- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Bakalım canim yarinda gelmedimi çarşamba perşembe yada cuma bir gun gidicem vallaKız ev temizlicem diye doğurayım deme. Şurada ne kalmış doğurmanaAllah razı olsun eşinden yardım etmiş sana. Benimki de öyleydi evde iken o yapardı süpürme silme işlerini.
Haha bence 1 ağustosta gelmeyecek senim bebiş.
Oh sevindim bu gün sadece bana ait doğurayım demeyin
Kız naptın sen nasılsın şimdi?
Valla bildiğin kadarıyla 41 e bekleten doktor çok fazla yok. Çünkü bebek 40. Hafta da dışkı üretiyormuş. Onu yeme ihtimalinden dolayı 40 ta doğum yaptırıyorlar genelde.
Kalsın damar yolu hiç sorun değil. Yeter ki acı çekmiyim. Bende iğneden aşırı korkuyorum ama şu hamilelikte maşallah bir ton iğne yedim
Off ben uyardım direkt annemleri falan paylaşmayın dedim ama bilmiyorum nasıl olur. Aslında saygı duymaları gerekiyor da yanlış anlıyorlar. Hani bunun bir çözümü yok maalesef. Genci yaşlısı herkesin sosyal medyası akıllı telefonu var
Ayy maşallah58cm ne bacım nasıl uzattın bu çocuğu nereye sığdı nasıl sığdı. Yavrum kıvrım kıvrım olmuştur içerde maşallah valla hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Hemde nasıl. Eşim döşek atacağım diyor
Kız dün yazamadım bakamadım buralara. İşimde yoktu boş noş uğraştım. Midem bulanıyor heyecandan
Hahah valla hiç doğum yapmayacak gibi uyumuşum. Bi kalktım saat 6 olmuşher şeyimiz hazır çok şükür. Şimdilik eksiğimiz yok merak etmeyin hemen döneceğim buralara
Ah Amin amin inşallahvalla başı çekiyorum hemen dökülün patır patır
Bende var valla ama korkunun ecele faydası yok hesabı doğurmaya gidiyorum
Az kaldı canım seninde. Ama mutlaka bir doktora git. Haftan ilerlemiş baya.
Haha resmen 1 Ağustos u kitlemişimdoğurmayın diye diye doğurtturmadım kimseyi çok geçmiş olsun bu arada inşallah bir an önce iyileşir kuzun
Maşallahhayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt benişini
Amin amin inşallah çok sağol canım
Yaaa inanın bende heycanla bekliyorumamin inşallah hiç merak etmeyin iyi olur olmaz paylaşacağım sizinle
Bakın kizlar baya assagi inmiş demi
Sağ salim kucağına al bebisini insallah canımGünaydınlar
Sabah kalktım bi güzel duş aldım saçlarımı fönledim, makyajımı yaptım giyindim gideceğimiz saati bekliyorum. Açlığa bir süre dayanırım ama susuzluk beni çok zorlayacakşimdiden boğazım kurudu resmen. Aşırı susadım. İnşallah erkenden alırlar da öğleden sonraya kalmam. müsait ce iyi olunca bol bol yazarım. Başka işim mi var sankim
Bendeki bu sans oldugu surece 40a kadar sancilanip dururum oteside olmaz bak gor yine suniye teslim olucamAy bizim doula takip ettiği gebelere bir WhatsApp grubu kurdu. Orada bir kadının başına gelen senin de gelebilirİlk doğumu uzun sürmüş ve muhtelemen senin gibi arada sancıları gelip gidiyordu. Bunun 7 gibi suyu gelmiş ama misafirler varmış o telaşla sen doulaya haber vermeyi unut Sonra gruba yazdı sancım var falan diye doula kasılmasayardan bak bana gönder, suyun geliyor neden benim haberim yok, hemen hastaneye geç falan dedi. Kadın 23.00'de hastaneye yattı 23.30'da doğurdu Doula bile yetişememiş ancak doğumdan 3 dk sonra varabilmiş hastaneye.
Benim annemin de hep sancisi olurmuş acaba doğum mu ki fiye gidip 1 saate eve dönmüşleray ne diyeyim darısı başımıza bence
Anlayamadim boyle benimki resmen bacak aramda geziyorum cok fazla indi benim ki erkek senin ki cok fazla umitlenme 40ida gecer hic belli olmaz .. doktorun beklerse bekler yoksa 40da suni verirBakın kizlar baya assagi inmiş demi
Kız daha ne olsun, doğumun başlamış gibi resmen. Düzenli sancın var, aralıkları azaldiysa hemen hastaneye geç açıklık baksınlar. Yeşil bebekli kasılmasayar programı var onu yükle kontrol et kaç dk da geliyor ne kadar sürüyor.Yanlis alarm vermek istemiyorum sabahtan beri kasilma takip ediyorum saatler gectikce duzenli, siddetli ve uzun sureli olmaya basladi ter döktürüyo resmen kasiklarimdan baslayip belime sirtima yayiliyor ne yatmada ne dinlenmede gecmek bilmiyo.. ben yinede heveslenmeden bi kosede beklicem ya yok dogurmam ben
Bakalım tek duam sancimin gelmesiAnlayamadim boyle benimki resmen bacak aramda geziyorum cok fazla indi benim ki erkek senin ki cok fazla umitlenme 40ida gecer hic belli olmaz .. doktorun beklerse bekler yoksa 40da suni verir
yaaa sen dogum mu yaptinnKız ev temizlicem diye doğurayım deme. Şurada ne kalmış doğurmanaAllah razı olsun eşinden yardım etmiş sana. Benimki de öyleydi evde iken o yapardı süpürme silme işlerini.
Haha bence 1 ağustosta gelmeyecek senim bebiş.
Oh sevindim bu gün sadece bana ait doğurayım demeyin
Kız naptın sen nasılsın şimdi?
Valla bildiğin kadarıyla 41 e bekleten doktor çok fazla yok. Çünkü bebek 40. Hafta da dışkı üretiyormuş. Onu yeme ihtimalinden dolayı 40 ta doğum yaptırıyorlar genelde.
Kalsın damar yolu hiç sorun değil. Yeter ki acı çekmiyim. Bende iğneden aşırı korkuyorum ama şu hamilelikte maşallah bir ton iğne yedim
Off ben uyardım direkt annemleri falan paylaşmayın dedim ama bilmiyorum nasıl olur. Aslında saygı duymaları gerekiyor da yanlış anlıyorlar. Hani bunun bir çözümü yok maalesef. Genci yaşlısı herkesin sosyal medyası akıllı telefonu var
Ayy maşallah58cm ne bacım nasıl uzattın bu çocuğu nereye sığdı nasıl sığdı. Yavrum kıvrım kıvrım olmuştur içerde maşallah valla hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Hemde nasıl. Eşim döşek atacağım diyor
Kız dün yazamadım bakamadım buralara. İşimde yoktu boş noş uğraştım. Midem bulanıyor heyecandan
Hahah valla hiç doğum yapmayacak gibi uyumuşum. Bi kalktım saat 6 olmuşher şeyimiz hazır çok şükür. Şimdilik eksiğimiz yok merak etmeyin hemen döneceğim buralara
Ah Amin amin inşallahvalla başı çekiyorum hemen dökülün patır patır
Bende var valla ama korkunun ecele faydası yok hesabı doğurmaya gidiyorum
Az kaldı canım seninde. Ama mutlaka bir doktora git. Haftan ilerlemiş baya.
Haha resmen 1 Ağustos u kitlemişimdoğurmayın diye diye doğurtturmadım kimseyi çok geçmiş olsun bu arada inşallah bir an önce iyileşir kuzun
Maşallahhayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt benişini
Amin amin inşallah çok sağol canım
Yaaa inanın bende heycanla bekliyorumamin inşallah hiç merak etmeyin iyi olur olmaz paylaşacağım sizinle
Kiz onla ettim zaten telefon elime cocuklardan ne zman gecerse bastim saattle baktigimda 10 dk da geliyodu akintilarim birden cogaldi sabah 10da bi basladim geceye kadar amaaa gece bi yattim soluksuz uyumusum sabaha kadar simdi yine basladi sabah 6da neyin nesi anlamadim gelse simdiye gelirdiKız daha ne olsun, doğumun başlamış gibi resmen. Düzenli sancın var, aralıkları azaldiysa hemen hastaneye geç açıklık baksınlar. Yeşil bebekli kasılmasayar programı var onu yükle kontrol et kaç dk da geliyor ne kadar sürüyor.
Seninle günümüz de aynı. Ben de aynı durumdayim, acaba hareket etmedi de ben mi farketmedim diye bile endişeleniyorum bazen. En son ne zaman hareket etmişti acaba falan derken paranoyak olucaz. Zaten yeri de iyice daraldı, eskisi gibi karnımda Fink atamıyor. Ayağını bacağını dayıyor geriyor ancak. Karnım baya aşağıda, sertleşip de duruyor ama sancının S'si yok daha. Beklemeye devam, yapılacak bir şey yokBi gelişme yok, bu çocuk suyun içinde iyi ne çıkıcam sıcağa ya boşver diyo herhalde
Doktorum cevap yazdı, nst iyi, sancı, su gelmesi, ağrı, bebek hareketinde azalma olursa git yine hastaneye dedi, yoksa bekle dedi. Böyle de insan evham yapıyor ay hareket etti mi, ay iyi mi diye, her saniye de hareket etmiyo ki sonuçta
Uyuyabilmen iyi olmuş bence. Bize de doula hep gece uyuyun, uykusuz gelmeyin doğuma diyor. Yorulmuşsundur ağrı çekmek çok yoruyor insanı. 10 dk da bir mı hala daha sıklaşmadı mi?Kiz onla ettim zaten telefon elime cocuklardan ne zman gecerse bastim saattle baktigimda 10 dk da geliyodu akintilarim birden cogaldi sabah 10da bi basladim geceye kadar amaaa gece bi yattim soluksuz uyumusum sabaha kadar simdi yine basladi sabah 6da neyin nesi anlamadim gelse simdiye gelirdi
Gelir insallah .. ama ben kendi sancim gelmeden raziyim sadece suniye eger 2si birden olursa zor .. 3.cocuk birde yani hizli ve cabuk olsa ne olur ki.. erkegin kendi sancisi cok zor oluyo birde haberin olsunBakalım tek duam sancimin gelmesi
Kiz hemde ne yoruldum yerlerde ağnandım dün bi gorseydin halimi hem guldum hem agladimUyuyabilmen iyi olmuş bence. Bize de doula hep gece uyuyun, uykusuz gelmeyin doğuma diyor. Yorulmuşsundur ağrı çekmek çok yoruyor insanı. 10 dk da bir mı hala daha sıklaşmadı mi?
Kontrol edeceğin bir durum var ortada anladığım kadarıyla o yüzden uyarini yap gerisini takip edip sinirini bozma. Madem engelleyip yine paylaşacaklar ne yapabilirsin ki. Gördüklerine duyduklarında çekmirir stres atarsın doğumdan sonraKızlar nasipse Doğuma az kaldı beni şimdiden eş tarafının çocuğun fotolarını her yerde paylaşma hevesleri sardı.. biz eşimle çok foto paylaşmayı sevmeyiz ama kv ile görümceler bayılır içtikleri suya kadarsizde durumlar nasıl ve önleminiz neler olucak ..istemiyoruz destekte beni engelleyip yine paylaşabilirler sosyal medyayı fazla kullanıyorlar
Suni sanci dahada zor degilmiGelir insallah .. ama ben kendi sancim gelmeden raziyim sadece suniye eger 2si birden olursa zor .. 3.cocuk birde yani hizli ve cabuk olsa ne olur ki.. erkegin kendi sancisi cok zor oluyo birde haberin olsun
Kontrol edeceğin bir durum var ortada anladığım kadarıyla o yüzden uyarini yap gerisini takip edip sinirini bozma. Madem engelleyip yine paylaşacaklar ne yapabilirsin ki. Gördüklerine duyduklarında çekmirir stres atarsın doğumdan sonraBen sizden kibarca rica ettim, çocuk bizim, neden kararimiza saygı suymuyorsunuz da lohusa halimle beni üzüyorsunuz dersin ama piskinlerse içlerine de oturmaz
Kız cocuguyla ayni değerde sanci olmuyor diyorsun yaniGelir insallah .. ama ben kendi sancim gelmeden raziyim sadece suniye eger 2si birden olursa zor .. 3.cocuk birde yani hizli ve cabuk olsa ne olur ki.. erkegin kendi sancisi cok zor oluyo birde haberin olsun
Düzenli sancı doğum belirtisidir bence bir hastaneye git açılma da vardır belki, açıklığın azsa imza atar eve gelirsin en fazla ne olabilir ki. Gerçi sende 2 tane daha çocuk var onları kafan rahat emanet edebileceğin bir yer varsa hastanede daha mı rahat olursun bilemedimKiz hemde ne yoruldum yerlerde ağnandım dün bi gorseydin halimi hem guldum hem agladim10 dk asagisina dusmedi hic anlamamda kac dk kac saniye olmali bebegin harektleride cok guclu asagiya oyle baski var ki canimi aliyo resmen
Saglıkla kavuşun ınsallahGünaydınlar
Sabah kalktım bi güzel duş aldım saçlarımı fönledim, makyajımı yaptım giyindim gideceğimiz saati bekliyorum. Açlığa bir süre dayanırım ama susuzluk beni çok zorlayacakşimdiden boğazım kurudu resmen. Aşırı susadım. İnşallah erkenden alırlar da öğleden sonraya kalmam. müsait ce iyi olunca bol bol yazarım. Başka işim mi var sankim
Yarın benımde doğumum 12:30 da ınsallahYarin kimler var Puffjn sizinle? Ben 3 kisi biliyorum. Gerci listeyi telden guncelleyemez oldum. Tablo normal sekilde cikmiyor dunden beri. Ancak masa ustunde guncelleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?