- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Sehir hastanesi degil canim oranin grubunda vardim kadinlar yasadiklarini anlatti gozum korktu gitmedim.. kendi ilcemde bulunan hastaneye geldim.. odasi tek kisilik cok ilgililerdi hepsi ayri ayri dondu basimda cok memnun kaldim iyiki gitmemisim sehire.. zaten hersey bi anda gelistiOff ben çok huyluyum birinin bana dokunmasi bile delirtiyor benihayirlisiyla bi doguraydim
Sen sehir hastanesinde dogum yaptin dimi canim nasildi eltim cok merak ediyor orayı 3. Düşünüyor 2sini zubeydede dogurdu bi daha yaparsam oraya gitmek istiyorum diyor zubeyde dedikleri hastane suriyekent gibiymişte
Dogdu sukur valla benim hikaye biraz sıkıntı hic anlatipta kimseyi korkutmayim .. en iyisi herkes dogursun oyle
Yaaa ben de seninle gün sayıyorum ayrıca kontrolüm de yarın eğer suyu bitmiş gibiyse yarın da alabilir doktor öyle dedi. Bu arada dün hastaneden haber verdiler kovid testi zorunlu olmuş ay inşallah bişey çıkmazNst den çıktım, hissedemedigim 2 sancı çıktı yineBir de sipa uyumuş NST de yaaaaaa.
Simdi az meyve suyu iç dedi doktor, ikinci 30 dakikalık NST maratonuna hazırlanıyorum
Son 5 gün doğuma, oğlum uslu dursa bari
Yaaa ben de seninle gün sayıyorum ayrıca kontrolüm de yarın eğer suyu bitmiş gibiyse yarın da alabilir doktor öyle dedi. Bu arada dün hastaneden haber verdiler kovid testi zorunlu olmuş ay inşallah bişey çıkmaz
Canım dünde bugunde oldu akıntım var afedersin sumuksu gibi pazartesiye kadar bekliyim dedimE yani mantıklı. Hem bebek hem sen tehlikeye girersiniz. Bu sadece kilo aşımı için değil. Farklı durumlarda yaşanabilir
Amin hepimiz sağ salim kucagimiza alalim canim cok sağol çok teşekkür ederim 2 gündür akintim oluyor belkide bebek yakında gelicekİnşallah canım sen kendini sal b önce kafanı dağıt elbet çıkacak bu çocuk ama süreci zorlaştırma. Duam seninle çok gergin yaşadın birçok şeyi rabbim doğumda yüzüne baksın en hayırlısı ile sağlıkla kucağına al
Rabbim yardimcin olsun canım benim senden ricam dogum zamanında bizlerde dua etmen sağ salim dünyaya gelsin minik kuzuKızlar yatışım oldusabah özele gittim bu suyla 2..3 gün anca durur çocuk dedi ordan devlete geçtim muane etti yatış verdi dua edin
Ayyy inşallah kuzum çatı ağrılarım çok arttı 34.hafta artikSagol sedoşumm darisi sana olsun kazasiz belasiz insallah
Benim de epiduralde oldu benzer bi sorun vucudumun sagi uyustu solu uyusmadi. 2. Dozu verdiler bu sefer sag taraf tutmaz oldu dustum bi ara dizlerimin ustuneSonra dediler artik bi karar vermelisin. 1.5 saat sonunda bir suru farkli pozisyonda spinal tutmayinca genel yapalim dediler. Son bir kez diye diye diretiyorum. Her seferinde canim aciyor ustelik. Kizimin yuzunu gozlerimin onune getirdim sakin kalmaya calistim. Ogluma kavusacagim ani hayal ettim. Bunlar gececek diye dusundum ama olmadi. Kadina beceremiyosun dedim kibarca. Elimden geldigince kibarca. Yeterince deneyimli oldugunu, 2 yil onceki sezaryenimde de bulundugunu hatirlatti. Bazen dogru nokta naparsan yap bulunmaz ne yazik ki benden de senin durusundan da kaynakli bir sey degil, cok ince bi noktadan bahsediyoruz flan dedi. Esim de baska yapacak biri yok mu kica hastanede demis ona da aynilarini soylemisler. En son genel istemiyorum diye agliyordum 1.5 saat sonunda kabul ettim. Ama son anda doktora donup suni sanci ile baslatsak ben imza versem sezaryenden tamamen vazgecsek fln dedim. Iyi bi fikir oldugunu dudunmuyorum acil sezaryene donme ihtimali cok yuksek fln dedi. Zaten sonra uyudum. Biri bogazima bastirdi, genel aneztezide entube ediliyor sanirim. Sonraki gun bogazim aciyordu. Neyse esime de haber vermisler. En son istemiyorum genel olmicam diye agliyordum duymustu, beni istegim disi aldiklarini sanmis. Demis esim buna razi degildi, napiyorsunuz. Neyse aciklamislar. Ne yazik ki buyulu ani yasayamadim. Dogdugunda ne yapti agladi mi duymadim. Genel anestezi oldugundan esimi de almamislar. Ama soylediklerine gore aglamis hemen. Sonradan esimin yanina goturmusler ben uyanana kadar. O kismin ayrintilarini ondan bugun dinlicem. Bi yandan Damir'i kucagima aldigima sevindim bir yandan seni gostermediler bana endiselendim diyor. Gozumu bir actim esimi gordum, bebegimizi getirdiler. Ama goremiyorum. Bulanik.3 bebek ucusuyor gozumun onunde. Sonra 2 oldular. En son goruyorum goruyorum fln dedim. Turk filmlerindeki gibi. Ama o kisimlar hep bulanik ya. Ilk yuzunu netledigimde ne dusundum nasil odaya getirildim cok net hatirlayamiyorum. Ilk gun hep yataktaydim. Bebegi bir bi yanima bir obur yanima aldim emzirdim durdum. Uyur uyanik emzirmeyle gecti gecemiz. Sutum daha inmediginden ve buyuk bir bebek oldugundan doymadi haliyle hep memede durdu. Bir ara mama istedim ebelerden. Sonraki gun yani operasyondan sonraki gun ya ne guzel hic korktugum gibi agrim sizim olmadi dedim ki meger 2. Gun basliyormus. Ilk gun bir suru agir kesici veriyolar, hicbir sey anlamiyorsun, 2. Gun serumlar cikiyor, sondalar cikiyor. Tuvalete gidip gelmen gerekiyor, ayaklandigin icin bebegin bezini de gelip degistirmeyi birakiyolar. 2. Gun sabahi.dusa gir istersen dedi ebe. Carsaflari fln degistirdi sag olsun. Bir baktim dun bebek gibi bakilirken bugun benden bebege bakmam bekleniyor artik.Yine de sukurler olsun. Iyi ilgilendiler. Spinal olayini saymazsam genelde memnun kaldim. Birazdan cikisimi yapicaz, son kez cocuk doktorunun gelip rutin kontrolleri yapmasini bekliyoruz. Sozumona cok.mesgullermismis. 2 saattir bekliyorum. Artik gercekten eve gitmek istiyorum. Bu arada 195 gram zayiflamis Damir. Dogumlarindan sonra %10 kadar odem atip zayifliyorlar. Yarin eve ebe gelecek kontrole. 3 kez geliyolar hastaneden ciktiginda. Topuk kani alip bakiyolar tiroid icin. Bir de benim de coraspin kullanmami istediler 10 gun kdr. 2 gun kendileri vurdu, bu aksamdan itibaren benim kendime vurmam gerekecekmis. Canim da cok tatlidir, nasil yapicam bakalim. Lunanin verecegi tepkiyi merak ediyorum. Uyumayi reddediyormus babasinin burnunden getirmis. Eee evde olmamama tepki veriyor. Mommy babyyy diye kendince anlatiyormus soruyormus. Insallah her.sey yolunda gider. Hepinizin dogumlarini tek tek okucam isleri hale yola koyunca duzenimiz oturunca. Umarim her sey yolundadir.
Benmkini en son esim aramisti gel azck yardim et diye hepimiz oyle buyuttuk alisirsiniz falan demis kapatmisti tli. O gun bugundur aramio bile gel dersek dieEvet bismillah demeden kayınvalidemle kayınpederim damladı sabahtan arkidesler görümcem de hftrasonu bende kalmak istiyormushiçbir seyime karısmadıkları sürece no sıkıntı ama karısırlarsa affetmem
Gercekten neye gore kime gore bilmiyorum. Ilkinde 2. Denenemede tutmustu. Sabah sana saat verememizin sebebi ne olacagini kestirememjliz bazen 1 saat boyunca spinal.icin ugrasiliyor.fln diye aciklama getirdi.Benim de epiduralde oldu benzer bi sorun vucudumun sagi uyustu solu uyusmadi. 2. Dozu verdiler bu sefer sag taraf tutmaz oldu dustum bi ara dizlerimin ustuneama beni kistas almayin kizlar ilkinde cok guzel tutmustu epidural. Yani sanci ceke ceke dogurdum epidurale ragmen
Tesekkur ederriim. Cok tatli Luna'nin erkek versiyonuTebrik ederimsaglikla büyüsün minik Damir
Tebrik ederim cnm dün çok merak ettim seni. Şükür sağ salim kovuştun yavrunaBirde benim oglanin kordonu baya sıkı dügüm olmus gorunce şok oldum .. ebe iyiki kan akisina bisey olmamis dedi Allah kimseyi evlatla sinamasin
37+1 olduk bugun kontrol ve nst var insallah tospişim kilo almiştir şafak 13 korkular sariyor her yerimi gün yaklaştıkça dün oturup lavman nasil bisey acaba diye düşünüp agladim mesela
Gercekten cok ince bi noktaya girmeleri gerekiyo ve her zaman olmayabiliyo demekki. Benm ilk epiduralimi yapan doktor yapti yine ama olmadi. Olmayinca olmuyo isteGercekten neye gore kime gore bilmiyorum. Ilkinde 2. Denenemede tutmustu. Sabah sana saat verememizin sebebi ne olacagini kestirememjliz bazen 1 saat boyunca spinal.icin ugrasiliyor.fln diye aciklama getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?