2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek seferde vurdular anında ayaklardan başlayarak uyuşma geldi.
Bant yok onu ameliyat sonrası yaptılar bugün çıkardılar sadece sprey sıkıldı o koruyormuş duşa gir dedi sorun olmazmış.

Valla çocukla ilgili o, erkek diye gece kalmıyor
A avozge nin oğlu beklemedi mesela bizimki de hergün yeni hareket çıkartıyor. Az önce poposunun orası 5-6 kere ritmik pıt pıt attı kuvvetli, korktum hıçkırık sandım gövdesi yukarı mı çıktı diye. Sonra birden kesildi hareketleri. Korktum vurdum biraz hareket etti rahatladım.

Doğurdum bende bu sabah iyi hissedince okudum buraları baya atraksiyon geldi grubumuza. Emme sorunu bizde de vardı şükür hallettik ama gece uyumadı sağolsun pilim bitik. Kaka da yapıyor orda da sorun yok ama gece viyk viyk nöbette idik bi huzursuz haller gündüz güzel uyuyo

Daha önce hiç takmadilar genel aneztezide banada ay korktum simdi

İşte uyuttuktan sonraki evre sıkıntı benim için makinaya bağlanıyorsun falan yani ben kendimi kaybetmek istemem bir de spinalde de takıyolar sonda onda da uyuşturan sonra oluyo hissetmiyorsun iğnesini zaten hissetmiyorsun acımıyor boyu uzun ama kıl gibi ince tabi yine de tercih meselesi canım

Kızlar bu sezeryanda aç gidiyoruz ya doğuma doğum olduktan kaç saat sonra yiyip içebiliyoruz.
Valla uygulanan işleme göre değişiyormuş canım ben spinal olucam doktor çıkınca kahve çay su içersin dedi.
Kimler spinal anestezi olmuştu ya
Ben daha önce olmuştum canım öyle acıtan ve zor bişey değil korkulacak birşey yok
Yavrum sen doğuruyon hatta doğurdun mu şuan
Maşallah çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Saol canim hala ayniyim yaa dogumhaneye cikardilar serumda kaldi acilde iyi gelecekti oysa ki .. nstye bagladilar acilmaya baktilar yok bisey cok enfeksiyonun var dedi ebe akintin fazla diyr nasil olcak bilmiyorum
Ay hadi her gün doğurdum doğurucam derken belki şuan doğumdasın sağ Salim al oğluşunu kucağına inşallah canım güzel haberler ver bize
Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu 2.570 gram
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Canım anestezi yi çıkaramadıysan ondan baş ağrısı kalmış olabilir birkaç gün sürebilir inşallah geçer hemen.

Benim kafam çok karışık hala, yarın doktora gideceğiz kontrole. En son kilosu 3,5 olmuştu, beklersem kilosu artacak normal doğuramayacağım diye düşünüyorum. Acaba direk yarın sezeryan günü mü alsam diyorum, yada oğluma şans verip 1-2 hafta daha mı beklesem. Ama korkum var, kilosu 4e yakın olursa normal doğuramazsam o zaman beklememin anlamı olmayacak. Çünkü şuan karnım kasıklarım her geçen gün daha çok acıyor, daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Bide biran önce doğsun kucağımda olsun istiyorum, sanki uzun zamandır görmediğim biri gibi özledim bebeğimi, duygusallık başladı

Tek seferde vurdular anında ayaklardan başlayarak uyuşma geldi.
Bant yok onu ameliyat sonrası yaptılar bugün çıkardılar sadece sprey sıkıldı o koruyormuş duşa gir dedi sorun olmazmış.
Birşey olmuyor 1 gün sonra ben hastanede girmiştim sonra evde de rahatça girmiştim sadece çok dikkat et ıslak kalmasın. Birkaç güne üst dikiş iyileşiyor ama alt dikişlerin iyice iyileşmesi güçlü hareketleri yapabilmek vs uzun zaman alıyor ama genel herşeyi yapabilirsin

Tek seferde yaptılar canım incecik bir ısırık gibi oldu bitti. Anestezi doktoru sordu ne tarafında karıncalanma hissediyorsun diye o an sağda birşey yokken solda olmuştu tamam uzan dedi uzanır uzanmaz uyuşmuşum. Doktor konuşunca ben daha başlıyoruz sandım bi baktım benim çingene bağırıyor ben sallanti falan da hissetmedim mesela sadece kafamı çok oynattım diye mi nedir sol tarafımda omuz ağrım oldu. O da 3-4 gün sürdü düz yatamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…