2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek tek isim yazmıycam okuycam diye kafam karıştı. Hepinize hayırlı olsun çok sevindim sizlerin adına kızlar. Şükür ki sagsaglim almışsınız kucagınıza darısı bizlerin başına. J janna tırnak yine yetişmedi kuzum senin bebe sevmedi galiba tırnak işini. CipisS burnun hafif aksa belki rahatlama yaşarmısın ki burun spreyi felan gibi. Bende takipleşmek isterim isteyen olursa bana mesaj atın ben bulurum sizi

@Karkuresi64 ben size her ani haber veririm demedim mi Sonda taktilar. 10 dkya ameliyathaneye iniyoruz.
Ayyyy mirune çok duygulandım Rabbimm damiri kolaylıkla sana bağışlasın hayırla gir çık inşallah dualarımız seninle yanlız değilsin o gurbet ellerinde

Tek seferde vurdular anında ayaklardan başlayarak uyuşma geldi.
Bant yok onu ameliyat sonrası yaptılar bugün çıkardılar sadece sprey sıkıldı o koruyormuş duşa gir dedi sorun olmazmış.
O tek sefer biraz düşündürüyor beni Genel anestezide tık diye uyuyordun malum.

Kendini kaybetmek olarak bakmak, uyuyorsun bence Doktorum anestezi doktoru karar verecek dedi. Igneyi hissetmiyorsan super

Ne biliyim, igneyi içeri batiriyorlar L3 L4 bölgesine, o biraz düşündürüyor

A

Anlasildi seninde bebisin erkek hayirlisiyla gelsinler bencede gelsinler artık bizde yarın yada obursu gun hastaneye gidelim diye düşünüyoruz erkek çocukları gec oluyor diyorlarda
Herkes işi gücü bıraktı doğuma hazırlanıyor bizimki de başlanıyor. Şehir dışına gidecek şehir dışından gelecek izne ayrılan kocalar valla dert olduk

Anladim canim kiz iğne vurana kadar ikinsinlar bebek gelsin daha

Kizz beni bulll

Kalçaya yapılan iğne cok daha fazla acıtıyor canı tatlı olan bi insan olarak söylüyorum bunu insallah hakkında hayırlısı olur Sağ Salim kucağına al da hepsi geçiyor zaten su günleri güzel güzel geçir düşünme hiç

Canım şöyle düşün o dışardan görünen iğne gibi şey aslında kısa delik açmak İçin onu takıyor çekiyor içindeki iğneyi sonra o kıl kadar ince şeyi sokuyor hiç hissetmiyorsun bile

Benimde ikinci çocuk da 3500 demişti kiloyu doktor 36. 'da 37 de falan Çok üzülmüştüm doğuramam 4 olur diye. 38 de gittim aynı kilodaydı. 39 da 3500 olarak doğdu. Hiç belli olmuyo sanırım bu işler. Ama inşallah gönlünden geçen kolayca olur.

Canım neden doğuramayacaksın gayette doğurursun. O zaman kimse dopuramayacak olsa 3.500kg sınırı koyarlar ülkemizde. Ama öyle birşey yok tabiki. Hem ultrason ölçümleri birebir tutmayabilir. Sen tarih alırsın doğuma olur bir bakmışsın bebek daha az kilo ile doğar. Birde henüz 37+lardasın. Ne kadar karnında kalsa bebise kar. Ben inanıyorum gayette güzel doğurursun canım aklına böyle şeyleri getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…