2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bu haftadan itibaren karnım düştü canım artık kasıklarımda hissediyorum çocuğun kafasını zaten doktorumda bu sabah iyice inmiş aşağıya yürümekte bile zorlanırsın artık dedi
Canım benımki 34-35 dibi düştü zatende dünkü muayenede kafası artk en asagıda cıktı ama doktorum acıklık falan bakmadı. A avozge den sonra dedm bende mi acaba 3 cm acıklıkla falan geziyorum farkında olmadan

Kızlar sezeryan olacak kişiler belden uyuşturmalımı yoksa genel anestezimi alacaksınız .Belden uyuşturma çocuğa daha az etki ediyor ,genel anesteziden daha çok etkileniyor diyorlar sizce ?
Ben genel tercih edeceğim inş, hem iğne korkum var hem de o kesme biçme sürecini ruhum duymayacak olsa bile bilerek beklemeye dayanacak birisi değilim.. Ben de dr ma genel anestezi de bebeğe gidiyor çok kötü bir etkisi olur mu endişelenmem gerekecek kadar diye sorduğum da bir miktar gidiyor bebeğe ama çok fazla bu şekilde doğum gerçekleşiyor sıkıntı yok dedi.. Tavsiyem Spinal den yana tercih senin dedi.. Spinalde ağrı sızı yı daha geç hissedeceğin için bebeğinle ilk saatler de daha rahat ilgilenirsin o sebeple Spinali tercih ediyoruz hep dedi..

Biz 2 haftadır yüzünü göremiyoruz bebikomun kafayı aşağıya sokmuş göstermiyo o değilde benim açıklığıma felan hiç bakılmadı sezeryan olacam diye ama bugğn nst de de ağrı çıktı sence bende 3 cmle geziyormuyumdur

Geçen hafta kendini kasma rahat bırak dediğimiz arkadaş sen miydin hayırlısı olsun hakkınizda ilk doğum için bence bu haftada 1 cm açılma iyi. Evde çömelme hareketleri ise yarar diye düşünüyorum. Ilk doğum olduğu için ne zaman olur doğum bilemeyiz de benim 2. Doğumda 3 cm dedi 1 hafta sonra doğdu. O 1 hafta da sıcak su uygulaması yaptım ve çömelerek hergun yer sildim. 1 hafta sonra gittim 8 cmdi. Çömelme hareketleri perine masajı falan bence iyi olur ınslalah

Aynen canım bende emzirememe korkusundan genel anestezi istemiyorum çocuğumla vakit geçiremezsem ilk vakit diye iğne korkusu benide biraz korkutuyor ama yapacak bişey yok bazı kişiler sinek ısırığı gibi oluyor hiç korkma diyorlar bakalım nası olacak ten tene teması çok istiyorum süte çok etkisi varmış

Bana kan sulandırıcı kullandığım için doktorum normal doğum yapmam sana dedi vajinal doğumda altına atacağım dikişte bi patlama olsa kanını durduramayız dedi bizde el mahkum tamam dedik
Aa çok şaşırdım ilk defa duydum. Oksapar mı kullanıyorsunuz corasprin mi?

4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
Anaaaam bacim gezdin gezdin digurmaya mı gittin şimdi sağlıkla kucagina al inşallah ❤
Kızlar sezeryan olacak kişiler belden uyuşturmalımı yoksa genel anestezimi alacaksınız .Belden uyuşturma çocuğa daha az etki ediyor ,genel anesteziden daha çok etkileniyor diyorlar sizce ?
Ben epidural olcam o ani tatmak isterim yani tam bayilmayla.ilgili bi bilgim yok malesef

Evet o bendim perine masajı yaptın mı sen canım ? ay ben de deneyeceğim ne varsa bakalım gerisi nasip

Reactions: Zzy
Yemın ederim paranoyak oldum suan kasılmaları hesaplıcam uygulamada ahsjjsjaj sen gene iki haftadır göremiyosun ben hiç göremedim yüzünü hep sakladı zilli düdük
Bence ben açılmayla geziyorum ama normal olcağı için sıkıntı yok

Evet aynısı bana da oluyor. Sanki aniden doğuracakmış gibi hissediyorum. Özellikle de biraz fazla yürümüşsem. Onun haricinde hiçbir belirti yok ama.Sitenin ve grubumuzun en belirtisizi benim.

Evet aynısı bana da oluyor. Sanki aniden doğuracakmış gibi hissediyorum. Özellikle de biraz fazla yürümüşsem. Onun haricinde hiçbir belirti yok ama.Sitenin ve grubumuzun en belirtisizi benim.
Bütün gün camış gibi oturdum ben ama kasılmalarm bugün cok arttı ve vurduğu anda da dogurcakmısım gibi korku saldırmya basladı bana. Sanki o eski tatlı kasılmalar gitti gibi

4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
Sağlıkla gelsin bebişin canım güzel geçecek inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben girmiyorken oldu tüm bunlar dimi küstüm vallahi beni de ekleyin nolurrr
@hasret_97 10 agustosta toplu kesime gidecegiz benimde şimdilik 10 nu hakkımızda hayırlısı.
Ayyy 10 lar artıyo ama başka hasreti etiketlemişsin
Evet spinal olacağımminşallah.
Aynen bugün doktora dedim siz 10 ü deyin bu kız her an çıkabilir içimden dedim valla hastanede gören doğurmaya gelmişim gibi davrandı

Arkadaslar yarin biz gidicez doktora galiba esim aradi az once garibim sancin agrin varmi diyovar ama kizlar devamlılığı yok dediğiniz gibi oturdugum yerden kalkınca agirlasmisim baya diyorum ama yarın oglenden sonra gideriz dedi eşim bakalim işte doktor bakarmi acaba o saatte bilmiyorum gunumuzun gectigini söyleriz bakarlar belki simdi banyoya giricem bakalim bizim poşa bugun gelecekmi yoksa yarın biz gidicez belkide zorla getiricekler kulağından tutup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…