2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun Rowletcim. Güzel kızını Almila Inci'ye bir an önce sağlıkla kavuşmanı diliyorum.

Meyse canım bu gün de geçti sayılır yarın yatış zaten yarın hastanede geçecek demek öbür gün bebek kucağında bak geçti gitti diyeceksin inşallah
Kız valla şu ana kadar en rahat sen gidiyorsun hastaneye değerini bil. Herşey yolunda gider ve kolayca alırsın bebişini kucağına inşallah. Ayyy çok heyecanlı bu arada keşke 1 ğustıs da doğsa dediğim e doğmaz demişsin haklısın doğacak gibi görünmüyor ama bu gün sana özel oldu valla yarın Birgün dersin koskoca grupta bir ben doğurdum diye özel bebe seninki

Bugunde bi bakiyimda basladik yine yavas yavas cocuklar kolay hallederim onlari hastanede burnumun dibinde duruma gore pek umutlanmak istemiyorum valla benden bisey olmaz

Günaydın kızlar, dün benimki içerde baya bi canımı yakacak kadar kasılma yaptı ama ben normal olmaya çalıştım gece bir ikilere uyandım güzel uyumuşum sabah bi uyandım hiç kıpırtı yok o tarafa döndüm yok bu tarafa döndüm yok. Kalktım su içtim olmadı bisküvi attım ağzıma yok kahve içtim uzandım ittiriyorum ittiriyorum zorla kıpırdadı hanımefendi ama çok korktum dün sadece kahvaltı yapmıştım canım birşey istememişti akşam acaba aç kaldı falan mı? Nasıl bir derin uykusu var benim kızın anlamadım yarın kontrolüm nst falan var 38+0 oluyoruz yarın bakalım bugün ben de kalkıp epilatör le her yerimdeki tüyleri aldım ojelerimi yeniledim bebeğin herşeyi de hazır ben hazırım gelebilir

Ya 40 haftası ni doldursun diyorum çünkü bazı bebekler gerçekten gec geliyor gelmek istemiyorlar bide gidicem suni sanci falan verirler diye de korkuyorum
Sen sezeryan degilmiydin ya ben neden oyle hatırlıyorum göbeğin baya asagi inmiş dogum kanalina girmistir kesin bebiş
Ben de çıktım, kalbini dinlediler dopplerle, tansiyon ve idrar bakildi her zamanki gibi. Dediler yarin sabah 10:30'da gel yatisin yapilacak. Bir sonraki gun de sezaryen. Simdi esimi bekliyorum covid testi vericez.
Ay sonunda

Hic sorma her gün n farklı bir sıkıntı ile karsılaşıyoruz, bende hiç döküntü yok kuru kaşıntı ama aksam üzeri cıkmaya baslıyor gece cogalıyor gündüz cok yok sükür ki, sağlıkla bitirsek bu süreci

Hadi sağlıcakla dön buralara bebenle insallah

Bol aksiyonlu bir doğum olmuş çok güzel olmuş hikayeniz canım zor olmuş biraz ama mis kokulu sağlıkla gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah

Şimdi tahlil verip geldim öğlenden sonra cikicak sonucu. Doktor 41 e kadar bekleriz diyo.

Gelir insallah .. ama ben kendi sancim gelmeden raziyim sadece suniye eger 2si birden olursa zor .. 3.cocuk birde yani hizli ve cabuk olsa ne olur ki.. erkegin kendi sancisi cok zor oluyo birde haberin olsun
Ben de kendimi yoklayıp duruyorum. Dün hastaneye gidecektim güya. Vazgeçtim. Sancılarımı da anlamıyorum ki. Öncekilerde de anlamamıştım. Tesadüfen doğurup geldim. Boşuna evden çıkmış olmayayım, diye erteleyip duruyorum ama var farklı giden bir şeyler. Aynı gün doğurur muyuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…