2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel kolay doğum olur inşallah, sağlıkla gelsin almila inci

Hayırlı olsun. Aç susuz zorlu bir süreç olmuş ama çok şükür mutlu son Böyle uzun uzun anlatılan doğum hikayelerine bayılıyorum bir solukta okudum. İyice dinlen, taze anneliğin keyfini çıkar

Canım son zamanlar gerçekten zor bir de başka sıkıntılar girince araya hepten bunaliyor insan. Benim doktor ssvd yapıyor biliyorsun 2ssvd ve 3ssvd leri bile 42. Haftalara kadar bekletiyor merak etme sen doktorunu rahat beklersin o arada normal olursa da olur olmazsa da vardır bir hayır. İzindesin aslında biraz kafanı dağıtacak şeyler mi yapsan kızınla. Ben fellik fellik geziyorum mesela Bugün de Ortakoy'e kumpir ve waffle yemeye götürücem eşimi. Akşamları parklarda yürüyoruz yağlar çaylar vs bir yandan devam ama kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum. Hep ileri tarihli bir plan yapıyorum mesela geçen perşembe adalara gideyim sonra doğurayım diyordum şimdi bu Çarşamba bir programım var o geçsin ondan sonra doğurayım diyorum öyle öyle öteliyorum ki ha geldi ha gelecek neden gelmedi diye kurmayayım kafamda ama işte tam olarak yine relaks miyim değilim tabi ki

Uyanıp su bile içmeden foruma baktıgım için testi verebilirim o zaman gece 11 bişey yedim en son, suyu da bi ara kalkıp iki üc yudum içmiştim. Aile hekimi ne diyecek bakalım
Benimkini hastanede yapmışlardı ama aile hekimi de yapıyordur inşallah

Tüm vucuduma yayıldı bu aksam kasıntı, yarın aile hekimime gideceğim alıyorsa hemen bir test vereceğim, salı zatdn kendi doktoruma randevum var değerlendirir ne oldugunu
Ah canım senin de doğumuna baya var aslında hala ama sürekli bir sıkıntı çıkıyor. İnşallah önemli bir şey değildir ve hemen çözülür. Kaşıntı kadar berbat bir şey yok. Benim alerjik yapımdan dolayı döküntü falan çok olur, bir de sinek böcek ne varsa bayılır benim kanıma, odada ben varsam başkasını yemez Doğuma gittiğimde ebeler falan şok olacak bacaklarım benek benek sinek mi yiyor bir şey mi dokunuyor bilmiyorum kırmızı benekli Dalmaçyalı gibiyim

Ayyy o düsen ben olsam kocam yillarca dırdır yapar
Ah bende ayniyim malesef ama kendimi sakin dmtutmaya calisiyorum
Kiz sen ne bekleyip duruyosun gitsene doktora bebek karninda dişlenecek
Yaa ne güzel rahat geçmiş cok sevindim hangi hastanede dogum yaptin canın sen Ankara'daydın sanki dimi
Insallah canim ama benim zor butun gun agriyi sanciyi cek gece hic bisey olmamis gibi uyudum benim yerime baskasi olsa dogururdu simdi tekrar uyandim sanciya gelecek gibi ama bi yandanda gelmicek gibi akısına birakiyorum yoruldum valla
Of onu takip etmek bile yorar ya
Fönsüz asla doguramam hadi hayirlisiyla almila inciyi kap gel

38+0 dan günaydın. Dün uyuyamadım gece yarısı sancı basladı. Dayanacak gibi degildi . Sabah 6 gibi hafifledi öyle uyudum. Simdi yine geliyo. 15-20 dk da bir tuvalete kalktım. Sancı üşüme titreme yaptı bide cok tuhaf. Şimdi tahlilleri olmaya gidiyorum yarınki sezeeyan için. Doktorla konusup nst ye de gircem

O kadar ıslanmışken normal havuza girip yüzseydin bari
Çocuklarının yaşları yakın olanlar hep "ilk zamanlar zordu ama sonra birbirlerine arkadaş oldular" diyorlar. Çocuğun tek büyümesi bana çok daha zor geldi sürekli anne benimle oyna anne anne anne 4 yaştan az arası olan kardeşler gerçekten birbirini oyalıyor. Şimdiki sıkıntılar geçecek beraber oyun oynarlarken sen rahat edeceksin inşallah. Zaman dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Kıskanması çok doğal zaten kim en sevdiklerini başka biriyle paylaşmak ister ki. Kuma gelmesiyle aynı duygu diyor uzmanlar, hatta daha beteri.

Bebisin hayırlı olsun rabbim anali babalı büyütsün insallah bizede dua et olurmu

Masallah sana güzel anne. Hadi saglıkla al kucagıma.

Hadi hayırlısı olsun canım, Neyseki sezaryen tarihini erken vermiş. Yoksa tarihin gelmeden doğuracak gibiymişsin bu belirtilere.

Şu nişandı kanamaydı hiç olmayaydı keşke ya, kaç gündür hep bi beklenti içine girdim, bugün doğurur muyum, aa bugün de doğmadı. Hele şu kanamadan sonra bebişim iyi mi diye de kafaya taktım psikopat oldum kıpraşıyo mu diye. Doktor da normalde salıya çağırmıştı geçen haftadan, kanamaya rağmen yine sıkıntı olmazsa salı gel dedi
Bugün gidip al bebişimi sezaryenle diyesim var

Hadi hayırlısıyla sağ salim gelsin kuzu insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Insallah canim ama benim zor butun gun agriyi sanciyi cek gece hic bisey olmamis gibi uyudum benim yerime baskasi olsa dogururdu simdi tekrar uyandim sanciya gelecek gibi ama bi yandanda gelmicek gibi akısına birakiyorum yoruldum valla
Ay bizim doula takip ettiği gebelere bir WhatsApp grubu kurdu. Orada bir kadının başına gelen senin de gelebilir İlk doğumu uzun sürmüş ve muhtelemen senin gibi arada sancıları gelip gidiyordu. Bunun 7 gibi suyu gelmiş ama misafirler varmış o telaşla sen doulaya haber vermeyi unut Sonra gruba yazdı sancım var falan diye doula kasılmasayardan bak bana gönder, suyun geliyor neden benim haberim yok, hemen hastaneye geç falan dedi. Kadın 23.00'de hastaneye yattı 23.30'da doğurdu Doula bile yetişememiş ancak doğumdan 3 dk sonra varabilmiş hastaneye.

Benim annemin de hep sancisi olurmuş acaba doğum mu ki fiye gidip 1 saate eve dönmüşler ay ne diyeyim darısı başımıza bence

Ya 40 haftası ni doldursun diyorum çünkü bazı bebekler gerçekten gec geliyor gelmek istemiyorlar bide gidicem suni sanci falan verirler diye de korkuyorum

Canım benim dikkatimi çeken nöbetçi doktorun bebek üzerinde yaptığı yorumların doğru çıkması. Demekki doktordan doktora ne kadar fark ediyor. Belki de o doktor görüp acil alalım demeseydi doğum yaptırmayacaklardı o gece seni. Nitekim bebekte doktorun verdiği kiloda doğmuş. Farklı bir görüş ve doğru tespitin önemi resmen

Kız ev temizlicem diye doğurayım deme. Şurada ne kalmış doğurmana Allah razı olsun eşinden yardım etmiş sana. Benimki de öyleydi evde iken o yapardı süpürme silme işlerini.
Haha bence 1 ağustosta gelmeyecek senim bebiş.
Yok ben 5 agustosta kadar istemiyorum 6 agustos olabilir bak
Oh sevindim bu gün sadece bana ait doğurayım demeyin
Kız naptın sen nasılsın şimdi?
40. Haftaya giren var mı ya normal doğum için.40 tan sonra ya kalır mı kızlar bu hafta 40 a giriyorum 41..42 görür müyüm. Sancım da yok bilemiyorum nolcak
Valla bildiğin kadarıyla 41 e bekleten doktor çok fazla yok. Çünkü bebek 40. Hafta da dışkı üretiyormuş. Onu yeme ihtimalinden dolayı 40 ta doğum yaptırıyorlar genelde.
Kalsın damar yolu hiç sorun değil. Yeter ki acı çekmiyim. Bende iğneden aşırı korkuyorum ama şu hamilelikte maşallah bir ton iğne yedim
Off ben uyardım direkt annemleri falan paylaşmayın dedim ama bilmiyorum nasıl olur. Aslında saygı duymaları gerekiyor da yanlış anlıyorlar. Hani bunun bir çözümü yok maalesef. Genci yaşlısı herkesin sosyal medyası akıllı telefonu var
Ayy maşallah 58cm ne bacım nasıl uzattın bu çocuğu nereye sığdı nasıl sığdı. Yavrum kıvrım kıvrım olmuştur içerde maşallah valla hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Kızlar gece tuvalete giriyormusunuz ben neredeyse her saat başı giriyorum
Hemde nasıl. Eşim döşek atacağım diyor
CipisS napıyosuuunn Nasıl heyecan vardır
Kız dün yazamadım bakamadım buralara. İşimde yoktu boş noş uğraştım. Midem bulanıyor heyecandan
CipisS yarın doguma gidiyorsun değil mi, hersey hazır mı ay bu gece gecmek bilmez valla güzel haberlerini bekliyoruz
Hahah valla hiç doğum yapmayacak gibi uyumuşum. Bi kalktım saat 6 olmuş her şeyimiz hazır çok şükür. Şimdilik eksiğimiz yok merak etmeyin hemen döneceğim buralara
Ah Amin amin inşallah valla başı çekiyorum hemen dökülün patır patır
Bende var valla ama korkunun ecele faydası yok hesabı doğurmaya gidiyorum
Az kaldı canım seninde. Ama mutlaka bir doktora git. Haftan ilerlemiş baya.
Haha resmen 1 Ağustos u kitlemişim doğurmayın diye diye doğurtturmadım kimseyi çok geçmiş olsun bu arada inşallah bir an önce iyileşir kuzun
Merhabaa kızlar ben geldiim yazmıştım doğumum oldu diye detayları vericem diye ama Ocak anneleri grubuna yazmışım o kadar yorgundum ki farketmedim M Mirune görüp aktarmış teşekkür ediyorum
Maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt benişini
Allah yar ve yardimcin olsun. Her sey yolunda gitsin, gonluna gore olsun. Saglikla gelsin Almila. Nazar degmesin.
Amin amin inşallah çok sağol canım
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah her şey gönlünce olur, Almila İnci sağlıkla gelir sen de kolaycacık iyileşirsin Ayyy mis kokulu saatlere az kaldıııı
Yaaa inanın bende heycanla bekliyorum amin inşallah hiç merak etmeyin iyi olur olmaz paylaşacağım sizinle

M Mirune nin nişanı geleli ne kadar oldu bak hala doğurmadı. Ama işte böyle bariz bir belirti gelince beklenti artıyor ha geldi ha gelecek diye beklerken hepten stres oluyor insan. Kanamada normal demişlerdi sana mscbue beklicez hepimiz bebişlerimizin teşrif etmek istediği tarihi başka yapılacak bir şey yok malesef.

Aslına bakarsan bu süreç de mucizevi bir süreç. Herkes dört gözle bebeği bekliyor, ama o bilinmeyen bir vakitte kendi ne zaman isterse, Allah ne zaman takdir ederse o zaman doğacak. Akışına bırakıp bu sürecin tadını cikarabilsek keşke ama toplum olarak daha 37. Haftada ne zaman doğacak, doğdu mu doğmadı mı diye her gören başlıyor Biz de bunaliyoruz haliyle. Koca göbekle yaz sıcağında zaten bunalmışız bir de kimse ağzını açmasa keşke. Ben acaba facabook umu bir süre dondursam da Cezayir'dekiler bana ulaşamasa diye bile düşünüyorum Şimdiden başladılar doğurdun mu, hala doğurmadın mı Doğursam neden saklayayım sizden haber veririm dimi ama Yok illa bunaltacaklar Dün normalde beni arayıp sormayan, oğlumun kirkinda verdiğim yemeğe ramazanda evden çıkmıyorum pek diyip gelmeyen, hatta üşenip oğlumun son doğum gününe çocuklarını bile göndermeyen görümcem yazmış Messengerdan, sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…