Rennie adlı ilac işe yarıyorÇok mide yanması var bugün kızlar ne yiyip içiyorsunuz bu durumda
sizde mi. Konyadasınız memleketim olmasına rağmen bu derece sıcak hissetmemiştim tabi hamilelikte etkiliyorKonya cok sıcak 35 derece su anda yaprak kıpırdamıyor belki de dediğin gibi iki üc güne gececek biseydir ama salı günü gerekli testleri yapsın doktorum, sağolasın
Evet bugün dışarıda yedim hamur işi nezaman yesem kötü oluyorum ama bu seferki zirveYediğin birşey dokunmuş olabilir ben tatlı yiyince öyle olurdum mesela
Oda hamileyken alınıyor mu bilmiyorumRennie adlı ilac işe yarıyor
Gitmesini geçtim özellikle sabaha karşı yataktan kalkıp birkaç adım atması pek fenaKızlar gece tuvalete giriyormusunuz ben neredeyse her saat başı giriyorum
Canım ben kendimden şüphelendim geçen hafta ama çok okudum soğuk duş almak kolastaz da iyi geliyormuş bol yağ sürüyormuşsun mesela erken olursa bir kaç hafta bebek için doktor kontrolünde olarak bunları yapıyormuşsun bebek için çok tehlikeliymiş hem de çok ama soğuk duş aldım zaten ben zeytin yağı ve hindistancevizi yağı karıştırıp sürüyorum arada yine kaşıntı gelince öyle yapıyorum ama kolestaz değilim demek çünkü sürekli olmuyor.
Maşallah Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Cok tesekkur ederimMaşallah. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah baya uzunmuş.
Coook tesekkurler canimYaaa maaşallah ne güzel bir haber bu, dinlen bebeğine doy toparlan ayrıntıları bekliyoruz
Ahahhahaha suslu seniHiç fönsüz görmedi beni kv ler tanımazlar diye korkuyorum
Rennie duo şurup kullaniliyor canim doktorum bana onu verdi iyi geliyor .Oda hamileyken alınıyor mu bilmiyorum
Yarına kadar geçmezse onuda alayım süt içtim biraz yatıştırdı ama hala varRennie duo şurup kullaniliyor canim doktorum bana onu verdi iyi geliyor .
Düzenli olmasada aşırı bir sancı hali var bence yarın bi muayne olabilirsin canım yada doktoruna atabilirsin numarası varsaKizlar sabahtan beri perisan haldeyim dogum sancisi nasildi hep unutmusum bu uygulamadan takip edebildigim kadar ediyorum 1 saat bile sanci gelmese onemsemicem yalanci diyecem ama kesilmek bilmedi sanciyi gectim kanama yada nişan bekliyorum vajinaya inanilmaz baski var ve catidan yuruyemiyorum.. anlayan var mi bu uygulamadan biraz sabah biraz aksamdan ekran aldim bi aydinlatin beni ..
Bende hala tık yok. Kasılmalar sanki biraz daha sıklıkla olmaya başladı ama bilemiyorum. Doktor gelmezse 10 gün daha bekleriz dedi ama umarım beklemeyiz gelir beyefendiBiz kaldik... S scarletwitch_ @DDYE @cevredostu ve ben... Ben 39+6da sezaryen oluyorum artık gerçi. Benden geçti normal dogum ihtimali daha once sezaryen oldugundan, gebelik sekeri oldugundan vs. Ama bugune kadar narmali bekledim olmadi... sizlere bol sans diliyorum.
Bence bunlar düzenli sayılabilecek derecede, doktorunla iletişime geç canım. Sıklığı çok fazlaKizlar sabahtan beri perisan haldeyim dogum sancisi nasildi hep unutmusum bu uygulamadan takip edebildigim kadar ediyorum 1 saat bile sanci gelmese onemsemicem yalanci diyecem ama kesilmek bilmedi sanciyi gectim kanama yada nişan bekliyorum vajinaya inanilmaz baski var ve catidan yuruyemiyorum.. anlayan var mi bu uygulamadan biraz sabah biraz aksamdan ekran aldim bi aydinlatin beni ..
Evet su an cok bunaltıcı hiç esmeyen bir hava var hele benim ev sabahtan aksama ladar güneş görüyor 40 derece oluyorsizde mi. Konyadasınız memleketim olmasına rağmen bu derece sıcak hissetmemiştim tabi hamilelikte etkiliyorevde dışarda hiç durulmuyor nasıl olcak bilmiyorum
Alınıyor alınıyor doktorum günde 3 kere alabilirsin dedi. Ama agzında ciğnediktem sonra 1 saat baska ilac içmiyorsunOda hamileyken alınıyor mu bilmiyorum
İyiyiz cok sukur instadan da yazdım bekliyoruz biz ara ara kasılmalar devam ediyor keyfini bekliyoruz beyin :)Coook tesekkurler canimSen nasilsin? 3 gundur foruma giremedim. Minnos nasil
Tüm vucuduma yayıldı bu aksam kasıntı, yarın aile hekimime gideceğim alıyorsa hemen bir test vereceğim, salı zatdn kendi doktoruma randevum var değerlendirir ne oldugunuArada kaşıntı oluyor benimde sıcaklardan diye düşünüyorum bi kaç güne geçiyor ama devamlıysa görülmeli tabi safra asitinden kaynaklı oluyormuş sanırım ve 3. Trimesirda ortaya daha çok çıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?