Erkek canımCanım kusura bakma unutmusum senin bebis kizmi erkekmi
Hadi bakalım Allah kurtarsın@Karkuresi64 ben size her ani haber veririm demedim miSonda taktilar. 10 dkya ameliyathaneye iniyoruz.
Evet normal doğum sırasında belli bir açıklık sağlanınca belden epidural yapıyorlar. Ağrı acı sancı kalmıyor. Kasılmaların oluyor yine karnından ebeler anlıyor ve sana ıkın diyorlar. Ağrısız prenses doğum diye geçiyorO ne nasıl oluyor ignemi vuruyorlar
Ayyyy mirune çok duygulandım Rabbimm damiri kolaylıkla sana bağışlasın hayırla gir çık inşallah dualarımız seninle yanlız değilsin o gurbet ellerinde@Karkuresi64 ben size her ani haber veririm demedim miSonda taktilar. 10 dkya ameliyathaneye iniyoruz.
O tek sefer biraz düşündürüyor beniTek seferde vurdular anında ayaklardan başlayarak uyuşma geldi.
Bant yok onu ameliyat sonrası yaptılar bugün çıkardılar sadece sprey sıkıldı o koruyormuş duşa gir dedi sorun olmazmış.
Kendini kaybetmek olarak bakmak, uyuyorsun benceİşte uyuttuktan sonraki evre sıkıntı benim için makinaya bağlanıyorsun falan yani ben kendimi kaybetmek istemem bir de spinalde de takıyolar sonda onda da uyuşturan sonra oluyo hissetmiyorsun iğnesini zaten hissetmiyorsun acımıyor boyu uzun ama kıl gibi ince tabi yine de tercih meselesi canım
Valla uygulanan işleme göre değişiyormuş canım ben spinal olucam doktor çıkınca kahve çay su içersin dedi.
Ben daha önce olmuştum canım öyle acıtan ve zor bişey değil korkulacak birşey yok
Yavrum sen doğuruyon hatta doğurdun mu şuan
Maşallah çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ay hadi her gün doğurdum doğurucam derken belki şuan doğumdasın sağ Salim al oğluşunu kucağına inşallah canım güzel haberler ver bize
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Canım anestezi yi çıkaramadıysan ondan baş ağrısı kalmış olabilir birkaç gün sürebilir inşallah geçer hemen.
Herkes işi gücü bıraktı doğuma hazırlanıyor bizimki de başlanıyor. Şehir dışına gidecek şehir dışından gelecek izne ayrılan kocalar valla dert oldukA
Anlasildi seninde bebisin erkek hayirlisiyla gelsinler bencede gelsinler artık bizde yarın yada obursu gun hastaneye gidelim diye düşünüyoruz erkek çocukları gec oluyor diyorlarda
Anladim canim kiz iğne vurana kadar ikinsinlar bebek gelsin dahaEvet normal doğum sırasında belli bir açıklık sağlanınca belden epidural yapıyorlar. Ağrı acı sancı kalmıyor. Kasılmaların oluyor yine karnından ebeler anlıyor ve sana ıkın diyorlar. Ağrısız prenses doğum diye geçiyor
Kizzzz doguramam deyip doğurdun muKizlar cok agrim var bebegin basida yerlesmis yatisini yapiyorum diyo doktor ne yapsam bilemedim evine git esyalarini al gel dedi
Kizz beni bulllTek tek isim yazmıycam okuycam diye kafam karıştı. Hepinize hayırlı olsun çok sevindim sizlerin adına kızlar. Şükür ki sagsaglim almışsınız kucagınıza darısı bizlerin başına. J janna tırnak yine yetişmedi kuzum senin bebe sevmedi galiba tırnak işini.CipisS burnun hafif aksa belki rahatlama yaşarmısın ki burun spreyi felan gibi. Bende takipleşmek isterim isteyen olursa bana mesaj atın ben bulurum sizi
Kalçaya yapılan iğne cok daha fazla acıtıyor canı tatlı olan bi insan olarak söylüyorum bunuO tek sefer biraz düşündürüyor beniGenel anestezide tık diye uyuyordun malum.
Kendini kaybetmek olarak bakmak, uyuyorsun benceDoktorum anestezi doktoru karar verecek dedi. Igneyi hissetmiyorsan super
Ne biliyim, igneyi içeri batiriyorlar L3 L4 bölgesine, o biraz düşündürüyor
Canım şöyle düşün o dışardan görünen iğne gibi şey aslında kısa delik açmak İçin onu takıyor çekiyor içindeki iğneyi sonra o kıl kadar ince şeyi sokuyor hiç hissetmiyorsun bileO tek sefer biraz düşündürüyor beniGenel anestezide tık diye uyuyordun malum.
Kendini kaybetmek olarak bakmak, uyuyorsun benceDoktorum anestezi doktoru karar verecek dedi. Igneyi hissetmiyorsan super
Ne biliyim, igneyi içeri batiriyorlar L3 L4 bölgesine, o biraz düşündürüyor
Hayırlısı ile çık tatlım@Karkuresi64 ben size her ani haber veririm demedim miSonda taktilar. 10 dkya ameliyathaneye iniyoruz.
Canım bugünde bekliyicez ya yarın yada diğer gün gidicez canimGideceksin değil mi bugün kontrole? Dün öyle demiştin.
İsim yazKizz beni bulll
Benimde ikinci çocuk da 3500 demişti kiloyu doktor 36. 'da 37 de falan Çok üzülmüştüm doğuramam 4 olur diye. 38 de gittim aynı kilodaydı. 39 da 3500 olarak doğdu. Hiç belli olmuyo sanırım bu işler. Ama inşallah gönlünden geçen kolayca olur.Benim kafam çok karışık hala, yarın doktora gideceğiz kontrole. En son kilosu 3,5 olmuştu, beklersem kilosu artacak normal doğuramayacağım diye düşünüyorum. Acaba direk yarın sezeryan günü mü alsam diyorum, yada oğluma şans verip 1-2 hafta daha mı beklesem. Ama korkum var, kilosu 4e yakın olursa normal doğuramazsam o zaman beklememin anlamı olmayacak. Çünkü şuan karnım kasıklarım her geçen gün daha çok acıyor, daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Bide biran önce doğsun kucağımda olsun istiyorum, sanki uzun zamandır görmediğim biri gibi özledim bebeğimi, duygusallık başladı
Canım neden doğuramayacaksın gayette doğurursun. O zaman kimse dopuramayacak olsa 3.500kg sınırı koyarlar ülkemizde. Ama öyle birşey yok tabiki. Hem ultrason ölçümleri birebir tutmayabilir. Sen tarih alırsın doğuma olur bir bakmışsın bebek daha az kilo ile doğar. Birde henüz 37+lardasın. Ne kadar karnında kalsa bebise kar. Ben inanıyorum gayette güzel doğurursun canım aklına böyle şeyleri getirmeBenim kafam çok karışık hala, yarın doktora gideceğiz kontrole. En son kilosu 3,5 olmuştu, beklersem kilosu artacak normal doğuramayacağım diye düşünüyorum. Acaba direk yarın sezeryan günü mü alsam diyorum, yada oğluma şans verip 1-2 hafta daha mı beklesem. Ama korkum var, kilosu 4e yakın olursa normal doğuramazsam o zaman beklememin anlamı olmayacak. Çünkü şuan karnım kasıklarım her geçen gün daha çok acıyor, daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Bide biran önce doğsun kucağımda olsun istiyorum, sanki uzun zamandır görmediğim biri gibi özledim bebeğimi, duygusallık başladı
Herkes işi gücü bıraktı doğuma hazırlanıyor bizimki de başlanıyor. Şehir dışına gidecek şehir dışından gelecek izne ayrılan kocalar valla dert olduk
Evet doğru canim gec olan kiz cocujlarida var haklisinValla çocukla ilgili o, erkek diye gece kalmıyor
Suni sancı alırsam yaptıracağım mecbur bir daha onun acısına katlanamamAnladim canim kiz iğne vurana kadar ikinsinlar bebek gelsin daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?