- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
Maalesef. Bazen sinirlerim bozuluyor wc ye kalkmaktanKızlar gece tuvalete giriyormusunuz ben neredeyse her saat başı giriyorum
Ayy çok sevindim . Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahOyy arkadaslarim dogum zamanlariniz gelmiş catmis masallah. Beni hatırlayan olur belki aranizda. Bende sizlerle gebeydim cok kucuk kaybettim bebegimi aranizdan ayrilmistimcok şükür Rabbim yine nasip etti bana ikinci kızım oluyor insallah Rabbimin izniyle. Benim icin de dua eder misiniz saglikla kucagima alayım yavrumu hepinize saglikli kolay dogumlar diliyorum. Ben ilk kizimi spinal anestezi ile olmuştum tutmadi genel e aldılar. Anestezi sonrası bol kafein tüketin lutfen ve bol su çabucak atarsınız Allahin izniyle
Kızlar o maltı içebilirseniz bravo vallahi bildiğiniz pekmezli suBen malt icececege birde beslak damlaya yarın aksam baslıcam. Zaten salı günüde dogum var yanımda da iki sise götürcem malttan.
Ben 15 dkda 1 gidiyorum. Her adimdq cisim geliyor Artik yazan hicbir seye inanmiyorumSaat bası gidiyorum. Dogumun yaklastıgınkn habercisi diyorlar
Canım maşallah doğum yapmışsın masal bebeği kucağına almışsın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim okuyamıyorum başka doğum yapan arkadaş varsa onlarada hayırlı olsun inşallahGeçiyor canım benim 8. Günüm rahat hareket edebiliyorum çok şükür diyeyim, gaz sancım olmadı gazımı cikarabildim, maalesef bir süre kendin giyinemiyosun, tek başına duş kısa süreli alabilirsin.. bebeğini biri kucağına weirirse sen oturup kalkmak zor olsada Allah o gücü weriyor ve hayret bir şekilde emziriyosun zaten miniklerde ağızları açık bekliyor oluyoama mesela bebeğini yan beşikten filan uzanıp alman ilk zamanlar mümkün değil ama dediğim gibi geçiyor ben 2 gündür kendim alıyorum kızımı çok şükür mamayı kendim werdim hastanede birden ateşim çıktı sıtma tuttu bebeğe de geçer bişi olur diye ateşim düşene kadar 1 kere mama werdik tedbir amaçlı, meğer bana werilen ilaç yapmış öyle rahim toparlayıcı bir ilaçmis etkiledi beni sonra geçti şükür elimden geldiğince yazdım canım
Ay kizlar son eksiklerimi aldim 6lı malt icecek aldim birde hipp steeltea aldim
Şimdi size bir soru daha önce dogum yapanlar bu malt icecegi süt olsun diye dogumdan önce içsem 2 gün once baslasam mesela olur mu
Birdeee @Rowlet cim nasiksin insallah dogumun çok güzel geçen yarın hadi bakalim agustosun başini sen çek arkandan geliyoruz
@_ BlaBla _ umarim sende saglikla dogurursun bence dogum bugun yada yarin gibi duruyor
Tablet ne tableti ?Bende hala tık yok. Kasılmalar sanki biraz daha sıklıkla olmaya başladı ama bilemiyorum. Doktor gelmezse 10 gün daha bekleriz dedi ama umarım beklemeyiz gelir beyefendiTablet verip doğumu başlatırız dedi bakalım sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz inşallah
Oglumda spinal olurken elektirik carpması gibi bi his olmuştu. Onu tekrar yasarım diye korkuyorum. Her hamilede olmuyormuş bu durum. Mesela görümcemde olmamış. Birde videosunu izledim iğne kocaman. İrkildim ister istemez
Aaa kimler gelmişCanım maşallah doğum yapmışsın masal bebeği kucağına almışsın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim okuyamıyorum başka doğum yapan arkadaş varsa onlarada hayırlı olsun inşallah
Bence malt içeceğe erken başlamaya gerek yok hatırladığım içtiğim gün farkı oluyordu.Ay kizlar son eksiklerimi aldim 6lı malt icecek aldim birde hipp steeltea aldim
Şimdi size bir soru daha önce dogum yapanlar bu malt icecegi süt olsun diye dogumdan önce içsem 2 gün once baslasam mesela olur mu
Birdeee @Rowlet cim nasiksin insallah dogumun çok güzel geçen yarın hadi bakalim agustosun başini sen çek arkandan geliyoruz
@_ BlaBla _ umarim sende saglikla dogurursun bence dogum bugun yada yarin gibi duruyor
Canım valla çok güzel ama çok yorucuAaa kimler gelmişkaçak napıyorsunuz? nasıl gidiyor? Çocuklar nasıl?
Çok sağol canım çok şükür atlattık masal kız yanımızda elhamdülillahCanım maşallah doğum yapmışsın masal bebeği kucağına almışsın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim okuyamıyorum başka doğum yapan arkadaş varsa onlarada hayırlı olsun inşallah
Bizde cuma günü sezaryen günü aldık. Kısmetse 22 agustosta olacak doğum o kadar dayanabilirsem tabiCanım valla çok güzel ama çok yorucuinsallah sende herşey yolundadır doğuma daha çok mu var kızım bebegi çok kıskanıyor 2 gündür de hastalandi ona çok üzülüyorum oğlumda yeni doğan sarılığı oldu karnı doymasına rağmen biberona alıştı sütümü sagip veriyorum baskada uykusuzluk , gazlı günler, birinin altını diğerinin üstünü değiştir,biri açıkti ,diğeri geç kaldı hep kosturuyorum valla bazen kendim yemek yemeyi unutuyorum ,WC ye zor yetisiyorum simdiden 57 kg'ya düşmüşüm artık herkesler doğursun herkes uykusuz kalsın
Ayy çok şükür sağlıkla aldın bebeni kucağınaÇok sağol canım çok şükür atlattık masal kız yanımızda elhamdülillahsende daha iyimisin canım toparladn mi minik paşa nasıl ablasi alisabildimi yeni sürece
Valla o kadar para verdı gitti 24 tane aldı esım mecbur içeceğim. Yoksa keser beniKızlar o maltı içebilirseniz bravo vallahi bildiğiniz pekmezli subuz dolabına koymayı unutmayın soğuk soğuk daha rahat içersiniz. Bestlak damlayı bende alacağım hatta sipariş vereyim hemen
Sen istisnasın bebişimBen 15 dkda 1 gidiyorum. Her adimdq cisim geliyor Artik yazan hicbir seye inanmiyorum
Bizim 40'imiz yaklaşır o zaman ooo daha çok varmışBizde cuma günü sezaryen günü aldık. Kısmetse 22 agustosta olacak doğum o kadar dayanabilirsem tabi
Geçmiş olsun canım inan kime sorsam çocuk hasta diyorinşallah çabucak atlatır minik abla ah bu kıskançlık hep korktuğumuz şeydi kaçarı yok galiba
Bir kaç ay sonra rahata eresiniz bence minnoşta hareketlensin. Kilo kısmına sevinmedim desem yalan olur tartıda rakamları gördükçe daha erken doğsa diyorum
Sıkma canını kuzum dur bakalım hersey yoluna girecek suan bebegıne odaklan tarihlere ve baska konulara değil1 Agustosta kontrole gel demisti doktor, ben de o zamana kadar dogururum zaten diye dusunup he he demistim. Simdi yarin kontrole gidicem tipis tipis.Gitmisken covid testi vericez 3 Ağustos sezaryen oncesi. Zaten bosuna gidiyorum. Nstye fln almiyolar, ultrasona sokmuyolar. Idrar, tansiyon bakip gonderiyolar. Cocugumu 17 gundur gormedim. Suyu fln yerindedir insallah. Her sey yolundadir umarim. Beklemekten çok sıkıldım. Kizim 10 Agustos dogumlu, o yuzden oglum da 01 Agustos dogumlu olsun istemistim ama doktor izinliymismis. Adam yuzunden 39+6'ya kdr sezaryen bekliyor olucam. Bir sey olmaz inşallah. Ebesinin horekesi duye yuzune hoykuresim var. Gercekten yazin bu cileyi stresi cekmem adil degil. Ozellikle son gunlerde cok bunaldim. Ota .oka agliyorum. Sinirleniyorum. Yurumekte zorlaniyorum. Her adimda cisim geliyor. Karnimda bir suru yeni catlak olustu birdebn bire ciktbu son haftalarda. Gobek deligimin ustune kadar eristiler. Sabredemiyorum. Insallah bu gece dogum baslar da mecbur alirlar sezaryene. Yarin 3 saat muayene sirasinda sinir krizi geciririm. Zaten gerginim ve agliyorum, zaten kizimiza bakacak kimse yok, geceleri ne yapicaz hadi gunduz kreste ama gece icin birini bulmak lazim diyoduk. Artik gunduz icin de birini bulmak lazim. Cunku olmaz olmaz simdi olacagi tutar, kotu bir saka gibi sszaryen haftasi hasta oldu cocugum. Usutmus hapsiriyor, burnu tikali. Burun temizligi yapip calpol verdim bi de viks surdum biraz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?