2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyanıksın ama seninle sohbet ediyorlar sen konuşurken her şey olup bitiyor hissettiğin baskı çekiştirme sallantı tarzı. Bebegi yanina veriyor kokluyorsun sesini duyuyorsun onları düşünecek olursak güzel bence spinalde seni endişelendiren ortamı görmek mi? Ben baya beni diktiklerini izledimyukarıdaki ışık olan şeye yansıyordu gözlüğü takınca net gördüm takmadan önce olsa herseyi daha net görürdüm ama iyikii çıkarmışım abartmaya gerek yoktu

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 7 cm kadar nasıl uyudun yahu

Maaşallahh yürek yemişin ben direk bayılırdm öylede bir korkarım dikmelerini izlemek filan benim için çığır atlamak gibiiii ben 3 undede genel anestezi oldum çünkü o cesaret yok bende

Ay ne güzel, bir anda olmuş bitmiş cnm.

Kalcadan cook iğne oldum, ondan alışkınım iğneyi, bunda omurilik yapıldığı için soru işaretlerim var. Epidural zarın dışına, spinalde içine kadar girip yapıyorlar. En iyisi deneyimlerin arkadaşlara sormak dedim

Canım şöyle düşün o dışardan görünen iğne gibi şey aslında kısa delik açmak İçin onu takıyor çekiyor içindeki iğneyi sonra o kıl kadar ince şeyi sokuyor hiç hissetmiyorsun bile
Masallah, hepinizin iyi geçmiş spinal deneyimi

Lokal anestezi ile burun ameliyatı oldum ama, çatır çutur sesler sallanmaya, onlar beni rahatsız etmiyor ama onda iki kaşın arasından iğne yapmislardi. Girmek beni rahatsiz etmiyor da omurilik içine iğne düşüncesi stres yaptı sanırım
Daha bilmiyoruz zateb, haftaya anestezi doktoru karar verecek nasıl olacağına

Seninki de öyle güzel ve daha kolay olup bitsin inşallah kuzum

Delirella canım senin saati bellli mi 10 Ağustos için bize saat 8 dedi doktor 7 de hastanede olursunuz dedi dedik eee odayı süsleyecektik falan yani inşallah sabah 7 de odamızı da ayırttık ama 8 de sezaryen e girsem 9 da odada olsam neyse ya artık olur birşeyler yapcak bişey yok.

11 de olacak, en gec 9 da gelin dedi hastaneye ama İstanbul trafiği daha erken çıkacağız o yüzden, hem oda süslemesi komutanlık edeyim diyorum, eşim kafasına forever yapmasın sana geç demişler baya, bana 2 saat önce en geç hastanede ol denildi. Hayırlısıyla doğumdan çık da önden eşin süsleri sen sonra değiştirirsin

Ya ben kocamı yanımdan ayırmam ki ama komutanlık yaparım şuan evde resmen terör estiriyorum resmen nefret ettirdim kendimden kız 9 a kadar trafik felç oluyor zaten siz bizimle aynı saatte evden çıkarsınız ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…