2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amannn kötü olmuş yetişkinler için olan sıkıntılarda tahammülüm var ama çocuklar için olanda yok. Adam gibi söyle çık bide muayene etmişsin bir ilaç yazacaksın ne kadar uzun sürebilir ki.

kaşıntının hep mi olması gerekiyormus, arada geçiyor kaşınmıyor

inşallah değildir. sabah ayaklarım da biraz kaşınıyordu, ama cok sürmedi, aman başka bişey olsun da
Benim de ellerim ayaklarım kaşındı bi ara, karaciğer enzimleri de safra asitleri de normal çıktı, dermatolog uyuzdan şüphelendi ama bir hafta sonra geçti kaşıntılar da minik fısır fısır bişeyler çıkmıştı onlar da, uyuz da değilmişim. Gebelikte normal kaşıntı da olabiliyor ama kolestazı elemek açısından tahlil yapılmasında fayda var tabi

Döküntü olmuyorsa iyi bende döküntü var çünkü. aksam ezandan sonra gitmiştim.duş en az iki kere alıyorum ya sıcaktan bende ehvam yaptım son zamanlarımız Rabbim hepimizi korusun

Allah analı babalı büyütsünÇok gecmiş olsun. Herkesin hikayesi farklı neyseki bebişiniz iyi çok şükür. Sağlık huzur mutlukla büyütün inşallah.
Çok teşekkür ederim doğum tamamen nasip kısmet işi. Hiçbir dogumumda normal olsun diye diretmedim şartlar elverirse normal olsun dedim kolay bir surec degil ama ilkinde ozellikle suni sancı sonrası doktoruma ben sezeryan olmak istiyorum dediğimde doktorumun telkiniyle normal icin sabrettim. Insallah sizlerinde en guzel kolay sıkıntısız olacak sekilde dogumunuz gerceklesir sezeryan dunyanin sonu degil sağlıcakla gelir bebisleriniz inşallah

Maşallah. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah baya uzunmuş.

Nst'den geldim yine beklemeye devam, 39+2 bitiyor bugün ne zaman dogurcam bennn her doktor öncesi kuaföre gidip hazirlanmaktan gına geldi bebem rahat baya herhalde tepiniyo icerde ama gelmeye niyeti yok gibi

Yarin epilasyona gideceğim ben de supriz olursa diye

İlk oglumda spinal oldum. Bundada olayım diyorum ama korkuyorum bir yandan da. Bazen genel mi olsam diye düsünmüyor değilim

E olmuşsun, spinali biliyorsun da Neden genel düşündün

Bizim grupta gebelik kolestazı geciren var mı, alt ast normal cıksa da kolestaz olabiliyormus herhalde bilgisi olan var mı, bebeğe bi zararı var mı acaba
37.haftamda özellikle geceleri el avuç ayak kasintilarim başladı doktor alt ast Bi kac değer daha vardı onlara baktı yüksek çıktı sarılık veya safra taşı mevzuları i disladiktan sonra 2 hafta boyunca kontrol ettim yükseldi hep safra asiti testi için randevu alamadan zaten zamanım geldiği için normal yolla doğum yaptırdılar. Eğer kolestjazsan bebek için tehlikeli alınması gerekiyor

İnşallah dileğiniz gibi bir doğumum olur. Bende sizin gibi düşünüyorum. Doktorum normal doğum olacak dedi bende diretmedim illa sezaryen olsun die. Şartlar neyse o olsun kolay olan sağlıklı olan neyse o olsun. Sizide tebrik ediyorum. Suni sancıda kolay bişi değil sanırım ama hepsi geçti çok şükür bebişler için hepsi değer Anne olmak çok güzel

Geçiyor canım benim 8. Günüm rahat hareket edebiliyorum çok şükür diyeyim, gaz sancım olmadı gazımı cikarabildim, maalesef bir süre kendin giyinemiyosun, tek başına duş kısa süreli alabilirsin.. bebeğini biri kucağına weirirse sen oturup kalkmak zor olsada Allah o gücü weriyor ve hayret bir şekilde emziriyosun zaten miniklerde ağızları açık bekliyor oluyo ama mesela bebeğini yan beşikten filan uzanıp alman ilk zamanlar mümkün değil ama dediğim gibi geçiyor ben 2 gündür kendim alıyorum kızımı çok şükür mamayı kendim werdim hastanede birden ateşim çıktı sıtma tuttu bebeğe de geçer bişi olur diye ateşim düşene kadar 1 kere mama werdik tedbir amaçlı, meğer bana werilen ilaç yapmış öyle rahim toparlayıcı bir ilaçmis etkiledi beni sonra geçti şükür elimden geldiğince yazdım canım

Canımm zaten sorun kabız olmamda kabız olduğum için basur oldu bu şekilde progtoloc mu ney adını unuttum onun krem ve fitilini werdi doktor, birde duphalac iciyrm başta düzenli kullanmadım iyce ilerledi şimdi perişanım oturup kalkamıyorum ağrıdan ağlıyorum o derece ama tuvalete çıkmama duphalac fayda etti şükür umarım çabuk geçer bitirdi beni bu dert

Olay çıkarırdm ben heralde ahh yawrumm perisaj etmişler hiç acıma yaa bilmiyosa almasın küçücük çocuk deney düzeneği mi coo kalpsiz ya bazı hemşireler... iğnenin başlığa göre kalınlığı değişiyor ve kucuck cocigua en kalın iğneyle giriyorlar ben mesela biliyorum ve müdahale ediyrm yoksa hiç acımıyolar belli bir süre sonra baya ruhsuz ve sadece iş olarak bakıyor çoğusu benimde içim gidiyor pek üzülüyrm çocuklara zaten iğne fobim War bu konuda çok hassasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…