Sabahtan beri aynı durumdayım dün tek bir kasılma bile hissetmedim, bugun sabahtan beri karnım ya kare ya ücgen oluyor yogun kasılmalarım var dur bakalım altından ne cıkacakYok canim takipteyim sadece sancidan cok kasilma var bugunde karnim yuvarlak kalmiyor hic ya ucgen ya kare bende sastim napcagimi yarin sabah gidicem normal kontrolum var durumumuda anlatirim
Bende doktordan geldim kızlar tam 36 haftalığım 2700kilosu normalde 16 agustosta falan 38de alıcaktı doktor ama 2 hafta izinliymiş 15nden sonra 12 agustosta alalım dedi ama o zaman 37+4 falan oluyo cok küçük değil mi ya ciğer geliştirici yapalım mı dedim gerek yok dedi cok rahat bi doktordur korktum açıkçası kilosu da az gibi geldi var mı aranızda bu haftada doğum yapan ya cok korktum açıkçası
Kafa değil de karın çevresi oneml8, stres yapma cnm doktor ekstra bir şey demiyorsaSezeryan olacağım pazartesi nasipse. Kafası önden gidiyor deyince korktum
HAdi bakalım hayırlı haberlerini alalım inşaallahBenim galiba sancılarım başladı ama çok düzensiz. Bi yarım saat, sonra 1 buçuk saat, sonra yine yarım saat, sonra bir saat gibi araları var. Yarına doktorunu bekler herhalde kızçem zırt diye düzene girmez değil mi?
Anlatırım tabiki, once fatursnın resmini cekip bilgisayara yükle sonra jpg to pdf yaz google a ve o dosyayı pdf dosyasına cevir. Cunku sisteme pdf formatı yükleniyor sadece. fatura kimin adına ise onun e devletine girip arama kısmına tüketici hakem heyeti yaz ve yönlendirdiği uygulamaya git. Orada yeni başvuru kısmı var. Oraya tıklayıp, önce fatura bilgilerini giriyorsun o snei yönlendiriyor sonra sikayet dilekceni yazıyorsun iste dogum yaptım, özel hizmet adı altında benden su kadar ucret alındı kanuna aykırıdır, fazla alınanucretin tarafıma ait şu ibana iade edilmesini talep ediyorum seklinde bir dilekce. Sonra son kısımda belge yükle kısmı var oradan da bilgisayardaki pdf seklinde olan faturayı yüklüyorsun basvuru yapmıs oluyorsun. Tüketici hakem heyeti kararını verdiğinde sana tebligat gönderiyor. Reddedilse bile herhangi bir ücret masraf ödemiyorsun²
nasil yapacagimison kez anlatir misin
İnşallah bir an önce düzelir kuzucuk, olsun yarına kaldın saglıklı olacaksa annesi bi daha da gitmesin hastane hic inşallah rabbim hepimizin bebelerini korusunselam kızlar.
cumartesi günü bebeğimin sarılık değeri 13 çıkmıştı. bugüne tekrar çağırdı doktor 19 a yükselmiş şu an fototerapi aliyo oğlum. yarına kadar alacakmış.
yanında ben kalcam anne yani oda şeklinde yatış yaptırdık. esim de büyük oğlumla evde kalacak.
yarına kalması çok uzun geliyo bana keşke 6 8 saat alsa da gönderseler bizi evimize.
onun dışında kilo almaya başlamış çok şükür
Maşallah ya insallah bu bebişleride sağ Salim kucağımıza alırızÖyle tabi ki bizde oo ne planlar vardı doğumla ilgili ama kızın keyfini hesaba katmamışız. Şükür kavuştuk neredeyse 3 yaşına girecek abla bile oluyor
Doktoruna güven canım hic bebeği riske atmaz demekki bir bildiği var saglıkla gelsin insallahBende doktordan geldim kızlar tam 36 haftalığım 2700kilosu normalde 16 agustosta falan 38de alıcaktı doktor ama 2 hafta izinliymiş 15nden sonra 12 agustosta alalım dedi ama o zaman 37+4 falan oluyo cok küçük değil mi ya ciğer geliştirici yapalım mı dedim gerek yok dedi cok rahat bi doktordur korktum açıkçası kilosu da az gibi geldi var mı aranızda bu haftada doğum yapan ya cok korktum açıkçası
Evet seninle aynıyız doğum tarihlerimizde aynı senin sezeryan tarihin belli mşKucyk değil premature de olmuyor 37 de. Haftaya 37.hafatda ben de sezaryen olacağım cnm, içini ferah tut. Bana ciğer geliştirici yaptı doktor birkaç hafta önce ama erken doğum riskim vardi, durum farklıydı. 2 kg ve 32.haftayi geçen bebekler gismis oluyor merak.etme, arkadaşım 33.haftada 1700 doğum yaptı, şimdi 5 ayını bitirdi.
Kafa değil de karın çevresi oneml8, stres yapma cnm doktor ekstra bir şey demiyorsa
İşte doktor nedense cok relaks geliyo banaDoktoruna güven canım hic bebeği riske atmaz demekki bir bildiği var saglıkla gelsin insallah
Sağlıkla kucagına al bebeni inşallah, güzel haberlerini bekliyor olacagızYarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Doktor yarın belirleyecek tarihiEvet seninle aynıyız doğum tarihlerimizde aynı senin sezeryan tarihin belli mş
Sağlıkla geldin minikYarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Ya cok heyecanlı yine aynı tarih oluyormuş 12 AğustosDoktor yarın belirleyecek tarihi
Hakkınızda hayırlısı olsun canımBenim galiba sancılarım başladı ama çok düzensiz. Bi yarım saat, sonra 1 buçuk saat, sonra yine yarım saat, sonra bir saat gibi araları var. Yarına doktorunu bekler herhalde kızçem zırt diye düzene girmez değil mi?
Erkek bebek daha mı sancılı oluyor yapma beBana o kadar aci cektirmedi suni .. ama bebegin kendi sancisiyla suni öldürdü beni simdide erkek bebeginin kendi sancisindan korkmuyo degilim
Neymiş neymişİlaç demek istemiştimrahmi yumuşatmak, açılmayı sağlamak için sanırım bir ilaç verebiliriz gibi demişti.
Yarin paylaşırımYa cok heyecanlı yine aynı tarih oluyormuş 12 Ağustoshayırlısı olsun insallah sağ Salim alırız kucağımıza
Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıcakla kavuşun güzel bir doğum hikayeniz olsun inşallahYarın sabah 8.30 da sezeryan olacağım Kızlar hepimizin duasını bekliyorum
Aynen gogus ucu kremi gumus kapak vs koymadim bininlsr kaldi onlari da kullaniyorumDaha 2 haftan var kaç defa açılır kapanır o valiz
Ben cantaya sigamadim garantici bi tip olduğumdan hersey fazla fazlaAbooooo ne var o bavullar da ben bir aylık tatile giderken bile Okadar bavul olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?