2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım özelden kullanici adini yaz takipleşiriz
Kızlar acil bakın ben korkuyorum doğurmaya hazır değilim tırnaklarımı yaptırmadım ajsksklslaka
Ama en son vuran sancıda ben inledim resmen ve büyük tuvalet hissi olustu
Kiz doguruyomusun bak tirnaksiz doguramazsin benden söylemesi
Canım açılman var neden sezeryanla alacaklar
Ben sana A avozge nin yerine cevap vereyim onun basi kalabaliktir vajinada sigilimsi bisey cikmisti onun hpv olduğu icin bebege geçme riski olabilir dediker o da sezeryana karar verdi canim umarim tam doğru hatirlamisimdir

Çok teşekkür ederim canım, inşa Allah sende sağ salim kızına alırsın kucağına
Aaa tebrik ederimm. Gormemisim ben bu mesaji. Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. Insallah yaralarin bir an once iyilesir eskisinden de iyi olursun. Bebegine saglikla kavusmana ck sevindim.
çom teşekkür ederim Minurecim darısı sizletin başına inşa Allah
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah, bebeni kucagına aldıgında tüm agrıların dinmiştir, darısı basımıza
çok sağ ol canım. Sende sağ salim bebeğine kovuş inşAllah
Amin Evet çok zor bir doğum oldu( sağ saıim büyütelim inşa Allah
Anamm gizliden bir bebek daha gelmiş ya maşallah kilosu falan iyi zor olmuş ama güzel sonuçlanmış Allah analı babalı büyütsün inşallah
Evet canım zor oldu bana göre. Size rabbim kolay doğumlar ve sancılar nasip etsin

Bence sen simdi git tirnakçiya canim nolur nolmaz valla ben cok takintiliyim o kadaya koydugum seyi yapamadan gidersem ömür boyu deliririm
Ya ellerimde ayaklarımda kalıcı oje hayvan gibi uzadılar 3 tanesi kırıldı elimde zaten güçsüzleşmiş artık son ay diye mi nedr böyle doğurucam diye ödüm kopuyor hahajaja

Anladım canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız

o iğneden korkuyorum bi tek inşallah fazla can acıtan bişey değildir
Bende uyuşma sonrası sonda istedim ondan korkuyorum .. iğneyi getirmiyorum aklıma .. inşallah kolaylıkla atlatırız

Çok şükürDarısı sizlere canın
çok teşekkür ederimiyleşince mutlaka yapıcam şimdi kardeşim idare ediyor
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun
Amin canım darısı senin başına
Gözün aydın canım . Zamanla geçer umarım ağrıların .
sağol canım teşekkür ederim Aminn
Çok sağ ol canım, darısı sizlere
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah sana da çok geçmiş olsun inş ağrılar sızalrın geçer bikaç güne..
çok teşekkür ederim canım Amin

Merhaba. Evet işleyiş öyle. Dikkat ederseniz raporun başlangıç tarihi vardır ama bitiş tarihi yoktur. Doğum yapıldığı gün rapor kapatılır ve ödeme yapılır. Ve doğum sonrası hakkı olan bir diğer rapor başlar. Dolayısıyla rapor bitiş tarihi açıkken ödeme yapılmıyor

Kızlar acil bakın ben korkuyorum doğurmaya hazır değilim tırnaklarımı yaptırmadım ajsksklslaka
Ama en son vuran sancıda ben inledim resmen ve büyük tuvalet hissi olustu
Sen takip et sancıyı.

1 düzenli mi gidecek
2 sancı ağrı düzeyi artacak mı? 10 üzerinden 4 derece şiddet 5 e 6 ya çıkacak mı?

Sen yine çok heveslenme de kuafor işlerini hallet. Dün komple bakıma girdim kas bıyık manikür pedikür ağda, Allah ne verdiyse

Kaş bıyık ağdamo bende hallettim geçen cumartesi ajjsjsj bir tırnağım kaldı. O da halloldu mu gelebilir şuan gelemez yasak koydum

Kötüyü düşünme birşey olsa hareketlerine yansirdi. Sinir son dönemlerde hepimizde var. Tahammülsüzlük had safhada

Ya ellerimde ayaklarımda kalıcı oje hayvan gibi uzadılar 3 tanesi kırıldı elimde zaten güçsüzleşmiş artık son ay diye mi nedr böyle doğurucam diye ödüm kopuyor hahajaja
Ayyy cinnetlik vitaminler bebişe gidiyor ya ondan zayiflamistir

Genel anestezide de hemen uyandırıyorlar zaten onda da emzirebiliyorsun sıkıntı yok kendinde oluyorsun zaten, sadece kesi yerinin acısını 3-4 saat önceden hissediyorsun yani zaman olarak 3-4 saat daha fazladan ağrı yaşıyorsun.. Ben ilkini genel oldum kucağıma alamadım hemen kuveze alınmıştı ama kucağıma alsaydım ilk dk dan emzirebilirdim kendimdeydim, tabiiki acı ağrı çoktu ama emzirmeye engel değildi.. Spinal in de iğne acısı evet yokmuş ya, çok acıdı diyeni hiç duymadım daha iğne yapılırken, sanırım zaten asıl iğneden önce minik bi lokal anestezi yapılıyor bölgeye ve o iğne pek hissedilmiyor diye biliyorum.. Aşırı iğne korkun tuhaf düşünce ve panik ataklar yoksa Spinal avantajlı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…