Görün bakın ikinizinde doğurduğunu görücem ama ben hala hanımefendinin gelmesini bekliyor olacamKendimi çok yalnız hissediyordum, bu iyi geldi.Benim ilk, ne hissetmem gerektiğini de çok bilmiyorum.
Bizimkiler biraz sabır zorlayıcı sürprizciler anlaşılan. Ne yapalım nasip
Yalnız böyle umut verip benden önce doğurursan bir miktar kırılırım.
Valla o rahatlama serum yiyince geliyor banaNst yi hiç sevmiyorum ama temiz çıkınca müthiş bir rahatlama geliyor
Ay ben seninle aynı tarihte oluruz diyordum16-18 dedi doktor Perşembe kesinleşir bizimde kaç haftayken oluyor canım senin
Senin sıran öndeymiş, seni geçmem. ÜzülmeGörün bakın ikinizinde doğurduğunu görücem ama ben hala hanımefendinin gelmesini bekliyor olacam
Aynısı benimkide hep yüzündeSenin sıran öndeymiş, seni geçmem. ÜzülmeBenim hanımefendi yüzünü bile göstermiyor, eli hep yüzünde. Doğarken de nazlanacak bence.
Sancının yalancısı bile bize uğramıyorAynısı benimkide hep yüzündebenim ilk doğumum günümü geçtiği için bana yetişirsin bence benim 2. Doğumum olmasına rağmen yalancıktı kasılmalar ne hiç bilmiyorum . Ya yaşıyorum ben anlamıyorum yada olmuyor .
36+3 te bugün 49.5 cm, 2900 civarı. Haftaya 50 cm i ve 3 kg i geçeriz dedi, zaten şu an bebenin yeri kalmadığı için çok sağlıklı ölçülemiyor dedi.
Ay inşallah cnm.Yüzdük kuyruğuna geldik, NST de temizdi bugun ilk kez ama hem cuma hem haftaya salı yine NST istiyor
Son saatler, mucizene az kaldı
Maşallah bebişe senden doğurunca haber bekliyoruz canım merakla özellikle de ben36+3 te bugün 49.5 cm, 2900 civarı. Haftaya 50 cm i ve 3 kg i geçeriz dedi, zaten şu an bebenin yeri kalmadığı için çok sağlıklı ölçülemiyor dedi.
Ay inşallah cnm.Yüzdük kuyruğuna geldik, NST de temizdi bugun ilk kez ama hem cuma hem haftaya salı yine NST istiyor
Son saatler, mucizene az kaldı
Son 1 hafta içerisindeyiz artıkMaşallah bebişe senden doğurunca haber bekliyoruz canım merakla özellikle de ben
Kız 1 hafta daha bekletseydin bebişi 17 gibi daha büyürdü bebişSon 1 hafta içerisindeyiz artık
Ay valla ben herşeyi kendim yapıyorum ama bi saçımı boyayamam koyu kumral saçım sarı yaptırıyorum normalde ama hamileyken hiç boyatmadım hatta öncekinde doğumdan sonra bile 1 yıl boyatmamıştım. Şimdi doğumdan bir süre sonra kendimi iyi hissedince röfle yaptıracağım çünkü 38 yaşında çok beyazım olduSen takip et sancıyı.
1 düzenli mi gidecek
2 sancı ağrı düzeyi artacak mı? 10 üzerinden 4 derece şiddet 5 e 6 ya çıkacak mı?
Sen yine çok heveslenme dekuafor işlerini hallet. Dün komple bakıma girdim kas bıyık manikür pedikür ağda, Allah ne verdiyse
Teşekkür ederim canım inşallah kendisi için doğru zaman olur minnoşunSağlıkla gelsin haftanız gayet güzel
Canım evet önceden öyle bir zorunluluk vardı Türkiye’de işaret parmağına alet takıyorlardı kandaki oksijeni ölçmek için şimdi başka yöntemler kullanıyorlar sanırım bütün videolarda falan hep yapılı tırnaklar görüyoruzYa bak cok emin değilim, en az bir tirnak ojesiz kalmali sezaryende fln diye biliyorum. Oksijen seviyesime bakiyolarmis sanirim. Ben ondan oje surmedim. Bilen varsa aydinlatsin. Ben ne olur ne olmaz oje fln surmedim ojesiz geldim.
Benim 2.bebeğim bir kuzum var 5 buçuk yaşında ve sağlıkçıyım düşün 112 personeliyim ama o halde terzi kendi söküğünü dikemiyor canım hem aynı senin gibi heyecanlıyım hemde sanki hiçbir bileğim yok gibi bildiğim hiçbirşeyi bilmiyorum gibi stres sardı ya bişey olursa dye korku cok az kaldı vakit geçmek bilmiyor sanki tarih aldıktan sonraSon 1 hafta içerisindeyiz artık
37 canımAyy aynı şeyleri bende yaşıyorum . İlk doğumun kaçıncı haftada oldu .
Aslında ilk doğumumu doktor başlattı suni sancıyla suyum sancım nişanım hiçbişeyim yoktu. Sezaryen olur gibi gidip gün alıp doğurtmuştum kafası büyüktü normal doğum şansım kalmıyordu. Bunda saldım kendi ne zaman gelirse diye çok heyecanlıyım aslında 5dk sonra suyum gelse şok olacağım. Bilinmezlik heyecanlı oluyormuşGörün bakın ikinizinde doğurduğunu görücem ama ben hala hanımefendinin gelmesini bekliyor olacam
Sigarq kulu iyi geliyordu. Sonra onunda bir kimyasalı çıktı onu kullanıyor kuaforlerCovid arttı diye boyayı evde kendim yapayım dedim yapmaz olaydım kızlar saç boyası lekesi nasıl çıkar eldiven delikmişEki Görüntüle 3106338
Aynen oyle canim rabbim yardimcimiz olsunKötüyü düşünme birşey olsa hareketlerine yansirdi. Sinir son dönemlerde hepimizde var. Tahammülsüzlük had safhada
O ne anlamadim da neyse canım saglikla gelsin de bebişCanım yanlısım yoksa eğer hpv siğili cıkmıstı o yüzden sezeryan yapıyor doktoru
Benim de ilk doğumum suni ile oldu . 42 ye kadar bekledi doktorum . Gelmeyince mecbur . Hiç bir belirti yoktu ilk hamileliğimde ne kasılma ne nişan ne su o kadar rahat bi hamilelikti ki . Ağrı bile yoktu . Şimdi bunda BİRAz sırt ağrısı çekiyorum onun dışında ufak tefek ağrılar ama kasılma mı hala anlayamıyorum. Bende günümün geçmesinden tekrar suni çekmekten korkuyorumAslında ilk doğumumu doktor başlattı suni sancıyla suyum sancım nişanım hiçbişeyim yoktu. Sezaryen olur gibi gidip gün alıp doğurtmuştum kafası büyüktü normal doğum şansım kalmıyordu. Bunda saldım kendi ne zaman gelirse diye çok heyecanlıyım aslında 5dk sonra suyum gelse şok olacağım. Bilinmezlik heyecanlı oluyormuşama bence bu hafta geçer haftaya olur gibime geliyor
Teşekkürler canım hayirlisi olsun bebisini saglikla alsin kucagina insallahCanım özelden kullanici adini yaz takipleşiriz
Kiz doguruyomusun bak tirnaksiz doguramazsin benden söylemesi
Ben sana A avozge nin yerine cevap vereyim onun basi kalabaliktir vajinada sigilimsi bisey cikmisti onun hpv olduğu icin bebege geçme riski olabilir dediker o da sezeryana karar verdi canim umarim tam doğru hatirlamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?