2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsin haftanız gayet güzel

Kaş bıyık ağdamo bende hallettim geçen cumartesi ajjsjsj bir tırnağım kaldı. O da halloldu mu gelebilir şuan gelemez yasak koydum
Ya bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.

merhaba ben de daha yeni muhasebeci ile konuştum . sistem değişmiş artık doğum yapmadan para yatmıyor. nasıl alınacağına gelince de onu biz belirtiyoruz ister ay ay ister en son toplu olarak
Doğum yaptığınız günün 55. Günü PTT ile çekebilirsiniz

Ya bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.
- Janna - temmuz annelerinde ojeyi sildiren hastaneler vardı

Kız korkma damirkuş aaa bu karının ojesi yok beni geri sokun demez herhalde

- Janna - temmuz annelerinde ojeyi sildiren hastaneler vardı
Kuzular ben doktoruma sordum artık izin veriyoruz dedi hatta tek tırnak silenlerle dalga falan geçti çok komik oluyor ne o öyle dedi. Yeni aletler algılıyor dedi bende ona güvenerek yaptırıyorumm yoksa cıkarttıracaktım

Kız korkma damirkuş aaa bu karının ojesi yok beni geri sokun demez herhalde
Yok ayol ben ojesiz geldim diye hayiflanmiyorum. Tirnaklardan bakiliyormus oksijen seviyesine, surekli karsima doguma giderken oje surmeyin gibi bilgiler ciktigindan Janna'yi uyardim

Ha varmis yani oyle bir sey. Ilkelce de olsa... iyi ya teyit etmissin. Ben guvenemedim. Ne olur ne olmaz dedim de yaptirmadim

Ha varmis yani oyle bir sey. Ilkelce de olsa... iyi ya teyit etmissin. Ben guvenemedim. Ne olur ne olmaz dedim de yaptirmadim
Valla doktorum yaptır diyince ben güvendim artık sorgulamadım cünkü hastaneylede haşır neşir baya arası. Hatta dedm eminsiniz dimi o gün o tırnakları cıkaramazlar orda isteselerde diye evet evet
Dedi açık renı yaptırıcam genede içi gözüksün biraz

Evet aynısı bana da oluyor. Sanki aniden doğuracakmış gibi hissediyorum. Özellikle de biraz fazla yürümüşsem. Onun haricinde hiçbir belirti yok ama.Sitenin ve grubumuzun en belirtisizi benim.
Benimde hiç belirtim yok canım 2.doğumum olacak ama hiç bişey hissetmiyorum. Kanala girmemiş sancılar 0 çıkıyor nstde. Salancı sancılarım bile olmuyor. Herhalde ansızın süpriz yapacak gibi diyip yarın doğuruyormuşum

Delirella bebek kaç kiloymuş canım kaç kilo doğar dedi tahminen sana

36+3 te bugün 49.5 cm, 2900 civarı. Haftaya 50 cm i ve 3 kg i geçeriz dedi, zaten şu an bebenin yeri kalmadığı için çok sağlıklı ölçülemiyor dedi.

Yaaa son hafta maşallah kuzuma pek sessiz olmasa da bekledi günü ha gayret son günler

Ay inşallah cnm. Yüzdük kuyruğuna geldik, NST de temizdi bugun ilk kez ama hem cuma hem haftaya salı yine NST istiyor

Nstye girdim hic kasilma yok. Daha beklesem de gelmeyecekmis zaten. Vallahi saat sayiyorum. Uyusak kalksak da bir an once cocuguma kavussam artik.
Son saatler, mucizene az kaldı

Ayy aynı şeyleri bende yaşıyorum . İlk doğumun kaçıncı haftada oldu .

Kendimi çok yalnız hissediyordum, bu iyi geldi.Benim ilk, ne hissetmem gerektiğini de çok bilmiyorum.
Bizimkiler biraz sabır zorlayıcı sürprizciler anlaşılan. Ne yapalım nasip
Yalnız böyle umut verip benden önce doğurursan bir miktar kırılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…