2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kilo çok önemli değil dediğiniz gibi ciğeri için iğne falan yapılmış mıydı ben solunum problemi olsun hiç istemem

Canım geçmiş olsun bizee kaldık bir gün yemi moda sarılık ve emmeyen bebeler galiba bu nedir arkadaş bizim de 19 du sonra 8 e düştü ama sürekli besledik emmiyor diye enjektör kasık cihazın içinden alıp hızlıca besleyip yerine geri koyduk falan ve cihaz da cok ağladı yavrum ay ne kadar zordu insalalh senin ki de toparlar

Cok geçmis olsun umarım bir an evvel sağlığına kavuşur cok üzücü gercekten

Rabbim tez zamanda şifa versin . Allah yardımcın olsun inşaallah . Çok üzüldüm .

Hhayırlısı esin bi an once iyilesir yanında olur insallah canım uzme kendini bebisinde hissediyor unutma dua et hayirlisini iste
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Amin İnşallah sağ salim atlatırız bu süreci

Bunlar erken gelsin yaa agustosun sonuna mi gelecekler olmazz ..

O bizim 2019 Aralık annelerinin başına da geldi. Ben ve bir arkadaş kk da da sürekli aktif olduğumuz için kaldık diğerlerine bay bay denildi
Bizimki de 2020 Ocak anneleri. Hala grubumuzu aktif olarak kullanıyoruz. Bu hesabım 2012 tarihli. Aktif kullanıcı olmama rağmen ben de atıldım. 2 yıl sonra af istedim. Kabul ettiler.

O bizim 2019 Aralık annelerinin başına da geldi. Ben ve bir arkadaş kk da da sürekli aktif olduğumuz için kaldık diğerlerine bay bay denildi
Bizimki de 2020 Ocak anneleri. Hala grubumuzu aktif olarak kullanıyoruz. Bu hesabım 2012 tarihli. Aktif kullanıcı olmama rağmen ben de atıldım. 2 yıl sonra af istedim. Kabul ettiler.

Geçmiş olsun tedaviden sonra atlatıyorlsr genelde çabucak geçer gider inş kilo da alıyormuş maşallah

Kilo arkadaşların da dediği gibi çok kayda değer bişey değil belli bi değer ve haftadan sonra, ciğer gelişimi de çoğunlukla tamamlanmış oluyor.. Ama her zaman derler nianne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bebekler için, ordaki gelişimi çok önemli.. Ben olsam dr un izni dolayısıyla erkene alınmasına razı olmazdım, varsın başka dr olsun biraz daha dursun bebek.. Benim 39+0 da alınacak aslında biraz daha beklemek istemişti dr m ama son kontrolde kilosu hala ilerde olduğu için ve sezaryenli olduğum için vazgeçti.. 39+0 da 40+4 gibi olacaksın zaten dedi.. Bebek doğal yolla gelene kadar içerde gelişimini sürdürüyor hala istisnai durumlar dışında tabiki..

Orası öyle tabi kendi ne zaman açılacaksa öyle olacak da bu merak işte benimki
yine sık o zamn sancıların, biraz ağırdan ağırdan geliyordur belki de senin minnoş..

Bizde de guru lar vardı ama kazen abi acımadı bizde geri gelen olmadı galiba nickler aklımda değil, aynen grup hala aktif ama 8 kişi devam ediyoruz biz yaprak dökümü yaşadık

orasi öyle de canım benim ilk oğlan alerjikti. Bu da alerjik çıktı. su an diyetteyim ama hala etkisini göstermedi.
çok sancısı oluyo onu tekrar yatırıp uyutmak çok zorluyor beni.
kalabildigi kadar uzun kalması gerekiyomus inşallah yarına kadar düşer gerektiği gibi.

Geçmiş olsun aktif emmesi varsa bir günde atlatıp çıkarsınız. Hem hala yanında

gecmis olsun canım size de. ben emziriyorum ama uyutup yatırmak sorun oluyo bizde de.
bize öyle demediler ya. iki üç saatte bir cikar emzir altını değiştir yatır dediler. disarda durduğu süreyle ilgili şu kadar dk diyemeyiz güzelce doyur yeter dediler.
cihazda ağlıyorsa da alacaksın yapacak bisey yok makinenin etkisi azalır dedi hemşire

Yoruldum dunden beri valla gelecekse gelsin artik sinir stres bi tuhafim .. yarin giderim hic biseyin yok der ben bi ölcegimi bilmem bak gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…