2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım canim yarinda gelmedimi çarşamba perşembe yada cuma bir gun gidicem valla

Sağ salim kucağına al bebisini insallah canım İlk Ağustos bebeğimizi bekliyoruz heyecanla toparlanınca bize de yaz aklımız kalmasın

Bendeki bu sans oldugu surece 40a kadar sancilanip dururum oteside olmaz bak gor yine suniye teslim olucam

Kız daha ne olsun, doğumun başlamış gibi resmen. Düzenli sancın var, aralıkları azaldiysa hemen hastaneye geç açıklık baksınlar. Yeşil bebekli kasılmasayar programı var onu yükle kontrol et kaç dk da geliyor ne kadar sürüyor.

yaaa sen dogum mu yaptinn Allah anali babli buyutsun insallh kendi derdime dustum takip edemedim napim canim sancilarla basim dertte ustune dusmucem takipte etmicem hefeslenmicek adami hefeslendirdim dun .. su bile gelse hastane yakin Allahtan bakalim sansima ama zor bana

Kiz onla ettim zaten telefon elime cocuklardan ne zman gecerse bastim saattle baktigimda 10 dk da geliyodu akintilarim birden cogaldi sabah 10da bi basladim geceye kadar amaaa gece bi yattim soluksuz uyumusum sabaha kadar simdi yine basladi sabah 6da neyin nesi anlamadim gelse simdiye gelirdi

Seninle günümüz de aynı. Ben de aynı durumdayim, acaba hareket etmedi de ben mi farketmedim diye bile endişeleniyorum bazen. En son ne zaman hareket etmişti acaba falan derken paranoyak olucaz. Zaten yeri de iyice daraldı, eskisi gibi karnımda Fink atamıyor. Ayağını bacağını dayıyor geriyor ancak. Karnım baya aşağıda, sertleşip de duruyor ama sancının S'si yok daha. Beklemeye devam, yapılacak bir şey yok

Uyuyabilmen iyi olmuş bence. Bize de doula hep gece uyuyun, uykusuz gelmeyin doğuma diyor. Yorulmuşsundur ağrı çekmek çok yoruyor insanı. 10 dk da bir mı hala daha sıklaşmadı mi?

Uyuyabilmen iyi olmuş bence. Bize de doula hep gece uyuyun, uykusuz gelmeyin doğuma diyor. Yorulmuşsundur ağrı çekmek çok yoruyor insanı. 10 dk da bir mı hala daha sıklaşmadı mi?
Kiz hemde ne yoruldum yerlerde ağnandım dün bi gorseydin halimi hem guldum hem agladim 10 dk asagisina dusmedi hic anlamamda kac dk kac saniye olmali bebegin harektleride cok guclu asagiya oyle baski var ki canimi aliyo resmen

Kontrol edeceğin bir durum var ortada anladığım kadarıyla o yüzden uyarini yap gerisini takip edip sinirini bozma. Madem engelleyip yine paylaşacaklar ne yapabilirsin ki. Gördüklerine duyduklarında çekmirir stres atarsın doğumdan sonra Ben sizden kibarca rica ettim, çocuk bizim, neden kararimiza saygı suymuyorsunuz da lohusa halimle beni üzüyorsunuz dersin ama piskinlerse içlerine de oturmaz

Mabel0090 edemeyeceğin dicektim

Gelir insallah .. ama ben kendi sancim gelmeden raziyim sadece suniye eger 2si birden olursa zor .. 3.cocuk birde yani hizli ve cabuk olsa ne olur ki.. erkegin kendi sancisi cok zor oluyo birde haberin olsun
Kız cocuguyla ayni değerde sanci olmuyor diyorsun yani

Kiz hemde ne yoruldum yerlerde ağnandım dün bi gorseydin halimi hem guldum hem agladim 10 dk asagisina dusmedi hic anlamamda kac dk kac saniye olmali bebegin harektleride cok guclu asagiya oyle baski var ki canimi aliyo resmen
Düzenli sancı doğum belirtisidir bence bir hastaneye git açılma da vardır belki, açıklığın azsa imza atar eve gelirsin en fazla ne olabilir ki. Gerçi sende 2 tane daha çocuk var onları kafan rahat emanet edebileceğin bir yer varsa hastanede daha mı rahat olursun bilemedim

Saglıkla ,
Saglıkla kavuşun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…