2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy maşallah prenses çok sevindim annesi herşey yoluna girer merak etme Allah nazardan korusun
Canım sana da çok geçmiş olsun o kesiklerde bir an önce iyileşir umarım. Minnoşuna kavuştun sonunda Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
38+3 haftalik ciktik 3.300 gr olmusuz suan nstdeyim bisey yok demi yine
Kızzzzz bugün bizim de hastaneye gidene kadar beni hoplatan bebe nst de uyudu resmen ne kasılma ne bişey 10 ağustosa gün verdi doktor
Ben de su an nst deyim kızlar bu şekilde cıkıyor, dün de tüm aynı kasılmayı hissettim bugun de aynı nstye boyke yansıyor, bakalım doktor ne diyecek, düzenli değil mi kasılmalar
Baya kasılma var canım benimki uyudu resmen ya hadi bakalım haber ver doktorun ne diyecek merak ettim ben de

Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı baya ölçmekte zorlanıyor artık doktor suyu biraz azalmış ama idare eder dedi 1 haftada 170 gr almış tabi doğru ölçülmediğini düşünürsek farklı da olabilir. Bu arada kaşıntı İçin safra asidi test verdik tok gitmiştim ama ona göre değerlendirecekler kolestaz çıkarsa yarın alırım bebeği dedi. Yoksa 10 Ağustos a gün verdi ama cumartesi tekrar kontrole çağırdı suyu bitmiş olursa cumartesi de alabilirim dedi. Ayrıca kızım kendisi gelmeye karar verirse herşey olabilir artık her an herşey olabilir bekliyoruz çok heyecanlandım.

Yaaa sevindim canım adına insan cok heyecanlı oluyo gün alınca kaç haftalık oluyorsun haftasıyla ilgili birşey dedi mi doktorun
Sagol cnm, 37+4 olacağım o gün. Bende serklaj oldugundan zaten 40 li haftaları bekleyemiyoruz, premature sinirini geçmiş oluyoruz dedi doktor. Ciger gelistirici de yapılmıştı birkaç hafta önce 4 doz, her şey yolunda inşallah

Ohh maşallah insallah sağ Salim kavuşursun canım benimle aynısın ne diye soruyorsam kaç hafta diye bende heyecanlandım

Ohh maşallah insallah sağ Salim kavuşursun canım benimle aynısın ne diye soruyorsam kaç hafta diye bende heyecanlandım
Ahahhahah, olsun cnm, heyecan hepimizde, içimizde hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah

Toplu alcaksan anca kasımda alırsın 16 hafta doldugunda canım
32 den itibaren 16 dimi canım ona gore hesaplayayim
Kızzzz herkesin instası var sende haberler hep senden çok merak ediyoruz ama ya maşallah
Bibara burdan takipleşmek isteyenler birbirine mesaj atti özelden baya takipleşiyoruz
Ve eveeeet, haftaya 10 ağustos günü benim de sezaryen tarihim alindi arkadaslar

Cynd
Ayyy hadi gözünaydin 8 günün var kavuştaya aferin oğluna uslu uslu bekledi yavrum maşallah ❤

Biz de bugün 37+3 olduk. 3000 gram dedi ben de oksapar kullanıyorum 50-100 gram civarında almış 1 haftada çok almamış. Demek ki onunla alakalı ama normal dedi bişey demedi. Plesenta eskimeye başlamış dedi
Yaa benimle aynı olan birini görmek mutlu etti beni üzülüyordum bende inşallah evlatlarımızı sağ slaim kucağımıza alırız canım sezeryanmı olacaksın normal doğummu

Yaaa aynı gün

Benim geçer ya, senin gibi 38 değilim ben Sayılı gün artık son 1 hafta

Sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah
H hasret_97 10 agustosta toplu kesime gidecegiz benimde şimdilik 10 nu hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…