Biz kaldik... S scarletwitch_ D DDYE C cevredostu ve ben... Ben 39+6da sezaryen oluyorum artık gerçi. Benden geçti normal dogum ihtimali daha once sezaryen oldugundan, gebelik sekeri oldugundan vs. Ama bugune kadar narmali bekledim olmadi... sizlere bol sans diliyorum.40. Haftaya giren var mı ya normal doğum için.40 tan sonra ya kalır mı kızlar bu hafta 40 a giriyorum41..42 görür müyüm. Sancım da yok bilemiyorum nolcak
Kuzum anestol krem ile uyuşturabilirsin acıyan yeri ilacını rahat sürebilirsin. Benimde çatlak olmuştu 3tane aynı anda o krem sayesinde çıkabiliyordum tuvalete hemde ilaçlarımı sütüyordum. Kabız olmamaya dikkat et canımSelamm kızlarr sezeryan olacak arkadaşlar yanlarına mutlaka çorap patik alsınlar gaz çıkarmak için ayağı sıcak tutmak şart çok terlesenizde çıkarmayın
Ben biberonla ilk gece mama werdim 1 kere çünkü bir anda ateşim çıktı titreme filan oldu o ara bakamadm emziremedim her ihtimale karşı mama ve biberon şart bence hastanede..
Ben çarşaf pike filan götürmüştüm onları
kullandım sizede fikir olsun..
Hastanenin anlaşması wardi taburcu olurken albüm için çekim yapıldı sabırsızlıkla bekliyorum resimlerimizi
İlk kez sezeryan olacak olanlar ilk ameliyattan çıkınca ağrı oluyor ama ağrı kesici yapıyolar uzun sürmüyor endişe etmeyin, ilk kalkıp yürüdüğünüzde yere değil direk karşıya bakın basınız dönmesin birde heo cesur olur o ilk zamanlar yürümekte zorlanmalar zor oturup kalkmalar 1haftanin sonunda baya geçmeye başlıyor ama o an geçmiycek gibi gelsede hep öyle olmuycani hiç unutmayın
Beni benden alan basur oldu bitirdi beni çok ağrım War ve tuvalete çıkmakta zorlanyrm doktor krem fitil werdi ama onları bile kullanmaya korkuyrm canım yanacak diye
Benim 3. Kızım olmasına rağmen koklamaya sevmeye doyamadım minikler çok seviliyor şimdiden sağlıkla kavuşun inşallah bol öpün koklayn cennet kokularını bizim dün göbeğimiz de düştü çok şükür beslerken rahat ettij
3 kilo altı doğacak bebislere 0 numara bez ancak oluyor kızlar yanınıza ona göre alın
Warsa aklınızda bisiler elimden geldiğince cwplarm aklıma gelenler bunlar
İnşallah canım daha yeni bir antibiyotik bitirdi doktor baktım aynısını yazacaktım sonra dedi nöbetçi çocuk doktoru gelecej bekleyin bekledik meğerse yokmuş danışma da öyle dediler e ne yapcsz gitti bizim doktor nöbet devretti dedik yeni gelene girin dedi ay bir sürü şey şiddete herseye karşıyım da yani doktorların bir kismida insanlıktan uzak nöbetim bitsinde ne olursa olsunİnşallah bunla gelip geçerben acil için hep devlet çocuk acile gidiyorum bizim burda özelden daha iyiler o konuda. Antibiyotik bir iki güne etki eder ateş komple geçer
Ay bir de bize diyor ay babası çok güçlü ay annesi yumusatmaya çalışıyor ses etmedik haşat etti kanı yerlere damladı tupteki kanı döktü beceremedi heyecanlandım filan çocuk olunca insan ekstra hassas oluyor benimde damarımı bulamıyorlar hiç yaHemşire ve acemi olanları bogasim geliyor beceremiycekseler baştan canımızı yakmasalar yaa benim damar yolunu açamadı patlattı salak kız bogacaktm küçücük çocuk ya beceremiyceksen bilen yapsın elleme ama yok illa bir bilmiş havalara girecekler sonuç boş bir balon.. çok geçmiş olsun
Aynı durumdayızBi gelişme yok, bu çocuk suyun içinde iyi ne çıkıcam sıcağa ya boşver diyo herhalde
Doktorum cevap yazdı, nst iyi, sancı, su gelmesi, ağrı, bebek hareketinde azalma olursa git yine hastaneye dedi, yoksa bekle dedi. Böyle de insan evham yapıyor ay hareket etti mi, ay iyi mi diye, her saniye de hareket etmiyo ki sonuçta
Baştan uyar şimdiden nazardan korkuyorum de en azından 40 na kadar de hem vakit kazanmış olursun görümcen kendi doğurdupunda bol bol koyarsın canım deKızlar nasipse Doğuma az kaldı beni şimdiden eş tarafının çocuğun fotolarını her yerde paylaşma hevesleri sardı.. biz eşimle çok foto paylaşmayı sevmeyiz ama kv ile görümceler bayılır içtikleri suya kadarsizde durumlar nasıl ve önleminiz neler olucak ..istemiyoruz destekte beni engelleyip yine paylaşabilirler sosyal medyayı fazla kullanıyorlar
Teşekkür ederim. sadece sağ kolum ve ağrı 24 saat sürüyor. Sonra 1 hafta daha bir şey olmuyor. Çok garip gerçekten. 6 gün bilgisayar başı çalışıyorum sanırım vücudum sinyal veriyor. Görüneceğim doktora bakalımBen bile okurken direkt boyun fıtığı dedim tanıdığım boyun fıtığı teşhisi koyulan kişilerdeki belirti ile aynı. Ama hamilelikte ödem nedeniyle sinirler falan da sıkışabiliyor tendon larda sıkışma oluyor falan hatta Karpal tünel sendromu da oluyor ama omuza boyuna giden ağrı olmuyor onlarda bildiğim kadarıyla doktorunu dinleyip noroloğa görünmen iyi olur zaten hamilelikte birşey yapamazlar belki doğumdan sonra düzelecek birşeydir yada egzersiz verir geçmiş olsun.
Canım genel anestezı mi?spinal mi olacaksın? Salı benımde doğumum hala korkuyorum karar veremedımÖlüyorum yorgunluktan bugün evi temizledik . Eşim sagolsun süpürdü yerleri sildi bende banyoları ovdum toz aldım banyo dolaplarını düzenledim. Mutfagı temizledim. Ama pertim cıktı tansiyonum düşüyor sanırım. Neyseki bitti. Bi tek nevresimler kaldı serilecek. Onu da yarın yapacagım. Salı günü sezeryan beni bekler. Korku heyecan hepsi bir arada
Gözünüz Aydın saglıkla büyüsün ınsallahHerkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.
Bir de safra asitlerine bakmıştı benim doktorum ama birkaç güne çıkıyor. Sadece elindeyse kaşıntı kolestaz değildir muhtemelenBizim grupta gebelik kolestazı geciren var mı, alt ast normal cıksa da kolestaz olabiliyormus herhalde bilgisi olan var mı, bebeğe bi zararı var mı acaba
Maşallah maşallahHerkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.
Gözün aydınHerkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.
58 cm mi?Herkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.
Ay yok kız ben öyle bir sey yapmam sancı baslayana kadar gitmeyi düsünmüyorum zaten yarın doktor kontrolüm var nstye giricemdogurmucagın varsa dogurturlar valla doktorlar
Yok hala bebiş içimde yarın nstye gircez
Ah ahhh kinamadigim kalmadi rabbim ben yaptim bi cahillik etme eyleme kinadiklarimi başima verme amiiınProblem çocuk yükleniyor
Sağlıkla büyüsün.insallah
Telefonla bebege kimseyi yaklastirma bence en guzeli bizim ailede oyle seyler yapmazlar allahtanKızlar nasipse Doğuma az kaldı beni şimdiden eş tarafının çocuğun fotolarını her yerde paylaşma hevesleri sardı.. biz eşimle çok foto paylaşmayı sevmeyiz ama kv ile görümceler bayılır içtikleri suya kadarsizde durumlar nasıl ve önleminiz neler olucak ..istemiyoruz destekte beni engelleyip yine paylaşabilirler sosyal medyayı fazla kullanıyorlar
Gözünaydin canimHerkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.
Benimkilerde pek anlayışlı değil watsap akraba gruplarına atarlar hemen ben bayginken inanırımKızlar nasipse Doğuma az kaldı beni şimdiden eş tarafının çocuğun fotolarını her yerde paylaşma hevesleri sardı.. biz eşimle çok foto paylaşmayı sevmeyiz ama kv ile görümceler bayılır içtikleri suya kadarsizde durumlar nasıl ve önleminiz neler olucak ..istemiyoruz destekte beni engelleyip yine paylaşabilirler sosyal medyayı fazla kullanıyorlar
Benim arkadaş da tam bu cm ve kiloda doğurdu hemde normal doğum şuan 3 aylık 9 kilo tam tosbik maşallah58 cm mi?yanlis yazmadin di mi? Masallah ya guzel bir dogum olmasina sevindim. Allah anali babali buyutsun. Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?