Yaaa son hafta
Sağlıkla gelsin haftanız gayet güzelKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı baya ölçmekte zorlanıyor artık doktor suyu biraz azalmış ama idare eder dedi 1 haftada 170 gr almış tabi doğru ölçülmediğini düşünürsek farklı da olabilir. Bu arada kaşıntı İçin safra asidi test verdik tok gitmiştim ama ona göre değerlendirecekler kolestaz çıkarsa yarın alırım bebeği dedi. Yoksa 10 Ağustos a gün verdi ama cumartesi tekrar kontrole çağırdı suyu bitmiş olursa cumartesi de alabilirim dedi. Ayrıca kızım kendisi gelmeye karar verirse herşey olabilir artık her an herşey olabilir bekliyoruz çok heyecanlandım.
Ya bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.Kaş bıyık ağdamo bende hallettim geçen cumartesi ajjsjsjbir tırnağım kaldı. O da halloldu mu gelebilir şuan gelemez yasak koydum
Doğum yaptığınız günün 55. Günü PTT ile çekebilirsinizmerhaba ben de daha yeni muhasebeci ile konuştum . sistem değişmiş artık doğum yapmadan para yatmıyor. nasıl alınacağına gelince de onu biz belirtiyoruz ister ay ay ister en son toplu olarak
Ya bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.
Kız korkma damirkuş aaa bu karının ojesi yok beni geri sokun demez herhaldeYa bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.
Ya bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.
Kuzular ben doktoruma sordum artık izin veriyoruz dedi
Yok ayolKız korkma damirkuş aaa bu karının ojesi yok beni geri sokun demez herhalde
Ha varmis yani oyle bir sey. Ilkelce de olsa... iyi ya teyit etmissin. Ben guvenemedim. Ne olur ne olmaz dedim de yaptirmadimKuzular ben doktoruma sordum artık izin veriyoruz dedihatta tek tırnak silenlerle dalga falan geçti çok komik oluyor ne o öyle dedi. Yeni aletler algılıyor dedi bende ona güvenerek yaptırıyorumm yoksa cıkarttıracaktım
Valla doktorum yaptır diyince ben güvendim artık sorgulamadım cünkü hastaneylede haşır neşir baya arası. Hatta dedm eminsiniz dimi o gün o tırnakları cıkaramazlar orda isteselerde diye evet evetHa varmis yani oyle bir sey. Ilkelce de olsa... iyi ya teyit etmissin. Ben guvenemedim. Ne olur ne olmaz dedim de yaptirmadim
Benimde hiç belirtim yok canım 2.doğumum olacak ama hiç bişey hissetmiyorum. Kanala girmemiş sancılar 0 çıkıyor nstde. Salancı sancılarım bile olmuyor. Herhalde ansızın süpriz yapacak gibiEvet aynısı bana da oluyor. Sanki aniden doğuracakmış gibi hissediyorum. Özellikle de biraz fazla yürümüşsem. Onun haricinde hiçbir belirti yok ama.Sitenin ve grubumuzun en belirtisizi benim.
Oooo süper o zamanKuzular ben doktoruma sordum artık izin veriyoruz dedihatta tek tırnak silenlerle dalga falan geçti çok komik oluyor ne o öyle dedi. Yeni aletler algılıyor dedi bende ona güvenerek yaptırıyorumm yoksa cıkarttıracaktım
Delirella bebek kaç kiloymuş canım kaç kilo doğar dedi tahminen sana
Yaaa son haftamaşallah kuzuma pek sessiz olmasa da bekledi günü ha gayret son günler
Son saatler, mucizene az kaldıNstye girdim hic kasilma yok. Daha beklesem de gelmeyecekmis zaten. Vallahi saat sayiyorum. Uyusak kalksak da bir an once cocuguma kavussam artik.
Nst yi hiç sevmiyorum ama temiz çıkınca müthiş bir rahatlama geliyorAy inşallah cnm.Yüzdük kuyruğuna geldik, NST de temizdi bugun ilk kez ama hem cuma hem haftaya salı yine NST istiyor
Ayy aynı şeyleri bende yaşıyorum . İlk doğumun kaçıncı haftada oldu .Benimde hiç belirtim yok canım 2.doğumum olacak ama hiç bişey hissetmiyorum. Kanala girmemiş sancılar 0 çıkıyor nstde. Salancı sancılarım bile olmuyor. Herhalde ansızın süpriz yapacak gibidiyip yarın doğuruyormuşum
Ay ben seninle aynı tarihte oluruz diyordum
Kendimi çok yalnız hissediyordum, bu iyi geldi.Benimde hiç belirtim yok canım 2.doğumum olacak ama hiç bişey hissetmiyorum. Kanala girmemiş sancılar 0 çıkıyor nstde. Salancı sancılarım bile olmuyor. Herhalde ansızın süpriz yapacak gibidiyip yarın doğuruyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?