2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hic anlamıyorum valla kendiminkinin de ne oldugunu çözemiyorum

Kuzum benim sancilar aynen boyleydi. Hastaneye bi git nst baksinlar. Muhtemelen doguruyosun

Bak boyle. 16 20 13 8 4 7 karisik kafasina gore gedi hep. Ne oturttu ne uyuttu beni.

Eklentiler

• Screenshot_20220726-103303_Contractions.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 43
Oda hamileyken alınıyor mu bilmiyorum
Alınıyor, rennie, gaviscon izinli kategoride.

Tablet mi

Kuzum benim sancilar aynen boyleydi. Hastaneye bi git nst baksinlar. Muhtemelen doguruyosun
Ya gun boyu cok temizledim tekrar yaptim bazen kacirdim bazen tam takip oldu dedigin gibi ne oturdum ne uzanabildim bu gecede bakicam bakalim olmadi yarin giderim esim goturmk istedi ben istemedim alttan bakitmak istemiyorum hazir degilim galiba

Tüm vucuduma yayıldı bu aksam kasıntı, yarın aile hekimime gideceğim alıyorsa hemen bir test vereceğim, salı zatdn kendi doktoruma randevum var değerlendirir ne oldugunu
Safra asitleri tahlili için 8-10 saatlik açlık gerekiyor, su bile içmemiş olman gerekiyormuş

Ay kizlar son eksiklerimi aldim 6lı malt icecek aldim birde hipp steeltea aldim

Şimdi size bir soru daha önce dogum yapanlar bu malt icecegi süt olsun diye dogumdan önce içsem 2 gün once baslasam mesela olur mu

Birdeee CipisS cim nasiksin insallah dogumun çok güzel geçen yarın hadi bakalim agustosun başini sen çek arkandan geliyoruz
-- Blabla -- umarim sende saglikla dogurursun bence dogum bugun yada yarin gibi duruyor

Bu arada kizlar minoris deterjan 99 tlden 170e cikmisti e bebekte suan 111 tl bugun indirim son diye biliyorum gersi saat 12ye geliyor da

Yarin epilasyona gideceğim ben de supriz olursa diye

E olmuşsun, spinali biliyorsun da Neden genel düşündün
Oglumda spinal olurken elektirik carpması gibi bi his olmuştu. Onu tekrar yasarım diye korkuyorum. Her hamilede olmuyormuş bu durum. Mesela görümcemde olmamış. Birde videosunu izledim iğne kocaman. İrkildim ister istemez

Ben malt icececege birde beslak damlaya yarın aksam baslıcam. Zaten salı günüde dogum var yanımda da iki sise götürcem malttan.

Bugün yazlıga gittik kuzenler yüzdün bizim diye. Ufaklıklar. Görümcemler vardı. Ates bastı gölgede. Ayaklarımı cocuk havuzuna sokayımda serinliyeyim dedim. Birini uzatmamla cumburlop suya düştüm havuza üstümde giysiler vardı donuma kadar ıslandım. Gulmekten catladım halime. Esim düştüm diye bagırınca nasıl kostu geldı napıyon sen diye cok korkmuş.

Bugun gogus ucumu sıktım süt geldi kızlar. Oglumda hiç gelmemişti dogumdan sonra hemsire canımı yakmıştı gelsin diye sıkayım dedi de.

Ya gun boyu cok temizledim tekrar yaptim bazen kacirdim bazen tam takip oldu dedigin gibi ne oturdum ne uzanabildim bu gecede bakicam bakalim olmadi yarin giderim esim goturmk istedi ben istemedim alttan bakitmak istemiyorum hazir degilim galiba
Canım sen git nst iste söyle müsait değilim nst ye göre gelirim falan de. Bi bak düzenli sancı falan varsa ona göre hareket edersiniz. Sen istemeden zorla bakacak değiller

Geri sayım yaklaştıkça ağrılar hissetmeye başlıyorum halbuki doktorum artık ağrıların olacak hazır ol dedi ama .. psikopat gibi sezeryan anını düşünüyorum aşama aşama çok ödleğim yaa Nasıl olacak bilmiyorum Sizde de korku var mı ilk gebelik benim

Evet kızlar bugunde gelmedi bizim sıpa salı günü tam 40 haftalik oluyoruz ben salida gelmezse çarşamba perşembe yada cuma bir gun gideyim doktora diye düşünüyorum günler yaklastikca gectikce tabi endisede oluyor acaba suyu iyimi durumu nasıl diye eğer doktorum bi sıkıntı yok derse bekleriz tabi ama suni sanci falan bahsederse bebeğim iyiyse beklerim hocam derim bakalim esimde bugun 2 gun sonra gelicek bence dedi yani salı günü tam 40 haftalik ken bakalim oyle hissetmiş galiba

Bence doğurdun doğuracaksın, git nst çektir. Hemen bakmıyorlar zaten sancı çıkmazsa istemezsen bakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…