2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herşey yolundaysa demez herhalde gerçi bazı doktorlar 40tan sonra bekleme taraftarı değil. Sen her ihtimale karşı hazırlıklı git canım

Herşey yolundaysa demez herhalde gerçi bazı doktorlar 40tan sonra bekleme taraftarı değil. Sen her ihtimale karşı hazırlıklı git canım
Aynen akşam yine banyo yapicam da ama ben soyluyucem bebeğim iyiyse hocam beklemek istiyorum diye 2 kizimda normal dogum sancim la dogum yaptim bakalim hayırlısıyla

Sezaryen günü almak için gittik geçen hafta ebe çatın çok dar normal doğuma uygun değil demişti çok moralim bozulmuştu bu sefer başka bir ebeye hiç bunu söylemeden muayene ettirdim 1 cm açılman var çatın normal doğuma müsait dedi. Sancı çıkmadı nstde sizce ne zamana doğururum ki

Ben hastanede odama yerlestim. En az 3 gun kizimi goremicem. Insallah yoklugumu hissetmez. Yarin icin heyecanlanmaya basladim. Bir an once yarin olsun
Ay maşallah subhanallah ne tatli ya yerim
Ay bende anlamiyorum bu isleri beni de etiketleyin ogreneyim ben toptan almak istiyorum dedim muhasebeci sormuş ne zaman alirim ki hepsini
Bence durduk yere bi sikinti yoksa niye suni sanci versin ay korkma suniden ben dusuk yaparken suni sanci verdiler o kadar kötü degildi sadece aglamistim
Ben de su an nst deyim kızlar bu şekilde cıkıyor, dün de tüm aynı kasılmayı hissettim bugun de aynı nstye boyke yansıyor, bakalım doktor ne diyecek, düzenli değil mi kasılmalar
Ayy haber ver bebiş

SSagol canım ya 40 haftalik olduk ya ister istemez gelsin artik diye haykirasim geliyor ya
Ben 35teyim öyleyim valla Allah yardım etsin size
Aynen akşam yine banyo yapicam da ama ben soyluyucem bebeğim iyiyse hocam beklemek istiyorum diye 2 kizimda normal dogum sancim la dogum yaptim bakalim hayırlısıyla
Kendi sancın la doğuruyorsan daha ne. İnsallah suni ye gerek kalmaz. Sonraki dogumlarda 4-5cm e kadar açılma sancı falan hissetmeyen var

Kiz öbür vakan kör müydü ki

Evet doğum gerçekleştikten sonra işveren tarafından rapor onaylanıyormuş. Ondan sonra ödeme çıkıyormuş. Ama hangi tarihlerde nasıl çıkacak bilmiyorum
İşverenim suan istese de onaylayamadı zaten. Doğum raporu falan gerekiyormuş. Doğum yapınca mı veriyor onu hastane? Kafam allak bullak oldu

Toplu alcaksan anca kasımda alırsın 16 hafta doldugunda canım

İki sancıyı da çekmiş biri olarak soylebilirim ki normal sancı da kolay değil onunla dogurabildiyseniz suni sancıyı da bünyeniz kaldırır. Pozitif düşünün:)

Ben hastanede odama yerlestim. En az 3 gun kizimi goremicem. Insallah yoklugumu hissetmez. Yarin icin heyecanlanmaya basladim. Bir an once yarin olsun
Ay Allah nazardan korusun bal maşallah. Hepsi geçecek annesi herşey yoluna girecek bazı şeyler unutulacak güzel anlar hatırlanacak. Sağlıkla bebeişini kucağına alıp evine kızına kocana kavuşacaksın hiç korkma

merhaba ben de daha yeni muhasebeci ile konuştum . sistem değişmiş artık doğum yapmadan para yatmıyor. nasıl alınacağına gelince de onu biz belirtiyoruz ister ay ay ister en son toplu olarak

Benim kurumsal firma olduğu için sgk ile kurum kendi mahsuplasiyor 2 yıldır raporlarda da, ben hiç bsey yapmıyorum,benim durum farklı. Temmuzda 32.hafta analık iznine çıktım mesela temmuz maaşımı ödedi kurumum aylık bazda :) Normalde toplu diyorlarsa doğrudur, bsey diyemiyorum şu an

İşverenim suan istese de onaylayamadı zaten. Doğum raporu falan gerekiyormuş. Doğum yapınca mı veriyor onu hastane? Kafam allak bullak oldu
Detayını bilmiyorum ama doğum olduğunda hastane sgk sistemine giriyor heralde . Benimde ilk olduğu için net bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…