- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bende haftada bir gidecem artık 22sinde doğum ama son hafta sık çağırırsa diye şimdiden dertlendim sıcaklar yetmiyor gibi maskelerde zorunlu olduBenim nst de de bugün 1 sancı çıktı 3 tane cikarsa sıkıntı dedi. İyi nst dedi. 41 e kadar beklicez.bundan sonra 3 günde bı gel dedi.sicakta ne güzel gidilir hastaneye
Okuyamadım mesajların hepsini doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallahMoralim acayip bozuk eşim covid + çıktı. 3 yıldır olmayıp tam 40.haftada olması baya bi moralimizi bozdu. Ben annemlerin yanında yapacağım için doğumu iki haftadır gorusmuyorduk doğum için aradığımda yola çıkacaktı eşim. Daha bugüne kadar doguruyum artık diye düşünüyodum şimdi İnşallah 1 hafta daha bekler diyorum. Tabi en önemlisi esimin bir an once sağlığına kavuşması ama ikimiz de cok kotu olduk tam dogumu beklerken boyle bir sey çıkınca
Amin canım İnşallah, aynen bakalım 5.gün İnşallah negatife döner kız da o zamana kadar bekler biraz daha umarımİnşallah senin annen de negatife dönüp gelir yanına kendi kanın kendi annen gibi olmaz doğru söylüyorsun. Kazasız belasız sağlıkla atlatsinlar covid belasını İnşallah
Sanki benimde yanlis alarm gibi bosuna ümitleniyorum vallaÇıktım hastaneden. Sancı da çıkmadı, açılmam da yok. Yanlış alarm.
Arkadaslar rowlet 'ten haber varmi
Güzel olurdu, ama burada grup muhabbeti yapmak yasak. Daha önce grup kurduk biz. Hepimiz atıldık kadınlar kulübünden.Merhaba hanımlar . Nst den dönüyorum . Ne sancı ne açılma hiç bir belirti yok . Başı aşağıda ama kanala girmemiş daha . Bununda ilk kızım gibi gelmeye niyeti yok sanırsam . 40 a kadar yolu var ama sırt ağrıları kasık ağrıları beni yoruyor artık . Bide ilk kızım gibi 42 ye kadar beklemekten korkuyorum ya ... bakalım artık hayırlısı .
Aktif olanlar ile bi WhatsApp grup mu kursak acaba .
Sanki benimde yanlis alarm gibi bosuna ümitleniyorum valla
Aaa duymamıştım hiç . Neyse bakalım sağlık olsun . Olduğu kadar artık ☺Güzel olurdu, ama burada grup muhabbeti yapmak yasak. Daha önce grup kurduk biz. Hepimiz atıldık kadınlar kulübünden.
YassssakMerhaba hanımlar . Nst den dönüyorum . Ne sancı ne açılma hiç bir belirti yok . Başı aşağıda ama kanala girmemiş daha . Bununda ilk kızım gibi gelmeye niyeti yok sanırsam . 40 a kadar yolu var ama sırt ağrıları kasık ağrıları beni yoruyor artık . Bide ilk kızım gibi 42 ye kadar beklemekten korkuyorum ya ... bakalım artık hayırlısı .
Aktif olanlar ile bi WhatsApp grup mu kursak acaba .
ÖyleymişşYassssak
Hadi bakalım hayırla sağlıkla al inşaallah kucağınaKızlar merhaba benim de biraz sancılarım olmuştu bugün doktora geldim ilk nstm kötü geldi ikinciyi istedi birşeyler ye dedi ikinci de güzel çıktı şükür yoksa doğumu yarına çekecekti ölçümlerini yaptı koca kafalı bu 40 haftalık görünüyor kafasına göre dedi kilosu 3500 olmuş suyun güzel ortalaması güzel pazartesi doğuma gel dedi. Kafasının iki hafta önde olması sorun mu ya doktorum güldü geçti kocakafalı dedi ama aklıma bi o takıldı . 37+5 deyiz
Hayirlisi inşallah haber verir zaten de iyi olsunlardaBen baktım tüm msjlara sanki kaçırmadıysam ses yok henüz.. Bence girmiş çıkmıştır artık kucağına almıştırhaliyle akşama ancak yazar..
Tek başına kafasının büyük olması normal doğuma engel değil canımKızlar merhaba benim de biraz sancılarım olmuştu bugün doktora geldim ilk nstm kötü geldi ikinciyi istedi birşeyler ye dedi ikinci de güzel çıktı şükür yoksa doğumu yarına çekecekti ölçümlerini yaptı koca kafalı bu 40 haftalık görünüyor kafasına göre dedi kilosu 3500 olmuş suyun güzel ortalaması güzel pazartesi doğuma gel dedi. Kafasının iki hafta önde olması sorun mu ya doktorum güldü geçti kocakafalı dedi ama aklıma bi o takıldı . 37+5 deyiz
Ayy şimdiden böyleysek lohusa halimizi düşünemiyorumAbartiyorsam namerdim duştan cikiyorum suratim ter ve soguk duş yani kiz bi de lohusa teri diyolar ben sanirim dogurmadan lohusa oldum
Sezeryan olacağım pazartesi nasipse. Kafası önden gidiyor deyince korktumTek başına kafasının büyük olması normal doğuma engel değil canım
38+1de 2900 dogurdum. Ilk oglumu 40 ta 2700 dogurmustum. Kilosu az degil. Haftasi da erken degil. Daha 36 haftalik alir zaten o zamana daha kiloBende doktordan geldim kızlar tam 36 haftalığım 2700kilosu normalde 16 agustosta falan 38de alıcaktı doktor ama 2 hafta izinliymiş 15nden sonra 12 agustosta alalım dedi ama o zaman 37+4 falan oluyo cok küçük değil mi ya ciğer geliştirici yapalım mı dedim gerek yok dedi cok rahat bi doktordur korktum açıkçası kilosu da az gibi geldi var mı aranızda bu haftada doğum yapan ya cok korktum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?