2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

7 de çıkacağız valla Gazamız mübarek olsun... Senin doğum şekli nasıl olacaktı simdi

Canım benim abimin eşi 4 250 doğurdu normal bi şekilde . Ama şimdiki doktorlar 4 oldum hemen sezeryan diyorlar . Eskiler nasıl doğuruyormuş. Bana sorarsan bekle ama sen ve doktorun daha iyi bilir tabiki

okurken çok duygulandım ben de. Bir an önce doğmasını istiyorum ben de özledim kızımı

7 de çıkacağız valla Gazamız mübarek olsun... Senin doğum şekli nasıl olacaktı simdi
Spinal olacak inşallah ya. Daha önceden deneyimli olsam da şöyle birşey var daha önce suyum gelip gitmiştim 18 saat sancı 4 saati suni sancı ve açılma olmayınca sezaryen olmuştum spinal epidural di. Tabi şaşkınlık ve ne olacağını bilememek vardı. Zaten uyanık olmaktan ameliyattan yada o tarz şeylerden korkmuyorum çenem de hiç durmaz ameliyat anında ama önceki doktorumu çoook seviyordum şimdi de bu doktor iyi ilgili aynı hatta davranışı ama yanlışlıkla doğumda adam önceki doktorumun adını söylerim gibi geliyor içimde bir tık herşey yolunda gitmezse korkusu var. İkinci sezaryen dikişi olacak aynı yerden hani önceki dikişimi kimse göremiyor o kadar yok yani bu öyle olmazsa diye bir korkum var. Kızımın yüzünü detaylı ultrason Dan beri hiç görmedik hep elleriyle kapalı çok merak ediyorum. Hani benim için biraz daha stres ve merak var şuan.

Yarın gideceğiz bakalım gelişimi nasıl, inşallah hepimiz için kolay doğumlar olsun
Korku var bende, çıkarabilir miyim diye. Bide yırtık dikiş olacaksa aşağıda o zaman da yine ağrı yaşayacağım. Bir anlamı kalmıyor gibi normal doğumun. Bi yandan da denemeyi istiyorum, bazen yaparım güveniyorum kendime diyorum bikaç saat sonra korku geliyor. İğneden değil korkum ıkınamazsam açıklık olmazsa filan diye :)

Canım benim abimin eşi 4 250 doğurdu normal bi şekilde . Ama şimdiki doktorlar 4 oldum hemen sezeryan diyorlar . Eskiler nasıl doğuruyormuş. Bana sorarsan bekle ama sen ve doktorun daha iyi bilir tabiki
Sabırsızım biraz ondan da kafam kolay karışıyor haklısın şuanda bile normal doğuran var o kilolarda. Yarın kontrol var bakalım doktorum ne diyecek bebeğin durumu nasıl

Sabırsızım biraz ondan da kafam kolay karışıyor haklısın şuanda bile normal doğuran var o kilolarda. Yarın kontrol var bakalım doktorum ne diyecek bebeğin durumu nasıl
Herşey den önce bebeğin sağlığı tabiki
Sabırsızlanmaktada çok haklısın. Hepimiz bi an önce almak istiyoruz kucağımıza . Rabbim göstersin bize o günleri inşaallah daha fazla füze gibi olmadan

Ya sezaryen anında küfretsen alınmaz doktor bence O an her şey mubah, fazla ince düşünüyorsun... İlk sezaryen kaç sene önceydi? Her sey yolunda gider inşallah, evde olmadıktan sonra hastanede her türlü imkan var, öyle düşün müdahale için

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı büyütsün
Saol canim hala ayniyim yaa dogumhaneye cikardilar serumda kaldi acilde iyi gelecekti oysa ki .. nstye bagladilar acilmaya baktilar yok bisey cok enfeksiyonun var dedi ebe akintin fazla diyr nasil olcak bilmiyorum

Çok geçmiş olsun, ya demekki ağrılarım sancıların enfeksiyondanmış o zaman.. Dikkat et kendine atlatırsın inş hemen

Ay maşallah sen hiç farketmeden 7cm açılmış nasıl ya Sağlıkla aldın kucağına Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel hayırlı ömürleri olsun güle güle büyüsün

Kızlar normal doğurdum detayları sonra yazacağım sabah 6 bucuk gibi doğdu 2.570 gram
Ayy ne güzel gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı güzel ömürleri olsun,

Kızlar kontrole geldik. Dogum tarihim 8 agustos olarak güncellendi. Suyu herşeyi iyi dedi kilosu da 3.300 olmuş. Hakkımızda hayırlısı artık.

Hayırlısı olsun cnm.

bebişine kavuşan ve kavuşmakta olan arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden ..
Sezeryan sonrası üşüme çok mu oluyor hırka almaya gerek var mı siz ne yaptınız
Herkesye farklı, bende olmamisti

Kızlar doğuran arkadaşları tebrik ederim umarım hepiniz iyisinizdir.
bende kontrolden ciktim şimdi. Bebek 4 kilo olmus ve çatım 4 kilo bebeği normal doğurmak için uygun değilmiş. O yüzden 08.08.2022 de bende oğlumla kavuşuyorum. Sezeryan olacak spinal+ epidural.

Çok geçmiş olsun, Spinalin bazılarına böyle baş ağrısı ile yan etkisi oluyormuş maalesef ben çok araştırdım onu seçsem mi falan diye, bol sade kahve ve bitter çikolata dışında çok bi yolu yok, bol bol da su içmelisin.. inş kısa zamanda atar vücudun.. Bazı yerlerde bu baş ağrısı olmasın diye ameliyat sırasında başınızı sağa sola çevirmeyin aşapı eğmeyin hep düz olsun falan diye tavsiye edildiğini duymuştum..

Birde az once alttan bi agri oldu o kadar ya bence son zamanlar cunku ağırlaştım belli bende altta baskı hissediyorum gibi

Hadi hayırlısıyla seninki de gelir inş, bugün gidecektiniz demi hastaneye?

İsmi çok yakışmış masal Merve, adıyla güzel güzel hayırlı sağlıklı ömür geçirsin inş sen de inş ağrılarından en kısa sürede kurtulursun..

Ay yok bu arada böyle de uyunmuyor, hem mide yanmasından (doğunca geçer diye umuyorum :) ) hem de doğru düzgün bi pozisyon alınmıyor asla rahat ettiğim hiç bir pozisyonum kalmadı uyumuyorum uykusuzluktan öylece bayılıp kısa sürede ayılıyorum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…