2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ve eveeeet, haftaya 10 ağustos günü benim de sezaryen tarihim alindi arkadaslar

@cnsygmr
Kizimin dogum gunu. 10unda dogan 2 bebek daha taniyorum 2020 Agustos Anneleri Grubundan. Kizim dahil 3u de cok uslu gece uyuyan, istahli, sorun cikarmatan rahat bebekler oldular. Insallah seninki de oyle olur insallah. Cok rahat edersin valla.

Yaa benimle aynı olan birini görmek mutlu etti beni üzülüyordum bende inşallah evlatlarımızı sağ slaim kucağımıza alırız canım sezeryanmı olacaksın normal doğummu
İnşallah canım sezaryen demişlerdi ama 1 cm açılmam var normal olabilirim nasip olursa bakalım hayırlısı artık

Kizimin dogum gunu. 10unda dogan 2 bebek daha taniyorum 2020 Agustos Anneleri Grubundan. Kizim dahil 3u de cok uslu gece uyuyan, istahli, sorun cikarmatan rahat bebekler oldular. Insallah seninki de oyle olur insallah. Cok rahat edersin valla.
Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah hepimizin bebeleri gece uyur. Ben uykuya çok düşkünüm benim kide 10 agustos inşallah şansımıza senin dediğin gibi kızın gibi olur.

I
Ayin 10 unu görelim de sagol cnm, hayırlısıyla inşallah

Kız sen 37 haftalık gözüküyorsun niye erkenden sezeryan verdi . Gününü bekleseydin ? Sen mi tercih ettin öyle mi olması gerekiyordu ?
37 değil 36 haftaligim uygulamada 1 hafta önden görünüyor. 37+4 te alinmis olacak.Benim mecburi, karnımdan Abdominal serklaj atıldı rahmime (dikis), doğum başlamadan bebeğin alınmış olması lazim. Aksi durum hiç iyi değil anne için

@hasret_97 10 agustosta toplu kesime gidecegiz benimde şimdilik 10 nu hakkımızda hayırlısı.

Ayın 10 una bekleriz arkadaşlar, toplu sünnet gibi toplu doğum

Hayırlı olsun.
Sagolasin

Ah ağzından bal damlıyor İnşallah bizim sipa da öyle akıllı uslu olur. Ah annesi çok çekti, üzmesin

Ben 35teyim öyleyim valla Allah yardım etsin size

Kendi sancın la doğuruyorsan daha ne. İnsallah suni ye gerek kalmaz. Sonraki dogumlarda 4-5cm e kadar açılma sancı falan hissetmeyen var
Bakalım canim yarın izin almış olabilirse gitsek iyi olur ne biliyim suyu falan iyimi durumu iyimi ondan bilgi almak istiyorum hareket ediyor şükür ama yinede insanın içi rahat etmiyor ben bu aralar içim daralıyor sıkıntı basiyor beni ya çocuklara karşı hiç konuşmasinlar istiyorum birde sinirliyim

merhaba ben de daha yeni muhasebeci ile konuştum . sistem değişmiş artık doğum yapmadan para yatmıyor. nasıl alınacağına gelince de onu biz belirtiyoruz ister ay ay ister en son toplu olarak
Ben ay ay istiyordum. O zaman diyelim bir hafta sonrada doğursam sanırım Eylülde çift maaş yatacak hem temmuz hem agustosunki. Cünkü 1 temmuzda 32.hafta iznime cıktım
Canım bende 1 temmuzda basladı 32.hafta iznim temmuzda haziranın maasını aldım. Bu ay yatmadı ama dogum parasıda yatamıtor cocuk dogmadıgı icin benm merak ettigim diyelim cocuk 1 hafta sonra dogdu o zaman onaylayıp yatırtabiliyorlar mı
Evet canım 32 den itibaren

İnşallah canım sezaryen demişlerdi ama 1 cm açılmam var normal olabilirim nasip olursa bakalım hayırlısı artık
Bana kan sulandırıcı kullandığım için doktorum normal doğum yapmam sana dedi vajinal doğumda altına atacağım dikişte bi patlama olsa kanını durduramayız dedi bizde el mahkum tamam dedik

Aglamissin demekki canın yanmiş

Kızlar sezeryan olacak kişiler belden uyuşturmalımı yoksa genel anestezimi alacaksınız .Belden uyuşturma çocuğa daha az etki ediyor ,genel anesteziden daha çok etkileniyor diyorlar sizce ?

Kızlar sezeryan olacak kişiler belden uyuşturmalımı yoksa genel anestezimi alacaksınız .Belden uyuşturma çocuğa daha az etki ediyor ,genel anesteziden daha çok etkileniyor diyorlar sizce ?
Oncekinde genel olmuştum (acil doguma alinmistim) doktor bu kez anestezi doktoru karar verecek dedi

Kızlar sizede ayaga falan kalktığınızda bana olan gibi bir aşırı sert baskı oluyor mu? Sanki bebeğin kafası fırlıcakmıs gibi oluyor. Her defasında icimden “aha şimdi suyum patlıcak sanırım” diye geçiriyorum. Alt karnım zaten artık iptal göbeğim falloş topu gibi düştü yere taşıyamıyorum akdkskakka

Benim bu haftadan itibaren karnım düştü canım artık kasıklarımda hissediyorum çocuğun kafasını zaten doktorumda bu sabah iyice inmiş aşağıya yürümekte bile zorlanırsın artık dedi

4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
Anaaam benden önce doğuruyosun inanmıyorım buna ajdkskakma sancın mı vardı nasıl oldu ? Benımde bebeğin kafası yürürken aradan fırlıcakmısta suyum patlocakmıs hissi oluyor ama hiç açıklık baktırmadım
Allah hayırlı bi dogum nasip etsin agrısız sızısız kavuş bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…