2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konya cok sıcak 35 derece su anda yaprak kıpırdamıyor belki de dediğin gibi iki üc güne gececek biseydir ama salı günü gerekli testleri yapsın doktorum, sağolasın
sizde mi. Konyadasınız memleketim olmasına rağmen bu derece sıcak hissetmemiştim tabi hamilelikte etkiliyor evde dışarda hiç durulmuyor nasıl olcak bilmiyorum

Arada kaşıntı oluyor benimde sıcaklardan diye düşünüyorum bi kaç güne geçiyor ama devamlıysa görülmeli tabi safra asitinden kaynaklı oluyormuş sanırım ve 3. Trimesirda ortaya daha çok çıkıyormuş

Maşallah. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah baya uzunmuş.
Cok tesekkur ederim

Kizlar sabahtan beri perisan haldeyim dogum sancisi nasildi hep unutmusum bu uygulamadan takip edebildigim kadar ediyorum 1 saat bile sanci gelmese onemsemicem yalanci diyecem ama kesilmek bilmedi sanciyi gectim kanama yada nişan bekliyorum vajinaya inanilmaz baski var ve catidan yuruyemiyorum.. anlayan var mi bu uygulamadan biraz sabah biraz aksamdan ekran aldim bi aydinlatin beni ..

Eklentiler

• Screenshot_20220731-124707_Contractions.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20220731-220402_Contractions.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 71
Düzenli olmasada aşırı bir sancı hali var bence yarın bi muayne olabilirsin canım yada doktoruna atabilirsin numarası varsa

Bende hala tık yok. Kasılmalar sanki biraz daha sıklıkla olmaya başladı ama bilemiyorum. Doktor gelmezse 10 gün daha bekleriz dedi ama umarım beklemeyiz gelir beyefendi Tablet verip doğumu başlatırız dedi bakalım sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz inşallah

Bence bunlar düzenli sayılabilecek derecede, doktorunla iletişime geç canım. Sıklığı çok fazla

sizde mi. Konyadasınız memleketim olmasına rağmen bu derece sıcak hissetmemiştim tabi hamilelikte etkiliyor evde dışarda hiç durulmuyor nasıl olcak bilmiyorum
Evet su an cok bunaltıcı hiç esmeyen bir hava var hele benim ev sabahtan aksama ladar güneş görüyor 40 derece oluyor

Tüm vucuduma yayıldı bu aksam kasıntı, yarın aile hekimime gideceğim alıyorsa hemen bir test vereceğim, salı zatdn kendi doktoruma randevum var değerlendirir ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…