2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok sevindim . Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Ben malt icececege birde beslak damlaya yarın aksam baslıcam. Zaten salı günüde dogum var yanımda da iki sise götürcem malttan.
Kızlar o maltı içebilirseniz bravo vallahi bildiğiniz pekmezli su buz dolabına koymayı unutmayın soğuk soğuk daha rahat içersiniz. Bestlak damlayı bende alacağım hatta sipariş vereyim hemen

Canım maşallah doğum yapmışsın masal bebeği kucağına almışsın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim okuyamıyorum başka doğum yapan arkadaş varsa onlarada hayırlı olsun inşallah

Malt içecekleri çok sekerliymis", gebelik şekeri olup dogum oncesi içecekler doktoruna danissin. 300 sekerle doguma girmeyin sonra

Tablet ne tableti ?

Oglumda spinal olurken elektirik carpması gibi bi his olmuştu. Onu tekrar yasarım diye korkuyorum. Her hamilede olmuyormuş bu durum. Mesela görümcemde olmamış. Birde videosunu izledim iğne kocaman. İrkildim ister istemez

Düşünme Onu, zaten sayılı olan bseymis, her seferinde olacak diye bsey yok. Bebegi hemen kucagina alacaksın, öyle düşün

1 Agustosta kontrole gel demisti doktor, ben de o zamana kadar dogururum zaten diye dusunup he he demistim. Simdi yarin kontrole gidicem tipis tipis. Gitmisken covid testi vericez 3 Ağustos sezaryen oncesi. Zaten bosuna gidiyorum. Nstye fln almiyolar, ultrasona sokmuyolar. Idrar, tansiyon bakip gonderiyolar. Cocugumu 17 gundur gormedim. Suyu fln yerindedir insallah. Her sey yolundadir umarim. Beklemekten çok sıkıldım. Kizim 10 Agustos dogumlu, o yuzden oglum da 01 Agustos dogumlu olsun istemistim ama doktor izinliymismis. Adam yuzunden 39+6'ya kdr sezaryen bekliyor olucam. Bir sey olmaz inşallah. Ebesinin horekesi duye yuzune hoykuresim var. Gercekten yazin bu cileyi stresi cekmem adil degil. Ozellikle son gunlerde cok bunaldim. Ota .oka agliyorum. Sinirleniyorum. Yurumekte zorlaniyorum. Her adimda cisim geliyor. Karnimda bir suru yeni catlak olustu birdebn bire ciktbu son haftalarda. Gobek deligimin ustune kadar eristiler. Sabredemiyorum. Insallah bu gece dogum baslar da mecbur alirlar sezaryene. Yarin 3 saat muayene sirasinda sinir krizi geciririm. Zaten gerginim ve agliyorum, zaten kizimiza bakacak kimse yok, geceleri ne yapicaz hadi gunduz kreste ama gece icin birini bulmak lazim diyoduk. Artik gunduz icin de birini bulmak lazim. Cunku olmaz olmaz simdi olacagi tutar, kotu bir saka gibi sszaryen haftasi hasta oldu cocugum. Usutmus hapsiriyor, burnu tikali. Burun temizligi yapip calpol verdim bi de viks surdum biraz .

Aaa kimler gelmiş kaçak napıyorsunuz? nasıl gidiyor? Çocuklar nasıl?

Bence malt içeceğe erken başlamaya gerek yok hatırladığım içtiğim gün farkı oluyordu.

Aaa kimler gelmiş kaçak napıyorsunuz? nasıl gidiyor? Çocuklar nasıl?
Canım valla çok güzel ama çok yorucu insallah sende herşey yolundadır doğuma daha çok mu var kızım bebegi çok kıskanıyor 2 gündür de hastalandi ona çok üzülüyorum oğlumda yeni doğan sarılığı oldu karnı doymasına rağmen biberona alıştı sütümü sagip veriyorum baskada uykusuzluk , gazlı günler, birinin altını diğerinin üstünü değiştir,biri açıkti ,diğeri geç kaldı hep kosturuyorum valla bazen kendim yemek yemeyi unutuyorum ,WC ye zor yetisiyorumsimdiden 57 kg'ya düşmüşüm artık herkesler doğursun herkes uykusuz kalsın

Çok sağol canım çok şükür atlattık masal kız yanımızda elhamdülillah sende daha iyimisin canım toparladn mi minik paşa nasıl ablasi alisabildimi yeni sürece

Bizde cuma günü sezaryen günü aldık. Kısmetse 22 agustosta olacak doğum o kadar dayanabilirsem tabi
Geçmiş olsun canım inan kime sorsam çocuk hasta diyor inşallah çabucak atlatır minik abla ah bu kıskançlık hep korktuğumuz şeydi kaçarı yok galiba
Bir kaç ay sonra rahata eresiniz bence minnoşta hareketlensin. Kilo kısmına sevinmedim desem yalan olur tartıda rakamları gördükçe daha erken doğsa diyorum

Çok sağol canım çok şükür atlattık masal kız yanımızda elhamdülillah sende daha iyimisin canım toparladn mi minik paşa nasıl ablasi alisabildimi yeni sürece
Ayy çok şükür sağlıkla aldın bebeni kucağına toparlandim canım çok şükür dikiş yerleri biraz ağrıyor oda normal çünkü hiç dinlenemedim sezeryan sonrası ayağa kaldırdılar ya daha oturamadim maalesef oğluşum iyi canım biraz sarılık oldu emmesine rağmen sütümde hemen geldi sarılık olunca öncesinde kaşıkla veriyordum ağzında akıyordu sonra biberonla verdim şimdi alıştı sagip veriyorum arada da emiyor çok acıkınca kızıyor sıpa kızım çok kıskanıyor canım ya ona çok üzülüyorum üzüntüden hasta oldu başkada bizde herşey yolunda çok şükür Rabbime

Kızlar o maltı içebilirseniz bravo vallahi bildiğiniz pekmezli su buz dolabına koymayı unutmayın soğuk soğuk daha rahat içersiniz. Bestlak damlayı bende alacağım hatta sipariş vereyim hemen
Valla o kadar para verdı gitti 24 tane aldı esım mecbur içeceğim. Yoksa keser beni

Bizim 40'imiz yaklaşır o zaman ooo daha çok varmış ayy olsun canım sağlıkla gelsin de minnosun benim kızın bunyesi çok güçlüydü çok üzülüyor neler yapiyoruz içten içe üzülüyor yorulmam aç kalmam uykusuz kalmam yormuyor kızımın üzüntüsü çok yoruyor beni inşallah düzelecek odada bebekle tek kaldığında gidip seviyor öpüyor ahh ne kadar da masumlar yahu en son 65_66 olmuştum birden eski kiloma düşmem çok güzel ama daha fazla zayıflarım galiba bu gidişle ayy merak etme emzirince gerçekten zayifliyormussun hem kilolar sonrasında da gider bebelerimiz iyi olsun da inşallah canım

Sıkma canını kuzum dur bakalım hersey yoluna girecek suan bebegıne odaklan tarihlere ve baska konulara değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…