- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Amin canım İnşallah, aynen bakalım 5.gün İnşallah negatife döner kız da o zamana kadar bekler biraz daha umarımAa nasıl denkgelmiş ya son an, çok geçmiş olsun inş atlatır geçer hemen, bebiş de babayı bekler.. 5.gün test verip negatif çıkınca karantina süresi bitiyor diye biliyorum öyle yaptın olmaza..
Benim de annem perşembe gelecek geçen haftaiçi kovid oldu çarşamba bitiyo karantinası Allah tan perşembe yolcu.. Kıyısından kurtardık biz de.. İnş uzamaz negatif olur da gelir kv eline kalmak istemiyorum hiç rahat edemem hiç sıfır.. Bide benim tarafımdan kimsecikler yok bi annem olacak inş yapayalnız gibi hissediyorum o kalabalıkta kendi kanımdan kimse olmayınca o ilk gün ameliyat sonrası
Böyle olma ihtimali var@Rowlet sonunda doguruyorhayırlısı ile al kucagına canım. Diger dogum yapmış arkadaşlar hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına. Kaldı 9 günüm ama geçmek bilmiyor günler artık. Kızımın maşallahı var çok kıpırdak acaba dogunca da böle kıpırdak mı olacak gözümü korkutmuyor degil.keşke benden de nişan su gelsede ne oldugunu anlasam.
Ben almıştım ama bana o kadar aman aman bi fayda etmedi . Ama şöyle ben kızı 3 aylıkken süt azalması sonucu kullanmaya başladım bana fayda etmedi hiçAy kizlar son eksiklerimi aldim 6lı malt icecek aldim birde hipp steeltea aldim
Şimdi size bir soru daha önce dogum yapanlar bu malt icecegi süt olsun diye dogumdan önce içsem 2 gün once baslasam mesela olur mu
Birdeee @Rowlet cim nasiksin insallah dogumun çok güzel geçen yarın hadi bakalim agustosun başini sen çek arkandan geliyoruz
-- Blabla -- umarim sende saglikla dogurursun bence dogum bugun yada yarin gibi duruyor
Naptın? Hastaneye geçtin mi?Bende isimi halledip duşa giricem cok kasilma var sancilar eslik ediyo yine akintin nasil peki bildigin su gibi benim yaa
Çıktım hastaneden. Sancı da çıkmadı, açılmam da yok. Yanlış alarm.Bende isimi halledip duşa giricem cok kasilma var sancilar eslik ediyo yine akintin nasil peki bildigin su gibi benim yaa
Yandık desene bende kendimi teselli ediyordum hep iki oğlan dan sonra sakin Bi bebe gelecek diyeBöyle olma ihtimali varbenim ilk kızda çok hareketliydi için devlete gittiğimde cinsiyet sordum cinsi cinsiyetini bilmem ama çok hareketli yandınız gibi bir şey demişti
Bebe 8 ay dönme tenezzülünde bile bulunmadı adamın kulaklarını cinlattim sonra bir hareketlendi şimdi maymun gibi her yere tırmanıyor gece uykusu 9 saat öğlen isterse uyur ama full enerjik bir çocukişin kötüsü bu kız ablasından da hareketli umarım bizdeki sadece tesadüf olmuştur
İnşaallah gelir hadi bakalım . İlk çocuğum da günü geçmiş biri olarak çok zor geldi bana ama tabiki herşeye önce hayırla sağlıkla gelmesi . Bütün bebişler zamanında sağlıkla gelsinler inşaallah ☺Evet kızlar bugunde gelmedi bizim sıpa salı günü tam 40 haftalik oluyoruz ben salida gelmezse çarşamba perşembe yada cuma bir gun gideyim doktora diye düşünüyorum günler yaklastikca gectikce tabi endisede oluyor acaba suyu iyimi durumu nasıl diye eğer doktorum bi sıkıntı yok derse bekleriz tabi ama suni sanci falan bahsederse bebeğim iyiyse beklerim hocam derim bakalim esimde bugun 2 gun sonra gelicek bence dedi yani salı günü tam 40 haftalik ken bakalim oyle hissetmiş galiba
Aslında ben uslu bebek beklemiyorum bizden o yüzden bizimki denk gelmiş olabilirYandık desene bende kendimi teselli ediyordum hep iki oğlan dan sonra sakin Bi bebe gelecek diyegözüm iyice korktu bak.
Cok geçmis olsun umarım bir an evvel sağlığına kavuşurOkuyamadım mesajların hepsini doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallahMoralim acayip bozuk eşim covid + çıktı. 3 yıldır olmayıp tam 40.haftada olması baya bi moralimizi bozdu. Ben annemlerin yanında yapacağım için doğumu iki haftadır gorusmuyorduk doğum için aradığımda yola çıkacaktı eşim. Daha bugüne kadar doguruyum artık diye düşünüyodum şimdi İnşallah 1 hafta daha bekler diyorum. Tabi en önemlisi esimin bir an once sağlığına kavuşması ama ikimiz de cok kotu olduk tam dogumu beklerken boyle bir sey çıkınca
Tüm ekstra parayı deidğin gibi özel hizmete koymuslar ama yine de itiraz edebilirsin özel hizmet kısmına, reddedilirse kaybedeceğin bişey yok. İşin yolunu bulmuşlar valla,
Abartiyorsam namerdim duştan cikiyorum suratim ter ve soguk duş yani kiz bi de lohusa teri diyolar ben sanirim dogurmadan lohusa oldumYaaaa bende de durum bu
Yok canim takipteyim sadece sancidan cok kasilma var bugunde karnim yuvarlak kalmiyor hic ya ucgen ya kare bende sastim napcagimi yarin sabah gidicem normal kontrolum var durumumuda anlatirimNaptın? Hastaneye geçtin mi?
nasil yapacagimison kez anlatir misinTüm ekstra parayı deidğin gibi özel hizmete koymuslar ama yine de itiraz edebilirsin özel hizmet kısmına, reddedilirse kaybedeceğin bişey yok. İşin yolunu bulmuşlar valla,
Amin insallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah sağ salim kucagimiza alalim insallahhhhİnşaallah gelir hadi bakalım . İlk çocuğum da günü geçmiş biri olarak çok zor geldi bana ama tabiki herşeye önce hayırla sağlıkla gelmesi . Bütün bebişler zamanında sağlıkla gelsinler inşaallah ☺
Rabbim tez zamanda şifa versin . Allah yardımcın olsun inşaallah . Çok üzüldüm .Okuyamadım mesajların hepsini doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallahMoralim acayip bozuk eşim covid + çıktı. 3 yıldır olmayıp tam 40.haftada olması baya bi moralimizi bozdu. Ben annemlerin yanında yapacağım için doğumu iki haftadır gorusmuyorduk doğum için aradığımda yola çıkacaktı eşim. Daha bugüne kadar doguruyum artık diye düşünüyodum şimdi İnşallah 1 hafta daha bekler diyorum. Tabi en önemlisi esimin bir an once sağlığına kavuşması ama ikimiz de cok kotu olduk tam dogumu beklerken boyle bir sey çıkınca
Benim nst de de bugün 1 sancı çıktı 3 tane cikarsa sıkıntı dedi. İyi nst dedi. 41 e kadar beklicez.bundan sonra 3 günde bı gel dedi.sicakta ne güzel gidilir hastaneyeMerhaba hanımlar . Nst den dönüyorum . Ne sancı ne açılma hiç bir belirti yok . Başı aşağıda ama kanala girmemiş daha . Bununda ilk kızım gibi gelmeye niyeti yok sanırsam . 40 a kadar yolu var ama sırt ağrıları kasık ağrıları beni yoruyor artık . Bide ilk kızım gibi 42 ye kadar beklemekten korkuyorum ya ... bakalım artık hayırlısı .
Aktif olanlar ile bi WhatsApp grup mu kursak acaba .
Ay evet sıcaklar da cabası . Dua dan başka bişi gelmiyor elimizden . Sağlıkla gelsinler inşaallah . İlk doğum mu ?Benim nst de de bugün 1 sancı çıktı 3 tane cikarsa sıkıntı dedi. İyi nst dedi. 41 e kadar beklicez.bundan sonra 3 günde bı gel dedi.sicakta ne güzel gidilir hastaneye
Ay hadi inşallah doğumdur istediğin vakitlerde gelmiş olurYok canim takipteyim sadece sancidan cok kasilma var bugunde karnim yuvarlak kalmiyor hic ya ucgen ya kare bende sastim napcagimi yarin sabah gidicem normal kontrolum var durumumuda anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?