Ben hic anlamıyorum valla kendiminkinin de ne oldugunu çözemiyorumKizlar sabahtan beri perisan haldeyim dogum sancisi nasildi hep unutmusum bu uygulamadan takip edebildigim kadar ediyorum 1 saat bile sanci gelmese onemsemicem yalanci diyecem ama kesilmek bilmedi sanciyi gectim kanama yada nişan bekliyorum vajinaya inanilmaz baski var ve catidan yuruyemiyorum.. anlayan var mi bu uygulamadan biraz sabah biraz aksamdan ekran aldim bi aydinlatin beni ..
Kuzum benim sancilar aynen boyleydi. Hastaneye bi git nst baksinlar. Muhtemelen doguruyosunKizlar sabahtan beri perisan haldeyim dogum sancisi nasildi hep unutmusum bu uygulamadan takip edebildigim kadar ediyorum 1 saat bile sanci gelmese onemsemicem yalanci diyecem ama kesilmek bilmedi sanciyi gectim kanama yada nişan bekliyorum vajinaya inanilmaz baski var ve catidan yuruyemiyorum.. anlayan var mi bu uygulamadan biraz sabah biraz aksamdan ekran aldim bi aydinlatin beni ..
Bak boyle. 16 20 13 8 4 7 karisik kafasina gore gedi hep. Ne oturttu ne uyuttu beni.
Alınıyor, rennie, gaviscon izinli kategoride.Oda hamileyken alınıyor mu bilmiyorum
Tablet miBende hala tık yok. Kasılmalar sanki biraz daha sıklıkla olmaya başladı ama bilemiyorum. Doktor gelmezse 10 gün daha bekleriz dedi ama umarım beklemeyiz gelir beyefendiTablet verip doğumu başlatırız dedi bakalım sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz inşallah
Ya gun boyu cok temizledim tekrar yaptim bazen kacirdim bazen tam takip oldu dedigin gibi ne oturdum ne uzanabildim bu gecede bakicam bakalim olmadi yarin giderim esim goturmk istedi ben istemedim alttan bakitmak istemiyorum hazir degilim galibaKuzum benim sancilar aynen boyleydi. Hastaneye bi git nst baksinlar. Muhtemelen doguruyosun
Yok yok henuz bisey dogurmuyorum dogurmam anca sürünürüm eger ilk oglumdaki gibi cekersem hemen olmaz
Safra asitleri tahlili için 8-10 saatlik açlık gerekiyor, su bile içmemiş olman gerekiyormuşTüm vucuduma yayıldı bu aksam kasıntı, yarın aile hekimime gideceğim alıyorsa hemen bir test vereceğim, salı zatdn kendi doktoruma randevum var değerlendirir ne oldugunu
Yataga gelmeye firsatiniz oluyo mu de ben klozetin basinda uyuyorum resmen ahahahhahhKızlar gece tuvalete giriyormusunuz ben neredeyse her saat başı giriyorum
Oglumda spinal olurken elektirik carpması gibi bi his olmuştu. Onu tekrar yasarım diye korkuyorum. Her hamilede olmuyormuş bu durum. Mesela görümcemde olmamış. Birde videosunu izledim iğne kocaman. İrkildim ister istemezYarin epilasyona gideceğim ben de supriz olursa diye
E olmuşsun, spinali biliyorsun daNeden genel düşündün
Ben malt icececege birde beslak damlaya yarın aksam baslıcam. Zaten salı günüde dogum var yanımda da iki sise götürcem malttan.Ay kizlar son eksiklerimi aldim 6lı malt icecek aldim birde hipp steeltea aldim
Şimdi size bir soru daha önce dogum yapanlar bu malt icecegi süt olsun diye dogumdan önce içsem 2 gün once baslasam mesela olur mu
BirdeeeCipisS cim nasiksin insallah dogumun çok güzel geçen yarın hadi bakalim agustosun başini sen çek arkandan geliyoruz
-- Blabla -- umarim sende saglikla dogurursun bence dogum bugun yada yarin gibi duruyor
Saat bası gidiyorum. Dogumun yaklastıgınkn habercisi diyorlarKızlar gece tuvalete giriyormusunuz ben neredeyse her saat başı giriyorum
Canım sen git nst iste söyle müsait değilim nst ye göre gelirim falan de. Bi bak düzenli sancı falan varsa ona göre hareket edersiniz. Sen istemeden zorla bakacak değillerYa gun boyu cok temizledim tekrar yaptim bazen kacirdim bazen tam takip oldu dedigin gibi ne oturdum ne uzanabildim bu gecede bakicam bakalim olmadi yarin giderim esim goturmk istedi ben istemedim alttan bakitmak istemiyorum hazir degilim galiba
Bence doğurdun doğuracaksın, git nst çektir. Hemen bakmıyorlar zaten sancı çıkmazsa istemezsen bakmazlarYa gun boyu cok temizledim tekrar yaptim bazen kacirdim bazen tam takip oldu dedigin gibi ne oturdum ne uzanabildim bu gecede bakicam bakalim olmadi yarin giderim esim goturmk istedi ben istemedim alttan bakitmak istemiyorum hazir degilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?