2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin epilasyona gideceğim ben de supriz olursa diye

E olmuşsun, spinali biliyorsun da Neden genel düşündün
Hazırlıklı olmak da fayda var git canım gerçi ben biraz abarttım inat ettim her doktor öncesi french yaptırıp fön çektiriyorum ya doğuma girersem diye ama yıldım artık kesin ben pes edince doğası gelir hanımefendinin

Evet dediğiniz gibi suni sancinın da dereceleri var 24 ile başladılar benim son dogumumda önce guzelce başladı acilmam sonra durdu derecesini once 28 e sonra 32 ye yuksettiler. Sancıyla birlikte acilmam da arttı vücut olumlu yanıt vermiyorsa boşuna sancı cekmeye gerek yok. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah pozitif olun

Konya cok sıcak 35 derece su anda yaprak kıpırdamıyor belki de dediğin gibi iki üc güne gececek biseydir ama salı günü gerekli testleri yapsın doktorum, sağolasın

Ayy sağolasın insallah değilimdir,

Ahahahah, fön için derdim yok, doğumdan sonraki gun kuafor getirip saç çekiyorlar hastanede de, diğer bakımlarım tam olsun derdindeyim

Sağolasın allah razı olsun canım boyle tecrubeleri dinleyince cok güzel oluyor telasımız gidiyor valla bi an önce toparlan inşallah

Ahahahah, fön için derdim yok, doğumdan sonraki gun kuafor getirip saç çekiyorlar hastanede de, diğer bakışlarım tam olsun derdindeyim
Bizim de hastanede öyleymiş fotoğraf çekimi öncesi geliyormuş kuaför de benim derdim doğumdan çıkınca fönlü oluyum artık dayanırsa tabi fön, benim saçlar kıvırcık da baya saçı düşünebilirsem tabi bi de o an

Yaaa maaşallah ne güzel bir haber bu, dinlen bebeğine doy toparlan ayrıntıları bekliyoruz

Yaa kivircikdan bosver fönü, bir Köpük mis gibi kıpır kıpır saçlar

Bana da dogum oncesi bi igne yaptilar. Yumusasin mi dedi kas gevsetici mi dedi cok animsayamadim suan. Onu verdikten sonra bende de bi sitma durumu.oldu. ates vs yok ama tir tir titredim. Catalda hala titriyodum dogumdan sonra aglarken gecti

Kolestazda döküntü isilik gibi şeylet olmuyormua canım, sadece kuru kaşıntı özellikle ellerde ve ayaklarda aksam gece artar şekilde oluyormus evet karın da kaşınıyormus ama anlattıgına göre sıcaktan isilik vs veya karın gerginliğinden kaşınıy7r olabilirsin kolestaz değildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…