne dinlenmede gecmek bilmiyo.. ben yinede heveslenmeden bi kosede beklicem ya yok dogurmam ben
İğne acısını hatırlamadığıma göre cidden hissedilmeyecek gibi bir şeydi. Canim cok tatlı ama alıştım sanırım kan aldırırken filan sakinim. Ama şey zor oluyor damar yolu açılıp sabaha kadar kalıyor ya burun ameliyatımda vardi dogumda varmıydı unuttum iğneyle kalmak zor oluyor.Duyduğuma göre sadece sinek ısırığı bir acı veriyormuş. Ben çok üzerine düşmedim kendimi korkutmamak için
Kız deme öyle bu belki de erken gelir. Hadi inşallah yormadan bir avazda gelsin. Takip et haber etYanlis alarm vermek istemiyorum sabahtan beri kasilma takip ediyorum saatler gectikce duzenli, siddetli ve uzun sureli olmaya basladi ter döktürüyo resmen kasiklarimdan baslayip belime sirtima yayiliyor ne yatmada ne dinlenmede gecmek bilmiyo.. ben yinede heveslenmeden bi kosede beklicem ya yok dogurmam ben
Sağlıklı zamanda olsun canimYanlis alarm vermek istemiyorum sabahtan beri kasilma takip ediyorum saatler gectikce duzenli, siddetli ve uzun sureli olmaya basladi ter döktürüyo resmen kasiklarimdan baslayip belime sirtima yayiliyor ne yatmada ne dinlenmede gecmek bilmiyo.. ben yinede heveslenmeden bi kosede beklicem ya yok dogurmam ben
Sanırım dört kisi olduk. Eşim ben yaparım dedi banyoları ama kıyamadım. Antalya cok sıcak kımıldasan ter döküyorsun sırıl sıklam olduk. Yalnız bırakamadım onu temizlikteBenim evde de son bi dolap üzeri tozlar alıncak mutfak dolaplarina dokunamadim bugün öylece yatıyorum banyo tuvalet var eşim yapacaktı limoni olunca bişe de demiyorum Allah kerim sali günü kaç kişiyiz sezaryen olan 4 mü olduk acaba
Hadi bakalım sıra sende mi acaba. İlerlerse haberdar et bize.
Sağlıklı zamanda olsun canimbekliyoruz
Hayirlisi bakalim ilik bi dusa girdim biraz rahatladim sanki sonra ne olur bilemem hic boyle olmazdiKız deme öyle bu belki de erken gelir. Hadi inşallah yormadan bir avazda gelsin. Takip et haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?