Coook tesekkur ederim.Ayyy masallah boylu posluSağlıkla büyütün inşallah birde enerjiniz çok güzel doğumunuzun iyi geçmesine sevindim banada enerji geldi darisi bizlere
inşallah değildir. sabah ayaklarım da biraz kaşınıyordu, ama cok sürmedi, aman başka bişey olsun daBir de safra asitlerine bakmıştı benim doktorum ama birkaç güne çıkıyor. Sadece elindeyse kaşıntı kolestaz değildir muhtemelen
Amannn kötü olmuşİnşallah canım daha yeni bir antibiyotik bitirdi doktor baktım aynısını yazacaktım sonra dedi nöbetçi çocuk doktoru gelecej bekleyin bekledik meğerse yokmuş danışma da öyle dediler e ne yapcsz gitti bizim doktor nöbet devretti dedik yeni gelene girin dedi ay bir sürü şey şiddete herseye karşıyım da yani doktorların bir kismida insanlıktan uzak nöbetim bitsinde ne olursa olsun
kaşıntının hep mi olması gerekiyormus, arada geçiyor kaşınmıyorCanım ben kendimden şüphelendim geçen hafta ama çok okudum soğuk duş almak kolastaz da iyi geliyormuş bol yağ sürüyormuşsun mesela erken olursa bir kaç hafta bebek için doktor kontrolünde olarak bunları yapıyormuşsun bebek için çok tehlikeliymiş hem de çok ama soğuk duş aldım zaten ben zeytin yağı ve hindistancevizi yağı karıştırıp sürüyorum arada yine kaşıntı gelince öyle yapıyorum ama kolestaz değilim demek çünkü sürekli olmuyor.
Maşallah Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Benim de ellerim ayaklarım kaşındı bi ara, karaciğer enzimleri de safra asitleri de normal çıktı, dermatolog uyuzdan şüphelendi ama bir hafta sonra geçti kaşıntılar da minik fısır fısır bişeyler çıkmıştı onlar da, uyuz da değilmişim. Gebelikte normal kaşıntı da olabiliyor ama kolestazı elemek açısından tahlil yapılmasında fayda var tabiinşallah değildir. sabah ayaklarım da biraz kaşınıyordu, ama cok sürmedi, aman başka bişey olsun da
Döküntü olmuyorsa iyi bende döküntü var çünkü. aksam ezandan sonra gitmiştim.duş en az iki kere alıyorum ya sıcaktan bende ehvam yaptım son zamanlarımız Rabbim hepimizi korusunCanım kolestas da döküntü olmuyor dün dışardayken göğüs kısmın güneşten alerji olmuş olabilir mi benim de güneşte kalınca minik minik kabarıp kaşınıyor. Ben de geçen hafta kendimi kolestaz zannettim çok araştırdım evet çok tehlikeli birşey ama yine gebelik erken dönemindeyse doktor kontrolünde krem vs kullanıyorsun soğuk duş alıyorsun kaşıntıyı azaltarak birkaç hafta kazanmaya çalışılıyormuş. Bebek için çok tehlikeli ama seninki kolestaz değil bence.
Çok teşekkür ederim doğum tamamen nasip kısmet işi. Hiçbir dogumumda normal olsun diye diretmedim şartlar elverirse normal olsun dedim kolay bir surec degil ama ilkinde ozellikle suni sancı sonrası doktoruma ben sezeryan olmak istiyorum dediğimde doktorumun telkiniyle normal icin sabrettim. Insallah sizlerinde en guzel kolay sıkıntısız olacak sekilde dogumunuz gerceklesir sezeryan dunyanin sonu degil sağlıcakla gelir bebisleriniz inşallahAllah analı babalı büyütsünÇok gecmiş olsun. Herkesin hikayesi farklı neyseki bebişiniz iyi çok şükür. Sağlık huzur mutlukla büyütün inşallah.
Maşallah. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah baya uzunmuş.Herkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.
İlk oglumda spinal oldum. Bundada olayım diyorum ama korkuyorum bir yandan da. Bazen genel mi olsam diye düsünmüyor değilimCanım genel anestezı mi?spinal mi olacaksın? Salı benımde doğumum hala korkuyorum karar veremedım
Ben İlk kizimda yaşadım canım 39+2 de normal yolla doğumumu başlattılarBizim grupta gebelik kolestazı geciren var mı, alt ast normal cıksa da kolestaz olabiliyormus herhalde bilgisi olan var mı, bebeğe bi zararı var mı acaba
Nst'den geldim yine beklemeye devam, 39+2 bitiyor bugün ne zaman dogurcam bennnher doktor öncesi kuaföre gidip hazirlanmaktan gına geldi bebem rahat baya herhalde tepiniyo icerde ama gelmeye niyeti yok gibi
İlk oglumda spinal oldum. Bundada olayım diyorum ama korkuyorum bir yandan da. Bazen genel mi olsam diye düsünmüyor değilim
37.haftamda özellikle geceleri el avuç ayak kasintilarim başladı doktor alt ast Bi kac değer daha vardı onlara baktı yüksek çıktı sarılık veya safra taşı mevzuları i disladiktan sonra 2 hafta boyunca kontrol ettim yükseldi hep safra asiti testi için randevu alamadan zaten zamanım geldiği için normal yolla doğum yaptırdılar. Eğer kolestjazsan bebek için tehlikeli alınması gerekiyorBizim grupta gebelik kolestazı geciren var mı, alt ast normal cıksa da kolestaz olabiliyormus herhalde bilgisi olan var mı, bebeğe bi zararı var mı acaba
İnşallah dileğiniz gibi bir doğumum olur. Bende sizin gibi düşünüyorum. Doktorum normal doğum olacak dedi bende diretmedim illa sezaryen olsun die. Şartlar neyse o olsun kolay olan sağlıklı olan neyse o olsun. Sizide tebrik ediyorum. Suni sancıda kolay bişi değil sanırım ama hepsi geçti çok şükür bebişler için hepsi değer Anne olmak çok güzelÇok teşekkür ederim doğum tamamen nasip kısmet işi. Hiçbir dogumumda normal olsun diye diretmedim şartlar elverirse normal olsun dedim kolay bir surec degil ama ilkinde ozellikle suni sancı sonrası doktoruma ben sezeryan olmak istiyorum dediğimde doktorumun telkiniyle normal icin sabrettim. Insallah sizlerinde en guzel kolay sıkıntısız olacak sekilde dogumunuz gerceklesir sezeryan dunyanin sonu degil sağlıcakla gelir bebisleriniz inşallah
Sana yaramış bu iş ne güzelBenimde arkadaşım bu cm doğurdu bi kaç gün giydirmiş bazılarını hiç giydirememiş bi çanta dolusu kıyafet getirdi bana ablacım ben giyderemedim boydan küçük geldi diye
Ay evet bir sürü kıyafeti oldum. Rabbim sağlıkla Ağız tadıyla giydirmek nasip etsinSana yaramış bu iş ne güzel
Ayaklarını kesiverirsin en kötü hava da sıcakHastaneye yenidogan getirdim bacaklari kasiyo birazgelen ebeler 3 aylik gibi falan diyolar muhtemelen yenidoganlari bikac gune giyemicek
Geçiyor canım benim 8. Günüm rahat hareket edebiliyorum çok şükür diyeyim, gaz sancım olmadı gazımı cikarabildim, maalesef bir süre kendin giyinemiyosun, tek başına duş kısa süreli alabilirsin.. bebeğini biri kucağına weirirse sen oturup kalkmak zor olsada Allah o gücü weriyor ve hayret bir şekilde emziriyosun zaten miniklerde ağızları açık bekliyor oluyoAy ne güzel anlatmışsın valla içime su serpiliyor dediğin gibi insan hic gecmeyecek sanıyor ama geciyor değil mi, gaz sancın oldu mu , kendin giyinebiliuor musun, duş alabildin mi ameliyattan sonra, bebeği kucagına alırken zorlandın mı, bir de maması sen mi verdin doktor mu verin dedi benim sorularım bunlar musait olursan, bebeğinle sağlıklı güzel vakitlerin olsun inşallah, tüm sıkıntıların bir an önce gecsim
Canımm zaten sorun kabız olmamda kabız olduğum için basur oldu bu şekildeKuzum anestol krem ile uyuşturabilirsin acıyan yeri ilacını rahat sürebilirsin. Benimde çatlak olmuştu 3tane aynı anda o krem sayesinde çıkabiliyordum tuvalete hemde ilaçlarımı sütüyordum. Kabız olmamaya dikkat et canım
Olay çıkarırdm ben heralde ahh yawrumm perisaj etmişler hiç acıma yaa bilmiyosa almasın küçücük çocuk deney düzeneği mi coo kalpsiz ya bazı hemşireler... iğnenin başlığa göre kalınlığı değişiyor ve kucuck cocigua en kalın iğneyle giriyorlar ben mesela biliyorum ve müdahale ediyrm yoksa hiç acımıyolar belli bir süre sonra baya ruhsuz ve sadece iş olarak bakıyor çoğusu benimde içim gidiyor pek üzülüyrm çocuklara zaten iğne fobim War bu konuda çok hassasımAy bir de bize diyor ay babası çok güçlü ay annesi yumusatmaya çalışıyor ses etmedik haşat etti kanı yerlere damladı tupteki kanı döktü beceremedi heyecanlandım filan çocuk olunca insan ekstra hassas oluyor benimde damarımı bulamıyorlar hiç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?