Ben soğuk süt içiyordum, yavaş yavaş içmeni öneririm biraz olsun rahatlatıyorÇok mide yanması var bugün kızlar ne yiyip içiyorsunuz bu durumda
Of deneyim bakayım ilk defa bu kadar çok yndı kavrulduBen soğuk süt içiyordum, yavaş yavaş içmeni öneririm biraz olsun rahatlatıyor
Hazırlıklı olmak da fayda var git canımYarin epilasyona gideceğim ben de supriz olursa diye
E olmuşsun, spinali biliyorsun daNeden genel düşündün
Evet dediğiniz gibi suni sancinın da dereceleri var 24 ile başladılar benim son dogumumda önce guzelce başladı acilmam sonra durdu derecesini once 28 e sonra 32 ye yuksettiler. Sancıyla birlikte acilmam da arttı vücut olumlu yanıt vermiyorsa boşuna sancı cekmeye gerek yok. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah pozitif olunİnşallah dileğiniz gibi bir doğumum olur. Bende sizin gibi düşünüyorum. Doktorum normal doğum olacak dedi bende diretmedim illa sezaryen olsun die. Şartlar neyse o olsun kolay olan sağlıklı olan neyse o olsun. Sizide tebrik ediyorum. Suni sancıda kolay bişi değil sanırım ama hepsi geçti çok şükür bebişler için hepsi değer Anne olmak çok güzel
Konya cok sıcak 35 derece su anda yaprak kıpırdamıyor belki de dediğin gibi iki üc güne gececek biseydir ama salı günü gerekli testleri yapsın doktorum, sağolasınBenim de ellerim ayaklarım kaşındı bi ara, karaciğer enzimleri de safra asitleri de normal çıktı, dermatolog uyuzdan şüphelendi ama bir hafta sonra geçti kaşıntılar da minik fısır fısır bişeyler çıkmıştı onlar da, uyuz da değilmişim. Gebelikte normal kaşıntı da olabiliyor ama kolestazı elemek açısından tahlil yapılmasında fayda var tabi
Naısl ortaya cıktı nasıl ilerledi, tahlillerin yüksek miydiBen
Ben İlk kizimda yaşadım canım 39+2 de normal yolla doğumumu başlattılar
Ayy sağolasın insallah değilimdir,37.haftamda özellikle geceleri el avuç ayak kasintilarim başladı doktor alt ast Bi kac değer daha vardı onlara baktı yüksek çıktı sarılık veya safra taşı mevzuları i disladiktan sonra 2 hafta boyunca kontrol ettim yükseldi hep safra asiti testi için randevu alamadan zaten zamanım geldiği için normal yolla doğum yaptırdılar. Eğer kolestjazsan bebek için tehlikeli alınması gerekiyor
İnşallah değilsindir oldun diyelim olsan bile benim sancim açılmam hiç yoktu suni ile başlattılar 6 saatte doğdu kızım 39+2 de zaten az.kalmis 37 den önce almıyorlar. Çok acil DegilseAyy sağolasın insallah değilimdir,
Ahahahah, fön için derdim yok, doğumdan sonraki gun kuafor getirip saç çekiyorlar hastanede de, diğer bakımlarım tam olsun derdindeyimHazırlıklı olmak da fayda var git canımgerçi ben biraz abarttım inat ettim her doktor öncesi french yaptırıp fön çektiriyorum ya doğuma girersem diye ama yıldım artık kesin ben pes edince doğası gelir hanımefendinin
Yediğin birşey dokunmuş olabilir ben tatlı yiyince öyle olurdum meselaOf deneyim bakayım ilk defa bu kadar çok yndı kavruldu
Sağolasın allah razı olsun canım boyle tecrubeleri dinleyince cok güzel oluyor telasımız gidiyor vallaGeçiyor canım benim 8. Günüm rahat hareket edebiliyorum çok şükür diyeyim, gaz sancım olmadı gazımı cikarabildim, maalesef bir süre kendin giyinemiyosun, tek başına duş kısa süreli alabilirsin.. bebeğini biri kucağına weirirse sen oturup kalkmak zor olsada Allah o gücü weriyor ve hayret bir şekilde emziriyosun zaten miniklerde ağızları açık bekliyor oluyoama mesela bebeğini yan beşikten filan uzanıp alman ilk zamanlar mümkün değil ama dediğim gibi geçiyor ben 2 gündür kendim alıyorum kızımı çok şükür mamayı kendim werdim hastanede birden ateşim çıktı sıtma tuttu bebeğe de geçer bişi olur diye ateşim düşene kadar 1 kere mama werdik tedbir amaçlı, meğer bana werilen ilaç yapmış öyle rahim toparlayıcı bir ilaçmis etkiledi beni sonra geçti şükür elimden geldiğince yazdım canım
Bizim de hastanede öyleymiş fotoğraf çekimi öncesi geliyormuş kuaför de benim derdim doğumdan çıkınca fönlü oluyum artık dayanırsa tabi fön, benim saçlar kıvırcık da bayaAhahahah, fön için derdim yok, doğumdan sonraki gun kuafor getirip saç çekiyorlar hastanede de, diğer bakışlarım tam olsun derdindeyim
Yaaa maaşallah ne güzel bir haber bu, dinlen bebeğine doy toparlan ayrıntıları bekliyoruzHerkese merhaba, dun ogleden sonra 38+4 te sezaryenle bebisim dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Hic sorun yasamadan odamiza geldik. Agrilarim cok az. Tekrar tekrar yasamak isteyecegim bir gun oldu benim icin. 4.010 gram 58 cm minnosum. Allahim herkese saglikli, huzurlu bi dogum yasatsin insallah.
Yaa kivircikdan bosver fönü, bir Köpük mis gibi kıpır kıpır saçlarBizim de hastanede öyleymiş fotoğraf çekimi öncesi geliyormuş kuaför de benim derdim doğumdan çıkınca fönlü oluyum artık dayanırsa tabi fön, benim saçlar kıvırcık da bayasaçı düşünebilirsem tabi bi de o an
Bana da dogum oncesi bi igne yaptilar. Yumusasin mi dedi kas gevsetici mi dedi cok animsayamadim suan. Onu verdikten sonra bende de bi sitma durumu.oldu. ates vs yok ama tir tir titredim. Catalda hala titriyodum dogumdan sonra aglarken gectiGeçiyor canım benim 8. Günüm rahat hareket edebiliyorum çok şükür diyeyim, gaz sancım olmadı gazımı cikarabildim, maalesef bir süre kendin giyinemiyosun, tek başına duş kısa süreli alabilirsin.. bebeğini biri kucağına weirirse sen oturup kalkmak zor olsada Allah o gücü weriyor ve hayret bir şekilde emziriyosun zaten miniklerde ağızları açık bekliyor oluyoama mesela bebeğini yan beşikten filan uzanıp alman ilk zamanlar mümkün değil ama dediğim gibi geçiyor ben 2 gündür kendim alıyorum kızımı çok şükür mamayı kendim werdim hastanede birden ateşim çıktı sıtma tuttu bebeğe de geçer bişi olur diye ateşim düşene kadar 1 kere mama werdik tedbir amaçlı, meğer bana werilen ilaç yapmış öyle rahim toparlayıcı bir ilaçmis etkiledi beni sonra geçti şükür elimden geldiğince yazdım canım
Kolestazda döküntü isilik gibi şeylet olmuyormua canım, sadece kuru kaşıntı özellikle ellerde ve ayaklarda aksam gece artar şekilde oluyormus evet karın da kaşınıyormus ama anlattıgına göre sıcaktan isilik vs veya karın gerginliğinden kaşınıy7r olabilirsin kolestaz değildir benceArkadaslar bu kolestaz nasıl bişi ya dün göbeğimi kaşıdım durdum. Aksam da parka gidip orda yemek yedik ekmek arası bişiler çekirdek yedim sonra Allahım hehralde burada bayılcam falan gitti gidiyorum eşime de toplanalım dedim sonra istifra ettim ama hiç anlamadım bayılcağımı düşündüm neyseki istifra edince açıldım. Bugun yine midem kötü sabah da bulanarak kalktım. Şimdi de gögüs degajeme bir sürü kırmızı isilik gibi şeyler çıktı hafif kaşınıyor yanıyor. Doktoruma yazdım resim attım ama pazar diye dönmedi hala ya. Yaşadıklarım kolestazla ilgisi var mıdır sizce yoksa raslantı mı oldu isilik falan mı oldum.
Yaa kivircikdan bosver fönü, bir Köpük mis gibi kıpır kıpır saçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?