2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

40. Haftaya giren var mı ya normal doğum için.40 tan sonra ya kalır mı kızlar bu hafta 40 a giriyorum 41..42 görür müyüm. Sancım da yok bilemiyorum nolcak
Biz kaldik... S scarletwitch_ D DDYE C cevredostu ve ben... Ben 39+6da sezaryen oluyorum artık gerçi. Benden geçti normal dogum ihtimali daha once sezaryen oldugundan, gebelik sekeri oldugundan vs. Ama bugune kadar narmali bekledim olmadi... sizlere bol sans diliyorum.

Kuzum anestol krem ile uyuşturabilirsin acıyan yeri ilacını rahat sürebilirsin. Benimde çatlak olmuştu 3tane aynı anda o krem sayesinde çıkabiliyordum tuvalete hemde ilaçlarımı sütüyordum. Kabız olmamaya dikkat et canım

İnşallah bunla gelip geçer ben acil için hep devlet çocuk acile gidiyorum bizim burda özelden daha iyiler o konuda. Antibiyotik bir iki güne etki eder ateş komple geçer
İnşallah canım daha yeni bir antibiyotik bitirdi doktor baktım aynısını yazacaktım sonra dedi nöbetçi çocuk doktoru gelecej bekleyin bekledik meğerse yokmuş danışma da öyle dediler e ne yapcsz gitti bizim doktor nöbet devretti dedik yeni gelene girin dedi ay bir sürü şey şiddete herseye karşıyım da yani doktorların bir kismida insanlıktan uzak nöbetim bitsinde ne olursa olsun

Ay bir de bize diyor ay babası çok güçlü ay annesi yumusatmaya çalışıyor ses etmedik haşat etti kanı yerlere damladı tupteki kanı döktü beceremedi heyecanlandım filan çocuk olunca insan ekstra hassas oluyor benimde damarımı bulamıyorlar hiç ya

Aynı durumdayız Valla zatem bu ara hareketleri baya bi azalıyor herhalde yer darlıgından, arada hareket ediyorsa bence sıkıntı yok

Bizim grupta gebelik kolestazı geciren var mı, alt ast normal cıksa da kolestaz olabiliyormus herhalde bilgisi olan var mı, bebeğe bi zararı var mı acaba

Kızlar nasipse Doğuma az kaldı beni şimdiden eş tarafının çocuğun fotolarını her yerde paylaşma hevesleri sardı.. biz eşimle çok foto paylaşmayı sevmeyiz ama kv ile görümceler bayılır içtikleri suya kadar sizde durumlar nasıl ve önleminiz neler olucak ..istemiyoruz destekte beni engelleyip yine paylaşabilirler sosyal medyayı fazla kullanıyorlar

Baştan uyar şimdiden nazardan korkuyorum de en azından 40 na kadar de hem vakit kazanmış olursun görümcen kendi doğurdupunda bol bol koyarsın canım de

Teşekkür ederim. sadece sağ kolum ve ağrı 24 saat sürüyor. Sonra 1 hafta daha bir şey olmuyor. Çok garip gerçekten. 6 gün bilgisayar başı çalışıyorum sanırım vücudum sinyal veriyor. Görüneceğim doktora bakalım

Canım genel anestezı mi?spinal mi olacaksın? Salı benımde doğumum hala korkuyorum karar veremedım

Herkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.

Gözünüz Aydın saglıkla büyüsün ınsallah Darısı basımıza ınsallah.Spinal mı ,genel anestezıyle mı oldu doğum?

Bizim grupta gebelik kolestazı geciren var mı, alt ast normal cıksa da kolestaz olabiliyormus herhalde bilgisi olan var mı, bebeğe bi zararı var mı acaba
Bir de safra asitlerine bakmıştı benim doktorum ama birkaç güne çıkıyor. Sadece elindeyse kaşıntı kolestaz değildir muhtemelen

Maşallah maşallah
İlk defa bu kadar uzun doğan bebek duydum

Gözün aydın Maşallah bebişine yaa Rabbim Sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin. Ne güzel mutlu bir doğum anısı olmuş. Bizim de böyle kolaylıkla doğumlarımız olur inşallah

Arkadaslar bu kolestaz nasıl bişi ya dün göbeğimi kaşıdım durdum. Aksam da parka gidip orda yemek yedik ekmek arası bişiler çekirdek yedim sonra Allahım hehralde burada bayılcam falan gitti gidiyorum eşime de toplanalım dedim sonra istifra ettim ama hiç anlamadım bayılcağımı düşündüm neyseki istifra edince açıldım. Bugun yine midem kötü sabah da bulanarak kalktım. Şimdi de gögüs degajeme bir sürü kırmızı isilik gibi şeyler çıktı hafif kaşınıyor yanıyor. Doktoruma yazdım resim attım ama pazar diye dönmedi hala ya. Yaşadıklarım kolestazla ilgisi var mıdır sizce yoksa raslantı mı oldu isilik falan mı oldum.

58 cm mi? yanlis yazmadin di mi? Masallah ya guzel bir dogum olmasina sevindim. Allah anali babali buyutsun. Tebrik ederim.

Ay yok kız ben öyle bir sey yapmam sancı baslayana kadar gitmeyi düsünmüyorum zaten yarın doktor kontrolüm var nstye giricem dogurmucagın varsa dogurturlar valla doktorlar

Yok hala bebiş içimde yarın nstye gircez

Problem çocuk yükleniyor

Sağlıkla büyüsün.insallah
Ah ahhh kinamadigim kalmadi rabbim ben yaptim bi cahillik etme eyleme kinadiklarimi başima verme amiiın
Telefonla bebege kimseyi yaklastirma bence en guzeli bizim ailede oyle seyler yapmazlar allahtan
Gözünaydin canim detayli anlatsana biraz epidural sezeryan olcam korkuyorum

Benimkilerde pek anlayışlı değil watsap akraba gruplarına atarlar hemen ben bayginken inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…