2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim nst de de bugün 1 sancı çıktı 3 tane cikarsa sıkıntı dedi. İyi nst dedi. 41 e kadar beklicez.bundan sonra 3 günde bı gel dedi.sicakta ne güzel gidilir hastaneye
Bende haftada bir gidecem artık 22sinde doğum ama son hafta sık çağırırsa diye şimdiden dertlendim sıcaklar yetmiyor gibi maskelerde zorunlu oldu

Hhayırlısı esin bi an once iyilesir yanında olur insallah canım uzme kendini bebisinde hissediyor unutma dua et hayirlisini iste

Amiin çok sağol dualarla

Güzel olurdu, ama burada grup muhabbeti yapmak yasak. Daha önce grup kurduk biz. Hepimiz atıldık kadınlar kulübünden.

Sanki benimde yanlis alarm gibi bosuna ümitleniyorum valla

Hayırlsı olsun sen heveslendikçe geri kaçıyor gibi sal gitsin ama baya da sancı görünüyordu attığın program görüntüsünde.. Bu akşam gece bakalım nasıl geçecek, kasılmalara sancı eklenecek mi? Ben olsam duramazdım meraktan bi gidip baktırırdım açılma varmı başlamış mı diye..

Yassssak

selam kızlar.
cumartesi günü bebeğimin sarılık değeri 13 çıkmıştı. bugüne tekrar çağırdı doktor 19 a yükselmiş şu an fototerapi aliyo oğlum. yarına kadar alacakmış.
yanında ben kalcam anne yani oda şeklinde yatış yaptırdık. esim de büyük oğlumla evde kalacak.

yarına kalması çok uzun geliyo bana keşke 6 8 saat alsa da gönderseler bizi evimize.

onun dışında kilo almaya başlamış çok şükür

Kızlar merhaba benim de biraz sancılarım olmuştu bugün doktora geldim ilk nstm kötü geldi ikinciyi istedi birşeyler ye dedi ikinci de güzel çıktı şükür yoksa doğumu yarına çekecekti ölçümlerini yaptı koca kafalı bu 40 haftalık görünüyor kafasına göre dedi kilosu 3500 olmuş suyun güzel ortalaması güzel pazartesi doğuma gel dedi. Kafasının iki hafta önde olması sorun mu ya doktorum güldü geçti kocakafalı dedi ama aklıma bi o takıldı . 37+5 deyiz

H
Hadi bakalım hayırla sağlıkla al inşaallah kucağına maşallah kilosu çok güzel .

Tek başına kafasının büyük olması normal doğuma engel değil canım

Bende doktordan geldim kızlar tam 36 haftalığım 2700kilosu normalde 16 agustosta falan 38de alıcaktı doktor ama 2 hafta izinliymiş 15nden sonra 12 agustosta alalım dedi ama o zaman 37+4 falan oluyo cok küçük değil mi ya ciğer geliştirici yapalım mı dedim gerek yok dedi cok rahat bi doktordur korktum açıkçası kilosu da az gibi geldi var mı aranızda bu haftada doğum yapan ya cok korktum açıkçası

38+1de 2900 dogurdum. Ilk oglumu 40 ta 2700 dogurmustum. Kilosu az degil. Haftasi da erken degil. Daha 36 haftalik alir zaten o zamana daha kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…