2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çıktım, kalbini dinlediler dopplerle, tansiyon ve idrar bakildi her zamanki gibi. Dediler yarin sabah 10:30'da gel yatisin yapilacak. Bir sonraki gun de sezaryen. Simdi esimi bekliyorum covid testi vericez.
Sonunda beklenen gün geldi, demekki en güzeli boyleymiş normali denedin en azından bebiş diretti ben sezeryanla gelecem diye

A avozge faturayi boyle duzenlemisler
Ay ben academic Hospital a gidiyorum önceki doğumun Acıbadem deydi sorunsuz sıkıntısız dı. Bu defa sigortamıza bebek düşünmüyoruz diye Acıbadem i eklememiştik gerçi academic Hospital da iyi hep Marmara ünv doktorları var falan. Neyse geçen ay falan özel sağlık sigortam la doğum 12.500 dü bu ay Anadolu sağlık 35000 e çıkarmış hastaneden sezaryen doğum İçin belirtilmesini istediği tutar. Hastaneyle görüştük zaten hiç sigortam olmadan sezaryen doğum ücreti 12 bin Eee sigortadan 35 gösterilmesinden se sigortasız yapmak daha mantıklı her halükarda sigorta önümüzdeki yenileme döneminde o farkı alıyor ne gıcık şey ya.

CipisS sonunda doguruyor hayırlısı ile al kucagına canım. Diger dogum yapmış arkadaşlar hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına. Kaldı 9 günüm ama geçmek bilmiyor günler artık. Kızımın maşallahı var çok kıpırdak acaba dogunca da böle kıpırdak mı olacak gözümü korkutmuyor degil.keşke benden de nişan su gelsede ne oldugunu anlasam.

Spinal oldum zaten uyuşmuştu bacaklarım.. kontrol edip etmediklerini bilmiyorum bana söylemediler..
Acı değil ama çekmeleri falan hissettim hep zade öncesinde de hissedeceksin demişlerdi

Anladım iyi acı çekmediysen, kimisi ağrıyı da hissediyormuş..

Ay hatırlıyorum seni canım grubun başlarında, benim de bundan önce iki küçük kaybım vardı insan benzer şeyler yaşayınca daha akılda kalıcı oluyor.. Çookkk çok sevindim yeniden bu güzel haberle bizi sevindirdin.. Darısı başına inş kucağıma aldım diye de haberini alırız vakti zamanında sağlıklı güzel gebelik diliyorum inş

Keyifle okudum hikayeni, duygu yüklemesi oluyor insanda okurken ağrıların sızılarında en kısa sürede geçer inş.. Sağlıkla büyütürsün cennet kokulunu

Ohh ne güzel ya maşallah sağlıkla kucağına al inş bekliyoruz haberlerinizi almila yı aldım kucağıma diye bi dönsün de görelim bakalım ilk ağustos bebişimiz resmi olarak ilk ağustos annemiz
Ne güzel rahatça hazırlanıp süsşwnwrwk gittin valla darısı bize

Ayy rüyalarımın doğumu maşallah ya ne güzel pıt pıt doğurmak dedikleri ne şanslı kimileri.. Darısı başına rahat kolay böyle pıt pıt doğuverir de öyle kucağına alırsın inş

Kızlar benimkiside kafasını kanala sokmuş zaten hissediyorum kasılma oldukca kafası aşağıdan çıkcakmış gibi geliyordu banada nst güzel cıktı ama o yüzden ben beklemeye devam benim gündüzleri değilde akşamları yokluyor genelde zaten . Bugünde organizasyon işini hallettim hastane ile. Oda kapı süsü, cupcake cikolata hediyelik vs siparislerini ayarladım görselleri seçtim. Hayırlısıyla artık doğumu bekleyeceğiz.

Okuyamadım mesajların hepsini doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallah Moralim acayip bozuk eşim covid + çıktı. 3 yıldır olmayıp tam 40.haftada olması baya bi moralimizi bozdu. Ben annemlerin yanında yapacağım için doğumu iki haftadır gorusmuyorduk doğum için aradığımda yola çıkacaktı eşim. Daha bugüne kadar doguruyum artık diye düşünüyodum şimdi İnşallah 1 hafta daha bekler diyorum. Tabi en önemlisi esimin bir an once sağlığına kavuşması ama ikimiz de cok kotu olduk tam dogumu beklerken boyle bir sey çıkınca

Eridim oy eridim bu ne sıcak. Ne bitmez temizlik yap yap bitmiyor tükendimmmm bihtiiimmmm kendimden bihtım ne diye uğraşıyorum ayrıntıcıyım işte. İlla içim rahat etcek annem geliyor birazdan iner.Bi kendi çapımızda foto cekcez bugün biryerlere gidip doğurmadan bi fotom olsun zira nerdeyse hiccccc yok. Bebise de net kisa kollu şeyler almam gerek Ankara soguktu bastırdı sıcağı çocuk erir ah yavruum

Sen sezeryan degilmiydin ya ben neden oyle hatırlıyorum göbeğin baya asagi inmiş dogum kanalina girmistir kesin bebiş

Ay sonunda
Benim normal dogum tabi rabbim bilir son ana kadarda bi sıkıntı olmazsa sezeryan bi ara bebek ters dönmüştü sezeryan olabilir duzelmezse doktor demişti ama şükür düzeldi bebisim sonradanşimdide gelmek bilmiyor

Cok sacma fiyatlar ya. Bi de faturalandirmaya bak ben senden ozel bisi istememisim ama paket bu diye diretiyosun. Utanmamis 6 bin ozel hizmet faturalandirmislar. Kilifina da uyduruyolar zaten

Aa nasıl denkgelmiş ya son an, çok geçmiş olsun inş atlatır geçer hemen, bebiş de babayı bekler.. 5.gün test verip negatif çıkınca karantina süresi bitiyor diye biliyorum öyle yaptın olmaza..

Benim de annem perşembe gelecek geçen haftaiçi kovid oldu çarşamba bitiyo karantinası Allah tan perşembe yolcu.. Kıyısından kurtardık biz de.. İnş uzamaz negatif olur da gelir kv eline kalmak istemiyorum hiç rahat edemem hiç sıfır.. Bide benim tarafımdan kimsecikler yok bi annem olacak inş yapayalnız gibi hissediyorum o kalabalıkta kendi kanımdan kimse olmayınca o ilk gün ameliyat sonrası

Ayyy benim de annem ve koz kardeşim geliyor 1 saate evdeler sonra kızım doğabilir ( ben aynada çekiyorum kendim napalım çeken yok kocam zaten hiç beceremez )

Hay maşallah . Tosucuk gelmiş dünyaya . Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Hayırlı evlat olsunlar inşaallah . Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…