2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

40. Haftaya giren var mı ya normal doğum için.40 tan sonra ya kalır mı kızlar bu hafta 40 a giriyorum 41..42 görür müyüm. Sancım da yok bilemiyorum nolcak
Merhaba ben cuma günü 3. Dogumumu 40. Haftanın bittiği gün suni sanciyla yaptım. İlk dogumumda 40. Hafta bittikten sonraünü 2 gün bekleyip yatış yapmıştım tamamen suni sanciyla öncesinde açılma ve sancı olmadan 9.5 saat sonunda doğurmuştum. İkinci dogumumda gece suyum gelince hastaneye yatışım yapılmıştı yaklaşık 12 saat sonra doğumum gerçekleşti. Cuma günü de sancı açılma olmadan gittim. Suni sancı verip açılma olup olmayacağını takip ediyorlar. Suni sancıyla yaklaşık 7 saat sonunda dogum gerçekleşti. Günü geçince bebeğin kakasını yutma ihtimali var. Yutunca birkaç gün kuvezde kalması gerekiyor. Doktorların tutumu değişiyor bazıları risk alıp 1 2 hafta bekliyor ama ben ikisinde de risk almak istemedim.

Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al da böyle olması daha hayırlıdır belki de üzme kendini

Allah analı babalı büyütsünÇok gecmiş olsun. Herkesin hikayesi farklı neyseki bebişiniz iyi çok şükür. Sağlık huzur mutlukla büyütün inşallah.

Ay masallah hiç bu kadar uzun bebek duymamıştım ben de rüyamda 56 cm doguruyordum yenidoğan kıyafetleri sığmıyor diye üzülüyordum çok merak ettim 3 aylık kıyafet anca oluyordur demi?

Gözünüz Aydın saglıkla büyüsün ınsallah Darısı basımıza ınsallah.Spinal mı ,genel anestezıyle mı oldu doğum?
Cok cok tesekkurler Ben ingilteredeyim, anestezi doktoru o kadar hizli konusuyodu ki o heyecanla anlamadim ama sanirim epidural oldu tamamen uyumadim ama ona eminim Cok mutlu huzurlu dogumunuz olsun insallah

Gözün aydın Maşallah bebişine yaa Rabbim Sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin. Ne güzel mutlu bir doğum anısı olmuş. Bizim de böyle kolaylıkla doğumlarımız olur inşallah
Aminnn Cok cok tesekkur ederim. Insallah cok keyifli Cok mutlu dogumunuz olur Allah tum hepimizin bebisine saglik huzur versin

Herşey güzel olacak inşallah bebişinde sağlıklı sende öyle gerisi önemli değil zaten çok acı duymazsın inşallah sezaryende norma doğumda suyu gelip kaç saat sancı ceken var birde boşver rahat ol. Herşey yolunda kolay olan olsun senin ve bebeğin için.

İşte kordon dolanması kaka yutmasindan korkuyorum. Yarın gidicem bende de sancı yok hiç. İnşallah suni sancı verip alırlar.

Ay masallah hiç bu kadar uzun bebek duymamıştım ben de rüyamda 56 cm doguruyordum yenidoğan kıyafetleri sığmıyor diye üzülüyordum çok merak ettim 3 aylık kıyafet anca oluyordur demi?
Benimde arkadaşım bu cm doğurdu bi kaç gün giydirmiş bazılarını hiç giydirememiş bi çanta dolusu kıyafet getirdi bana ablacım ben giyderemedim boydan küçük geldi diye

58 cm mi? yanlis yazmadin di mi? Masallah ya guzel bir dogum olmasina sevindim. Allah anali babali buyutsun. Tebrik ederim.
Cok tesekkur ederim gercekten bekledigimden tatli bi dogum anisi oldu benim icin. Dans muzikleri esliginde bi dogum yaptim cok eglenceliydi boyunu duyunca biz de cok sasirdik. Tombikti ama boy surpriz oldu

Sizin de hersey gonlunuzce olur insallah

Cok tesekkur ederim. Cok sukur cok rahat gecti benim. Anestezi alirken de dogum olurken de gayet rahatti. Sonrasinda da paracetemolle gecirdim. Oyle aman aman bi agrim olmadi. Biraz canim katidir ama insana bi guc geliyo o anda. Zaten ameliyathanede orayi burayi incelemekten pek odaklanamadim hersey gonlunce olur umarim Saglikla bebisin kucagina gelecegi ani dusun. O an herseye deger

Kolestazda döküntü olmuyormuş, göbek gerildiği için kaşınıyor olabilir nemlendir yağla bolca, göğüs arası isilik olabilir

Hastaneye yenidogan getirdim bacaklari kasiyo biraz gelen ebeler 3 aylik gibi falan diyolar muhtemelen yenidoganlari bikac gune giyemicek

kanayan yaram k validem yedi ceddine mi atar bu kadın beni çıldırtacak. Görüntülü ararız görmesi için foto da kendisine atmayi istemiyorum bir şekilde eline geçerse zaten ikazda bulunacağız razı değilim paylaşma diye gerisine yapcak pek bişe yok

Canım kolestas da döküntü olmuyor dün dışardayken göğüs kısmın güneşten alerji olmuş olabilir mi benim de güneşte kalınca minik minik kabarıp kaşınıyor. Ben de geçen hafta kendimi kolestaz zannettim çok araştırdım evet çok tehlikeli birşey ama yine gebelik erken dönemindeyse doktor kontrolünde krem vs kullanıyorsun soğuk duş alıyorsun kaşıntıyı azaltarak birkaç hafta kazanmaya çalışılıyormuş. Bebek için çok tehlikeli ama seninki kolestaz değil bence.

Ayyy masallah boylu posluSağlıkla büyütün inşallah birde enerjiniz çok güzel doğumunuzun iyi geçmesine sevindim banada enerji geldidarisi bizlere

Bizim grupta gebelik kolestazı geciren var mı, alt ast normal cıksa da kolestaz olabiliyormus herhalde bilgisi olan var mı, bebeğe bi zararı var mı acaba
Canım ben kendimden şüphelendim geçen hafta ama çok okudum soğuk duş almak kolastaz da iyi geliyormuş bol yağ sürüyormuşsun mesela erken olursa bir kaç hafta bebek için doktor kontrolünde olarak bunları yapıyormuşsun bebek için çok tehlikeliymiş hem de çok ama soğuk duş aldım zaten ben zeytin yağı ve hindistancevizi yağı karıştırıp sürüyorum arada yine kaşıntı gelince öyle yapıyorum ama kolestaz değilim demek çünkü sürekli olmuyor.
Maşallah Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

P Harekette çok Aralık olduğunu düşünüyorsan bir parça gofret at ağzına, hareketlenir, hareketini görünce rahatlarsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…