- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Hakkında hayirlisi olsun canım yaBen de su an nst deyim kızlar bu şekilde cıkıyor, dün de tüm aynı kasılmayı hissettim bugun de aynı nstye boyke yansıyor, bakalım doktor ne diyecek, düzenli değil mi kasılmalar
Doktordan cıkayim haber edrceğim bence cıkamayacam givi geliyor serum baglar gibi geliyıt bakalımNst ve ultrason özürlüyüm canım hiç anlamam haberdar et bizi
Amiin hepimizinHakkında hayirlisi olsun canım ya
Herşey yolundaysa demez herhalde gerçi bazı doktorlar 40tan sonra bekleme taraftarı değil. Sen her ihtimale karşı hazırlıklı git canımKizlar ben evi temizleyip sil supur yapiyorum işte esime dedim yarın kontrole gidelim bakalım bi sağlığı nasıl bakalim izin alabilse işten yarın erkenden gideriz ki sıra alabilelim bakalim doktor ne diyicek gidersek haber veririm kizlar suni sancidan cok korkuyorum ya acaba bebisin sağlığı yerinde ise illa bebegi getirelim demez doktorum demi
Aynen akşam yine banyo yapicam da ama ben soyluyucem bebeğim iyiyse hocam beklemek istiyorum diye 2 kizimda normal dogum sancim la dogum yaptim bakalim hayırlısıylaHerşey yolundaysa demez herhalde gerçi bazı doktorlar 40tan sonra bekleme taraftarı değil. Sen her ihtimale karşı hazırlıklı git canım
Hayırlısı olsun kuzumDoktordan cıkayim haber edrceğim bence cıkamayacam givi geliyor serum baglar gibi geliyıt bakalım
Ay maşallah subhanallah ne tatli ya yerimBen hastanede odama yerlestim. En az 3 gun kizimi goremicem. Insallah yoklugumu hissetmez. Yarin icin heyecanlanmaya basladim. Bir an once yarin olsun
Ay bende anlamiyorum bu isleri beni de etiketleyin ogreneyimKızlar sgk dan yatcak dogum parasını ay ay almayı düsünüyordum ama doğum gerçekleşmeden sanırım para yatmıyormuş. En erken eylülde alabileceğiz sanırım 2 ayı birden toptan. Doğru mu anladım acaba? Bilen var mıdır?Delirella sen bilirsin kız
Bence durduk yere bi sikinti yoksa niye suni sanci versin ay korkma suniden ben dusuk yaparken suni sanci verdiler o kadar kötü degildi sadece aglamistimKizlar ben evi temizleyip sil supur yapiyorum işte esime dedim yarın kontrole gidelim bakalım bi sağlığı nasıl bakalim izin alabilse işten yarın erkenden gideriz ki sıra alabilelim bakalim doktor ne diyicek gidersek haber veririm kizlar suni sancidan cok korkuyorum ya acaba bebisin sağlığı yerinde ise illa bebegi getirelim demez doktorum demi
Ayy haber ver bebişBen de su an nst deyim kızlar bu şekilde cıkıyor, dün de tüm aynı kasılmayı hissettim bugun de aynı nstye boyke yansıyor, bakalım doktor ne diyecek, düzenli değil mi kasılmalar
Ben 35teyim öyleyim valla Allah yardım etsin sizeSSagol canım ya 40 haftalik olduk ya ister istemez gelsin artik diye haykirasim geliyor ya
Kendi sancın la doğuruyorsan daha ne. İnsallah suni ye gerek kalmaz. Sonraki dogumlarda 4-5cm e kadar açılma sancı falan hissetmeyen varAynen akşam yine banyo yapicam da ama ben soyluyucem bebeğim iyiyse hocam beklemek istiyorum diye 2 kizimda normal dogum sancim la dogum yaptim bakalim hayırlısıyla
Kiz öbür vakan kör müydü kiSezaryen günü almak için gittik geçen hafta ebe çatın çok dar normal doğuma uygun değil demişti çok moralim bozulmuştu bu sefer başka bir ebeye hiç bunu söylemeden muayene ettirdim 1 cm açılman var çatın normal doğuma müsait dedi. Sancı çıkmadı nstde sizce ne zamana doğururum ki
Galiba kördüKiz öbür vakan kör müydü ki
İşverenim suan istese de onaylayamadı zaten. Doğum raporu falan gerekiyormuş. Doğum yapınca mı veriyor onu hastane? Kafam allak bullak olduEvet doğum gerçekleştikten sonra işveren tarafından rapor onaylanıyormuş. Ondan sonra ödeme çıkıyormuş. Ama hangi tarihlerde nasıl çıkacak bilmiyorum
Toplu alcaksan anca kasımda alırsın 16 hafta doldugunda canımAy maşallah subhanallah ne tatli ya yerim
Ay bende anlamiyorum bu isleri beni de etiketleyin ogreneyimben toptan almak istiyorum dedim muhasebeci sormuş ne zaman alirim ki hepsini
Bence durduk yere bi sikinti yoksa niye suni sanci versin ay korkma suniden ben dusuk yaparken suni sanci verdiler o kadar kötü degildi sadece aglamistim
Ayy haber ver bebiş
İki sancıyı da çekmiş biri olarak soylebilirim ki normal sancı da kolay değil onunla dogurabildiyseniz suni sancıyı da bünyeniz kaldırır. Pozitif düşünün:)Kizlar ben evi temizleyip sil supur yapiyorum işte esime dedim yarın kontrole gidelim bakalım bi sağlığı nasıl bakalim izin alabilse işten yarın erkenden gideriz ki sıra alabilelim bakalim doktor ne diyicek gidersek haber veririm kizlar suni sancidan cok korkuyorum ya acaba bebisin sağlığı yerinde ise illa bebegi getirelim demez doktorum demi
Kızzzz herkesin instası var sende haberler hep senden çok merak ediyoruz ama ya maşallah
Ay Allah nazardan korusun bal maşallah. Hepsi geçecek annesi herşey yoluna girecek bazı şeyler unutulacak güzel anlar hatırlanacak. Sağlıkla bebeişini kucağına alıp evine kızına kocana kavuşacaksın hiç korkmaBen hastanede odama yerlestim. En az 3 gun kizimi goremicem. Insallah yoklugumu hissetmez. Yarin icin heyecanlanmaya basladim. Bir an once yarin olsun
merhaba ben de daha yeni muhasebeci ile konuştum . sistem değişmiş artık doğum yapmadan para yatmıyor. nasıl alınacağına gelince de onu biz belirtiyoruz ister ay ay ister en son toplu olarakKızlar sgk dan yatcak dogum parasını ay ay almayı düsünüyordum ama doğum gerçekleşmeden sanırım para yatmıyormuş. En erken eylülde alabileceğiz sanırım 2 ayı birden toptan. Doğru mu anladım acaba? Bilen var mıdır?Delirella sen bilirsin kız
Benim kurumsal firma olduğu için sgk ile kurum kendi mahsuplasiyor 2 yıldır raporlarda da, ben hiç bsey yapmıyorum,benim durum farklı. Temmuzda 32.hafta analık iznine çıktım mesela temmuz maaşımı ödedi kurumum aylık bazda :) Normalde toplu diyorlarsa doğrudur, bsey diyemiyorum şu anKızlar sgk dan yatcak dogum parasını ay ay almayı düsünüyordum ama doğum gerçekleşmeden sanırım para yatmıyormuş. En erken eylülde alabileceğiz sanırım 2 ayı birden toptan. Doğru mu anladım acaba? Bilen var mıdır?Delirella sen bilirsin kız
Detayını bilmiyorum ama doğum olduğunda hastane sgk sistemine giriyor heralde . Benimde ilk olduğu için net bilmiyorumİşverenim suan istese de onaylayamadı zaten. Doğum raporu falan gerekiyormuş. Doğum yapınca mı veriyor onu hastane? Kafam allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?