Canım benımki 34-35 dibi düştü zatende dünkü muayenede kafası artk en asagıda cıktı ama doktorum acıklık falan bakmadı. A avozge den sonra dedm bende mi acaba 3 cm acıklıkla falan geziyorum farkında olmadanBenim bu haftadan itibaren karnım düştü canım artık kasıklarımda hissediyorum çocuğun kafasını zaten doktorumda bu sabah iyice inmiş aşağıya yürümekte bile zorlanırsın artık dedi
Sorunsuz guzel bur dogum diliyorum. Her sey yolunda gitsin insallah4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
Ben genel tercih edeceğim inş, hem iğne korkum var hem de o kesme biçme sürecini ruhum duymayacak olsa bile bilerek beklemeye dayanacak birisi değilim.. Ben de dr ma genel anestezi de bebeğe gidiyor çok kötü bir etkisi olur mu endişelenmem gerekecek kadar diye sorduğum da bir miktar gidiyor bebeğe ama çok fazla bu şekilde doğum gerçekleşiyor sıkıntı yok dedi.. Tavsiyem Spinal den yana tercih senin dedi.. Spinalde ağrı sızı yı daha geç hissedeceğin için bebeğinle ilk saatler de daha rahat ilgilenirsin o sebeple Spinali tercih ediyoruz hep dedi..Kızlar sezeryan olacak kişiler belden uyuşturmalımı yoksa genel anestezimi alacaksınız .Belden uyuşturma çocuğa daha az etki ediyor ,genel anesteziden daha çok etkileniyor diyorlar sizce ?
Biz 2 haftadır yüzünü göremiyoruz bebikomun kafayı aşağıya sokmuş göstermiyo
Geçen hafta kendini kasma rahat bırak dediğimiz arkadaş sen miydinSezaryen günü almak için gittik geçen hafta ebe çatın çok dar normal doğuma uygun değil demişti çok moralim bozulmuştu bu sefer başka bir ebeye hiç bunu söylemeden muayene ettirdim 1 cm açılman var çatın normal doğuma müsait dedi. Sancı çıkmadı nstde sizce ne zamana doğururum ki
Aynen canım bende emzirememe korkusundan genel anestezi istemiyorum çocuğumla vakit geçiremezsem ilk vakit diye iğne korkusu benide biraz korkutuyor ama yapacak bişey yok bazı kişiler sinek ısırığı gibi oluyor hiç korkma diyorlar bakalım nası olacak ten tene teması çok istiyorum süte çok etkisi varmışBen genel tercih edeceğim inş, hem iğne korkum var hem de o kesme biçme sürecini ruhum duymayacak olsa bile bilerek beklemeye dayanacak birisi değilim.. Ben de dr ma genel anestezi de bebeğe gidiyor çok kötü bir etkisi olur mu endişelenmem gerekecek kadar diye sorduğum da bir miktar gidiyor bebeğe ama çok fazla bu şekilde doğum gerçekleşiyor sıkıntı yok dedi.. Tavsiyem Spinal den yana tercih senin dedi.. Spinalde ağrı sızı yı daha geç hissedeceğin için bebeğinle ilk saatler de daha rahat ilgilenirsin o sebeple Spinali tercih ediyoruz hep dedi..
Aa çok şaşırdım ilk defa duydum. Oksapar mı kullanıyorsunuz corasprin mi?Bana kan sulandırıcı kullandığım için doktorum normal doğum yapmam sana dedivajinal doğumda altına atacağım dikişte bi patlama olsa kanını durduramayız dedi bizde el mahkum tamam dedik
Anaaaam4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
Ben epidural olcam o ani tatmak isterim yani tam bayilmayla.ilgili bi bilgim yok malesefKızlar sezeryan olacak kişiler belden uyuşturmalımı yoksa genel anestezimi alacaksınız .Belden uyuşturma çocuğa daha az etki ediyor ,genel anesteziden daha çok etkileniyor diyorlar sizce ?
Evet o bendimGeçen hafta kendini kasma rahat bırak dediğimiz arkadaş sen miydinhayırlısı olsun hakkınizda ilk doğum için bence bu haftada 1 cm açılma iyi. Evde çömelme hareketleri ise yarar diye düşünüyorum. Ilk doğum olduğu için ne zaman olur doğum bilemeyiz de benim 2. Doğumda 3 cm dedi 1 hafta sonra doğdu. O 1 hafta da sıcak su uygulaması yaptım ve çömelerek hergun yer sildim. 1 hafta sonra gittim 8 cmdi. Çömelme hareketleri perine masajı falan bence iyi olur ınslalah
Yemın ederim paranoyak oldum suan kasılmaları hesaplıcam uygulamada ahsjjsjajBiz 2 haftadır yüzünü göremiyoruz bebikomun kafayı aşağıya sokmuş göstermiyoo değilde benim açıklığıma felan hiç bakılmadı sezeryan olacam diye ama bugğn nst de de ağrı çıktı sence bende 3 cmle geziyormuyumdur
Evet aynısı bana da oluyor. Sanki aniden doğuracakmış gibi hissediyorum. Özellikle de biraz fazla yürümüşsem. Onun haricinde hiçbir belirti yok ama.Kızlar sizede ayaga falan kalktığınızda bana olan gibi bir aşırı sert baskı oluyor mu? Sanki bebeğin kafası fırlıcakmıs gibi oluyor. Her defasında icimden “aha şimdi suyum patlıcak sanırım” diye geçiriyorum. Alt karnım zaten artık iptal göbeğim falloş topu gibi düştü yere taşıyamıyorum akdkskakka
Bütün gün camış gibi oturdum ben ama kasılmalarm bugün cok arttı ve vurduğu anda da dogurcakmısım gibi korku saldırmya basladı bana. Sanki o eski tatlı kasılmalar gitti gibiEvet aynısı bana da oluyor. Sanki aniden doğuracakmış gibi hissediyorum. Özellikle de biraz fazla yürümüşsem. Onun haricinde hiçbir belirti yok ama.Sitenin ve grubumuzun en belirtisizi benim.
Aglamissin demekki canın yanmiş
Sağlıkla gelsin bebişin canım güzel geçecek inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
Ben girmiyorken oldu tüm bunlar dimi küstüm vallahi beni de ekleyin nolurrr32 den itibaren 16 dimi canım ona gore hesaplayayim
Bibara burdan takipleşmek isteyenler birbirine mesaj atti özelden baya takipleşiyoruz
Ayyy hadi gözünaydin 8 günün var kavuştayaaferin oğluna uslu uslu bekledi yavrum maşallah ❤
Ayyy 10 lar artıyo ama başka hasreti etiketlemişsin
Evet spinal olacağımminşallah.Kızlar sezeryan olacak kişiler belden uyuşturmalımı yoksa genel anestezimi alacaksınız .Belden uyuşturma çocuğa daha az etki ediyor ,genel anesteziden daha çok etkileniyor diyorlar sizce ?
Aynen bugün doktora dedim siz 10 ü deyin bu kız her an çıkabilir içimden dedim valla hastanede gören doğurmaya gelmişim gibi davrandıKızlar sizede ayaga falan kalktığınızda bana olan gibi bir aşırı sert baskı oluyor mu? Sanki bebeğin kafası fırlıcakmıs gibi oluyor. Her defasında icimden “aha şimdi suyum patlıcak sanırım” diye geçiriyorum. Alt karnım zaten artık iptal göbeğim falloş topu gibi düştü yere taşıyamıyorum akdkskakka
Ayyy sen de benden önce doğuracak gibisin bakalımBütün gün camış gibi oturdum ben ama kasılmalarm bugün cok arttı ve vurduğu anda da dogurcakmısım gibi korku saldırmya basladı bana. Sanki o eski tatlı kasılmalar gitti gibi
4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?