2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım İnşallah, aynen bakalım 5.gün İnşallah negatife döner kız da o zamana kadar bekler biraz daha umarım İnşallah senin annen de negatife dönüp gelir yanına kendi kanın kendi annen gibi olmaz doğru söylüyorsun. Kazasız belasız sağlıkla atlatsinlar covid belasını İnşallah

Böyle olma ihtimali var benim ilk kızda çok hareketliydi için devlete gittiğimde cinsiyet sordum cinsi cinsiyetini bilmem ama çok hareketli yandınız gibi bir şey demişti
Bebe 8 ay dönme tenezzülünde bile bulunmadı adamın kulaklarını cinlattim sonra bir hareketlendi şimdi maymun gibi her yere tırmanıyor gece uykusu 9 saat öğlen isterse uyur ama full enerjik bir çocuk işin kötüsü bu kız ablasından da hareketli umarım bizdeki sadece tesadüf olmuştur

Ben almıştım ama bana o kadar aman aman bi fayda etmedi . Ama şöyle ben kızı 3 aylıkken süt azalması sonucu kullanmaya başladım bana fayda etmedi hiç

Yandık desene bende kendimi teselli ediyordum hep iki oğlan dan sonra sakin Bi bebe gelecek diyegözüm iyice korktu bak.

İnşaallah gelir hadi bakalım . İlk çocuğum da günü geçmiş biri olarak çok zor geldi bana ama tabiki herşeye önce hayırla sağlıkla gelmesi . Bütün bebişler zamanında sağlıkla gelsinler inşaallah ☺

Yandık desene bende kendimi teselli ediyordum hep iki oğlan dan sonra sakin Bi bebe gelecek diyegözüm iyice korktu bak.
Aslında ben uslu bebek beklemiyorum bizden o yüzden bizimki denk gelmiş olabilir eşim ve benim çocukluğumuzu anlatanlar yaka silkiyor ondan pek hayallere kapılmıyorum tek dileğim bari uykusu güzel olsa az dinlesem yeter

Cok geçmis olsun umarım bir an evvel sağlığına kavuşur cok üzücü gercekten

Merhaba hanımlar . Nst den dönüyorum . Ne sancı ne açılma hiç bir belirti yok . Başı aşağıda ama kanala girmemiş daha . Bununda ilk kızım gibi gelmeye niyeti yok sanırsam . 40 a kadar yolu var ama sırt ağrıları kasık ağrıları beni yoruyor artık . Bide ilk kızım gibi 42 ye kadar beklemekten korkuyorum ya ... bakalım artık hayırlısı .
Aktif olanlar ile bi WhatsApp grup mu kursak acaba .

Amin insallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah sağ salim kucagimiza alalim insallahhhh

Rabbim tez zamanda şifa versin . Allah yardımcın olsun inşaallah . Çok üzüldüm .

Benim nst de de bugün 1 sancı çıktı 3 tane cikarsa sıkıntı dedi. İyi nst dedi. 41 e kadar beklicez.bundan sonra 3 günde bı gel dedi.sicakta ne güzel gidilir hastaneye

Benim nst de de bugün 1 sancı çıktı 3 tane cikarsa sıkıntı dedi. İyi nst dedi. 41 e kadar beklicez.bundan sonra 3 günde bı gel dedi.sicakta ne güzel gidilir hastaneye
Ay evet sıcaklar da cabası . Dua dan başka bişi gelmiyor elimizden . Sağlıkla gelsinler inşaallah . İlk doğum mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…