- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Geçmiş olsun tedaviden sonra atlatıyorlsr genelde çabucak geçer gider inşkilo da alıyormuş maşallah
Kilo arkadaşların da dediği gibi çok kayda değer bişey değil belli bi değer ve haftadan sonra, ciğer gelişimi de çoğunlukla tamamlanmış oluyor.. Ama her zaman derler nianne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bebekler için, ordaki gelişimi çok önemli.. Ben olsam dr un izni dolayısıyla erkene alınmasına razı olmazdım, varsın başka dr olsun biraz daha dursun bebek.. Benim 39+0 da alınacak aslında biraz daha beklemek istemişti dr m ama son kontrolde kilosu hala ilerde olduğu için ve sezaryenli olduğum için vazgeçti.. 39+0 da 40+4 gibi olacaksın zaten dedi.. Bebek doğal yolla gelene kadar içerde gelişimini sürdürüyor hala istisnai durumlar dışında tabiki..
Orası öyle tabi kendi ne zaman açılacaksa öyle olacak da bu merak işte benimki
yine sık o zamn sancıların, biraz ağırdan ağırdan geliyordur belki de senin minnoş..
Geçmiş olsun aktif emmesi varsa bir günde atlatıp çıkarsınız. Hem hala yanında
Benim hastane istemiyor..Kızlar planlı sezeryanlarda Covid testi istiyolar mi hala biliyo musunuz
Ahh ilk günleraktif emme başladı çok şükür. dün geceye kadar baya zorlandık. tam emiyo dedik bu kez de sariligi yükselmiş sıpanin.
Daha 2 haftan var kaç defa açılır kapanır o valizValizi kapattim sonunda
Aslında hersey kader yani dediğiniz gibi olcak olduktan sonra önüne geçemezsin sevindim sağ Salim kucağınıza aldığınızaYok canım benim ki beklenmedik bir erken doğumdu. Acil olduğu için vakit olmadı.
39 bile cok iyi bence maşallah benim normalde tam 38de alınacaktıGeçmiş olsun tedaviden sonra atlatıyorlsr genelde çabucak geçer gider inşkilo da alıyormuş maşallah
Kilo arkadaşların da dediği gibi çok kayda değer bişey değil belli bi değer ve haftadan sonra, ciğer gelişimi de çoğunlukla tamamlanmış oluyor.. Ama her zaman derler nianne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bebekler için, ordaki gelişimi çok önemli.. Ben olsam dr un izni dolayısıyla erkene alınmasına razı olmazdım, varsın başka dr olsun biraz daha dursun bebek.. Benim 39+0 da alınacak aslında biraz daha beklemek istemişti dr m ama son kontrolde kilosu hala ilerde olduğu için ve sezaryenli olduğum için vazgeçti.. 39+0 da 40+4 gibi olacaksın zaten dedi.. Bebek doğal yolla gelene kadar içerde gelişimini sürdürüyor hala istisnai durumlar dışında tabiki..
Orası öyle tabi kendi ne zaman açılacaksa öyle olacak da bu merak işte benimki
yine sık o zamn sancıların, biraz ağırdan ağırdan geliyordur belki de senin minnoş..
Yoruldum dunden beri valla gelecekse gelsin artik sinir stres bi tuhafim .. yarin giderim hic biseyin yok der ben bi ölcegimi bilmem bak gor
Beklerken öyle olur tabi zaman geçmez ama inş gün doğunca rahat ni nefes alırsınız.. Benim ilk oğlum anne sütü sarılığı oldu 43.yada 45. Gün müydü ne 10 un altına düştü hep 15-18 aralığında günlerce bekledik ha geçti ha geçecek diye yavrumun topukları mosmor oldu 2 güne bir bi sağ topuk bi sol topuk bazen dr acıyordu 2 gün dinlensin öyle kan alalım çok dikkat et sarılığını kontrol et derdi o arada çok zordu ya zaten koyu ve sarımsı değişikti rengi kontrolü çok zordu.. Ama çook şükür atlattık çok şükür aynen öyle amiin Allah dermansız dert vermesin..inşallah canım çok teşekkür ederim.
Sabah olmayacak gibi geliyo ama elbet olur. rabbim dermansız dert vermesin çok şükür kolay tedavisi. bununla atlatmış olalım
Hadi gözün aydın, hayırlısıyla açılsın hastanedeValizi kapattim sonunda
Öyle tabi ki bizde oo ne planlar vardı doğumla ilgili ama kızın keyfini hesaba katmamışız. Şükür kavuştuk neredeyse 3 yaşına girecek abla bile oluyorAslında hersey kader yani dediğiniz gibi olcak olduktan sonra önüne geçemezsin sevindim sağ Salim kucağınıza aldığınıza
Ahh ilk günleryarına düşmüş olur canım eve çıkarsınız. 19larda kaç tane bebe yattiysa ertesi günü değeri düşüp çıktı
Ah canımm kıyamam . Benimde çok hevesli şu an ama doğunca ne olur bilemiyorum . Bizimki ile arasındada 4 yaş olacak . Allah yardımcın olsun canım .İyi akşamlar kızlar pek giremiyorum malum doğum sonrası koşturma ilk bebesi kıskananlar var mı doğum yapanlardan. Benim kızım 9 yaş hevesle bekledi ama beni seviyor musun deyip duruyor çok üzülüyorum. Sizlerde durum ne?
Bizde de oldu o. 22 kişiden 11'e düşdük. İkinci üçüncü çocuklarını doğuranlar oldu.Bizde de guru lar vardı ama kazen abi acımadıbizde geri gelen olmadı galiba nickler aklımda değil, aynen grup hala aktif ama 8 kişi devam ediyoruz biz yaprak dökümü yaşadık
Ayy dur karamsar düşünme öyle dur bakalım, Allah kolaylık ve sabır versin çok yüklenme sen düşünce olacak kendine...
Beklerken öyle olur tabi zaman geçmez ama inş gün doğunca rahat ni nefes alırsınız.. Benim ilk oğlum anne sütü sarılığı oldu 43.yada 45. Gün müydü ne 10 un altına düştü hep 15-18 aralığında günlerce bekledik ha geçti ha geçecek diye yavrumun topukları mosmor oldu 2 güne bir bi sağ topuk bi sol topuk bazen dr acıyordu 2 gün dinlensin öyle kan alalım çok dikkat et sarılığını kontrol et derdi o arada çok zordu ya zaten koyu ve sarımsı değişikti rengi kontrolü çok zordu.. Ama çook şükür atlattık çok şükür aynen öyle amiin Allah dermansız dert vermesin..
Hadi gözün aydın, hayırlısıyla açılsın hastanede
Abooooo ne var o bavullar da ben bir aylık tatile giderken bile Okadar bavul olmuyorValizi kapattim sonunda
Bizde yarısının 2.cocuğuydu daha düşünmediler. Diger tek çocuklulardan tek ben hamile kaldımBizde de oldu o. 22 kişiden 11'e düşdük. İkinci üçüncü çocuklarını doğuranlar oldu.
Benim de kızım 9 yaşında. Hala 2,5 yaşındaki kardeşini kabullenmiş değil. Bunu kabullenmesini de beklemiyorum.İyi akşamlar kızlar pek giremiyorum malum doğum sonrası koşturma ilk bebesi kıskananlar var mı doğum yapanlardan. Benim kızım 9 yaş hevesle bekledi ama beni seviyor musun deyip duruyor çok üzülüyorum. Sizlerde durum ne?
Benim de kardeşimle aram 9 yaş, çok kardeş istemiştim hep dua edermişim Allahım noolur kardeşim olsun diye. Kıskandığımı da hatırlamıyorum hiç ama okulda org kursuna gidiyormuşum, o sene bırakmışım kardeşimle ve annemle vakit geçirmek istiyorum diyeİyi akşamlar kızlar pek giremiyorum malum doğum sonrası koşturma ilk bebesi kıskananlar var mı doğum yapanlardan. Benim kızım 9 yaş hevesle bekledi ama beni seviyor musun deyip duruyor çok üzülüyorum. Sizlerde durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?