2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Görün bakın ikinizinde doğurduğunu görücem ama ben hala hanımefendinin gelmesini bekliyor olacam

Senin sıran öndeymiş, seni geçmem. Üzülme Benim hanımefendi yüzünü bile göstermiyor, eli hep yüzünde. Doğarken de nazlanacak bence.
Aynısı benimkide hep yüzünde benim ilk doğumum günümü geçtiği için bana yetişirsin bence benim 2. Doğumum olmasına rağmen yalancıktı kasılmalar ne hiç bilmiyorum . Ya yaşıyorum ben anlamıyorum yada olmuyor .

Sancının yalancısı bile bize uğramıyor Neyse biz burada bir süre daha doğum hikayesi okumaya devam.Bakarsın aynı gün doğururuz. Hayırlısı.

Maşallah bebişe senden doğurunca haber bekliyoruz canım merakla özellikle de ben

Ay valla ben herşeyi kendim yapıyorum ama bi saçımı boyayamam koyu kumral saçım sarı yaptırıyorum normalde ama hamileyken hiç boyatmadım hatta öncekinde doğumdan sonra bile 1 yıl boyatmamıştım. Şimdi doğumdan bir süre sonra kendimi iyi hissedince röfle yaptıracağım çünkü 38 yaşında çok beyazım oldu dün ben de tüylerimi aldım yine de 10 gün çok gibi geliyor bana ya uzarlarsa
Sağlıkla gelsin haftanız gayet güzel
Teşekkür ederim canım inşallah kendisi için doğru zaman olur minnoşun
Ya bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.
Canım evet önceden öyle bir zorunluluk vardı Türkiye’de işaret parmağına alet takıyorlardı kandaki oksijeni ölçmek için şimdi başka yöntemler kullanıyorlar sanırım bütün videolarda falan hep yapılı tırnaklar görüyoruz sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

Son 1 hafta içerisindeyiz artık
Benim 2.bebeğim bir kuzum var 5 buçuk yaşında ve sağlıkçıyım düşün 112 personeliyim ama o halde terzi kendi söküğünü dikemiyor canım hem aynı senin gibi heyecanlıyım hemde sanki hiçbir bileğim yok gibi bildiğim hiçbirşeyi bilmiyorum gibi stres sardı ya bişey olursa dye korku cok az kaldı vakit geçmek bilmiyor sanki tarih aldıktan sonra

Görün bakın ikinizinde doğurduğunu görücem ama ben hala hanımefendinin gelmesini bekliyor olacam
Aslında ilk doğumumu doktor başlattı suni sancıyla suyum sancım nişanım hiçbişeyim yoktu. Sezaryen olur gibi gidip gün alıp doğurtmuştum kafası büyüktü normal doğum şansım kalmıyordu. Bunda saldım kendi ne zaman gelirse diye çok heyecanlıyım aslında 5dk sonra suyum gelse şok olacağım. Bilinmezlik heyecanlı oluyormuş ama bence bu hafta geçer haftaya olur gibime geliyor

Benim de ilk doğumum suni ile oldu . 42 ye kadar bekledi doktorum . Gelmeyince mecbur . Hiç bir belirti yoktu ilk hamileliğimde ne kasılma ne nişan ne su o kadar rahat bi hamilelikti ki . Ağrı bile yoktu . Şimdi bunda BİRAz sırt ağrısı çekiyorum onun dışında ufak tefek ağrılar ama kasılma mı hala anlayamıyorum. Bende günümün geçmesinden tekrar suni çekmekten korkuyorum

Teşekkürler canım hayirlisi olsun bebisini saglikla alsin kucagina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…