2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de bugün 37+3 olduk. 3000 gram dedi ben de oksapar kullanıyorum 50-100 gram civarında almış 1 haftada çok almamış. Demek ki onunla alakalı ama normal dedi bişey demedi. Plesenta eskimeye başlamış dedi

Ben hastanede odama yerlestim. En az 3 gun kizimi goremicem. Insallah yoklugumu hissetmez. Yarin icin heyecanlanmaya basladim. Bir an once yarin olsun
Oyy maşallah sana
Dualarımız ve heyecanlarımız seninle Miruneciğim. Her şey yolunda gidecek inşallah. Bunda da vardır bir hayır diye düşünelim.Şimdiden Allah kolaylık versin.

Yaaa gözün aydın o olumsuzluklar da nazar olsun, iyiki o an söylememişler sana panik yapabilirdin , neyseki yumusak yanaklara kavuştun, sütün de zamanla gelir bebiş emmeyi ögrenince, sağlıkla büyüt inşallah

Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah, bebeni kucagına aldıgında tüm agrıların dinmiştir, darısı basımıza

Kizlar ben evi temizleyip sil supur yapiyorum işte esime dedim yarın kontrole gidelim bakalım bi sağlığı nasıl bakalim izin alabilse işten yarın erkenden gideriz ki sıra alabilelim bakalim doktor ne diyicek gidersek haber veririm kizlar suni sancidan cok korkuyorum ya acaba bebisin sağlığı yerinde ise illa bebegi getirelim demez doktorum demi

Evet doğum gerçekleştikten sonra işveren tarafından rapor onaylanıyormuş. Ondan sonra ödeme çıkıyormuş. Ama hangi tarihlerde nasıl çıkacak bilmiyorum

Biz de bugün 37+3 olduk. 3000 gram dedi ben de oksapar kullanıyorum 50-100 gram civarında almış 1 haftada çok almamış. Demek ki onunla alakalı ama normal dedi bişey demedi. Plesenta eskimeye başlamış dedi
Plesanta yaşlanması bende de var ama doktorlar önemsemiyor. Önemli olan bebeğin gelişimine olan etkisi. Benim 2 haftadır yaşlı, 35ten sonra beklenilen birşey herşeyin olduğu gibi plesantanında ömrü oluyor dedi doktorum

Ben de su an nst deyim kızlar bu şekilde cıkıyor, dün de tüm aynı kasılmayı hissettim bugun de aynı nstye boyke yansıyor, bakalım doktor ne diyecek, düzenli değil mi kasılmalar

Eklentiler

• Screenshot_20220802_145938_com.whatsapp.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…