Evet kilo çok önemli değil dediğiniz gibi ciğeri için iğne falan yapılmış mıydı ben solunum problemi olsun hiç istememKilo en son takacağın şey olsun hatta hiç takma. Benim kızım 2350dogdu 35te 1 buçuk yaşına kadar olan fotolarını atsam inanmazsın bide sadece emdi yani foş kilo falanda değildi hala da kilosu normaldir zayıf değil. Ama 40 haftada 4 kilo doğan arkadaşımın bebeği çok zayıfladı sonra da kilo almadı ki o da sadece anne sütü aldı. Doğum kilosu benim için bir rakamdan ibaret sağlıklı olduktan sonra vücut yapısı neye müsaitse öyle devam ediyor.
Yok canım benim ki beklenmedik bir erken doğumdu. Acil olduğu için vakit olmadı.Evet kilo çok önemli değil dediğiniz gibi ciğeri için iğne falan yapılmış mıydı ben solunum problemi olsun hiç istemem
Canım geçmiş olsun bizee kaldık bir gün yemi moda sarılık ve emmeyen bebeler galiba bu nedir arkadaşselam kızlar.
cumartesi günü bebeğimin sarılık değeri 13 çıkmıştı. bugüne tekrar çağırdı doktor 19 a yükselmiş şu an fototerapi aliyo oğlum. yarına kadar alacakmış.
yanında ben kalcam anne yani oda şeklinde yatış yaptırdık. esim de büyük oğlumla evde kalacak.
yarına kalması çok uzun geliyo bana keşke 6 8 saat alsa da gönderseler bizi evimize.
onun dışında kilo almaya başlamış çok şükür
Cok geçmis olsun umarım bir an evvel sağlığına kavuşurcok üzücü gercekten
Rabbim tez zamanda şifa versin . Allah yardımcın olsun inşaallah . Çok üzüldüm .
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Amin İnşallah sağ salim atlatırız bu süreciHhayırlısı esin bi an once iyilesir yanında olur insallah canım uzme kendini bebisinde hissediyor unutma dua et hayirlisini iste
Zaten zorunlu degil miydi hastanede benimki özel klinik doktorum ne covidi takiyo ne maskeyi ne aşiyiBizim hastane maskesiz almamaya başladı canım olmayana danışmadan verilip öyle kabul ediyorlar
Bunlar erken gelsin yaa agustosun sonuna mi gelecekler olmazz ..Ayy benimde canım çok sıkkın . Her gün muhabbet eder kafa dağıtırız diye düşünmüştüm ama yok yine olmadıkuzucuklar bizi zorlamayı seviyor . Aman sağlıklı gelsinler de . Annem diyor ki geç olsun güç olmasın . Geç olunca da güç oluyor dedim bende . zamanında gelsinler işte hayırlısı ile ..
Yok değildi yani haberleri bilmiyorum benim hastanede kimse takmıyordu kimse de maske sormuyorduZaten zorunlu degil miydi hastanede benimki özel klinik doktorum ne covidi takiyo ne maskeyi ne aşiyi
Aynen bende gordum kurtulmuş sükür
Bizimki de 2020 Ocak anneleri. Hala grubumuzu aktif olarak kullanıyoruz. Bu hesabım 2012 tarihli. Aktif kullanıcı olmama rağmen ben de atıldım. 2 yıl sonra af istedim. Kabul ettiler.O bizim 2019 Aralık annelerinin başına da geldi. Ben ve bir arkadaş kk da da sürekli aktif olduğumuz için kaldık diğerlerine bay bay denildi
Bizimki de 2020 Ocak anneleri. Hala grubumuzu aktif olarak kullanıyoruz. Bu hesabım 2012 tarihli. Aktif kullanıcı olmama rağmen ben de atıldım. 2 yıl sonra af istedim. Kabul ettiler.O bizim 2019 Aralık annelerinin başına da geldi. Ben ve bir arkadaş kk da da sürekli aktif olduğumuz için kaldık diğerlerine bay bay denildi
Istiyorlar galiba ben oyle biliyorumKızlar planlı sezeryanlarda Covid testi istiyolar mi hala biliyo musunuz
selam kızlar.
cumartesi günü bebeğimin sarılık değeri 13 çıkmıştı. bugüne tekrar çağırdı doktor 19 a yükselmiş şu an fototerapi aliyo oğlum. yarına kadar alacakmış.
yanında ben kalcam anne yani oda şeklinde yatış yaptırdık. esim de büyük oğlumla evde kalacak.
yarına kalması çok uzun geliyo bana keşke 6 8 saat alsa da gönderseler bizi evimize.
Kilo arkadaşların da dediği gibi çok kayda değer bişey değil belli bi değer ve haftadan sonra, ciğer gelişimi de çoğunlukla tamamlanmış oluyor.. Ama her zaman derler nianne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bebekler için, ordaki gelişimi çok önemli.. Ben olsam dr un izni dolayısıyla erkene alınmasına razı olmazdım, varsın başka dr olsun biraz daha dursun bebek.. Benim 39+0 da alınacak aslında biraz daha beklemek istemişti dr m ama son kontrolde kilosu hala ilerde olduğu için ve sezaryenli olduğum için vazgeçti.. 39+0 da 40+4 gibi olacaksın zaten dedi.. Bebek doğal yolla gelene kadar içerde gelişimini sürdürüyor hala istisnai durumlar dışında tabiki..Bende doktordan geldim kızlar tam 36 haftalığım 2700kilosu normalde 16 agustosta falan 38de alıcaktı doktor ama 2 hafta izinliymiş 15nden sonra 12 agustosta alalım dedi ama o zaman 37+4 falan oluyo cok küçük değil mi ya ciğer geliştirici yapalım mı dedim gerek yok dedi cok rahat bi doktordur korktum açıkçası kilosu da az gibi geldi var mı aranızda bu haftada doğum yapan ya cok korktum açıkçası
Orası öyle tabi kendi ne zaman açılacaksa öyle olacak da bu merak işte benimkiAcılacagi varsa acılır zaar napim dunden beri yapmadigim kalmadi ..dusa girdim az once biraz sicak kacirdim heralde bi sanci girdi hala kasilmalarla sanci yine giriyo dakikalar ayni yarina kadar devam ederse ne mutlu bana gece gece gelen gidende yok niye bu kadR uzun surdu sancilar anlamdim bi turlu
Ay istemesinler sezeryandan degil covid testinden korkuyorum amel defterim kapaniyodu covid testi yaptirdim 1 kereKızlar planlı sezeryanlarda Covid testi istiyolar mi hala biliyo musunuz
Bizde de guru lar vardı ama kazen abi acımadıBizimki de 2020 Ocak anneleri. Hala grubumuzu aktif olarak kullanıyoruz. Bu hesabım 2012 tarihli. Aktif kullanıcı olmama rağmen ben de atıldım. 2 yıl sonra af istedim. Kabul ettiler.
Yasak olmayaydi guzel olurdu valla
Kiz ne maskesi yine maske yasağı mi geldi tv vs de izlemiyorum biseyden haberim yok
Gecmis olsun canim 1 gece sık dişini ❤
Ben her gun bi posta cok sicak diye agliyorum dogurunca o psikolojiyle 5e cikar
Geçmiş olsun aktif emmesi varsa bir günde atlatıp çıkarsınız. Hem hala yanındaselam kızlar.
Canım geçmiş olsun bizee kaldık bir gün yemi moda sarılık ve emmeyen bebeler galiba bu nedir arkadaşbizim de 19 du sonra 8 e düştü ama sürekli besledik emmiyor diye enjektör kasık cihazın içinden alıp hızlıca besleyip yerine geri koyduk falan ve cihaz da cok ağladı yavrum ay ne kadar zordu insalalh senin ki de toparlar
Yoruldum dunden beri valla gelecekse gelsin artik sinir stres bi tuhafim .. yarin giderim hic biseyin yok der ben bi ölcegimi bilmem bak gorGeçmiş olsun tedaviden sonra atlatıyorlsr genelde çabucak geçer gider inşkilo da alıyormuş maşallah
Kilo arkadaşların da dediği gibi çok kayda değer bişey değil belli bi değer ve haftadan sonra, ciğer gelişimi de çoğunlukla tamamlanmış oluyor.. Ama her zaman derler nianne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bebekler için, ordaki gelişimi çok önemli.. Ben olsam dr un izni dolayısıyla erkene alınmasına razı olmazdım, varsın başka dr olsun biraz daha dursun bebek.. Benim 39+0 da alınacak aslında biraz daha beklemek istemişti dr m ama son kontrolde kilosu hala ilerde olduğu için ve sezaryenli olduğum için vazgeçti.. 39+0 da 40+4 gibi olacaksın zaten dedi.. Bebek doğal yolla gelene kadar içerde gelişimini sürdürüyor hala istisnai durumlar dışında tabiki..
Orası öyle tabi kendi ne zaman açılacaksa öyle olacak da bu merak işte benimki
yine sık o zamn sancıların, biraz ağırdan ağırdan geliyordur belki de senin minnoş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?