2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dream line yatak almışız çarşamba günü gelecek kocam çok araştırıp karar vermişti. Oğlum rahat edecek mi bakalım haber veririm.

Kolestazdan bahsediyorsun canım o da aklıma geldi ama bakılmıs değerlerime normal görünüyor anlamadım ben de. Gün icinde gecti kasıntı ama,

Salı günü kontrolüm var kesin soracağım doktora ay dertler bitmiyor

Snei çok iyi anlayabiliyorum su an

Bir hastane çıkartması da ben yapacağım bugün. Geceden beri kasılma hissediyorum. Uyuyunca geçer gibi olmuştu ama kalkınca yine başladı. Emin olamıyorum. Bakayım bir şey çıkacak mı?
Bu ara meshur aramızda hastane cıkartması, ama tedbirli olup gitmekte fayda var kesinlikle her an hersey olabiliyır

Ay ne güzel anlatmışsın valla içime su serpiliyor dediğin gibi insan hic gecmeyecek sanıyor ama geciyor değil mi, gaz sancın oldu mu , kendin giyinebiliuor musun, duş alabildin mi ameliyattan sonra, bebeği kucagına alırken zorlandın mı, bir de maması sen mi verdin doktor mu verin dedi benim sorularım bunlar musait olursan, bebeğinle sağlıklı güzel vakitlerin olsun inşallah, tüm sıkıntıların bir an önce gecsim

Ne sevindirici bir haber rabbim insallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sana, herseyin gercekten bir vakti zamanı var rabbim en güzel zamanı biliyor

Yanlis alarm vermek istemiyorum sabahtan beri kasilma takip ediyorum saatler gectikce duzenli, siddetli ve uzun sureli olmaya basladi ter döktürüyo resmen kasiklarimdan baslayip belime sirtima yayiliyor ne yatmada ne dinlenmede gecmek bilmiyo.. ben yinede heveslenmeden bi kosede beklicem ya yok dogurmam ben

40. Haftaya giren var mı ya normal doğum için.40 tan sonra ya kalır mı kızlar bu hafta 40 a giriyorum 41..42 görür müyüm. Sancım da yok bilemiyorum nolcak

Son durum ne canım bi gelişme var mı
Bi gelişme yok, bu çocuk suyun içinde iyi ne çıkıcam sıcağa ya boşver diyo herhalde
Doktorum cevap yazdı, nst iyi, sancı, su gelmesi, ağrı, bebek hareketinde azalma olursa git yine hastaneye dedi, yoksa bekle dedi. Böyle de insan evham yapıyor ay hareket etti mi, ay iyi mi diye, her saniye de hareket etmiyo ki sonuçta

Hadi bakalım sıra sende mi acaba. İlerlerse haberdar et bize.

Duyduğuma göre sadece sinek ısırığı bir acı veriyormuş. Ben çok üzerine düşmedim kendimi korkutmamak için
İğne acısını hatırlamadığıma göre cidden hissedilmeyecek gibi bir şeydi. Canim cok tatlı ama alıştım sanırım kan aldırırken filan sakinim. Ama şey zor oluyor damar yolu açılıp sabaha kadar kalıyor ya burun ameliyatımda vardi dogumda varmıydı unuttum iğneyle kalmak zor oluyor.

Kız deme öyle bu belki de erken gelir. Hadi inşallah yormadan bir avazda gelsin. Takip et haber et

Sağlıklı zamanda olsun canimbekliyoruz

Sanırım dört kisi olduk. Eşim ben yaparım dedi banyoları ama kıyamadım. Antalya cok sıcak kımıldasan ter döküyorsun sırıl sıklam olduk. Yalnız bırakamadım onu temizlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…