- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Jim anladim simdi suni sanci verirlerse epidural yaptiricam diyorsun demiSuni sancı alırsam yaptıracağım mecbur bir daha onun acısına katlanamam
Evet canımJim anladim simdi suni sanci verirlerse epidural yaptiricam diyorsun demi
Uyanıksın ama seninle sohbet ediyorlar sen konuşurken her şey olup bitiyor hissettiğin baskı çekiştirme sallantı tarzı. Bebegi yanina veriyor kokluyorsun sesini duyuyorsun onları düşünecek olursakO tek sefer biraz düşündürüyor beniGenel anestezide tık diye uyuyordun malum.
Kendini kaybetmek olarak bakmak, uyuyorsun benceDoktorum anestezi doktoru karar verecek dedi. Igneyi hissetmiyorsan super
Ne biliyim, igneyi içeri batiriyorlar L3 L4 bölgesine, o biraz düşündürüyor
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar günaydın dün gece 10 gibi yattım 12 de bi kalktımki yatak tamamen su gidiyor sızıyor altımdan koştur koştur tuvalete gittim ama ne hak getire paçalarımdan aşağı iniyor sular tutamıyorum suyla birlikte aşırı derecede de beyaz akıntım vardı sonra eşimi uyandırdım onun karşısındada musluktan akar gibi gitti valla sonra apar topar valizi aldık hastaneye geldik ebe alttan muayenemi bi yaptıki 7 cm açıklığım var bebeğin başı aşağıda doktorum aslında kan sulsndırıcı kullandığım için beni sezeryan yapacaktı ama böyle açıklığı duyunca şok oldu normalle devam edelim dedi sonra nstye bağladılar nst de bebeğin kalp atışı yavaşladı ondan sonra korktuk hemen avil sezeryan ekibini toplayın dedi hemşireye herkes geldi spinal istiyodum genel anestezi yaptılar herşey çok güzel çok şükür ikimizdr iyiyiz 37+2de gece 01:18 de doğum oldu Çok şükürbendede karna konulan torba varken ağrım vardı ama torbayı aldılar herşey düzeldi çok şükür bi tek onun ağrısını yaşadım 37+2de Arifcanımız hayata 3 kilo 48 cmle merhaba dedi
Bende hayret ettim inşallah bizimde uykumuzda açılır sabah da doğururuzGözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah7 cm kadar nasıl uyudun yahu
Maaşallahh yürek yemişin ben direk bayılırdm öylede bir korkarımUyanıksın ama seninle sohbet ediyorlar sen konuşurken her şey olup bitiyor hissettiğin baskı çekiştirme sallantı tarzı. Bebegi yanina veriyor kokluyorsun sesini duyuyorsun onları düşünecek olursakgüzel bence spinalde seni endişelendiren ortamı görmek mi? Ben baya beni diktiklerini izledim yukarıdaki ışık olan şeye yansıyordu gözlüğü takınca net gördüm takmadan önce olsa herseyi daha net görürdüm ama iyikii çıkarmışım abartmaya gerek yoktu
Gözünüz aydın canım benim sağlıkla kavuştunuz çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu2.570 gram
Açılırken uyuyor olursam madalya isterimBende hayret ettim inşallah bizimde uykumuzda açılır sabah da doğururuz
Canım naptın girdin mi doğumaSag ol valla heyecanliyim ama bekletiyolar. En son 10da yedim ictim. Aciktim susadim valla. Lanet olmasin. Battaniye fln kesin koy. Usumesin yavru. Ne olur ne olmaz.
Yilan hikayesi gibi. Hala giremedim. Ameliyat onlugu ile bekletiyolar. Esimi cagirdilar. Simdi beraber inecekmisiz.Canım naptın girdin mi doğuma
Ay ne güzel, bir anda olmuş bitmiş cnm.Tek seferde yaptılar canım incecik bir ısırık gibi oldu bitti. Anestezi doktoru sordu ne tarafında karıncalanma hissediyorsun diye o an sağda birşey yokken solda olmuştu tamam uzan dedi uzanır uzanmaz uyuşmuşum. Doktor konuşunca ben daha başlıyoruz sandım bi baktım benim çingene bağırıyorben sallanti falan da hissetmedim mesela sadece kafamı çok oynattım diye mi nedir sol tarafımda omuz ağrım oldu. O da 3-4 gün sürdü düz yatamadım.
Kalcadan cook iğne oldum, ondan alışkınım iğneyi, bunda omurilik yapıldığı için soru işaretlerim var. Epidural zarın dışına, spinalde içine kadar girip yapıyorlar. En iyisi deneyimlerin arkadaşlara sormak dedimKalçaya yapılan iğne cok daha fazla acıtıyor canı tatlı olan bi insan olarak söylüyorum bunuinsallah hakkında hayırlısı olur Sağ Salim kucağına al da hepsi geçiyor zaten su günleri güzel güzel geçir düşünme hiç
Masallah, hepinizin iyi geçmiş spinal deneyimiCanım şöyle düşün o dışardan görünen iğne gibi şey aslında kısa delik açmak İçin onu takıyor çekiyor içindeki iğneyi sonra o kıl kadar ince şeyi sokuyor hiç hissetmiyorsun bile
Uyanıksın ama seninle sohbet ediyorlar sen konuşurken her şey olup bitiyor hissettiğin baskı çekiştirme sallantı tarzı. Bebegi yanina veriyor kokluyorsun sesini duyuyorsun onları düşünecek olursakgüzel bence spinalde seni endişelendiren ortamı görmek mi? Ben baya beni diktiklerini izledim yukarıdaki ışık olan şeye yansıyordu gözlüğü takınca net gördüm takmadan önce olsa herseyi daha net görürdüm ama iyikii çıkarmışım abartmaya gerek yoktu
Sayılı dakikalar kaldı canım sezaryen de sapmalar oluyor böyle ama çok şükür kavuşuyorsun çok az kaldı. Güzel haberlerini bekliyoruzYilan hikayesi gibi. Hala giremedim. Ameliyat onlugu ile bekletiyolar. Esimi cagirdilar. Simdi beraber inecekmisiz.
Sonu güzel olacakYilan hikayesi gibi. Hala giremedim. Ameliyat onlugu ile bekletiyolar. Esimi cagirdilar. Simdi beraber inecekmisiz.
Seninki de öyle güzel ve daha kolay olup bitsin inşallah kuzumAy ne güzel, bir anda olmuş bitmiş cnm.
Kalcadan cook iğne oldum, ondan alışkınım iğneyi, bunda omurilik yapıldığı için soru işaretlerim var. Epidural zarın dışına, spinalde içine kadar girip yapıyorlar. En iyisi deneyimlerin arkadaşlara sormak dedim
Masallah, hepinizin iyi geçmiş spinal deneyimi
Lokal anestezi ile burun ameliyatı oldum ama, çatır çutur sesler sallanmaya, onlar beni rahatsız etmiyorama onda iki kaşın arasından iğne yapmislardi. Girmek beni rahatsiz etmiyor da omurilik içine iğne düşüncesi stres yaptı sanırım
Daha bilmiyoruz zateb, haftaya anestezi doktoru karar verecek nasıl olacağına
Amin cnmSeninki de öyle güzel ve daha kolay olup bitsin inşallah kuzum
11 de olacak, en gec 9 da gelin dedi hastaneye ama İstanbul trafiği daha erken çıkacağız o yüzden, hem oda süslemesi komutanlık edeyim diyorum, eşim kafasına forever yapmasınDelirella canım senin saati bellli mi 10 Ağustos için bize saat 8 dedi doktor 7 de hastanede olursunuz dedi dedik eee odayı süsleyecektik falan yani inşallah sabah 7 de odamızı da ayırttık ama 8 de sezaryen e girsem 9 da odada olsam neyse ya artık olur birşeyler yapcak bişey yok.
Ya ben kocamı yanımdan ayırmam ki ama komutanlık yaparım şuan evde resmen terör estiriyorum resmen nefret ettirdim kendimden11 de olacak, en gec 9 da gelin dedi hastaneye ama İstanbul trafiği daha erken çıkacağız o yüzden, hem oda süslemesi komutanlık edeyim diyorum, eşim kafasına forever yapmasınsana geç demişler baya, bana 2 saat önce en geç hastanede ol denildi. Hayırlısıyla doğumdan çık da önden eşin süsleri sen sonra değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?