Canım özelden kullanici adini yaz takipleşirizSağlıkla gelsin bebişin canım güzel geçecek inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben girmiyorken oldu tüm bunlar dimi küstüm vallahi beni de ekleyin nolurrr
Ayyy 10 lar artıyo ama başka hasreti etiketlemişsin
Evet spinal olacağımminşallah.
Aynen bugün doktora dedim siz 10 ü deyin bu kız her an çıkabilir içimden dedim valla hastanede gören doğurmaya gelmişim gibi davrandı
Kiz doguruyomusun bak tirnaksiz doguramazsin benden söylemesiKızlar acil bakın ben korkuyorum doğurmaya hazır değilim tırnaklarımı yaptırmadım ajsksklslaka
Ama en son vuran sancıda ben inledim resmen ve büyük tuvalet hissi olustu
Ben sana A avozge nin yerine cevap vereyim onun basi kalabaliktir vajinada sigilimsi bisey cikmisti onun hpv olduğu icin bebege geçme riski olabilir dediker o da sezeryana karar verdi canim umarim tam doğru hatirlamisimdirCanım açılman var neden sezeryanla alacaklar
Canım yanlısım yoksa eğer hpv siğili cıkmıstı o yüzden sezeryan yapıyor doktoruCanım açılman var neden sezeryanla alacaklar
Bence sen simdi git tirnakçiya canim nolur nolmaz valla ben cok takintiliyim o kadaya koydugum seyi yapamadan gidersem ömür boyu deliririmŞuan tırnak randevumu öne cektirmeye calısıyorum artık yapacak bir şey kalmadı ajjskakks
Çok teşekkür ederim canım, inşa Allah sende sağ salim kızına alırsın kucağınaAyyyy maşallah prenses çok sevindim annesi herşey yoluna girer merak etme Allah nazardan korusun
Canım sana da çok geçmiş olsun o kesiklerde bir an önce iyileşir umarım. Minnoşuna kavuştun sonunda Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Kızzzzz bugün bizim de hastaneye gidene kadar beni hoplatan bebe nst de uyudu resmen ne kasılma ne bişey 10 ağustosa gün verdi doktor
Baya kasılma var canım benimki uyudu resmen ya hadi bakalım haber ver doktorun ne diyecek merak ettim ben de
çom teşekkür ederim MinurecimAaa tebrik ederimm. Gormemisim ben bu mesaji. Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. Insallah yaralarin bir an once iyilesir eskisinden de iyi olursun. Bebegine saglikla kavusmana ck sevindim.
çok sağ ol canım. Sende sağ salim bebeğine kovuş inşAllahGözün aydınsağlıkla büyüt inşallah, bebeni kucagına aldıgında tüm agrıların dinmiştir, darısı basımıza
AminAyy canim uzulme hem iyi hem.kotu olmus aklin kizinda kalmicak bi yandan. Insallah hrmen atlatirsin bebek de antikorlu dogucak bak
Kuzum cok ciddi bisi atlatmissin allah korumus. Gozun aydin olsun bebegine kavusmussun. Memelere sicak.su torbasi koyarsan syt cabucak gelebiliyo bi dene istersen
Hayirli evlat olsun zor olmus allah kalanini kolaylastirsin
Evet canım zor oldu bana göre. Size rabbim kolay doğumlar ve sancılar nasip etsinAnamm gizliden bir bebek daha gelmiş yamaşallah kilosu falan iyi zor olmuş ama güzel sonuçlanmış Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ya ellerimde ayaklarımda kalıcı oje hayvan gibi uzadılar 3 tanesi kırıldı elimde zaten güçsüzleşmiş artık son ay diye mi nedrBence sen simdi git tirnakçiya canim nolur nolmaz valla ben cok takintiliyim o kadaya koydugum seyi yapamadan gidersem ömür boyu deliririm
Bende uyuşma sonrası sonda istedim ondan korkuyorum .. iğneyi getirmiyorum aklıma .. inşallah kolaylıkla atlatırızAnladım canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız
o iğneden korkuyorum bi tek inşallah fazla can acıtan bişey değildir
Çok şükürAllah yardımcın olsun canım sağlıkla bebişini kucağına al inşallah
Gözün aydın canımçok zorlu bir süreç geldi geçti çok şükür bebişin sağlıklı dikiş olmuş çabucak gecer inşallah. Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu büyütmek nasip etsin ❤
Ne güzel hastaneden memnunsun o çok iyiHer şey güzel olucak Rabbim yardım edecek inşallah zihnine gönlüne ruhuna ferahlık versin. Çok şükür hem kızın var hem oğlun oluyor sağlıklılar ne kadar Güzel hem kardeşsiz kalmadı kızın büyüyünce ne kadar önemli olduğunu anlayacak çok yaş da yok aralarında hep olumlulara bak
çok teşekkür ederimSonunda canım bu acılar hep geçecek sütünde gelir merak etme. Saglığınız yerinde yaa çok şükür.
Hayırlı olsun. Sende kurtuldun bebek kokularınızı içinize çekin bol bol bizim yerimizde.
Güzel haberlerini bekliyoruz sagsaglim kucagına al.
@miaselinam hayırlısı ile gir çık.
Buralar baya hareketlendi
Amin canım darısı senin başınaGozun aydin canim Allah anali babali buyutsun
sağol canım teşekkür ederimGözün aydın canım . Zamanla geçer umarım ağrıların .
Çok sağ ol canım, darısı sizlereAy canim gecmis olsun bebisine saglikla kavuştun en önemlisi bu anestezicinin suçu işini iyi yapamıyorsa demek ki seni delirtmiş neyse gelmiş geçmiş olsun❤
Ay hadi hayirlisiyla kavuşun❤
Gözünaydin canim saglikla kavuşmuşsun en önemlisi bu❤
Ay hadi hayirla saglikla kavuşun kereminize❤
Kiz sen köyde degilmiydin bi dogur artık
çok teşekkür ederim canım AminGözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahsana da çok geçmiş olsun inş ağrılar sızalrın geçer bikaç güne..
Merhaba. Evet işleyiş öyle. Dikkat ederseniz raporun başlangıç tarihi vardır ama bitiş tarihi yoktur. Doğum yapıldığı gün rapor kapatılır ve ödeme yapılır. Ve doğum sonrası hakkı olan bir diğer rapor başlar. Dolayısıyla rapor bitiş tarihi açıkken ödeme yapılmıyorMKızlar sgk dan yatcak dogum parasını ay ay almayı düsünüyordum ama doğum gerçekleşmeden sanırım para yatmıyormuş. En erken eylülde alabileceğiz sanırım 2 ayı birden toptan. Doğru mu anladım acaba? Bilen var mıdır?Delirella sen bilirsin kız
Sen takip et sancıyı.Kızlar acil bakın ben korkuyorum doğurmaya hazır değilim tırnaklarımı yaptırmadım ajsksklslaka
Ama en son vuran sancıda ben inledim resmen ve büyük tuvalet hissi olustu
Hiç yapmadım. Denemedim de yapabilir miyim onu da bilmiyorumEvet o bendimperine masajı yaptın mı sen canım ? ay ben de deneyeceğim ne varsa bakalım gerisi nasip
Saol kuzum benimE 2 gun sonraMasallah sağlıkla gelsin
Sezeryan kuzum benim 3. SezeryanHadi hayırlısı . Suni mi sezeryan mı ?
Kaş bıyık ağdamo bende hallettim geçen cumartesi ajjsjsjSen takip et sancıyı.
1 düzenli mi gidecek
2 sancı ağrı düzeyi artacak mı? 10 üzerinden 4 derece şiddet 5 e 6 ya çıkacak mı?
Sen yine çok heveslenme dekuafor işlerini hallet. Dün komple bakıma girdim kas bıyık manikür pedikür ağda, Allah ne verdiyse
Kötüyü düşünme birşey olsa hareketlerine yansirdi. Sinir son dönemlerde hepimizde var. Tahammülsüzlük had safhadaBakalım canim yarın izin almış olabilirse gitsek iyi olur ne biliyim suyu falan iyimi durumu iyimi ondan bilgi almak istiyorum hareket ediyor şükür ama yinede insanın içi rahat etmiyor ben bu aralar içim daralıyor sıkıntı basiyor beni ya çocuklara karşı hiç konuşmasinlar istiyorum birde sinirliyim
Ayyy cinnetlikYa ellerimde ayaklarımda kalıcı oje hayvan gibi uzadılar 3 tanesi kırıldı elimde zaten güçsüzleşmiş artık son ay diye mi nedrböyle doğurucam diye ödüm kopuyor hahajaja
Büyük ihtimalle öyle olduAyyy cinnetlikvitaminler bebişe gidiyor ya ondan zayiflamistir
Aynen canım bende emzirememe korkusundan genel anestezi istemiyorum çocuğumla vakit geçiremezsem ilk vakit diye iğne korkusu benide biraz korkutuyor ama yapacak bişey yok bazı kişiler sinek ısırığı gibi oluyor hiç korkma diyorlar bakalım nası olacak ten tene teması çok istiyorum süte çok etkisi varmış
Ay ben şimdi gördüm mesajı. Kavuştunuz belki de4 cm acılmam varmıs 1 2 saate sezeryan a alıyorlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?