2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısıyla gelsin minik 8.8 de janjanli tarih

Bugün doktor randevumuz vardı. Tahmin ettiğim gibi bizim kız yerinden memnun. Nstde sadece bir sancım çıktı inanabiliyor musunuzyazıyla bir sayıyla 1 3.400gram olmuş. Normal bekleyecektim ama doğuma kadar dört kilo olursa nasıl doğururum bilmiyorum. Aksi gibi doktorum da 11-14 ağustos arası izinde. Ben iyice ağırlaşmaya başladım.Her şeyin hayırlısı tabi. Ama bugün bir tık modum düşmedi değil.

Aynı düşüncelerdeyiz:)) hayırlısı olsun canım modunu düşürme, herşeyde hayır vardır pozitif düşün

Aynı düşüncelerdeyiz:)) hayırlısı olsun canım modunu düşürme, herşeyde hayır vardır pozitif düşün
Evet öyle düşünmeye çalışıyorum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Ama senin de dediğin gibi garip bir özlem kavuşma isteği oluyor bende de galiba. Hormonlar sağolsun Bugünler de geçecek inşallah.

Kızlar ben dün saat 16.30da doğurdum Pazartesi sancılarım başladı galiba ama düzensiz diye yazmıştım, gece 3te sıklaşmaya başladı, salı sabah doktoruma gidecektim zaten o saate kadar 15 dkda bir gibi sancım oldu 9da doktoruma gittiğimde 1,5 cm açıklıkla yatışımı yaptı.
16.30da kızım dünyaya geldi
M Mirune 3080 gr 50 cm İpek kızımız geldi. Her şey yourda çok şükür, okuyamadım hiç kimler doğurdu neler oldu. Bir ara okuyup ayrıntıları anlatıcam.
Doğuranlara gözünüz aydın, bekleyenler kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Daha önce hiç takmadilar genel aneztezide banada ay korktum simdi

Aa ben hep takılıyor takılmalı diye biliyorum acaba sen mi hissetmedin.. Ben de genel anestezi ile doğum yaptığımda hemşire gelip de sondayı çıkaralım diyene kadar hiç haberim olmadı..

O tek sefer yetiyor zaten düşünmeye bende hem o hem de ameliyat esnasında ki süreçten çok pis tırsıyorum sadece biri olsa tolere edebilirdim belki bilmiyorum.. Genel daha garanti, benim için de öyle uyuyorsun sonra bitmiş uyanıyorsun gibi..Spinalde Iğne orda biyerden geçerken bi zar varmış tam o zar delindiğinde o sinek ısırığı hissediliyormuş minnacık, araştırırken iğneden acı çekeni hiç duymadım. Hatta kimisinde 3-4 kere sokup çıkarıyorlar falan yine de acımıyormuş..Ama sonrasında oralar ağrıyormuş bir miktar..

Acaba anestezi dr u neye göre verecek bu kararı, ve senin tercihine bırakmayacak mı acaba merak ediyorum bu durumu..

Kızz sen delisin zaten yaa çılgınlar gibi video izleyen de sendin girmeden önce alışıksındır zaten o dikiş mikiş manzaralara aradaki perdeyi de gerdiyirmeyeydin Ayy ben seni okudukça tüylerim diken diken oluyor

Canım benim abimin eşi 4 250 doğurdu normal bi şekilde . Ama şimdiki doktorlar 4 oldum hemen sezeryan diyorlar . Eskiler nasıl doğuruyormuş. Bana sorarsan bekle ama sen ve doktorun daha iyi bilir tabiki
Ya eskiler de aksini der hep annem anneanne babaannemler falan kilolu çocuk yağ gibi kolayca çıkar daha kolay doğar derlermiş hep.. Benim annem de 4.850, 4300 normal doğurmuş. Bi beni 3küsür doğurmuş en zor da ben olmuşum ama popodan geldiğim için o gerçi..

Kızlar kontrole geldik. Dogum tarihim 8 agustos olarak güncellendi. Suyu herşeyi iyi dedi kilosu da 3.300 olmuş. Hakkımızda hayırlısı artık.

Benim dr ilk muayene de 8 ağustos yazmıştı duruma göre değiştiririz demişti ama gerek olmadı değişikliğe.. 8 ağustosa da yalnız olmam inş diyordum çok sevindim şimdi sizleri okuyunca

Ayy maşallah ne güzel gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı güzel ömürleri olsun inş

Maşallah . Güzel kilo almış ama bence Mac 3700 3800 doğurursun diye düşünüyorum . Senin 1 tane olsada çıkmış benim hiç yok benim de doktorum 6-10 arassı izinli . Hani gelmez ama olur ya geleceği tutar benim de canım sıkıldı biraz .

Dünden beridir rekor galiba ne kadar çok haber aldık arka arkaya

Geride kalanlar olarak da daha bi heyecanlı stresli dakikalar geçiriyoruz artık bi biz kaldık diye

Benim karnımın nadiren sertleşmesinden başka ne ağrı ne sızı ne sancın ne baskı var(bazen tuvaletimi biraz uzun süre tuttuğunda oluyor baskı).. en büyük rahatsızlığım mide ve rahat pozisyon alamama uykusuzluk falan... normal doğum yapacak olsam baya bekleyecem sanırım.. Aslında merak etmiyor da değilim ssvd cesaretim olsa sonuna kadar beklemek isterim acaba ne kadar duracak minnoş, öncekini tutamadıydık içerde bu da çıkmayacak gibi hiç belirti yok

Gözün aydın canım darısı bizlere .

Gözün aydın canım darısı bizlere .

bebişine kavuşan ve kavuşmakta olan arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden ..
Sezeryan sonrası üşüme çok mu oluyor hırka almaya gerek var mı siz ne yaptınız

Ben çok üşümüştüm donmuşum hatta bi süre baya bi ısınamamıştım.. Şimdi tüylü müylü en kalın hırkamı aldım

Maşallah ipek kuşa gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün

Bilemiyorum resmi prosedür böyle yıllardır bu işlemleri uygularım. Ama sgk çalışanı aradan nasıl bir işlem yaptı torpil yaptı bilemiyorum. Arkadaşınıza sorun bence daha iyi yardımcı olur

masallah, saglikla gelsin

Hosgelmis ipek :) sen hızlı iyileş, o da sağlıkla büyüsün annesi

Genel anesteziden farki sezeryan dikis yeri dışında dq ağrı oluyor o zaman...

Aman ne bileyim, doktorum anestezi doktoru karar verecek dedi, koskoca profesör karışamıyor demek ki i terleten baktım bi, genel anestezi ve spinal için uygun.olmayan hastalar varmış.ona.gore seçim yapılıyor demiş. Haftaya öğreneceğim ben eski genel anestezicilerdenim alışkınım.oysa

Ay ne kadar benzer durumumuz ya Hayırlısı olsun diyelim. Bugün geçince canımı sıkmayı bırakırım muhtemelen.Senin için de en hayırlısı neyse o olsun. Umarım doktorlarımız varken olur tabi.
İnşallah tahminin gibi olur. Ben de 4.600 doğmuşum ondan biraz bekliyordum bu durumu zaten.

Dogum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun ❤❤ benim sorum olacak kendiniz icin neler aldiniz hastane çantanıza neler yetti ya da yetmedi tavsiyelriniz nelerdir
Ben depend almıştım mesela ama hastane bezi werdiler onla daha çok rahat ettim, depend külot şeklinde olduğu için giyemedim ilk gün ben, gecelik daha rahat oldu pijama takımı giymedim mesela.. çorap ve patik giydin ben rahat gaz çıkarmak için ..
emzirme atleti,sütyeni wardi yanimda, göğüs ucu kremi de wardi ama o haldeyken onu sürmek aklıma gelmedi
Giderken giydiğim kiyafteleri çıkarken giyerim diye düşünmsrm ama pijama takımıyla bildiğim hatta lohusa takımıyla çıktım hastaneden benim aktaracaklarim bu kadar

Ne mutlu. Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün.

Cok tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…