2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım çok teşekkür ederim.
Sabah olmayacak gibi geliyo ama elbet olur. rabbim dermansız dert vermesin çok şükür kolay tedavisi. bununla atlatmış olalım

39 bile cok iyi bence maşallah benim normalde tam 38de alınacaktı

Yoruldum dunden beri valla gelecekse gelsin artik sinir stres bi tuhafim .. yarin giderim hic biseyin yok der ben bi ölcegimi bilmem bak gor

Ayy dur karamsar düşünme öyle dur bakalım, Allah kolaylık ve sabır versin çok yüklenme sen düşünce olacak kendine...

inşallah canım çok teşekkür ederim.
Sabah olmayacak gibi geliyo ama elbet olur. rabbim dermansız dert vermesin çok şükür kolay tedavisi. bununla atlatmış olalım
Beklerken öyle olur tabi zaman geçmez ama inş gün doğunca rahat ni nefes alırsınız.. Benim ilk oğlum anne sütü sarılığı oldu 43.yada 45. Gün müydü ne 10 un altına düştü hep 15-18 aralığında günlerce bekledik ha geçti ha geçecek diye yavrumun topukları mosmor oldu 2 güne bir bi sağ topuk bi sol topuk bazen dr acıyordu 2 gün dinlensin öyle kan alalım çok dikkat et sarılığını kontrol et derdi o arada çok zordu ya zaten koyu ve sarımsı değişikti rengi kontrolü çok zordu.. Ama çook şükür atlattık çok şükür aynen öyle amiin Allah dermansız dert vermesin..

Valizi kapattim sonunda
Hadi gözün aydın, hayırlısıyla açılsın hastanede

Aslında hersey kader yani dediğiniz gibi olcak olduktan sonra önüne geçemezsin sevindim sağ Salim kucağınıza aldığınıza
Öyle tabi ki bizde oo ne planlar vardı doğumla ilgili ama kızın keyfini hesaba katmamışız. Şükür kavuştuk neredeyse 3 yaşına girecek abla bile oluyor

Ahh ilk günler yarına düşmüş olur canım eve çıkarsınız. 19larda kaç tane bebe yattiysa ertesi günü değeri düşüp çıktı

ay inşallah canım ya. bana kalsa gece kontrol edip eve göndersinler bizi.
ama tabi iki gün yatacagina yarına kadar yatsın çıksın ona razıyım.

Ah canımm kıyamam . Benimde çok hevesli şu an ama doğunca ne olur bilemiyorum . Bizimki ile arasındada 4 yaş olacak . Allah yardımcın olsun canım .

Bizde de guru lar vardı ama kazen abi acımadı bizde geri gelen olmadı galiba nickler aklımda değil, aynen grup hala aktif ama 8 kişi devam ediyoruz biz yaprak dökümü yaşadık
Bizde de oldu o. 22 kişiden 11'e düşdük. İkinci üçüncü çocuklarını doğuranlar oldu.

oyyy baya ugrastirmis sarılık sizi de miniği de. çok geçmiş olsun canım. şimdi sen bunu yazınca bizimki basit. Ona bile dert ediyorum seni düşünemedim.

Bizde de oldu o. 22 kişiden 11'e düşdük. İkinci üçüncü çocuklarını doğuranlar oldu.
Bizde yarısının 2.cocuğuydu daha düşünmediler. Diger tek çocuklulardan tek ben hamile kaldım o 3.cocuğu çat diye araya sıkıştıran arkadaşları tebrik ediyorum yürek mi yediler

Benim de kızım 9 yaşında. Hala 2,5 yaşındaki kardeşini kabullenmiş değil. Bunu kabullenmesini de beklemiyorum. Kardeşsiz kalmasın dedik hep ama tek çocuk kalsa daha mutlu olurmuş. Onu görüyoruz. Ablalık desen sıfır. Hiç mi içinden gelmez? Olmayınca olmuyormuş.

Benim de kardeşimle aram 9 yaş, çok kardeş istemiştim hep dua edermişim Allahım noolur kardeşim olsun diye. Kıskandığımı da hatırlamıyorum hiç ama okulda org kursuna gidiyormuşum, o sene bırakmışım kardeşimle ve annemle vakit geçirmek istiyorum diye kıskanmışım herhalde. Olur o kadar normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…